Bugün bizimde kontrolümüz vardı teyzeleri.. Cok iyiymis bebis hic durmadi yerinde doktor 20dk ense ölcümüne ugrasti bizde o sayede baya bi izledik. Bi ters donuyo bi ayak ayak üstüne atyo sıpam cok hareketliEnse ölcümü gelisim herseyi normal dedi doktorumuz. çok şükür 3 günde önden gidiyoruz. valla görünce içim çok rahatladı korkuyodum bu ense ölçümü meselesinden.. Rabbim hepinize hayırlı haberler duyursun. bunlarda bıcırık resimlerimiz. hiç yerinde durmadığı için amuda kalkmış halde ancak poz yakalayabildi doktor dedemiz
Eki Görüntüle 604712 Eki Görüntüle 604713
Bebek konusunda bir küskünlüğüm vardı aslında ama bir mucize oldu... birbirimize tutunuyoruz sımsıkı...ilk bebeğim olacak inşallah .... tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 13. haftadayız ... gebelik boyunca her ne yaparsanız paylaşırsanız sevinirim
seni sabahtan beri merak ettim kuzum şimdi iyisin ama dimi.
Inşallah biran önce geçer ishalinde.bol bol su iç canım.
Bizde seni seviyorum bitanem kendine ve yeğenimize iyi bak öpüyorum kocaman:)
iyi ya bunla geçmiş olsun cnm
seni göremeyince akşamki durumuda bilince endişelendik
dikkat et kendine
canım çoook çook geçmiş olsun.. Rabbim yaşatmasın bi daha dikkat kendinede bebişede....
canım geçmişolsun şu an nasılsın ağrın geçmiştir inş. Bi de bi arkadaşımz elevit ilacı bağırsak karın ağrısı yapar diye yazmış yanlış hatırlamyosan o konuda bilgin var mı
leylamer cok gecmis olsun canim.hamile iken bagisiklik sistemimiz bebek ile savasttigi icin savunmasiz kaliyoruz.allah sifa versin canim.
Benim alacagimda ondan canim.iki parca.direk arabadan cikartip bebek arabasina keneyliyorsun.cok pratik oluyor.bi sast bebegi yerlestirmekle ugrasmiyorsun.
canım çok çok çok geçmiş olsun allah başka üzüntü keder vermesin yavrunu sana bağışlasın.dualarım senle canım kaldımı ferah tut inşallah herşey cok güsel olacak..
canım çok geçmiş olsun,tahmin edebiliyorum resmen iliğini kemiğini kurutmuş ishal,vücudun çok susuz kalmıştır,kendine çok iyi bak,bol bol su iç,katı şeyler ye,muz patates gibi,meyveyide bol tüket güçten düşme,çok geçmiş olsun,bende de kabızlık var günler oldu wc ye gitmeyeli
Kızlar acı we tekme ile uyandım herkeste uyuyo ewde telden giriyorum mekik cekmisim gibi karnımın ici acıyor bi de leyla seni gordum ruyamda iysallah iyisindir
TEYZOŞLAR SELAMMMM
ay geçmişi okumak ne mümkün maaşallah yaaaa çalışmasam okucam merak ediyorumda bu defa işleri bitiremem
bişey sorcam sizlere ben bugün elimi karnıma koydum ve uzun süre bekledim
ve bebeğimin hareketini hissettim yani içimde kaydı birde sanki kayarken çarptı kendini
bu haftalarda hisseden varmı
birde ben kendi batıma göre 12+5 im ama dr um geç döllenme olmuş dedi 11+5 diyoruz o nedenle
ama karnım çok çabuk belli oldu
bunları yaşayan varmı aranızda
Leylamer cok gecmis olsun canim.hamile iken bagisiklik sistemimiz bebek ile savasttigi icin savunmasiz kaliyoruz.allah sifa versin canim.
Benim alacagimda ondan canim.iki parca.direk arabadan cikartip bebek arabasina keneyliyorsun.cok pratik oluyor.bi sast bebegi yerlestirmekle ugrasmiyorsun.
kardeşlerim sağolun gerçekten hepinizden teker teker şimdi biraz daha iyiyim tam geçmedi ama dünki gibi değil reflör diye bi ilaç verdi bide spazmol gibi bişey onu içtim bana elevit vermemişti doktor ondan değil yani ya yediğim bişey dokundu ya bağışıklık sisitemiyle alakalı vucudun su kaybettiği için bol sıvı tüket dedi eğer ateşin 38,5 olursa ve artarsa hemen ara yada gel dedi şimdilik böle allah başka sıkıntı vermesin kendim için değilde bebek için endişelendim eşim bile korkmuş sapsarı olunca allah gerçekten hepimize şifa versin ufacık bişeyde olsa bizi halsiz bırakıyo allah hepimizin yavrusunu bağışlasın
gunaydın bayanlar hergun yazdıklarınızı okuyorum ama pek yazmıyorum.ama hepınızden baya seyler ogrenıoyorum dogrusu:)ben 17.haftamdayım ılk gebelıgım ama .ben hıssetmeye basladım kuzumu gaz gıbı degıl hep aynı noktada derınden bırsey bazen balon gıbı sısıp gerı ındıgını hıssedıyorum.bazende tıtresım hıssedıyorum.bazende sankı damar atıyor gıbı.pıt pıt:)ama sureklı hıssedemıyorum.ama o anlarda cok farklı oluyor sankı butun vucudum sarsılıyor yanı gaz degıl baska bısı bu:))))))
geçmişi okuyup geliyorum
leyla aklım sende kaldı nasıl oldun gittinmi acile
Canım Leyla ya ne oldu atladım mı o kısmı haberim yok ?
Kızlar hepinize selam olsun.
Bende 1 yıla yakın bir cabadan sonra doğal yoldan hamile kaldım.Bebişimizi temmuzda bekliyoruz Allah nasip ederse.Yalnız benim ne zamandır kanamam oldu ara ara...İnsallah artık olmaz.
Yaklaşık 4 haftadır evde elense modundayım,yalnız cok sıkıldım.Çalışmaya başlamak istiyorum artık,hala rahim içi kanamam tam olarak bitmiş degil ama azaldı bayagı yaklasık 2.5 cm..
Bebişim saglıklı cok sükür..
Bundan sonra bu topicteee bende varımmm:)
günaydın kızlar;
Dün gece beşik ve ana kucağı konusu geçmiş, benim bir arkadaşım aşağıda linkini vereceğim beşikten almıştı,kızı 2 yaşına girecek hala kullanıyor,çok memnunmuş,sende al dedi bakalım artık
Graco Swing N Bounce Pilli Titreşimli Anakucağı Salıncak New | Ayhan Çocuk Gereçleri
buda videolu tanıtımı
Graco Swing N' Bounce - Kiddicare - YouTube
Fiyatları aşağı yukarı ne kadardır bilgin varmı?
Ssbshin 5 inde uyandirdi beni melegim.sevincten uyuysmadim bi daha.ilk defa boyle hissettim.uc dort kere vurdu.oyle guzelki anlatamam.belki cok erken diyeceksiniz ama hissetyim iste.sol tarafima yatinca oldu.sanki rahstsiz oldu da tepikledi.cok duygulandim
kızlar 12 haftalarda hareket hissetmekten bahsediyosununz 16 haftam bitecek kasıklarımda batmadan başka bişey yok
eminmisiniz bebeklerinizin hareketi olduğundan yoksa bende mi bi sıkıntı var
kızlar dün gece yine kötü bi rüya gördüm doğuma gidiyomuşum ben annem kayınvalidem bide eşim var bi bakıyorum çantanın içi bomboş hiç kimse hiç bişey almamış bide bana demişlerki sen uğraşma hastane çantanı biz hazırlarız demişler annemle kayınvalidem bir bağırıyorum ama aklınız şaşırır bi yandanda ağlıyorum hatta bi ara annemin boğazına sarıldım o derece kötüydü yaaaabu rüyayı bi kere daha görmüştüm offffffffff
ben çok eminim bambaşka bişey çünkü gaz olsa balon patlıyo gibi oluyo ama baya baya içinde bişey kayıyo ben ilk kez hissettim ve eminim aslında bebeğimin olduğunada
başka arkadaşlarımlada konuştum hissetmiş olabilirsin diyo
Kanz KZ-715-S Joger Travel Sistem Bebek Arabası Puset New 2013 | Ayhan Çocuk Gereçleri
Bunu cok begendim kanz da iyi bir marka diye biliyorum.kanserojen madde de icermiyormus.fikirlerinizi aliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?