İnşaallah hepimiz kuzularımızı alırız kucaklarımıza. Benim sat 7 ekim. galiba senin de öyle değil mi?
bılmem bende yok bas donmemm gıttı artık :)Yaa kızlar ben bugün hiç hoş değilim.öğlen çok şiddetli bi baş dönmesi yaşadım,bikaç saattir de midem inanılmaz bulanıyor.bugün tam 6haftamız bitti.ondan mı kaynaklanıyor acaba:26:
bu kadar cokkk ıncelemeeeeeeeeeeee!!!!!!!arkadaşlar sizin gebelik keseleriniz ultrason kağıdınıza baktığınızda rahminizin neresinde gözüküyor? mesela bende ortanın hafif aşağısında. sizde sağda,solda,ortada, yukarıda, biraz aşağıda, merak ettim kendiminkiyle kıyaslıyorumda?
Kızlar merhaba gebeliğimin 6.haftasındayım.Henüz doktora gitmedim pazartesi günü gidicem.İnanılmaz derecede mide yanması var.bulantım yok henüz şükür ama bu yanma çok sinirimi bozuyor.ve karnım aç olmadığı halde gurulduyo midem sürekli.benimle aynı durumda olan var mı acaba?
kasık agrım gectı bgn bnmmmbenden aybı durumdayım canım. bunun dışında arada kasık ağrısı oluyor. bende yarın gidicem kısmetse kese görmeye..heyecanlıyım..
bizim bebişlerde dünyaya geldiklerinde artık yürümeye falan direk başlarlar tuvalete falan alışmış olurlar
sana günaydın olsun az bulantılı az sancılı gün olsun
Günaydın Canlarım,cumanız mübarek olsun yüreğiniz aşk,cebiniz para dolsun , dünya dertleri sizden uzak kabir azabından muhaf olun, ahir zamanda mekanınız cennet-i ala olsun.. ♥
Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
Gunaydin hayirli cumalar kizlar. İlk Kanimi verdim geldim ayilip bayilmadan sukurins hayirli haberler alirim kizlar dua edin.
Gunaydin hayirli cumalar kizlar. İlk Kanimi verdim geldim ayilip bayilmadan sukurins hayirli haberler alirim kizlar dua edin.
arkadaşlar sizin gebelik keseleriniz ultrason kağıdınıza baktığınızda rahminizin neresinde gözüküyor? mesela bende ortanın hafif aşağısında. sizde sağda,solda,ortada, yukarıda, biraz aşağıda, merak ettim kendiminkiyle kıyaslıyorumda?
:119: hayırlı cumalar :119:
Günaydın Canlarım,cumanız mübarek olsun yüreğiniz aşk,cebiniz para dolsun , dünya dertleri sizden uzak kabir azabından muhaf olun, ahir zamanda mekanınız cennet-i ala olsun.. ♥
Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
günaydınn annişler:)nasılsınız bakalım...ben geçen haftaya göre bu hafta daha iyi hissediyorum kendimi..geçen hafta yorulunca akıntım artıyodu karnımın altı ağrıyodu ...bikaç gündür enerjim de yerinde çok şükür..acaba diyorum bebeğim sıkıca tutundu da ondan mıdır...ağrılarım akıntılarım bitti yaniii...inşşş öyledir ...yerleşmiştir iyice....şu bir hafta da geçse de kalbini de duysam içim rahatlıcak
ahh canım ben de çok korkuyorum kan veririken canım çok tatlı acı eşiğim çok düşük....ama alışmalıyız...bizi daha çok iğneler aşılar doğumlar sezeryanlar bekliyoor...rabbim hayırlısını versinn
günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnhayırlı cumalar canlarım... Rabbim günahlarımızı affeylesin, bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin İnşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh...........
günaydın cnm hayırlı cumalarr....
günaydınnn canımm... Rabbim dualarını ve dualarımızı kabul eylesin, bebişlerimizi korusun İnşallahhh...
ahh canım ben de çok korkuyorum kan veririken canım çok tatlı acı eşiğim çok düşük....ama alışmalıyız...bizi daha çok iğneler aşılar doğumlar sezeryanlar bekliyoor...rabbim hayırlısını versinn
kızlar herkeze merhaba hepinizi tek tek kutluyorum allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herkeze kolay bir doğum diliyorum 10 yıl büyük özlem yaşadığım bebeğime allahın izniyle 24 temmuzda kavuşucam benide aranıza almanızı bu süreçte sizlerle bearber olmayı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?