2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın kızlar 5.30 du yattığımda uykusuz uykusuz işe geldim off ne kötü gece idi leyla topiğe geldiğinde ulaş bana merak ettim seni rüyama girdin kısım yaaa ne işin var rüyamda senin tmm burda görüşüyoruz ama doğal olarak yolda görsek tanımayız birbirimizi hayret ettim valla yaaa

evet cnm başka bişi o bebiş diyoruz biz aramızda allahım sağlıcakla kucaklamanı nasip etsin iyşallah

Kızlar hepinize selam olsun.
Bende 1 yıla yakın bir cabadan sonra doğal yoldan hamile kaldım.Bebişimizi temmuzda bekliyoruz Allah nasip ederse.Yalnız benim ne zamandır kanamam oldu ara ara...İnsallah artık olmaz.
Yaklaşık 4 haftadır evde elense modundayım,yalnız cok sıkıldım.Çalışmaya başlamak istiyorum artık,hala rahim içi kanamam tam olarak bitmiş degil ama azaldı bayagı yaklasık 2.5 cm..
Bebişim saglıklı cok sükür..
Bundan sonra bu topicteee bende varımmm:)

2,5 cm mi küçük değilmi biraz temmuzda doğacak bebek için ne zmn ölçüm yapıldı hamilelik günlüğünde bile 74 mm yazıyor

Ssbshin 5 inde uyandirdi beni melegim.sevincten uyuysmadim bi daha.ilk defa boyle hissettim.uc dort kere vurdu.oyle guzelki anlatamam.belki cok erken diyeceksiniz ama hissetyim iste.sol tarafima yatinca oldu.sanki rahstsiz oldu da tepikledi.cok duygulandim

Teyzeleri biz geldik doktordan ikili test sonuçlarını aldık
Herşey normaldi bir sorun yok içim rahatladı...Şükürler
olsun RABBİME

gözünüzaydın cnmm

anaaamm tötüsünü yediğime bakk nasılda ters durmuşş... Maşallaaaahhh bebişinize canımmmmm çok tatlı çıkmış vallaaa tam ısırmalık olmuş

hoşgeldin canım... biz bu zamana kadar en ufak ayrıntılarımızı bile paylaştık bizi takipte kalırsan herşeyi öğrenmiş olursun

günaydın kızlar...dün gece sol tarafıma yatarken bende karın agrısıyla uyandım..bilmiyorum yüzüstümü döndüm canım acayip agrıdı çok kötüydü...allahtan 5-10 dk da geçti çok panikledim..ama sonra korkudan tekrar olucak die pek uyuyamadım...

noldunu çözemedim ama artık yanıma küçük bi yastık koyicam belki uykuda dönüyorumdur die

Burdaki fiyatlar cok uygun.travel sistemler 350 tl.dun baktim da buradan alacagiz buyuk ihtimalle.

kızlar dün gece yine kötü bi rüya gördüm doğuma gidiyomuşum ben annem kayınvalidem bide eşim var bi bakıyorum çantanın içi bomboş hiç kimse hiç bişey almamış bide bana demişlerki sen uğraşma hastane çantanı biz hazırlarız demişler annemle kayınvalidem bir bağırıyorum ama aklınız şaşırır bi yandanda ağlıyorum hatta bi ara annemin boğazına sarıldım o derece kötüydü yaaaa bu rüyayı bi kere daha görmüştüm offffffffff

:119::119::119:günaydın kızlarr ve melekleri Nasılsınız bakalım bugün valla sayfalar çok çabuk ilerliyor yetişemiyorum artık hızınızaa haaa:44::44::44::44::44:

canımı sıkılmış bebişin içerde heheeh kıpır kıpır maşallah fotolardan belli :))

Hadi çok guzel gözünaydın canım

Hay maşallah dört dönmiş içerde belli, seninde gözünaydın canım yaa.. Yarında bizim var uyuyamadım heyecandan

günaydın canlarım teşekkürler hepinize. sizlerde en kısa zamanda görürsünüz inşallah bebişlerinizi, kıpır kıpır hallerini izlemek çok güzel yaa.. çok tatlı sıpa eşim çok sakindir bana sana çekmiş bu hiç durmuyo senin gibi olacak valla yandık zaptedemeyiz biz bunu diyo

:119::119::119:günaydın kızlarr ve melekleri Nasılsınız bakalım bugün valla sayfalar çok çabuk ilerliyor yetişemiyorum artık hızınızaa haaa:44::44::44::44::44:

Kiizzzz nazar deydirdik bak.herkes firar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…