kızlar herkeze merhaba hepinizi tek tek kutluyorum allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herkeze kolay bir doğum diliyorum 10 yıl büyük özlem yaşadığım bebeğime allahın izniyle 24 temmuzda kavuşucam benide aranıza almanızı bu süreçte sizlerle bearber olmayı istiyorum
ah güzelim canıda acırmış ben geldimmmm24 temmuz da bebişim olcak başatdım sweetee
kızlar herkeze merhaba hepinizi tek tek kutluyorum allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herkeze kolay bir doğum diliyorum 10 yıl büyük özlem yaşadığım bebeğime allahın izniyle 24 temmuzda kavuşucam benide aranıza almanızı bu süreçte sizlerle bearber olmayı istiyorum
Canımmmm hoşgeldin aramızaa.... Ya tüylerim diken diken oldu 10 yıllık özlem çok şükürr sonlanıyo desene... Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn...
arkadaşlar gebeliğimin 5 haftasına girdim, dün yaptırdığım tahlilde değerlerim 2500 dü, sizce nasıl, henüz muayeneye gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum, gitsem kese gözükür mü
arkadaşlar gebeliğimin 5 haftasına girdim, dün yaptırdığım tahlilde değerlerim 2500 dü, sizce nasıl, henüz muayeneye gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum, gitsem kese gözükür mü
aminnnnn ya yemin ediyorum dünden beri 32 dişim birden görünüyoiçimde kelebekler uçuyo acayip oldum
ayyyyyyyyyy inanamıyorummm....ne kadar sevindim anlatamam.....böyle güzel bir haberle güne başlamak çok iyi geldiii:)ben diyorum bu kızzz çok kaptırdı kendini bu ay olmazsa çok üzülecek diyee....oldu demek haaaaaaa....hadiii anlat ayrıntıları ben bikaç gündür kasım topiğine giremedim.....hoşgeldiiiinnnn hoşgeldiiiiiin:)topiğimize sefalar getirdin.
ben sana nededim önce sen sonra ben arkandan gelcem demiştim geldim kız mucize gibi herkez 10 gün çalışırken ben yine her zamanki gibi 3 günde tutturdum bu arada kasım topiğindeki arkadaşlar bukadar sıcak karşılamadılarben orda köyün delisi gibi olduğum için yakıştıramadılar galiba sağlık olsun artık napalım kızzzzzz hala inanamıyorum dün okadar çok karnım ağrıyoduki aslında 1 haftadır öyleydim dün iyice şiddetlendi aha dedim geliyo kesin bu işte bir terslik var hemde 5 gün erken olcam regl dedim saat 2,5 felandı içimden bir seste bana sürekli hamilesin git test al dedi ağlaya ağlaya gittim eczaneye yine 2 farklı marka aldım yaptım birini incecik bi çizgi çıktı inanamadım belki gidip gelip 50 kere baktım hızımı alamayıp diğerinide yaptım aynıydı işte dünden beri bütün dişlerim meydanda 3+2 günlüğüm bat 11 kasımda ama ben erken öğrendim çok şükür
maşallaaaaahhhhhaminnnnn ya yemin ediyorum dünden beri 32 dişim birden görünüyoiçimde kelebekler uçuyo acayip oldum
senin dediklerin çıkıyor kızzzz var sende bişeyler:)çok da erken öğrenmişsin zaman daha zor geçecek senin için....maaşallah beyefendi çeketini atsa hamile kalıyosun:)ama dikkat et kendine doktoruna anlat yaşadıklarını ona göre sana neyapman ne içmen gerektiğini söyler...bol bol dua edelim de bu sefer bebişlerimiz sağlıkla doğsun...
Kızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh
çok sevindim canım benimmmm darısı bizlere olsun
Kızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh
rooseee hayırlı olsuun pıtpıtlarınııızzz... nasıl bi duyguuuu...???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?