- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
Canım bunların hepsi aynı model galiba hepsi bir fabrikadan çıkıyor :)))
Canım bunların hepsi aynı model galiba hepsi bir fabrikadan çıkıyor :)))
Canım hiç üzme kendimi bende yaşadım aynı evde 1,5 sene ve ailemden ayrı şehirde resmen kabustu bende sen gibiydim çok takardım kafama ağlardım gitmek isterdim ailemein yanına ama üzülen gene ben olurdum onlar totosuna takmazlardı ama eşim hep arkamda oldu beni hiç ezdirmedi allah razı olsun bende hiç altta kalmadım tabi lafına laf dedim susmadım ben tekim diye ezmeye çalıştılar ama olmadı iftiramı atmadılar bana evden kovmadılar eşimle beni arkamızdan şerefsiz diye mi bağırmadılar daha neler neler şimdi benim memleketimdeyiz 3,5 senedir şimdi rahatım ama benim adamda var değişiklikler yazmıştım buraya kaynnamla ilgili sorunu aradım neden hiç aramıyon dedim ne yalanlar ne bahaneler söyledi hattım kapalıydı halbuki eşimle hergün konuşuyor benim kocada anasından yana olup çıktı çok üzüldüm ettim ama kimsenin umurunda olmadı arayıp sormuyorlar bende öyle yapıyorum konusu bile açılmadı çok kırıldım takma kafana canım allaha havale et ben öyle yaptım...bebeişini düşünnn senden başka kimse düşünmüyor çünkiiiEşimlede limoniyiz benden yana olmadı haklı olduğum halde soğuk davranıyorum nereye kadar devam eder hiç bilmiyorumm
kendine dikkat et boğazını sıcak tut havalardan da olabilir sakın üşüme acil şifalar canım
valla cnm kaynanlık müessesi kız anası ve erkek anası olunca farklılaşıyo
bakın şimdi anlatacaklarıma
biz iki kardeşiz bir de erkek kardeşim var allah sağlıklı ömürler nasip etsin kardeşime
ben evlenirken annem herşeyimi yaptı erkek evlendirir gibi çıkardı beni evinden
kaynanamın yaptıkların da da beni frenledi kültür farkı olur kızım falan die
geçenlerde kardeşime olurda evleneceği kız alamaz die
tencere seti+12 kişilik yemek takımı+çatal bıcak seti almış
bana gösterdi
bende anne kız gbi çeyiz mi yapacan çocuğa dedim
ee olurda alamazlarsa karşı taraf dedi
bende iyi de belki kız beğenmeyecek dedim
işte bomba burda ne demek ben dşündüm aldım nasıl beğenmez beğenmezse günlük kullansın dedi
sonra ikimizde güldük
ya kızım dedi
damat la gelin farklı oluyomu dedi
kız evlendirirken insan kızını ezdirmek isemiyo ama kız alıken ole olmuyo dedi
benim annemde inana çok yumaşak başlıdır kızlar o bile böle diyosa biz nasıl olururz siz düşünün
dötüm çok büyümedi diye
tıkınıyorum hala
ben gelcem azsonra aç uyandım bugün
sanki 1hafta yedirmemişler gibiyim
ağzım dolu:125:
geçmişe bakıp geleyim
canim ben 10 gundur ayni durumdayim doktor bol bol sicak birseyler ic dedi simdi suyu bile sicak iciyorum iyi geldi...
benim elime geliyor canim sirt ustu yatinca hafif belli bile oluyor
canim sizin baska bir eve cikma gibi bir durumunuz yokmu zor kv yasamak...
biz iki kardeşiz bir de erkek kardeşim var allah sağlıklı ömürler nasip etsin kardeşime
bana gösterdi
işte bomba burda ne demek ben dşündüm aldım nasıl beğenmez beğenmezse günlük kullansın dedi
sonra ikimizde güldük
ya kızım dedi
benim annemde inana çok yumaşak başlıdır kızlar o bile böle diyosa biz nasıl olururz siz düşünün
Çokk komikmiş canım ya sabah sabah iyi güldüm Allah'ta seni güldürsün :)
canım benim hamilelikte enfeksiyon kapmak zaten olası bi durum kanın çok düşmesi de geçicek inşallah takma kafana bebeğini düşün sen bak az kaldı annesi kavuşma gününe
Hayırlısı olsun tatlım daha çok büyücek annesi dur daha sen o büyücek sende büyücen :))))
bana gösterdi
sonra ikimizde güldük
ya kızım dedi
hahah süpermiş bu, benimde annemle eşimin arası çok çok iyidir,annem oğlu gibi sever o derece, birde abim var o bekar evlenirse nasıl olacak çok merak ediyorum.
Bence en güzeli ilerde bizlere düşen hiç birşeye karışmadan üstümüze düşeni fazlasıyla iyi niyetimizle yapmak,Allah bizide iyi niyetli insanlarla karşılaştırır inşallah,ben kötü kaynana olmak istemiyorum
Bizler nasıl kaynana olacağız acaba? :44:
Çıkıcaz canım da 6.7 ay sonra anca
bana gösterdi
sonra ikimizde güldük
ya kızım dedi
oh bırak yapsınlar az nazlan evdeysen ah halim yok üşüme tuttu tansiyonum düştü yatayım biraz de, uğraşıp hizmet etsin sana azıcık, kocana da çok kızma o da annesinin yanında erkekliğini ıspatlamaya çalışıyordur belki, acısını çıkarırsın nazlana nazlana.. dün kocam arkadaşlaryla dışarıdydı geç geldi ben de biz de seni yalnız bırakacağız bebişimle diye tehdit ettim, kavga çıkarmadan böyle tatlı tatlı sok lafı, ya da ne bileyim annen olmasaydı başbaşa kalsaydık falan gibi fantezik konuş
irmegancim gecmis olsun balim mimislerden sut gelmesi bu ayda normal yaziyordu korkma ama sanci icin bisey diyemem danis dr una tatlim
kızlar bugün doktordaydım. bebeğim kesin erkekmiş. 17+2 olmuş. bir hafta önde gidiyormuş. gelişimi ve sağlığı gayet iyiymiş. 170 gr. olmuş. şubat ayındada renkli ultrasona çağırdı. ultrasonda sadece uyluk kemiği gösterdiği için yükleyemiyorum. ama bir görseniz kıpır kıpırdı. doktor çok hareketli dedi.
İrmegancım
göğsünden süt gelecek demek ki doğuma kadar.ara sıra olacak demek ki ama sakın sıkma o süt bebek doğduğunda vereceğin colostrum denilen ,bebek için faydalı,bol vitaminli ilk süt.ilk süt çok önemli internetten daha fazla bilgiye ulaşabilirsin.
Sakın sıkma!
Irmegan kuzum hayirli olsun
Fabrikalar faaliyete gecmis :)))))))))))))??
Oyh ne hosss ilik ilik sut geliyo demek
Benimde baslari kasiniyo korkutuyolar beni))
Çok şükür hersey yolunda, 2li test için kan verdim sonuçlar yarın çıkacak.usg verileri iyidi...12+0 dık dr cinsiyet söylemedi 1 ay sonra geldiğinde söyleriz dedi..kıpır kıpır bir bebişim vardı içerde çok şükür Allahıma..
Oligofer kan şurubu ve elevit verdi dr..
Çatlak kremi başlayabilirsın dedi. Ve vende bella b kullanmaya karar verdim organik olduğu için..
:118:bizden böyle kızlar..
Günaydın güzel annişler,
Bugün nasılsınız bakalım..İnşallah hepiniz çok iyisinizdir.
irmegann cinsiyet tablosuyla ilgili alıntı yapılacak mesajını bulamadığım için alıntı yapamadım .
benimde bir oğlum olacak
bilgilerim şöyle nazan8181 Sat:01.10.2012 doğum tarihi 08.07.2013 cinsiyeti erkek ilk bebek izmir
lütfen eklermisin.tşkler.
Günaydın kızlar.
Ne zamandır aklımda ama pek giremediğim için soramadım.
Yarim isimli bir arkadaş vardı,hani işten ayrılacaktı,sigorta yaptırmamıyor kendisi.
Eskiden hergüm yazardı ama uzun zamandır yok,haberi olan var mı acaba?
çok hastayım kalsızlık ve kuru bir öksürüğüm var ne yapacam bilmiyorum bide işe geldim mal gibi
belki inanmıcaksın ama benim annemi anlatmışsındır benim için çırpınır ve yapmıcağı şey yoktur evden çıkarken bize düşen ne varsa fazlasıyla yaptı ama gık demedi kırıldığı noktalar oldu ama ben mutlu olayım diye fazlasını yaptı bişeyimi eksik etmedi hala öle imkanı varsa hiç durmaz benden 4 yaş küçük erkek kardeşim var benimde bu yıl nişan olucak kıza nasıl çeyiz yaptıryım diye düşünüyo bornoz havlu takımlarını aldı bana alırken bende kızıyorum bana nasıl yaptın kız tarafıda yapsın diye ya yapmazsa diyo seninki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?