2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Sen bilin tabi ama muhatap olma cevap verme onlar kötü konuştu diye ailen kötü olmuyor takma salla kocanlada uzatma ki karşına alma sabret bir tanem sonu selamet olur inşallah

Git tansiyonunu sen olc hatta hic bı şey olmamış gibi..
aaaaa fırlamış tansyonun ayol dikkat et azcik kendine sekerimmmmmm de gec karşısına otur çay iç hupurdetttt

:))) hiç güleceğim yoktu ya iyi varsınız camlarım benim . Ama şimdi onun meymenetsiz yüzünü hiç göresim yok ya bide hamilelikten iyice sulugöx oldum ağlamasam daha neler derdim karşısına geçipte dua etsin bebeğime ona kıyamıyorum üzülür birşey olur diye.

Vallaha bak eger tavrın bu yazdığım sekilde olursa ve hiiiccc aaglayip üzülmeden bunu bir ay sürdürürsen seninle bas edemicegini anlayıp minik bir kedicik olacak...bı dene bak...seni uzemedigini bı görsün ..bı kabullensin..

Kişiye göre değişiyor kurabiyem bu dene bakalım ama aşırıya kaçma
Sabh canim çekti diye bı mercimekli kofte yaptım...oldum oöldümmmmm ölüyorum gazdan mide bulantisindan... Aman kızlar ...dikkat edin vllha...gidip kahve iceyim reniiii yetmedi

Son düzenleme:
hobaaaaa ankaralı değilim ama severim ankara havasını hadin bakalım hep beraber oturanı görmücem

[video=youtube;0fDJ5YtV5rY]http://www.youtube.com/watch?v=0fDJ5YtV5rY[/video]

kızlar bugün doktordaydım. bebeğim kesin erkekmiş. 17+2 olmuş. bir hafta önde gidiyormuş. gelişimi ve sağlığı gayet iyiymiş. 170 gr. olmuş. şubat ayındada renkli ultrasona çağırdı. ultrasonda sadece uyluk kemiği gösterdiği için yükleyemiyorum. ama bir görseniz kıpır kıpırdı. doktor çok hareketli dedi.

Ama çok fena canım ya öyle böyle değil ama bunda sonra biliyorum ben ona yapacağımı ne hâli varsa görsün bundan sonra hiç birşey yapmıcam onunla böyle yapmaya devam ederse torununu da çok görür artık , ne diyim canım hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun elden birşey gelmiyor ne yazıkki .

Kızlar ben kaçar eyi geceler size kocis gelir az sonra nobetten kalkam bi cay koyam usumustur garibim optum hepinizi we bebislerinizi

Sen benim on sayfada dediğimi yap bak...herkes kırmızı halı serer...dunyanın kanunu bu sekerim...

:))) umursamamak en güzeli sanırım canım bundan sonra öyle yapıcam zaten. Bide diyor nedir bu gelinden çektiğim birde neler yapıyorum bir görseniz ama kimse kıymet bilmez canım . Bundan sonra görsün o fena gelini .

Allah razı olsun canım haklısın ev bozukluğu çok kötü heleki bir aradaysan ....

Bosveeeeeeeerrrr
sena
herkesin bı derdi var bu dünyada ...inan ...çeşit çeşit...
seninki sadece 2 kol 2 bacaklı su karı olsun...
allah saglik SIHHAT versin....sana yavruna ve babaciginaaaaa yavrunun....
gecer gideeeeerrrr de bı gun dönüp gulumsersiniz insallah hep beraber...

Birdaha kontrollere de çağırmıcam zaten ağlamıcam da ama o elimde değilki birden geliyor gözümden yaşlar :))) zaten az kötü davrandım mı 1 aya kalmaz geri döner gibime geliyor hadi hayırlısı .

İyiki varsınız canlarım sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum ağlamıyorum artık. Sizin benim yanımda olduğunuzu bilmek çok iyi geldi bana çok sağolun Allah bin kere razı olsun sizden hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın inşallah. Sizleri çok seviyorummmmmm çokkkk :)))))

senacim artik uzulmuto olmana sevindim

gocmen kuslar canim masallah subhanallah oglusunaa

kahve degil sodaaaaa ic balimmmmm

ya kizlar eee koltuk ati rulonu deodaranti ni baska kullanan yokmuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…