2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
İrmegancım
göğsünden süt gelecek demek ki doğuma kadar.ara sıra olacak demek ki ama sakın sıkma o süt bebek doğduğunda vereceğin colostrum denilen ,bebek için faydalı,bol vitaminli ilk süt.ilk süt çok önemli internetten daha fazla bilgiye ulaşabilirsin.

Sakın sıkma!

senacim artik uzulmuto olmana sevindim

gocmen kuslar canim masallah subhanallah oglusunaa

kahve degil sodaaaaa ic balimmmmm

ya kizlar eee koltuk ati rulonu deodaranti ni baska kullanan yokmuuuuuuu

Canım bem kullanıyorum sna organik olanlardan.durance markasının lavantalı olanı şu an kullandığım.alüminyum içermiyor.sertifikalı üstelik,kimyasalsız.
Ara sıra niveanın black and white olanını kullunıyırum.

hehehe efet şekerim sendin
nasıl işe yaradı bi bilsen içimdeki canavar açığa çıktı resmen

Aynen hamilelikten sızlanırken bir anda birşeyler olmuş ve bu ben miyim demîştim.üstüne basıp geçtiğimiz otun bize yaptıklarına bak sen :)))

Iyimisin kuzum
Bende bi kavgacik edip geldim pek rahatladim :)))))
Takme hiiiiiiiccc o cadalosuuu
sen kocisin ve sipan onemlisiniz dotunuzu opsun o

Irmegan kuzum hayirli olsun
Fabrikalar faaliyete gecmis :)))))))))))))??
Oyh ne hosss ilik ilik sut geliyo demek
Benimde baslari kasiniyo korkutuyolar beni ))

Optum mck
Yarin sabah gorusuruk
Bide cok gazimm varki midesi kotu olanlar igde iyi geliyomus denedim
Bide ne dicektim unuttum neyse sabah hatirlarsam soylerim
Memikleri cok kasimayin
Bye mck optum iyi gecelerrrrr

ozzyyy karabiberim sagolun kizlar ben hic kullanmadim daha krem bile cok nadir suruyorum bebeyagi suruyorum yuzume kuruyunca yuzkremimde bebeyagida jhnssbaby nin eskiden rexona nin koltuk alti doe larini kullaniyodum o soyledigini bulamazsam rulon alirim artik yada bilmiyorum koltukalti sutbezlerine cok yakin en iyisi o dogali bulmak zorundayim cok sagol canim

hadi iyi geceler bende kaciyim kizlar biraz isler gucler sonra gelsin uykulaaarrrr hadi tatli vede bol efektli ruyalar herkeseee :119:

Ben daha önce Üsküdar Fıstıkağacında oturmuştum. Daha önce de sana yazmıştım cnm ama arada kaynadı.

canım ben bazen geçmişi okuyamıyorum ondan farketmemişimdir, benim ev de çengelköyde yakın fıstıkağacı hatta orada arkadaşlarım da var, iki gündür de işler çok yoğundu pek takip edemiyorum zaten (( şimdi nerede yaşıyorsun

canım doğum yapan bir arkadaşıma ebesi demiş ki badem yağı sür ama biliyorsunuz fazla uyaınca rahimin kasılmasını ve açılmasını sağlıyor o yüzden yavaş hareketlerle

canım iyi ki doğmuşsun, inş sağlıkla alacaksın minnoşunu ve uzun uuzn yıllar beraber kutlayacaksınız

istanbuldayım ve birçok arkadaşım ordan alışveriş yaptı:) bende gidicem kısmetse cnm çok kaliteli ve uygun şeyler mevcut

arkadaşlar neresinde eminönünün havuzlu çarşı? doğru mu yazdım :))

ne güzel benim kv bile canımı çektirip sonra yapmıyor, komşular bir iki sordular canının çektiği varsa yapalım diye allah razı olsun, ama limseden birşey istemedim, bir kocisten basit şeyler istiyorum :) gerisini ben yapıyorum, ne biçim hamilelik yaa

senacim artik uzulmuto olmana sevindim

gocmen kuslar canim masallah subhanallah oglusunaa

kahve degil sodaaaaa ic balimmmmm

ya kizlar eee koltuk ati rulonu deodaranti ni baska kullanan yokmuuuuuuu

canım ben yazdan bu yana arkadaşımın yoğun uyarısı üzerine her türlü deodoranı kullanmayı bıraktım, parfüm sıkıorum üstüme başıma ama koltuk altı ter önleyici birşey kullanmıyorum, eh koku oluyor arada ama sık banyo yapmak lazım, bir de himalaya tuzu varmış onu sğrebilirsin dediler sürülecek tipinden bulamadığımdan hala deo suz idare ediyorum

senacığım ben konuya geç yetiştim söyle göz gezdirdiğim kadarıyla soyleyeyim ben de kv ile yaklaşık 1 seneye yakın kalmak zorunda kaldım, resmen travmaydı hala onu affedip ona güvenemiyorum işin kötüsü ben bir kısmında eşim olmadan evde yaşadım, tlfla konuşsam kiminle konuluyorsun der, istanbula yeni geldim diye dışarı çıkartmaz, dalga geçer gibi 25 yaşında master yapmış insanım karda kışta ekmek almaya gönderir sonra yok yanlış dedim bu ekmekten değildi git değiştir diye bir daha götürür, konu komşu görümce akraba hepsini de dolrumuştu hepsi bana tersti, gece yatağımdan kaldırtıp iki çay bardağını yıkattığpını bilirim, şimdiki aklım hiç çekmezdim, şimdi acısını çekiyorum ama helal edemiyorum hakkımı ben de, ya gelinliğimi bile salak terziye yakasını yükseltti berbat birşey oldu...ah ah.... neyse sen zaten sakinlemiştin, allah kötü niyetli fesat kv lerin hepsini gelinlerine kul köle etsin artık..ama tabi iş işten geçmeden....hı kocana da kızma ben de çocuğumuz olunca belki kıymetim artar annesinden ayrılır diye düşündüm ama hala annesi ağızlı tip..zaten arıza anneler çocuklarını daha bir bağlıyorlar kendilerine

Daha İyiyim tatlım çok sağol :) aman bizden uzak Dursun da bi yerimizi öpmesin :))))))

Haklısın canım benimkinin huyuna suyuna gidersen ondan iyisi yok herşeyini yap önüne koy bulaşığı çamaşırı yıka birde çok yemek biliyormuş gibi tarif de eder ama ben böyle biliyorum diyorum onun gösterdiğini yapmıyorum . Evlendim 1 ay sonra eşim Londra'ya gitti ben kv ile kaldım hergün bir yere götürdü gelin gezmesine 1 ay boyunca sinir ola ola gittim nazara geldim hasta oldum yattım ama yaranamadım küçücük bi tartışmada sen benle bi yere gelmedin dedi ne biçim gelindin dedi ki ben herşeyini yaparken bende hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ettim benim hiç hak etmediğim sözleri söyledi bana ama eşimde anasına laf söyletmiyor haksız da olsa bi bildiği vardır değip beni sinir ediyor Allah yukarda ne diyim ama kimseye ezdiremem kendimi kimse kusura bakmasın artık düşünmem gereken bi bebeğim var . Sağol canım ilgilendiğin için ....

Canım ya böyle bir insan için üzülme hamile halinle üstüne gelen insana sasarım.. Ona fırsat verme canım kocanla mutlu ol öyle görün.. Sen hiçbir yere gitmeyeceksin tabiki, umursama kaile bile almamaya calış.. Mesafede koy bence birdahavsenle öyle dialoğa giremesin..ac komedi izle canım bebeğinle eğlenin, nacizane fikirlerim:))

Çok şükür hersey yolunda, 2li test için kan verdim sonuçlar yarın çıkacak.usg verileri iyidi...12+0 dık dr cinsiyet söylemedi 1 ay sonra geldiğinde söyleriz dedi..kıpır kıpır bir bebişim vardı içerde çok şükür Allahıma..
Oligofer kan şurubu ve elevit verdi dr..
Çatlak kremi başlayabilirsın dedi. Ve vende bella b kullanmaya karar verdim organik olduğu için..
:118:bizden böyle kızlar..

benim ikinci hamileligim oldugu icin ayirabiliyorum gece birden vurdu, senin anlatigin gibi benimde bir hafta gec dölenme oldu

canim basini kacirdim ama birazini okudum, üzme sen kendini allaha havale ediyoruz kv ni hamile insana bunlar yapilirmi..
amaann bosver de gecsin kizlarin dedigi gibi takma kafana bebisine zarar..
haa baktin canin sikiliyor cik gel benim yanima isvicreye :)))
benim kocis türkiyede suan subat basinda gelecek, yalnizim yani..

kizlar memislerden bahsetmissiniz benimkiler (ilk belirtimdi zaten) davullar ilk günden beri,
sürekli agriyorlar kasiniyorlar ve off nasil sistiler..
benim normalde de boya kiloya göre memisler hihihi tas gibiydi silikon zannediyodu millet
ve suani düsünün balon oldum uclari da iyice karardi..
arkadas bunlari ölümsüzlestir fotosunu cek dedi :)
dogumdan emzirdikten sonra sünebiliyor ya

veee safak 1 kizlar persembe kontrol günü :))))

gözün aydin canim masallah hersey yolunda imis cok sevindim :))
insallah bir daha ki kontrolde ögrenebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…