2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

tamam tamamm sıkmam tecrübesizlik işte napim ayolll... ellemem ben bi daha onlar dola dursunlarrr 9 ay sonra bebişimi hüpletcek onları heheheee

kizlaarrrr daldim oyle ama bisey sorcam koltuk alri rulonu yada deodaranti kullaniyomusunuz dr una soran varmiii

canım ben eskisi kadar olmasada kullanıyorum koltuk altı rollonu..

benim dr bya rahat herşeye izin veriyo onuda sorsam her zamanki gibi bi şy olmaz bi şy olmaz diyecegi için hiç sormadım..

drun bu kadar rahat olması iimi kötümü bilmiyom ama daha iyisini bulana kadar en iyisi bu..

bazende iyi oluyo hiç pipiriklendirmiyo insanı

Haksız şuan benim ki zaten canım bıktım valla sabır sabır patlamak üzereyim. Kaynanayla yaşamak ne kötü birşeymiş ya ... Saygı falan kalmadı ki canım bende çok söylendim ama napayım aileme laf söylüyor niye aileme laf söyleteyim kim ki o zaten Allah göstermesinde bir gün evliliğimiz biterse bunun yüzünden biter . Artık bundan sonra da ya o gider Türkiye ye yada ben giderim.

kuzum benim asma yüzünü
Tatlım bizde hamilelikten çok alıngan oluyoruz
o kaynana eskidende öyleydi kuzum yeni olmadı
haklısın tabi her an dipdibe zor oluyordur,
ama eşinle aranı onun yüzünden bozma olurmu canım benim
sen kaynananla evde yalnız kaldığında hallet eşini çokta arada bırakma
ne türkiyeye dönecekmişin o dönsün gitmiyorsada senin kurallarında yaşamaya
alışsa iyi eder .. seni seviyorummm ve yanındayız biz yalnız değilsin
kocişte az sonra kafasını toplayınca gelecek
öpüyorum çok sıpanı ağlatma bakimmm toparlan senoşummm

kızlar yavv ben konuların arasında öyle bi atlamışım ki çok utandım heeee kusuruma bakmayın emii acıdan geçmiş okuyabilecek durumda değildim...

senacımmm sen dezavantajın türkiyeden uzakta olman ve yabancı bi ülkede yaşaman... kaynanan halt yemiş dediğin gibi karı koca arasına girilmez ama sen eşini asla karşına alma hep arkanda dursun sen onun gözüne girki annesinin haksızlığını daha net görsün... senin yaptığında yanlış bişey yok bugün belki eşinin dışarda bişeye canı sıkılmıştır tepkisi ondandır asıl suç kayınvalidende hiç karışmaması gerekiyodu sizin konunuza.. sen biraz daha dişini sıkmak zorundasın kendi evinize geçene kadar... türkiyeye gidicem diye tutturma sakın eşin daha çok sinirlenebilir... hepimiz yaşıyoruz maalesef ama susup oturuyoruz tek sebebide eşlerimizle huzurumuz bozulmasın diyeee azcık daha sık dişini sabret İnşallah herşeyin hayırlısı olur hakkında bebişinde size kısmetiyle birlikte güzel ve hayırlı bir ev getirir yanında İnşallah.... ailenede olan biteni anlatma emi bizimkiler 1 üzüleceğine seninkiler 2 üzülür uzakta olduğun için.. biz varız sen tüm sıkıntını bizimle paylaş aramızda çok çok tecrübeli ablalarımız var onlara danışırsın bizde aklımızın yettiğince fikir veririz sana.... Seni çok seviyoruz heeeeeeeeeeee sakın unutma emiii tatlı londralımmmm

kıssss üzme kendini boş ver kaynanı kocan gelince gönlünü al öle tr ye gitçem falan da deme sık biraz dişini tadilat bitince geçersin evine cnm

Tadilattaki ev benim evim değil ki canım kaynananın evi benim evi 6.7 ay sonra anca olucak ama ben dahada dayanamıcam artık . Kimsem yok burda biliyorlar eşime güvenmesem hiç gelirmiydim buralara ama annesine birşey diyince oda bana kızıyor hepten yalnız kalıyorum bem yalnız odada oturuyorum diye 5 tir yanıma geliyor gönlümü almaya çalışıyor ama istemiyorum annesini ya burda durmak istemiyorum yüzünü görmek bile istemiyorum .

hımmm kiraya falan çıkamıyomusuznu orda nasıl oluyo bu ev işi bilmiyom ama vardır bi çözümü anası gitsin türkiyeye çalışıyomu ingilterede çalışmıyosa ne işi var

Hepiniz çok sağolun canım zaten anlatmam aileme birşey onların. Daha çok aklı kalır ozaman bende zaten çok uzaktayım onlardan ben hatayı buraya evlenmekle yaptım galiba eşim istersen Türkiye'de yaşayabiliriz gitmeyebiriz demişti ama ben gidelim dedim iyi halt ettim :) haklısın canım da ben annesinle kavga ederken benim yanımda değildiki annesine bağırdım diye bana kızdı . Ben senin ailen değilmiyim karnımdaki kimin ozaman dedim benim yanımda olmuycaksan . 5 tir yanıma geliyor gönlümü almaya çalışıyor ama ben annenle kalmak istemiyorum diyince yine kızıyor napayım yalan mı söyliyim bilmedim ki bıktırdılar herseyden valla ya nedir bu kaynanalardan çektiğimiz .ben şimdi Türkiye'ye gitmek istiyorum ama eşimi de seviyorum annesi yoktu ne zamandır iyidik geldi iyi halt etti. Yaa tamam hadi geldin de ne yapmaya aramıza geliyorsun karı kocayız tartışanilirizde ama geçer 5 dakkaya ama böyle oldu şimdi hiç geçmez onun yüzünden sen annesiysen bende karısıyım karışamazsın dedim karışırım diyo karışamazsın dedim yine karışırım diyo bir gün biz ayrılmak zorunda kalırsak bunun yüzünden olur zaten . Eşimle de kötü yapıyor beni . İyiki siz varsınız yoksa gerçekten derdimi anlatabileceğim hiç kimsem yok şuan ((

Karşılık verme sinirleri alınmış bı gerizekali gibi davran
ortad uğraşacak biri kalmayinca bir ay sonra vazgececektir
laf savası yapma heeeeee heeeee de gec...
Bir insanı ennnnnnn sınır eden şey onu kaleeeeeee almamak umursamktir ...unutm canim...
taktik davranış yoksa gerizekali olmadıgını herkesten iyi biliyo o yani...
Heeee tamam de don arkanı kendi bildigini yapmaya devam et

Son düzenleme:

Canım uzme kendini az numara yap karnım ağrıdı de öğrensin korksun tamam iyi değil bu ama dersi hak etmiş

hımmm kiraya falan çıkamıyomusuznu orda nasıl oluyo bu ev işi bilmiyom ama vardır bi çözümü anası gitsin türkiyeye çalışıyomu ingilterede çalışmıyosa ne işi var

Güya benim için geldi evi tadilat yaptırıp gidecekmiş ya zor gider gibi geliyor bana . Canım iş yerleri Londra'nın biraz dışarısında kalıyor 3 saat kadar oraya taşınıcaz bizde babası naile bırakacak işi ama işleri toplaması için biraz zaman gerekiyor düzenli teslim etsin diye sanırım tam bilmiyorum ama kp sizi buraya alıcam burdan ev alırız dedi onu bekliyoruz yani yoksa şimdiye ayrı eve geçmiştik canım birde burda kiralar ve ev fiyatları çok uçuk yani 1 yatak odası mutfak oturma odası bir arada ,birde tualet banyo olan evlerin kirası 3000 tl falan 2 .3 yatak odaları 5.6 bin evlerde 700.800.... Bin ve üzeri morgeç sistemiyle alıcaz evide öyle daha iyi oluyor burda ama işte geçene kadar nasıl dayanıcam hiç bilmiyorum

Canım uzme kendini az numara yap karnım ağrıdı de öğrensin korksun tamam iyi değil bu ama dersi hak etmiş

Şimdi tansiyonu çıkmıştır gene ayılıp bayılıyordur başka naz yapıcak birşeyi yok Dursun Dursun tansiyon ölçsün anca . Yapmaya yapıcam da bu sefer acile götürürler durduk yere büssürü kan alırlar. :))) hiç muhattap olmucam onla en iyisi .

belim ağrıdı ya pc başında tele geçtim yine uzun oturuyorum

Sen benim on sayfada dediğimi yap bak...herkes kırmızı halı serer...dunyanın kanunu bu sekerim...

senacim rabbim evinin huzurunu agzinizin taadini geri geitrsin insallah ev bozgunlugu cok kotu rabbim guzel sabirlar versin..

irmegancim gecmis olsun balim mimislerden sut gelmesi bu ayda normal yaziyordu korkma ama sanci icin bisey diyemem danis dr una tatlim

Git tansiyonunu sen olc hatta hic bı şey olmamış gibi..
aaaaa fırlamış tansyonun ayol dikkat et azcik kendine sekerimmmmmm de gec karşısına otur çay iç hupurdetttt

Haklısınız aslında ben niye gidicem burnundan getiririm daha iyi nasılsa dayanamayıp gider :))) çok seviyorum hepinizi sağolun iyiki varsınız yoksa sabaha kadar ağlardım bebeğimde benimle birlikte üzülürdü kıyamam ben ona zaten sadece onu düşünüyorum eşimide seviyorum ama böyle yapıncada sevmiyorum ya hamileyim biliyorlar neden üzülüyorlar hele o anası yokmu beni böyle hamile hamile üzdü ya Allah'a havale ediyorum kıldığı namazlarda boşuna hakkımı yiyo üzüyor ya ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…