2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NAZAR MI DEĞDİ BİZE NEDİR KEŞKE İZİN ALSAYDIN ÇOK KÖTÜ OLURSAN EVE GİT BARİ SICAK BİŞEYLER İÇ KUZUM

kuzum nasıl oldun bugün daha iyisindir iyşallah seninmemikler ne alemde bizden süt gelmeye başladı

ıyyy ccanım aynı model bunlar, benimki de bir yemek bilmez ama etrafa hava atar gelin tüm yemekleri benden öğrendi diy, halbuki yaptığımız yemekler bile aynı değil o dakka başı fasulye yapar ben kocam bıkmıştır diye yapmıyorum bile, bir de bizim yemekler daha baharatlı salçalı olur falan ama övünecek ya, bir de der ki bangbang çok şanslı bizim gibi bir aileye düştüğü için, aynen temizlik yapayım gece gündü evini temizleyeyim benden iyisi yok, ama yemezler hizmetçi niyetine egosunu tatmin edecek, hı yine evine gittikçe yapıyorum hamile halimle görümcemler otururken ben dolanıyorum ama içimden de söylendikçe söyleniyorum, bazen atlatayı m işleri görmezden geleyim diyorum uyanık kocam hemen hadi anneme ablama yardım et diyor hatta benim adıma bangbang yapar birşey misafirlerinize diye atlıyor.. neyse bir fıkra var bulup paylaşayım, sıkma canınıtopuna kibrit suyu

benim de yarın 16,50de kontrol ay sabrsızlanıyorum :))

çok hastayım kalsızlık ve kuru bir öksürüğüm var ne yapacam bilmiyorum bide işe geldim mal gibi

canım turp suyu iyi geliyor, rendeleyip salataya ekle istersen

kuzum çook geçmiş olsun nane limon iç ılhamur iç dikkat et kendine

kızlar herkese günaydın öpüyorum kocaman siziiiii

günaydın canım

canım ya ben aslında netteki herşeye pek inanmıyorum artık, ben denemedim ama bence hissetmesen de sorun yoktur, bir de dokunacağım diye ezmeyelim kuzucukları :))

Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar kaynana.
Gelin sen daha yenisin birbirmizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş gelinde tabiii konuşalım demiş.
Kaynana başlamış anlatmaya aman kızım benim 3 halim vardır.
Dikkat et şaçıma gül takmışsam neşeli olurum her yola gelirim.
Kulagımın arkasına gül takmışsam havamda olmam.
Çok ısrarcı olma eger ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum demiş.
Gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa.
**** benim halim malim yoktur bacak bacak üstüne atarım.
Sigaramı yakarım sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım demiş.

super bayildim

Canım hiç üzme kendimi bende yaşadım aynı evde 1,5 sene ve ailemden ayrı şehirde resmen kabustu bende sen gibiydim çok takardım kafama ağlardım gitmek isterdim ailemein yanına ama üzülen gene ben olurdum onlar totosuna takmazlardı ama eşim hep arkamda oldu beni hiç ezdirmedi allah razı olsun bende hiç altta kalmadım tabi lafına laf dedim susmadım ben tekim diye ezmeye çalıştılar ama olmadı iftiramı atmadılar bana evden kovmadılar eşimle beni arkamızdan şerefsiz diye mi bağırmadılar daha neler neler şimdi benim memleketimdeyiz 3,5 senedir şimdi rahatım ama benim adamda var değişiklikler yazmıştım buraya kaynnamla ilgili sorunu aradım neden hiç aramıyon dedim ne yalanlar ne bahaneler söyledi hattım kapalıydı halbuki eşimle hergün konuşuyor benim kocada anasından yana olup çıktı çok üzüldüm ettim ama kimsenin umurunda olmadı arayıp sormuyorlar bende öyle yapıyorum konusu bile açılmadı çok kırıldım takma kafana canım allaha havale et ben öyle yaptım...bebeişini düşünnn senden başka kimse düşünmüyor çünkiiiEşimlede limoniyiz benden yana olmadı haklı olduğum halde soğuk davranıyorum nereye kadar devam eder hiç bilmiyorumm

Son düzenleme:

günaydın kızlar. güzelmiş. her kaynanaya lazım :)

kuzum nasıl oldun bugün daha iyisindir iyşallah seninmemikler ne alemde bizden süt gelmeye başladı

bugün biraz daha iyiyim yarın doğumevine gitcem idrar kültür testi yaptırcam enfeksiyon varmış bide kan hapı değişti şimdilik böle benim memikler çok büyük hatta evde adım pınar süt mandıra ama benden süt falan gelmedi ama bu aralar gelebilirmiş normalmiş

Teşekkürler canım bundan sonra öyle yapıcam benim hamile hamile üzüp ağlattıya Allah'a havale ediyorum dicek başka lafım yok artık bundan sonrada hiç muhattap olmucam aynı evin içinde bakalım ne zaman pes edip gidicek :))))

Hayırlısı olsun canım çok sevindim Rabbim herzaman böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah :)))

dötüm çok büyümedi diye
tıkınıyorum hala
ben gelcem azsonra aç uyandım bugün
sanki 1hafta yedirmemişler gibiyim
ağzım dolu:125:
geçmişe bakıp geleyim

Sağol canım umarım birgün tanışma fırsatımız olur Gelir gideriz birbirimize tabi Türkiye'deki arkadaşlarımızlada inşallah :)

çok hastayım kalsızlık ve kuru bir öksürüğüm var ne yapacam bilmiyorum bide işe geldim mal gibi

canim ben 10 gundur ayni durumdayim doktor bol bol sicak birseyler ic dedi simdi suyu bile sicak iciyorum iyi geldi...

benim elime geliyor canim sirt ustu yatinca hafif belli bile oluyor

canim sizin baska bir eve cikma gibi bir durumunuz yokmu zor kv yasamak...

kuşlar benim de stresli zamanlarım oluyor hepiniz gibi, ben bu zamanlarda bebişim de rahatlasın diye hafif müzik dinliyorum fırsat bulursam komedi izliyorum, iyi geliyor, zaten daha önce de yazmıştım klasik müiğin zeka puanını yükselttiğini okumuştum hem dinlenirsiniz hem zekacıkları gelişir minnoşlarımızın... çünkü çocuklarla yoğun çalışıyorum ve farkettim ki annesi hamilelikte stresli olan çocuklar da ona göre asabi oluyorlar, kasmayalım, allah kaynanaların da amirlerin de kocişlerin de hepsini hayırlı yapsın bize, yoksa da bulaştırmasın hiç...hadi açın türkanı atın göbecik

http://www.youtube.com/watch?v=SAHpTN4F0AY

Son düzenleme:
Plajın biraz açığında bir gurup köpekbalığı kadının birinin etrafında halkalar çizmeye başlayınca cankurtaranlardan biri hemen yardım etmek için ayağa fırlamış, ama arkadaşı kolundan tutarak durdurmuş onu, “Boş ver bırak ve izle, o benim kayınvalidem” demiş. “Onu öl..öldürtmek mi istiyorsun?” diye hayretle sormuş cankurtaran. “Valla fena olmaz ama konu o değil.. İlginç bir tabiat olayı.. İzle..” demiş arkadaşı. Bu sırada köpekbalıkları kadının iki yanında birbirlerine eşit uzaklıkta hizaya geçip bir koridor oluşturarak ona kumsala kadar saygıyla eşlik etmişler. “Bu.. Ne bu?” demiş cankurtaran, “Nasıl bir şey bu?.. Nerden biliyordun?” Arkadaşı “Önemli bir şey değil.. Ortaokulda okutmuşlardı” demiş “Basit.. Aynı türlerin dayanışması olayı..!”

Bırak canım ya kıyamam kendini de bebeğini de zehirleme minicik annesi daha o ilk bebeğinde gösterdiğin hassasiyeti bundada göstermelisin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…