2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Hayırlı uğurlu olsun asiselcanRabbim sağsalim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah.

Bu aradaa herrrrkese GÜNAYDIIINNN

Son düzenleme:

Canımmmm hoşgeldin aramızaa.... Ya tüylerim diken diken oldu 10 yıllık özlem çok şükürr sonlanıyo desene... Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn...

ah güzelim canıda acırmış ben geldimmmm 24 temmuz da bebişim olcak başatdım sweetee

ayyyyyyyyyy inanamıyorummm....ne kadar sevindim anlatamam.....böyle güzel bir haberle güne başlamak çok iyi geldiii:)ben diyorum bu kızzz çok kaptırdı kendini bu ay olmazsa çok üzülecek diyee....oldu demek haaaaaaa....hadiii anlat ayrıntıları ben bikaç gündür kasım topiğine giremedim.....hoşgeldiiiinnnn hoşgeldiiiiiin:)topiğimize sefalar getirdin.

canım beniimmm....çok dikkat et bu sefer doktor kontrolüü falan...korkma bak inşş bu sefer sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza .hiç bişeycikler olmayacak onlaraa...ne zaman öğrendinn...erken sankiii????????????

arkadaşlar gebeliğimin 5 haftasına girdim, dün yaptırdığım tahlilde değerlerim 2500 dü, sizce nasıl, henüz muayeneye gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum, gitsem kese gözükür mü

Canımmmm hoşgeldin aramızaa.... Ya tüylerim diken diken oldu 10 yıllık özlem çok şükürr sonlanıyo desene... Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn...

aminnnnn ya yemin ediyorum dünden beri 32 dişim birden görünüyo içimde kelebekler uçuyo acayip oldum

arkadaşlar gebeliğimin 5 haftasına girdim, dün yaptırdığım tahlilde değerlerim 2500 dü, sizce nasıl, henüz muayeneye gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum, gitsem kese gözükür mü

Gözükür tabi.değerin gayet iyi maşallah ama karından bakınca görünür mü bilmem.alttan baktırıp baktırmamak da senin tercihin tabi bişey diyemem

canım vajinal ultrasonla görülür karından baktırmak istersen pazartesiyi bekle

aminnnnn ya yemin ediyorum dünden beri 32 dişim birden görünüyo içimde kelebekler uçuyo acayip oldum

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim

ben sana nededim önce sen sonra ben arkandan gelcem demiştim geldim kız mucize gibi herkez 10 gün çalışırken ben yine her zamanki gibi 3 günde tutturdum bu arada kasım topiğindeki arkadaşlar bukadar sıcak karşılamadılar ben orda köyün delisi gibi olduğum için yakıştıramadılar galiba sağlık olsun artık napalım kızzzzzz hala inanamıyorum dün okadar çok karnım ağrıyoduki aslında 1 haftadır öyleydim dün iyice şiddetlendi aha dedim geliyo kesin bu işte bir terslik var hemde 5 gün erken olcam regl dedim saat 2,5 felandı içimden bir seste bana sürekli hamilesin git test al dedi ağlaya ağlaya gittim eczaneye yine 2 farklı marka aldım yaptım birini incecik bi çizgi çıktı inanamadım belki gidip gelip 50 kere baktım hızımı alamayıp diğerinide yaptım aynıydı işte dünden beri bütün dişlerim meydanda 3+2 günlüğüm bat 11 kasımda ama ben erken öğrendim çok şükür

senin dediklerin çıkıyor kızzzz var sende bişeyler:)çok da erken öğrenmişsin zaman daha zor geçecek senin için....maaşallah beyefendi çeketini atsa hamile kalıyosun:)ama dikkat et kendine doktoruna anlat yaşadıklarını ona göre sana neyapman ne içmen gerektiğini söyler...bol bol dua edelim de bu sefer bebişlerimiz sağlıkla doğsun...

benim 5+1 de karından gözüktü 10mm idi kese bebek gözükmedi tabiii ama ben kan değerim o zaman ne kadardı bilemiyorum...

Kızlar merhaba hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza.bende temmuzda ikinci kez anne olacağım rabbim izin verirse.geçen cumartesi yani ayın 3 nde keseyi gördüm doktor çok küçük dedi dr a göre 4+4 yani doğumu 9 temmuz görünüyor bana gòre 3 temmuz 6 gün geriden geliyor.ovülasyon testiyle hamile kaldığım için net biliyorum.allah hayırlısıni versin cümlemize inşallah.bundan sonra burada hep birlikteyiz sizleri yeni gördüm hemen aranıza katılmak istedim.Hayırlı cumalar hepinize.

hehee evet çıkıyo mesela senin oğlun olcak mesele bende hayatım adamda zağten sıkıntı yok inşallah sağlam tutunurda bişey olmaz sana diyordum şimdi kendim korkuyorum dün okadar ağrım vardıki karnım abartısız fubol topu büyüklüğüne ulaştı birden miğdemde şişti çok panikledim önümüzdeki fata içi gideyim doktora diyorum ama zağten bişey görünmez de vitamin felan alayım kesin verir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…