ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NAZAR MI DEĞDİ BİZE NEDİR KEŞKE İZİN ALSAYDIN ÇOK KÖTÜ OLURSAN EVE GİT BARİ SICAK BİŞEYLER İÇ KUZUM
Haklısın canım benimkinin huyuna suyuna gidersen ondan iyisi yok herşeyini yap önüne koy bulaşığı çamaşırı yıka birde çok yemek biliyormuş gibi tarif de eder ama ben böyle biliyorum diyorum onun gösterdiğini yapmıyorum . Evlendim 1 ay sonra eşim Londra'ya gitti ben kv ile kaldım hergün bir yere götürdü gelin gezmesine 1 ay boyunca sinir ola ola gittim nazara geldim hasta oldum yattım ama yaranamadım küçücük bi tartışmada sen benle bi yere gelmedin dedi ne biçim gelindin dedi ki ben herşeyini yaparken bende hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ettim benim hiç hak etmediğim sözleri söyledi bana ama eşimde anasına laf söyletmiyor haksız da olsa bi bildiği vardır değip beni sinir ediyor Allah yukarda ne diyim ama kimseye ezdiremem kendimi kimse kusura bakmasın artık düşünmem gereken bi bebeğim var . Sağol canım ilgilendiğin için ....
canim basini kacirdim ama birazini okudum, üzme sen kendini allaha havale ediyoruz kv ni hamile insana bunlar yapilirmi..
amaann bosver de gecsin kizlarin dedigi gibi takma kafana bebisine zarar..
haa baktin canin sikiliyor cik gel benim yanima isvicreye :)))
benim kocis türkiyede suan subat basinda gelecek, yalnizim yani..
kizlar memislerden bahsetmissiniz benimkiler (ilk belirtimdi zaten) davullar ilk günden beri,
sürekli agriyorlar kasiniyorlar ve off nasil sistiler..
benim normalde de boya kiloya göre memisler hihihi tas gibiydi silikon zannediyodu millet
ve suani düsünün balon oldum uclari da iyice karardi..
arkadas bunlari ölümsüzlestir fotosunu cek dedi :)
dogumdan emzirdikten sonra sünebiliyor ya
veee safak 1 kizlar persembe kontrol günü :))))
çok hastayım kalsızlık ve kuru bir öksürüğüm var ne yapacam bilmiyorum bide işe geldim mal gibi
kuzum çook geçmiş olsun nane limon iç ılhamur iç dikkat et kendine
kızlar herkese günaydın öpüyorum kocaman siziiiii
gunaydın guzel annıslerrmutlu bırgun gecırmenız dılegıyle
dun netde bır yazı okudum 14. haftadan itibaren elınızı karnınıza basıtırsanız portakal buyuklugunde kese hıssedersınız dıye
bende hıcde oyle bırsey yok bızım cocuk kayboldu sanırımsızın elınıze gelıyomuuuuuu vallaa merak ettım bende mı sorun dıyeee
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar kaynana.
Gelin sen daha yenisin birbirmizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş gelinde tabiii konuşalım demiş.
Kaynana başlamış anlatmaya aman kızım benim 3 halim vardır.
Dikkat et şaçıma gül takmışsam neşeli olurum her yola gelirim.
Kulagımın arkasına gül takmışsam havamda olmam.
Çok ısrarcı olma eger ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum demiş.
Gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa.
**** benim halim malim yoktur bacak bacak üstüne atarım.
Sigaramı yakarım sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım demiş.
Sardırıya mı geçtim saldırıya mı uğradım işte ona emin değilim . Şuan moralim sıfır kaynanamla kavga ettik bıktım bu kadından ya nedir benim çektiğim kocama bi laf söylüyorum o ordan araya giriyo bende patladım sen annesiysen bende karısıyım bize karışmaya hakkın yok dedim oda var dedi o altta kalmıyor bende kalmıyorum tabi derken şuan ben ayrı odada oturuyorum daha fazla ağlamamak için kendimi zor tutuorum ne zor şeymiş kaynanayla aynı evde kalmak Allah düşmanımın başına vermesin. Eşime dedim biletimi al ben yarın Türkiye'ye gidicem annenle aynı evde kalmak istemiyorum dedim oda kızdı gitti dışarı çok yalnızım burda çok ....((
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar kaynana.
Gelin sen daha yenisin birbirmizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş gelinde tabiii konuşalım demiş.
Kaynana başlamış anlatmaya aman kızım benim 3 halim vardır.
Dikkat et şaçıma gül takmışsam neşeli olurum her yola gelirim.
Kulagımın arkasına gül takmışsam havamda olmam.
Çok ısrarcı olma eger ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum demiş.
Gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa.
**** benim halim malim yoktur bacak bacak üstüne atarım.
Sigaramı yakarım sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım demiş.
kuzum nasıl oldun bugün daha iyisindir iyşallah seninmemikler ne alemde bizden süt gelmeye başladı
Canım ya böyle bir insan için üzülme hamile halinle üstüne gelen insana sasarım.. Ona fırsat verme canım kocanla mutlu ol öyle görün.. Sen hiçbir yere gitmeyeceksin tabiki, umursama kaile bile almamaya calış.. Mesafede koy bence birdahavsenle öyle dialoğa giremesin..ac komedi izle canım bebeğinle eğlenin, nacizane fikirlerim:))
Çok şükür hersey yolunda, 2li test için kan verdim sonuçlar yarın çıkacak.usg verileri iyidi...12+0 dık dr cinsiyet söylemedi 1 ay sonra geldiğinde söyleriz dedi..kıpır kıpır bir bebişim vardı içerde çok şükür Allahıma..
Oligofer kan şurubu ve elevit verdi dr..
Çatlak kremi başlayabilirsın dedi. Ve vende bella b kullanmaya karar verdim organik olduğu için..
:118:bizden böyle kızlar..
canim basini kacirdim ama birazini okudum, üzme sen kendini allaha havale ediyoruz kv ni hamile insana bunlar yapilirmi..
amaann bosver de gecsin kizlarin dedigi gibi takma kafana bebisine zarar..
haa baktin canin sikiliyor cik gel benim yanima isvicreye :)))
benim kocis türkiyede suan subat basinda gelecek, yalnizim yani..
kizlar memislerden bahsetmissiniz benimkiler (ilk belirtimdi zaten) davullar ilk günden beri,
sürekli agriyorlar kasiniyorlar ve off nasil sistiler..
benim normalde de boya kiloya göre memisler hihihi tas gibiydi silikon zannediyodu millet
ve suani düsünün balon oldum uclari da iyice karardi..
arkadas bunlari ölümsüzlestir fotosunu cek dedi :)
dogumdan emzirdikten sonra sünebiliyor ya
veee safak 1 kizlar persembe kontrol günü :))))
çok hastayım kalsızlık ve kuru bir öksürüğüm var ne yapacam bilmiyorum bide işe geldim mal gibi
gunaydın guzel annıslerrmutlu bırgun gecırmenız dılegıyle
dun netde bır yazı okudum 14. haftadan itibaren elınızı karnınıza basıtırsanız portakal buyuklugunde kese hıssedersınız dıye
bende hıcde oyle bırsey yok bızım cocuk kayboldu sanırımsızın elınıze gelıyomuuuuuu vallaa merak ettım bende mı sorun dıyeee
Teşekkürler canım bundan sonra öyle yapıcam benim hamile hamile üzüp ağlattıya Allah'a havale ediyorum dicek başka lafım yok artık bundan sonrada hiç muhattap olmucam aynı evin içinde bakalım ne zaman pes edip gidicek :))))
Ben gidem bi temiz hava alam gelem kızlar yaaa benimgibi bu meredi bırakamayan varmı aranızda gerçi günde 4 tane filan anca içiyorum ama oğlanda hemen bırakmıştım taki o 1 yaşına girene kadar bunda bırakamıyorum
kuzum çook geçmiş olsun nane limon iç ılhamur iç dikkat et kendine
kızlar herkese günaydın öpüyorum kocaman siziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?