Şimdi tansiyonu çıkmıştır gene ayılıp bayılıyordur başka naz yapıcak birşeyi yok Dursun Dursun tansiyon ölçsün anca . Yapmaya yapıcam da bu sefer acile götürürler durduk yere büssürü kan alırlar. :))) hiç muhattap olmucam onla en iyisi .
Git tansiyonunu sen olc hatta hic bı şey olmamış gibi..
aaaaa fırlamış tansyonun ayol dikkat et azcik kendine sekerimmmmmm de gec karşısına otur çay iç hupurdetttt
Kahve mide bulantimi azaltır. Mı kizlaaaaaarrr
Vallaha bak eger tavrın bu yazdığım sekilde olursa ve hiiiccc aaglayip üzülmeden bunu bir ay sürdürürsen seninle bas edemicegini anlayıp minik bir kedicik olacak...bı dene bak...seni uzemedigini bı görsün ..bı kabullensin..:))) hiç güleceğim yoktu ya iyi varsınız camlarım benim . Ama şimdi onun meymenetsiz yüzünü hiç göresim yok ya bide hamilelikten iyice sulugöx oldum ağlamasam daha neler derdim karşısına geçipte dua etsin bebeğime ona kıyamıyorum üzülür birşey olur diye.
Sabh canim çekti diye bı mercimekli kofte yaptım...oldum oöldümmmmm ölüyorum gazdan mide bulantisindan... Aman kızlar ...dikkat edin vllha...gidip kahve iceyim reniiii yetmediKişiye göre değişiyor kurabiyem bu dene bakalım ama aşırıya kaçma
Karşılık verme sinirleri alınmış bı gerizekali gibi davran
ortad uğraşacak biri kalmayinca bir ay sonra vazgececektir
laf savası yapma heeeeee heeeee de gec...
Bir insanı ennnnnnn sınır eden şey onu kaleeeeeee almamak umursamktir ...unutm canim...
taktik davranış yoksa gerizekali olmadıgını herkesten iyi biliyo o yani...
Heeee tamam de don arkanı kendi bildigini yapmaya devam et
kızlar bugün doktordaydım. bebeğim kesin erkekmiş. 17+2 olmuş. bir hafta önde gidiyormuş. gelişimi ve sağlığı gayet iyiymiş. 170 gr. olmuş. şubat ayındada renkli ultrasona çağırdı. ultrasonda sadece uyluk kemiği gösterdiği için yükleyemiyorum. ama bir görseniz kıpır kıpırdı. doktor çok hareketli dedi.
yazık kız heriflere acıyın biraz ayda bir bişey olmaz bebiklerde seviniyomuş doktor dedi dün
Sen benim on sayfada dediğimi yap bak...herkes kırmızı halı serer...dunyanın kanunu bu sekerim...
Allah razı olsun canım haklısın ev bozukluğu çok kötü heleki bir aradaysan ....senacim rabbim evinin huzurunu agzinizin taadini geri geitrsin insallah ev bozgunlugu cok koturabbim guzel sabirlar versin..
irmegancim gecmis olsun balim mimislerden sut gelmesi bu ayda normal yaziyordu korkma ama sanci icin bisey diyemem danis dr una tatlim
BosveeeeeeeerrrrAma çok fena canım ya öyle böyle değil ama bunda sonra biliyorum ben ona yapacağımı ne hâli varsa görsün bundan sonra hiç birşey yapmıcam onunla böyle yapmaya devam ederse torununu da çok görür artık , ne diyim canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun elden birşey gelmiyor ne yazıkki .
Vallaha bak eger tavrın bu yazdığım sekilde olursa ve hiiiccc aaglayip üzülmeden bunu bir ay sürdürürsen seninle bas edemicegini anlayıp minik bir kedicik olacak...bı dene bak...seni uzemedigini bı görsün ..bı kabullensin..
ehem ehem bi arkadaş turp otundan bahsetmişti tastik edip onayladım işe yarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?