2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Canım bunların hepsi aynı model galiba hepsi bir fabrikadan çıkıyor :)))

Sanırım öyleler canım benim 1 tanede kayınbiraderim var eşimden 2 yaş büyük ve bekar kaynana ne kadar kız bulduysa beyenmedi allahım diyorum inş öyle bir gelin versin ki beni mumla arasın diyorum yanii evleneceğini söylediğinde aman sen gibi olsun sayğıda kusur etmesin güler yüzlü olsun diye bi anlatıyor tabi nerden bulacak ben gibi bedava gelinii

Canım bunların hepsi aynı model galiba hepsi bir fabrikadan çıkıyor :)))

bir tuşları var oğulları evlenince o moda geçiyorlar ne hikmetse, salgın gibi, hastalık gibi bir şey....ama elimize düşerler onlar ana oğul, ben bazen başkasını şikayet ediyormuş gibi işte falanca arkamdan konuştu bana iftira etti haksızlık etti hakkımı helal etmiyorum onların da başına gelsin ins diye güya başkasını şikayet ediyorum kv nin önünde, o da korksun bedduamdan diye..ehehehehee benim kurnazlığım da bu kadar işte p

Yaa hepsi mi aynı olur ya bende erdirmiyorum lafımı yutmuyorum canım da hep üzülen biz oluyoruz yinede iyi sen kurtulmuşsun bari darısı başıma inşallah benden uzak Olsun da isterse aramasın boşver :))))

hahah süpermiş bu, benimde annemle eşimin arası çok çok iyidir,annem oğlu gibi sever o derece, birde abim var o bekar evlenirse nasıl olacak çok merak ediyorum.

Bence en güzeli ilerde bizlere düşen hiç birşeye karışmadan üstümüze düşeni fazlasıyla iyi niyetimizle yapmak,Allah bizide iyi niyetli insanlarla karşılaştırır inşallah,ben kötü kaynana olmak istemiyorum

dötüm çok büyümedi diye
tıkınıyorum hala
ben gelcem azsonra aç uyandım bugün
sanki 1hafta yedirmemişler gibiyim
ağzım dolu:125:
geçmişe bakıp geleyim

Dötün büyümedi çünkü pipican geliyor dua ette gelsin yoksa iyi gülecekler bize pipican olmasın kukucan :)))))))))))))))))))))))

Çıkıcaz canım da 6.7 ay sonra anca

ya tabi arkamızdan gelinleri böyle konuşturmamak lazım :)) inş hayırlı gelinlerimiz ve damatlarımız olur da bu sorunları yaşamayız :))

Çokk komikmiş canım ya sabah sabah iyi güldüm Allah'ta seni güldürsün :)

amin canım, allah güldürsün hepimizi bebişlerimizi de :))) musmutlu olsunlar minnoşlarımız

canım benim hamilelikte enfeksiyon kapmak zaten olası bi durum kanın çok düşmesi de geçicek inşallah takma kafana bebeğini düşün sen bak az kaldı annesi kavuşma gününe

senacım bi önceki sayfalarda da yazdım kafana takma olur böle şeyler sadece kendini ezdirme yoksa hep tepene çıkıyolar lafın altında kalma sen kendi ailene kesinlikle laf ettirme ama sende onun ailesine laf söyleme yoksa uzar gider bu iş üzülen sadece sen olursun eşlerin bazı zamanları iyi bazı zamanları sinirli olur o iyi vaktinde içindekileri hissettiklerini güzelce anlat yalnız değilsin bizler varız herşekilde dinler yardımcı oluruz bildiğimiz bişeyde

Hayırlısı olsun tatlım daha çok büyücek annesi dur daha sen o büyücek sende büyücen :))))

degil mi devrile devrile yuruycez valla:)))))

sanirim butun annelr boyle dusunuyor benim annemde lokum gibi kadin esimin ustune titriyor bir abim var daha evlenmedi merak ediyorum nasil bir kv olucak diye gerci anacim abim evlensin diye olup bitiyor abimde tik yok o ayri mevzu varmi kizim bildiginiz guzel bir kiz abime kiz ariyom:))))))))))bak kibrisa gelin gidecek ona gore turkiye de kalmicak yani:))))

valla aynen ole oğlan evlenince belliki bişey oluyo
ben,m kaynanam kayınvalidesinden çok çekmiş bazen anlatırda evlerden irak yanı
aslında benim kv iyidir
tek kötü yanı ağzı gevşek bide ole ne var ne yok konuşur
üç oğlan anası sonuçta kadın
gelinleri kıyaslar birbiirine şikayet eder onun dışında
ole karışmakmış burununu sokmakmış ole huyları yoktur
2 sene aynı sokakta oturduk ki anahtarım da vardı elinde
benden izin almadan evime girdiğini bilmem yada şunuda şöle yapın dediğini bilmem
bişey olunca kendnizi siz biliyosununz nasıl uygunsa ole yağın der
ama kzıncada dediğim gibi çenesinden kurutlamazsın

ee o kadarı kadı kızında da var ama demi

Son düzenleme:

belki inanmıcaksın ama benim annemi anlatmışsındır benim için çırpınır ve yapmıcağı şey yoktur evden çıkarken bize düşen ne varsa fazlasıyla yaptı ama gık demedi kırıldığı noktalar oldu ama ben mutlu olayım diye fazlasını yaptı bişeyimi eksik etmedi hala öle imkanı varsa hiç durmaz benden 4 yaş küçük erkek kardeşim var benimde bu yıl nişan olucak kıza nasıl çeyiz yaptıryım diye düşünüyo bornoz havlu takımlarını aldı bana alırken bende kızıyorum bana nasıl yaptın kız tarafıda yapsın diye ya yapmazsa diyo seninki gibi

:)) Türkiye'de olsam başka bi eve gitme durumumuz daha kolaydı dayalı döşeli boş duruyor Ankara . İstanbul . Nevşehir. Mersin . Ama burdaki evin birinde görümcem kalıyor birinde biz tadilat bitince gitçem diyor gitse de kurtulsam .

irmegancim gecmis olsun balim mimislerden sut gelmesi bu ayda normal yaziyordu korkma ama sanci icin bisey diyemem danis dr una tatlim

evet canım normalmiş süt gelmesi çok şaşırdım gerçekten hala olayın şokundayım yaniii anne olacağımın daha bi farkına vardım sanki çok tuhaf bişey ama sancısı berbattı azcık sıkıpta sütün çıktığını görünce biraz daha rahatladı gibi sankii...

maşallaaahhh canımm hadi gözünüzaydınn

tamam canım sıkmamam gerektiğini öğrendimm teşekkür ederim yinede... 6 ay boyunca bozulmaz dimi süt içerdeeeee

Irmegan kuzum hayirli olsun
Fabrikalar faaliyete gecmis :)))))))))))))??
Oyh ne hosss ilik ilik sut geliyo demek
Benimde baslari kasiniyo korkutuyolar beni ))

teşekkür ederim kuzuuuummmmm he yaaa benim fabrika süt vermeye başladı sütlü nuriye oldum ben ihi

oohhh ohhhh hadi gözünüzaydınnnn......

ekledim cnmm hayırlı olsun bebişiniz...

pink_dream le bi yemek konusunda atışma oldu ondan sonra girmedi bi daha cnm...

çok hastayım kalsızlık ve kuru bir öksürüğüm var ne yapacam bilmiyorum bide işe geldim mal gibi

geçmiş olsunnn canımmm Allah beterinden saklasın

Cok kotuyummmm
Gayet iyi olan moralim şef in sizden biktim demesi ile mahvoldu.ne yapacagimi bilmiyorum istenmedigin yerde durmak cok zor.tazminatini birakip gitmek de zor.ben de mail attim istemiyorsan cikart o zaman kirilmam gucenmem dedim.cevap vermedidaha ne kadar dayanirim bilmiyorum.10.000 tl tazminatim var icerde.ama uzerimdeki stres paha bicilemez.

kızlar günaydın herkeseeeeeeeeee :))) mutlu sabahlarrr ancak girdim bende, çalıştığım yeri sel bastı da kaç günlerdir akşam ölü gibi gidiyorum eve yorgunluktan cücüğüme bile ilgilenemiyorum yaaa kendi haline kaldı zavallı hiç haberim yok napıo zaten ösledim

çok şükür iişten ayrılabildim ve hemen bursaya annemlerin yanına gittim... ablam da hayırlısıyla doğumunu yaptı ve kurtuldu bu zorlu mücadeleden... 41 kere maşallah çok tatlı bir paşamız oldu... tabi karda buzda evime gelemedim... neyse ki havalar düzeldiği gibi geldim... bu sabah da eşimi almanyaya yolcu ettim... allah kızmet ederse cumartesi sabaha karşı gelicek ve bizim de o gün randevumuz var... 4 ay kontrolü... belki de cinsiyetini öğrenebiliriz :) tabi gösterirse minik meleğimiz...

kızlar bu arada kendimi bikaç gündür hamile gibi hisstemiyorum... nedendir dersiniz? bulantılarım gitti...kilo almam durdu...kasık ağrılarım çok çok hafifledi...bi sorun yoktur inşallah...

inşallah hepiniz iyisinizdir... güzel bebekleriniz de sağlıklıdır... muhtemelen biçoğunuz cinsiyetini bile öğrenmiştir dimi

ya aynen ara takımları yatak örtüleri
sanırsın kız çıkacak evden
annemi diyorum ki herşeyi üstenmek iyi değil bendede perde halı bayaz eşya çalı çaput kap kaçak daha sayamadığım şeyler hep annem yaptı
şimdide oğlana
kız gibi çeyiz yapıyo valla kocam bizimkilerin kıymetini bildi
hep der sizinkiler olmasa daha çok borç öderdik die
inş. gelin olacak kızmızda bilir kıymetlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…