2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Maşallah canım bebeğine ne güzel poz vermiş annesine :)))

Hayırlısı olsun canım aramıza hoş geldin :)

seni sabahtan beri merak ettim kuzum şimdi iyisin ama dimi.
Inşallah biran önce geçer ishalinde.bol bol su iç canım.
Bizde seni seviyorum bitanem kendine ve yeğenimize iyi bak öpüyorum kocaman:)

iyi ya bunla geçmiş olsun cnm
seni göremeyince akşamki durumuda bilince endişelendik
dikkat et kendine

canım çoook çook geçmiş olsun.. Rabbim yaşatmasın bi daha dikkat kendinede bebişede....

canım geçmişolsun şu an nasılsın ağrın geçmiştir inş. Bi de bi arkadaşımz elevit ilacı bağırsak karın ağrısı yapar diye yazmış yanlış hatırlamyosan o konuda bilgin var mı

canım çok çok çok geçmiş olsun allah başka üzüntü keder vermesin yavrunu sana bağışlasın.dualarım senle canım kaldımı ferah tut inşallah herşey cok güsel olacak..

kardeşlerim sağolun gerçekten hepinizden teker teker şimdi biraz daha iyiyim tam geçmedi ama dünki gibi değil reflör diye bi ilaç verdi bide spazmol gibi bişey onu içtim bana elevit vermemişti doktor ondan değil yani ya yediğim bişey dokundu ya bağışıklık sisitemiyle alakalı vucudun su kaybettiği için bol sıvı tüket dedi eğer ateşin 38,5 olursa ve artarsa hemen ara yada gel dedi şimdilik böle allah başka sıkıntı vermesin kendim için değilde bebek için endişelendim eşim bile korkmuş sapsarı olunca allah gerçekten hepimize şifa versin ufacık bişeyde olsa bizi halsiz bırakıyo allah hepimizin yavrusunu bağışlasın

Ben desabaha karsi hisseytim.heycandan uyuyamadim bi daha.sol tarafima yatiyordum uc dort kere tepikledi.

Fiyatları aşağı yukarı ne kadardır bilgin varmı?

çok geçmiş olsun canım Allahım tez zamanda şifa versin inşallah

Ne güzel canım hayırlısı olsun bebeğin o gaz değil artık :)

kızlar 12 haftalarda hareket hissetmekten bahsediyosununz 16 haftam bitecek kasıklarımda batmadan başka bişey yok
eminmisiniz bebeklerinizin hareketi olduğundan yoksa bende mi bi sıkıntı var

Hoşgeldin canım aramıza :)

Evet canım bu model de çok güzel sanırım azda yer kaplıyor .

Fiyatları aşağı yukarı ne kadardır bilgin varmı?

Kraftlara felan 600 den basliyor.diger markalar da 600 700 ve ustu.ben kanz alacagim o da iyi bi marka.fiyati da uygun.yari fiyatina geliyor.hem de kanserojen boys icermiyormus.iki yil garantisi felan var.350 tl ye alacagim.ikili takimlardan.direk ustune monte edilenlerden.

Hayırlısı olsun canım benim artık hareket haberleri de dolaşmaya başladı topikte ne güzel :)))

kızlar 12 haftalarda hareket hissetmekten bahsediyosununz 16 haftam bitecek kasıklarımda batmadan başka bişey yok
eminmisiniz bebeklerinizin hareketi olduğundan yoksa bende mi bi sıkıntı var

ben çok eminim bambaşka bişey çünkü gaz olsa balon patlıyo gibi oluyo ama baya baya içinde bişey kayıyo ben ilk kez hissettim ve eminim aslında bebeğimin olduğunada
başka arkadaşlarımlada konuştum hissetmiş olabilirsin diyo

Canım. Benim rüya değil o kabus umut gitsin Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah sen bebeğini düşün iyi olduğunu bil başkada şey düşünme :)))

doğrudur sadece şaşırıdım o yüzden sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…