:):):):) ama konu mankenı oyuncak bebek heheaaaaannnnnaaaam yerim onu ben sipaaaa
ben de kendimi dinliyorum varmi bir hareket diye ama siki bir tekme veya yumruk yemedikce ben ona hareket demem bir de erkekler daha gec hareket hissettirirlermis
Bugün bizimde kontrolümüz vardı teyzeleri.. Cok iyiymis bebis hic durmadi yerinde doktor 20dk ense ölcümüne ugrasti bizde o sayede baya bi izledik. Bi ters donuyo bi ayak ayak üstüne atyo sıpam cok hareketliEnse ölcümü gelisim herseyi normal dedi doktorumuz. çok şükür 3 günde önden gidiyoruz. valla görünce içim çok rahatladı korkuyodum bu ense ölçümü meselesinden.. Rabbim hepinize hayırlı haberler duyursun. bunlarda bıcırık resimlerimiz. hiç yerinde durmadığı için amuda kalkmış halde ancak poz yakalayabildi doktor dedemiz
Eki Görüntüle 604712 Eki Görüntüle 604713
bende araştırıyorum canım ben medicalparka gidiyorum normalde kontrole gittiğimde bi sorucam bakalım bişiler öğrenirsem yazarım sana sende araştır bakalım.
Bebek konusunda bir küskünlüğüm vardı aslında ama bir mucize oldu... birbirimize tutunuyoruz sımsıkı...ilk bebeğim olacak inşallah .... tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 13. haftadayız ... gebelik boyunca her ne yaparsanız paylaşırsanız sevinirim
Bugün bizimde kontrolümüz vardı teyzeleri.. Cok iyiymis bebis hic durmadi yerinde doktor 20dk ense ölcümüne ugrasti bizde o sayede baya bi izledik. Bi ters donuyo bi ayak ayak üstüne atyo sıpam cok hareketliEnse ölcümü gelisim herseyi normal dedi doktorumuz. çok şükür 3 günde önden gidiyoruz. valla görünce içim çok rahatladı korkuyodum bu ense ölçümü meselesinden.. Rabbim hepinize hayırlı haberler duyursun. bunlarda bıcırık resimlerimiz. hiç yerinde durmadığı için amuda kalkmış halde ancak poz yakalayabildi doktor dedemiz
Hadi çok guzel gözünaydın canımSelamlar en güzel temmuz anneleri ;
ve bizde bugün nihayet ikili testimizi yaptırdık,sonuçlarımız herşeyimiz çok güzel çıktı maşallah,darısı yaptırmayanların başına:) kanımızıda verdik,kan sonuçlarımız hayırlısıyla 3-4 güne çıkıcakmış....30-35 dakika boyunca bebeğimizi ultrasonda izlemek harika bi duyguydu ama anlatamam yanii,eşimle birlikte hayatımızın en güzel sinemasını izledik :) biraz çok para verdim diye üzülüyodum ama inanın gözüme bile gelmedi onun ultrasondaki o hareketlerini elini yüzüne götürmelerini gördükçe:)
Ve asıl bombaaaaaaa doktor demezmi bu Erkek bebeğe benziyor diyee :) heyecandan midem guruldamaya başladı wallaaaa :)
Hay maşallah dört dönmiş içerde belli, seninde gözünaydın canım yaa.. Yarında bizim var uyuyamadım heyecandanBugün bizimde kontrolümüz vardı teyzeleri.. Cok iyiymis bebis hic durmadi yerinde doktor 20dk ense ölcümüne ugrasti bizde o sayede baya bi izledik. Bi ters donuyo bi ayak ayak üstüne atyo sıpam cok hareketliEnse ölcümü gelisim herseyi normal dedi doktorumuz. çok şükür 3 günde önden gidiyoruz. valla görünce içim çok rahatladı korkuyodum bu ense ölçümü meselesinden.. Rabbim hepinize hayırlı haberler duyursun. bunlarda bıcırık resimlerimiz. hiç yerinde durmadığı için amuda kalkmış halde ancak poz yakalayabildi doktor dedemiz
bende bidahaki kontroluma not alip gitcem bebegi görünce aklima bir sey gelmiyor her seyin iyi gitigini duyunca sanki soru denen hersey beynimde kayboluyor kendim icin olanlari unutuoyrum, simdi cok merak ediyorum cinsiyetini ayin 11 de kontolum var offfff offff
bu arada aranizda sag ve sol tARafinizda agri oliuyormu sagami yatsam solami yatsam bilemiyorum birde cok cabuk yoruluyorum
Deliricem yaaaa....
Dun gece en son mesajı yazıp gittiydim...
yahu bu ne hiiizzzzzzzzzz
30 sayfa olmuş ustune......
Ben bunları nasil okucam...nasil cevap verecem...
sohbetin neresinde katılacam....
alllah o ellerinize parmaklarınıza kalabalığınıza zeval vermesin ayol
vallaha sadece msc ciiiiiimmmm sana cevap vereyim ne yapayım...
okuyamadim bile yani..oncelikle açıklamandan dolayı cok tesekkur ederim..
Yani doktor bana yol izni verse yeter...esim eğlensin yüzsün ...ben dinlenme tatili yaparım ...ne yapayım...zaten havuza girmeyi sevmem..
ilk hamileliğimde erdem kasim doğumlu oldugu icin butuuuuuuunnn hamilelegim boyunca yüzmüştüm..hatta doktorum suda doğuran ggelcen hherhalde demişti
ama bu hamilelegim maleseeeeeefffff kısa denk geldi....
Bu bebek biraz şanssız çıktı..
ben dayanamam gerci Şubat ayında maldivlere gitcez..en uygun aymiş orda yüzmek icin..hic cikmicam denizden..
ama insallah 9 saatlik uçak yolcuğuna izin verirse doktor..bu cuma hepsinin iznini alicaz bakalım..cocuk saglikliysa afyon tatili sadece yeme içme dinlenme oluversin bana..raziyimmaldivlere izin çıksın da
Bu arada
a okuyorum senin cinsiyet te. Belli olmuş..ama cevap veremiyorum ki anam..bu topik bı harika yaneeeeeee....felaket hızlı...yazdığım seylere cevap verilmis mı onu bile göremiyorum ki..
Ne biliyim kocadan dolayi alistim arabca muziklere biraz cosalim dedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?