- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
:))) o arkadaş ben miydim yoksa :)
Yarasın kuzum.demek sadece bende değilmiş etkisi :)))
senacim artik uzulmuto olmana sevindim
gocmen kuslar canimmasallah subhanallah oglusunaa
kahve degil sodaaaaa ic balimmmmm
ya kizlar eee koltuk ati rulonu deodaranti ni baska kullanan yokmuuuuuuu
hehehe efet şekerim sendin
nasıl işe yaradı bi bilsen içimdeki canavar açığa çıktı resmen
İyiki varsınız canlarım sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum ağlamıyorum artık. Sizin benim yanımda olduğunuzu bilmek çok iyi geldi bana çok sağolun Allah bin kere razı olsun sizden hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın inşallah. Sizleri çok seviyorummmmmm çokkkk :)))))
Ben daha önce Üsküdar Fıstıkağacında oturmuştum. Daha önce de sana yazmıştım cnm ama arada kaynadı.
girdim oku oku bitiremedim yazılarınızı :) çok keyifli bu sayfa çokkk... aynı heyecnaı yaşayan insanların olması ayrı keyifli :) şimdi size bişey sorucam sabah kalktım göğüslerim kurumuş normalmidir soyuluyolar resmen neden sizce ..13.haftamdayım.
Bugün Benim Doğum günüm, bebeğimle birlikte ilk doğum günü pastamı kestim, içim biraz buruk annemi kaybedeli yıllar oldu ama bu günler hep zordur bana. en azından telefon açar iyi doğurdun beni derdim.... Sabah aklımdan geçen acaba benim kızımda beni iyiki doğurdun diyecek bir hayat yaşar mı .. Nasıl bir dünyada büyücek bebeğim... Biliyorum hepimizin aklından geçiyor bu endişeler, yaşayıp öğrenicez.. İnşallah önce sağlıkla ve mutlulukla kucağımıza aldığımız günleri nasip eder tanrım :)
istanbuldayım ve birçok arkadaşım ordan alışveriş yaptı:) bende gidicem kısmetse cnm çok kaliteli ve uygun şeyler mevcut
16 yaşımdan beriaynı mahallede otuyorum evlendim anama yakın olsun diye aynı sokağın içinden ev tutdum malum çocuk baktırcaz :) oğlumu ben çalışırken anamla komşularım ortak baktılar sağolsunlar 4 yaşına kadar ondan sonra verdim kreşe ilk okul 3 oldu oğlum hala anam ve komşularım ilgilenir ben yokken mahallenin maskotu :) bide uzun zamandır sokağın içinde hamile olan yoktu hepsi çok üstüme düşüyolar iyka varlar hepsi inanın haftanın 2 yada 3 günü yemek yapıyorum hep getiriyolar kokmuştur işten geldi yorgunsundur diye seviyorum ben bu insanları yaaa
ozzyyy karabiberim sagolun kizlar ben hic kullanmadim daha krem bile cok nadir suruyorum bebeyagi suruyorum yuzume kuruyunca yuzkremimde bebeyagida jhnssbaby nin eskiden rexona nin koltuk alti doe larini kullaniyodum o soyledigini bulamazsam rulon alirim artik yada bilmiyorum koltukalti sutbezlerine cok yakin en iyisi o dogali bulmak zorundayim cok sagol canim
Iyimisin kuzum
Bende bi kavgacik edip geldim pek rahatladim :)))))
Takme hiiiiiiiccc o cadalosuuu
sen kocisin ve sipan onemlisiniz dotunuzu opsun o
Irmegan kuzum hayirli olsun
Fabrikalar faaliyete gecmis :)))))))))))))??
Oyh ne hosss ilik ilik sut geliyo demek
Benimde baslari kasiniyo korkutuyolar beni))
canım ben yazdan bu yana arkadaşımın yoğun uyarısı üzerine her türlü deodoranı kullanmayı bıraktım, parfüm sıkıorum üstüme başıma ama koltuk altı ter önleyici birşey kullanmıyorum, eh koku oluyor arada ama sık banyo yapmak lazım, bir de himalaya tuzu varmış onu sğrebilirsin dediler sürülecek tipinden bulamadığımdan hala deo suz idare ediyorum
senacığım ben konuya geç yetiştim söyle göz gezdirdiğim kadarıyla soyleyeyim ben de kv ile yaklaşık 1 seneye yakın kalmak zorunda kaldım, resmen travmaydı hala onu affedip ona güvenemiyorum işin kötüsü ben bir kısmında eşim olmadan evde yaşadım, tlfla konuşsam kiminle konuluyorsun der, istanbula yeni geldim diye dışarı çıkartmaz, dalga geçer gibi 25 yaşında master yapmış insanım karda kışta ekmek almaya gönderir sonra yok yanlış dedim bu ekmekten değildi git değiştir diye bir daha götürür, konu komşu görümce akraba hepsini de dolrumuştu hepsi bana tersti, gece yatağımdan kaldırtıp iki çay bardağını yıkattığpını bilirim, şimdiki aklım hiç çekmezdim, şimdi acısını çekiyorum ama helal edemiyorum hakkımı ben de, ya gelinliğimi bile salak terziye yakasını yükseltti berbat birşey oldu...ah ah.... neyse sen zaten sakinlemiştin, allah kötü niyetli fesat kv lerin hepsini gelinlerine kul köle etsin artık..ama tabi iş işten geçmeden....hı kocana da kızma ben de çocuğumuz olunca belki kıymetim artar annesinden ayrılır diye düşündüm ama hala annesi ağızlı tip..zaten arıza anneler çocuklarını daha bir bağlıyorlar kendilerine
Canım ya böyle bir insan için üzülme hamile halinle üstüne gelen insana sasarım.. Ona fırsat verme canım kocanla mutlu ol öyle görün.. Sen hiçbir yere gitmeyeceksin tabiki, umursama kaile bile almamaya calış.. Mesafede koy bence birdahavsenle öyle dialoğa giremesin..ac komedi izle canım bebeğinle eğlenin, nacizane fikirlerim:))Sardırıya mı geçtim saldırıya mı uğradım işte ona emin değilim . Şuan moralim sıfır kaynanamla kavga ettik bıktım bu kadından ya nedir benim çektiğim kocama bi laf söylüyorum o ordan araya giriyo bende patladım sen annesiysen bende karısıyım bize karışmaya hakkın yok dedim oda var dedi o altta kalmıyor bende kalmıyorum tabi derken şuan ben ayrı odada oturuyorum daha fazla ağlamamak için kendimi zor tutuorum ne zor şeymiş kaynanayla aynı evde kalmak Allah düşmanımın başına vermesin. Eşime dedim biletimi al ben yarın Türkiye'ye gidicem annenle aynı evde kalmak istemiyorum dedim oda kızdı gitti dışarı çok yalnızım burda çok ....((
TEYZOŞLAR SELAMMMM
ay geçmişi okumak ne mümkün maaşallah yaaaa çalışmasam okucam merak ediyorumda bu defa işleri bitiremem
bişey sorcam sizlere ben bugün elimi karnıma koydum ve uzun süre bekledim
ve bebeğimin hareketini hissettim yani içimde kaydı birde sanki kayarken çarptı kendini
bu haftalarda hisseden varmı
birde ben kendi batıma göre 12+5 im ama dr um geç döllenme olmuş dedi 11+5 diyoruz o nedenle
ama karnım çok çabuk belli oldu
bunları yaşayan varmı aranızda
kızlar 12 haftalarda hareket hissetmekten bahsediyosununz 16 haftam bitecek kasıklarımda batmadan başka bişey yok
eminmisiniz bebeklerinizin hareketi olduğundan yoksa bende mi bi sıkıntı var[/QUOTE
her bebek cok farklidir bence ben ilkini 17 haftada hisetmistim
a
Haklısın canım benimkinin huyuna suyuna gidersen ondan iyisi yok herşeyini yap önüne koy bulaşığı çamaşırı yıka birde çok yemek biliyormuş gibi tarif de eder ama ben böyle biliyorum diyorum onun gösterdiğini yapmıyorum . Evlendim 1 ay sonra eşim Londra'ya gitti ben kv ile kaldım hergün bir yere götürdü gelin gezmesine 1 ay boyunca sinir ola ola gittim nazara geldim hasta oldum yattım ama yaranamadım küçücük bi tartışmada sen benle bi yere gelmedin dedi ne biçim gelindin dedi ki ben herşeyini yaparken bende hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ettim benim hiç hak etmediğim sözleri söyledi bana ama eşimde anasına laf söyletmiyor haksız da olsa bi bildiği vardır değip beni sinir ediyor Allah yukarda ne diyim ama kimseye ezdiremem kendimi kimse kusura bakmasın artık düşünmem gereken bi bebeğim var . Sağol canım ilgilendiğin için ....
Çok şükür hersey yolunda, 2li test için kan verdim sonuçlar yarın çıkacak.usg verileri iyidi...12+0 dık dr cinsiyet söylemedi 1 ay sonra geldiğinde söyleriz dedi..kıpır kıpır bir bebişim vardı içerde çok şükür Allahıma..
Oligofer kan şurubu ve elevit verdi dr..
Çatlak kremi başlayabilirsın dedi. Ve vende bella b kullanmaya karar verdim organik olduğu için..
:118:bizden böyle kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?