kızlar ben böyle bi ana kucağı almayı düşünüyorum eşimle ya jokerde yada hello da görmüştük ama bebiş ozaman daha küçüktü ikimizde bayıldık
Graco Sweetpeace Pilli Elektrikli Lüx Salıncak Zen - e-bebek.com
kızlar ben böyle bi ana kucağı almayı düşünüyorum eşimle ya jokerde yada hello da görmüştük ama bebiş ozaman daha küçüktü ikimizde bayıldık
Uzun arastirmalarima gore en iyi salincagin kraft donndy olduguna karar kildik.bu modeller cok kucuk 4-5 aya kadar anca kullanilir.ama donndy buyuk ve daha guvenlikli.ayrica daha sonra da mama sandalyesi olarak kullaniliyor.hos esim senin gosterdigin modeli daha sirin buluyor.hakli da cok kibar ama kucuk olmasi dezavantaj.alirsan bilgi ver bize de nasil oldugunu.bakarsin ondan aliriz bizde.kocis e kaldi artik.
Uzun arastirmalarima gore en iyi salincagin kraft donndy olduguna karar kildik.bu modeller cok kucuk 4-5 aya kadar anca kullanilir.ama donndy buyuk ve daha guvenlikli.ayrica daha sonra da mama sandalyesi olarak kullaniliyor.hos esim senin gosterdigin modeli daha sirin buluyor.hakli da cok kibar ama kucuk olmasi dezavantaj.alirsan bilgi ver bize de nasil oldugunu.bakarsin ondan aliriz bizde.kocis e kaldi artik.
tamam cnm alınca bilgi veririm
biz 7 ay dolana kadar bişey almamaya karar verdik gerçi gönül herşeyi almak istiyo ama zor tutuyorum kendimi
Teyzeleri biz geldik doktordan ikili test sonuçlarını aldık
Herşey normaldi bir sorun yok içim rahatladı...Şükürler
olsun RABBİME
Hmm cok sik bu da.fiyati da iyiymis.cookk masraf yapacaz coookkk...anne kucağı olarak bunu düşünüyorum Eki Görüntüle 604420
benim iki kedim var hatta 3 :)
çocugun üstüne çıkıp yatmasınlar diye
ismi Fisher Price Akvaryum Salıncak
fiyatı:350-400 arası
özellikleri
Bu çok yönlü salıncak bebeğinizi iki şekilde rahatlatır - arkaya ve öne tıpkı bir salıncak gibi veya yandan yana tıpkı bir beşik gibi. (Basma düğmeli kontrol sistemi koltuğu salıncak fonksiyonundan beşik fonksiyonuna geçmek için 90° döndürür). Müzik, hafif ışıklar ve huzur veren ses efeketleri de bebeğinizin rahatlamasına yardım eder.
İçerisinde değişen ışıklar ve yüzen karakterler olan bir akvaryum su küresi ile bebeğinize arkadaşlık etmek üzere tasarlanmış dört adet peluş akuatik karakterlere sahip bir dönencesi vardır! Altı hız, sekiz şarkı ve üç okyanus efektlerinden birini seçin. Konforlu koltuk iki kademede arkaya yatırılabilir ve çıkartılabilir oyuncak tepsisinde bebeğinizin eğlenmesi için düşünülmüş boncuk çubuğu vardır. Ürünü kolay hareket ettirebilmek ve saklayabilmek amacıyla karkas ayakları katlanabilir.
Şık minder ekstra bebek kafa yastığı ile birlikte verilir ve kolaylık olması amacıyla makinede yıkanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Salıncak aynı zamanda oyuncak ve aksesuarlarını koyabileceğiniz bir fileye sahiptir. 4 adet "D" alkalin pille çalışır
Çok sevindim hadi gözün aydın canım:)Teyzeleri biz geldik doktordan ikili test sonuçlarını aldık
Herşey normaldi bir sorun yok içim rahatladı...Şükürler
olsun RABBİME
Bizim bundan var kızımda kullandık şimdi bebişde kullanırız gayet memnunum kendi kendine sallanmadı melodileri ışıkları çok hoş..yalnız bu tip salıncakların pilleri anca 9 kiloya kadar kaldırıyor .. Sonrasında elle sallayarak idare ettik..anne kucağı olarak bunu düşünüyorum Eki Görüntüle 604420
benim iki kedim var hatta 3 :)
çocugun üstüne çıkıp yatmasınlar diye
ismi Fisher Price Akvaryum Salıncak
fiyatı:350-400 arası
özellikleri
Bu çok yönlü salıncak bebeğinizi iki şekilde rahatlatır - arkaya ve öne tıpkı bir salıncak gibi veya yandan yana tıpkı bir beşik gibi. (Basma düğmeli kontrol sistemi koltuğu salıncak fonksiyonundan beşik fonksiyonuna geçmek için 90° döndürür). Müzik, hafif ışıklar ve huzur veren ses efeketleri de bebeğinizin rahatlamasına yardım eder.
İçerisinde değişen ışıklar ve yüzen karakterler olan bir akvaryum su küresi ile bebeğinize arkadaşlık etmek üzere tasarlanmış dört adet peluş akuatik karakterlere sahip bir dönencesi vardır! Altı hız, sekiz şarkı ve üç okyanus efektlerinden birini seçin. Konforlu koltuk iki kademede arkaya yatırılabilir ve çıkartılabilir oyuncak tepsisinde bebeğinizin eğlenmesi için düşünülmüş boncuk çubuğu vardır. Ürünü kolay hareket ettirebilmek ve saklayabilmek amacıyla karkas ayakları katlanabilir.
Şık minder ekstra bebek kafa yastığı ile birlikte verilir ve kolaylık olması amacıyla makinede yıkanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Salıncak aynı zamanda oyuncak ve aksesuarlarını koyabileceğiniz bir fileye sahiptir. 4 adet "D" alkalin pille çalışır
Çok sevindim hadi gözün aydın canım:)
Bizim bundan var kızımda kullandık şimdi bebişde kullanırız gayet memnunum kendi kendine sallanmadı melodileri ışıkları çok hoş..yalnız bu tip salıncakların pilleri anca 9 kiloya kadar kaldırıyor .. Sonrasında elle sallayarak idare ettik..
saol cnm tecrübelerini bizimle paylaştığın için tam karar vermedim aslında önerebileceğin başka bir model var mı :26:
Rica ederim canım..denemediğim şeyi pek önermek istemem ama fisher price ın yeni bir modeli çıkmış:3 in 1 salıncak die güzele benziyor. Birde prego çok iyi bir markadır pregonun da otomatik salıncakları vardı canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?