gunaydın bayanlar hergun yazdıklarınızı okuyorum ama pek yazmıyorum.ama hepınızden baya seyler ogrenıoyorum dogrusu:)ben 17.haftamdayım ılk gebelıgım ama .ben hıssetmeye basladım kuzumu gaz gıbı degıl hep aynı noktada derınden bırsey bazen balon gıbı sısıp gerı ındıgını hıssedıyorum.bazende tıtresım hıssedıyorum.bazende sankı damar atıyor gıbı.pıt pıt:)ama sureklı hıssedemıyorum.ama o anlarda cok farklı oluyor sankı butun vucudum sarsılıyor yanı gaz degıl baska bısı bu:))))))
geçmişi okuyup geliyorum
leyla aklım sende kaldı nasıl oldun gittinmi acile
Leylaya ne olmuşşş?Tanımıyorumda gerçiii...
Teyzeleri biz geldik doktordan ikili test sonuçlarını aldık
Herşey normaldi bir sorun yok içim rahatladı...Şükürler
olsun RABBİME
Bugün bizimde kontrolümüz vardı teyzeleri.. Cok iyiymis bebis hic durmadi yerinde doktor 20dk ense ölcümüne ugrasti bizde o sayede baya bi izledik. Bi ters donuyo bi ayak ayak üstüne atyo sıpam cok hareketliEnse ölcümü gelisim herseyi normal dedi doktorumuz. çok şükür 3 günde önden gidiyoruz. valla görünce içim çok rahatladı korkuyodum bu ense ölçümü meselesinden.. Rabbim hepinize hayırlı haberler duyursun. bunlarda bıcırık resimlerimiz. hiç yerinde durmadığı için amuda kalkmış halde ancak poz yakalayabildi doktor dedemiz
Eki Görüntüle 604712 Eki Görüntüle 604713
Bebek konusunda bir küskünlüğüm vardı aslında ama bir mucize oldu... birbirimize tutunuyoruz sımsıkı...ilk bebeğim olacak inşallah .... tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 13. haftadayız ... gebelik boyunca her ne yaparsanız paylaşırsanız sevinirim
günaydın kızlar;
Dün gece beşik ve ana kucağı konusu geçmiş, benim bir arkadaşım aşağıda linkini vereceğim beşikten almıştı,kızı 2 yaşına girecek hala kullanıyor,çok memnunmuş,sende al dedi bakalım artık
Graco Swing N Bounce Pilli Titreşimli Anakucağı Salıncak New | Ayhan Çocuk Gereçleri
buda videolu tanıtımı
Graco Swing N' Bounce - Kiddicare - YouTube
canımı sıkılmış bebişin içerde heheehkıpır kıpır maşallah fotolardan belli :))
Hadi çok guzel gözünaydın canım
Hay maşallah dört dönmiş içerde belli, seninde gözünaydın canım yaa.. Yarında bizim var uyuyamadım heyecandan
gözünüzaydın cnmm
anaaamm tötüsünü yediğime bakk nasılda ters durmuşş... Maşallaaaahhh bebişinize canımmmmm çok tatlı çıkmış vallaaa tam ısırmalık olmuş
hoşgeldin canım... biz bu zamana kadar en ufak ayrıntılarımızı bile paylaştık bizi takipte kalırsan herşeyi öğrenmiş olursun
:119::119::119:günaydın kızlarr ve melekleriNasılsınız bakalım bugün valla sayfalar çok çabuk ilerliyor yetişemiyorum artık hızınızaa haaa:44::44::44::44::44:
Kiizzzz nazar deydirdik bak.herkes firar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?