2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın kızlarr sabah doktordon sonçlarımı aldım taramanın,normal bir çıkmış bir sorun yok dedi :)rahaladım valla..

Kanz KZ-715-S Joger Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2013 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Bunu cok begendim kanz da iyi bir marka diye biliyorum.kanserojen madde de icermiyormus.fikirlerinizi aliyim

bebek arabasına monte edilebilen pusetler oluyor ya aynı zamanda araba koltuğuda oluyor,ben öyle ergonomik bişey düşünüyorum,tabi fiyatlar anasının gözüde olabilir,araştırmadım henüz.

birde buna bakın

Quinny Zapp Xtra Stroller promo - Kiddicare - YouTube

sabah saatleri normaldir bence off inanılmaz uykum var yaaa şimdi büroda masanın altına kıvrılcam uyucam o derece 2 de kalk 5.30 da yat 7.15 de kalk salak gibi oldum

kıslarrrrr dün size tansiyon sorunumdan bahsetmiştim.sancımda olunca ben doktora gittim neyse hastası cıkar cıkmaz girdim durumu anlattım dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum falan diye dediki sen git kayıt yaptı öğlenden sonra bakalım.neyse bişi demedim yaptırdım işlemleri başaladım beklemeye sandımki öğlenden sonra hemen beni alacak nerdeeeeeeeeeee asistanı cıktı başladı isimleri saymaya kimse gelmemiş 4 kişi saydı kimse gelmeyince beni aldı dedi şansın varmış muayne etti bebek iyi dedi okadar tansiyonum 14-9 cıktı yüksek dedi tahlil yaptırdı akşam tahlil sonuçlarını aldım gittim tekrar baktı sonucların iyi tansiyonun hergün ölç cuma gel dedi. eşim cok sınırlendi diyoki senin canın acımasa neden gidesin apar topar doktara seni nasıl bekletir yemek cokmu önemliymiş 5 dakika bakamamışmı sana diye ........... doktora bende bozuldum sonuçta bendeki güvenini sarstı yarın başka bişi olsa demekki bakmayacak diye düşünüyorum şimdi.sizce ne yapmalıyım..:18::18::18:

Kızlar günaydın anca geldim işe anca yazabildim dün karga tulumba acile gittik ishal geçmedi bağırsak enfeksiyonu olmuşum tahlil oldum gastro diye bölüme gönderdiler o baktı benim bağırsaklardaymış sorun 2 tane ilaç verdi doktor bide bebeğe bakalım dedi doktor bile endişelenmiş sapsarı olmuşum halsizlikten duramıyodum artık bebeğe baktı ama o araları ben pek hatırlamıyorum bebek etkilenmemiş iyi dedi doktor fazla bakmadı zaten haftaya gelcekmişsin zaten dedi ilaçları aldık eve geldik hamileliğim başından beri hiç böle bişey yaşamamıştım allahta hiçbirinize yaşatmasın çaresiz gibi elim ayağım boşaldı sabahta tahlil sonuçalrını aldım kanım çok düşük çıktı galiba kan hapı 2 ye çıkçak işte böle kızlar beni merak eden tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun inanın bilgisayarımı açtım hemen koştum buraya mercimeg rüyana kadar girmişim hayret kötü olduğumu hissettin sanırım gullu blgn hepiniz sağolun ve burdaki tüm arkadaşlar tanımasamda sizi gerçekten seviyorum

seni sabahtan beri merak ettim kuzum şimdi iyisin ama dimi.
inşallah biran önce geçer ishalinde.bol bol su iç canım.
bizde seni seviyorum bitanem kendine ve yeğenimize iyi bak öpüyorum kocaman:)

iyi ya bunla geçmiş olsun cnm
seni göremeyince akşamki durumuda bilince endişelendik
dikkat et kendine

canım çoook çook geçmiş olsun.. Rabbim yaşatmasın bi daha dikkat kendinede bebişede....

canım bende senin yaşadıklarına benzer bi durum yaşadım ve doktor dediğin gibi bendeki güvenini sarstı aynı hastanede daha iyi bir doktora geçtim iyikide değiştirmişim çok memnunum şimdiki doktorumdan.. diğeri aynı devletteki doktorlar gibiydi köpek gibi kapıyolar insanı bide ben rahat bi muayene geçireyim sıkıntı yaşadığımda daha iyi ilgilenen bi doktorum olsun diye özele gidiyorum devlette ki gibi muamele görüyorum ne anlamı kaldıki o zaman özele gitmemin... karar senin canım aklında varsa daha iyi birisi değiştirebilirsin...

canım geçmişolsun şu an nasılsın ağrın geçmiştir inş. bi de bi arkadaşımz elevit ilacı bağırsak karın ağrısı yapar diye yazmış yanlış hatırlamyosan o konuda bilgin var mı

Çok güzelmiş canım Buda üstelik çok kullanışlı :)))

Leylamer cok gecmis olsun canim.hamile iken bagisiklik sistemimiz bebek ile savasttigi icin savunmasiz kaliyoruz.allah sifa versin canim.

Benim alacagimda ondan canim.iki parca.direk arabadan cikartip bebek arabasina keneyliyorsun.cok pratik oluyor.bi sast bebegi yerlestirmekle ugrasmiyorsun.

canım çok çok çok geçmiş olsun allah başka üzüntü keder vermesin yavrunu sana bağışlasın.dualarım senle canım kaldımı ferah tut inşallah herşey cok güsel olacak..

Hadi gözün Aydın canım çok sevindim Rabbim hepimize böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)

haklısın canım ya ben rahat rahat muayne olayım bebişim hakkında bilgi alayım diye özele gidyorum yaptığı muameleye bak.o zaman ben devlet hastanesine giderim sıra beklerim dimi ama.valla aslında ben doktoru değiştirmek istiyorumda kime gidicem şimdi o sorun.nereden bulacam iyi bi doktor.

canım çok geçmiş olsun,tahmin edebiliyorum resmen iliğini kemiğini kurutmuş ishal,vücudun çok susuz kalmıştır,kendine çok iyi bak,bol bol su iç,katı şeyler ye,muz patates gibi,meyveyide bol tüket güçten düşme,çok geçmiş olsun,bende de kabızlık var günler oldu wc ye gitmeyeli

TEYZOŞLAR SELAMMMM
ay geçmişi okumak ne mümkün maaşallah yaaaa çalışmasam okucam merak ediyorumda bu defa işleri bitiremem
bişey sorcam sizlere ben bugün elimi karnıma koydum ve uzun süre bekledim
ve bebeğimin hareketini hissettim yani içimde kaydı birde sanki kayarken çarptı kendini

bu haftalarda hisseden varmı

birde ben kendi batıma göre 12+5 im ama dr um geç döllenme olmuş dedi 11+5 diyoruz o nedenle
ama karnım çok çabuk belli oldu
bunları yaşayan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…