2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
aaaaannnnnaaaam yerim onu ben sipaaaa

ben de kendimi dinliyorum varmi bir hareket diye ama siki bir tekme veya yumruk yemedikce ben ona hareket demem bir de erkekler daha gec hareket hissettirirlermis
:):):):) ama konu mankenı oyuncak bebek hehe

kızlar sız ourun tv ızleyın dınlenın bende full mısafır e bakımyım ya kv lerle yasamak nın bole zorlukları var ıste yenı gıttıler bana goz aydına gelmısler saolsunlar ama yoruldum 1 haftadır ayakta fasla kalınca belım cok agrıyor yaaaaaaaa ama ne yapimm yatınca gecer zarrr

haftaya cumaya ne kaldıkıı cnm oglusumu gormeyee gıdecegız ya ınslll

Ohhhhhhh ne guzel vallaha....bu sefer yaz lohusaligiiiii yasicazzzzzz..dogum sekli ne olursa olsun ifillll ifiiiilll gecelik giyceeeeezzz...sallicazzzz etekleriiiii...usumicezzzzzz...
birden aklıma geldiiiii de

Bugün bizimde kontrolümüz vardı teyzeleri.. Cok iyiymis bebis hic durmadi yerinde doktor 20dk ense ölcümüne ugrasti bizde o sayede baya bi izledik. Bi ters donuyo bi ayak ayak üstüne atyo sıpam cok hareketliEnse ölcümü gelisim herseyi normal dedi doktorumuz. çok şükür 3 günde önden gidiyoruz. valla görünce içim çok rahatladı korkuyodum bu ense ölçümü meselesinden.. Rabbim hepinize hayırlı haberler duyursun. bunlarda bıcırık resimlerimiz. hiç yerinde durmadığı için amuda kalkmış halde ancak poz yakalayabildi doktor dedemiz

canımı sıkılmış bebişin içerde heheeh kıpır kıpır maşallah fotolardan belli :))

bende araştırıyorum canım ben medicalparka gidiyorum normalde kontrole gittiğimde bi sorucam bakalım bişiler öğrenirsem yazarım sana sende araştır bakalım.

Bende medical parka gidiyorum doktorumda Ahmet yılmaz :) kontrolün ne zamandı?

Bebek konusunda bir küskünlüğüm vardı aslında ama bir mucize oldu... birbirimize tutunuyoruz sımsıkı... ilk bebeğim olacak inşallah .... tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 13. haftadayız ... gebelik boyunca her ne yaparsanız paylaşırsanız sevinirim

Hayırlı olsun. Allah bebişini kucağına alıp sevip koklamayıda nasip etsin inşallah :) Benimde ilk bebeğim. Çalışıyo musun neler yapıyosun? :)) Aramızada hoşgeldin :)

masallah tatlim ne güzel cikmis :)
yesinler onu :)

gecmisi tamamen okuyamadin aradan bikac sayfaya tikladim,
kontrole giderken illaki soracaklarinizi önceden not alin
yoksa ister istemez minikleri görünce hersey unutuluyor
ben aklima her takilan soruyu not aliyorum, gidince listemi cikariyorum tek tek soruyorum
doktorumuzda gülerek cevapliyor :))

son 2 gün kontrolümüze heyecanla bekleyisim artiyor :))

bende bidahaki kontroluma not alip gitcem bebegi görünce aklima bir sey gelmiyor her seyin iyi gitigini duyunca sanki soru denen hersey beynimde kayboluyor kendim icin olanlari unutuoyrum, simdi cok merak ediyorum cinsiyetini ayin 11 de kontolum var offfff offff

bu arada aranizda sag ve sol tARafinizda agri oliuyormu sagami yatsam solami yatsam bilemiyorum birde cok cabuk yoruluyorum

Hadi çok guzel gözünaydın canım
Hay maşallah dört dönmiş içerde belli, seninde gözünaydın canım yaa.. Yarında bizim var uyuyamadım heyecandan

bence en güzeli not almak hos benimki not degil de roman gibi oluyor :)

bu arada aranizda sag ve sol tARafinizda agri oliuyormu sagami yatsam solami yatsam bilemiyorum birde cok cabuk yoruluyorum

benimki degisiyor bazen saga yatiyorum agriyi hissedince dönüyorum sola..
ayakta cok kalinca yorgunluk bel agrisi ve son zamanlarda göz kararmalari bas dönmeleri oluyor
tansiyonum da cok düsük zaten en son 9/5 ti
göz kararmalari baslayinca arayip sormustum ne yapayim ne iyi gelir diye
bol su, kesinlikle ac kalmama, sürekli biseyler atistirma, arada cay veya kahve de ic demisti doktor
genelde soda iciyorum ben zaten soda da kalsiyum cok ve buda kemik gelisimi icin önemli...

izmirli temmuz anneleri kız bekliyor hep
temmuz anne sayısı fazla bir de hergün herkes giriyor maşallah 2 gün okumayayım 60 sayfayı buluyor hızlı hızlı geçiyorum sayfaları cevap yazılıyor mu senden alıntı yapılıyor mu sağlıklı takip edemiyorsun o kısmı sıkıntı oluyor hareketli bir grup olması güzel de... bende kocama capetown'a mı gitsek denize girmek istiyorum demiştim -ki capetownu gerçekten çok görmek istiyorum- yok artık en fazla mayısta haziranda kıbrısa kadar götürebilirim daha güneye inemem dedi ciddiye bile almadı maldivlere vize de yok missss gidersen benim için herkes için yüzzz valla, şubatta kızgın beyaz kumlardan serin sulara atla yalnız ben maldivler 9-10 saat diye biliyorum... amaan 3-4 aylıkken birşey olmaz sanki yaaa uçakta diz mesafesi geniş olursa ve bacaklarını hareket ettirip uzatabilirsen bana göre bir zararı olmaz, gerçi gezmek diyince benim için akan sular duruyor objektif olamayacağım :) en iyisi sen bir doktora sor

Kızlar acı we tekme ile uyandım herkeste uyuyo ewde telden giriyorum mekik cekmisim gibi karnımın ici acıyor bi de leyla seni gordum ruyamda iysallah iyisindir

gunaydın bayanlar hergun yazdıklarınızı okuyorum ama pek yazmıyorum.ama hepınızden baya seyler ogrenıoyorum dogrusu:)ben 17.haftamdayım ılk gebelıgım ama .ben hıssetmeye basladım kuzumu gaz gıbı degıl hep aynı noktada derınden bırsey bazen balon gıbı sısıp gerı ındıgını hıssedıyorum.bazende tıtresım hıssedıyorum.bazende sankı damar atıyor gıbı.pıt pıt:)ama sureklı hıssedemıyorum.ama o anlarda cok farklı oluyor sankı butun vucudum sarsılıyor yanı gaz degıl baska bısı bu:))))))

günaydın hanımlar kendimi çok yorgun hissediyorum bende sağ sol ve karnımın altında da ağrılarım var gaz sancısı gibi ama hareket ettikçe daha bi ağrıyor yarın kontrolümüz var sabah inş tertemiz geliriz evimize :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…