2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Biz geldik teyzeleri kocaman günaydınlarrrrr
Dün annemde okunan mevlütten dolayı giremedim siz de
maşallah çeneninizi bir tutmuşsunuz ki...Geçmişi okuyup
bebişimle size yetişeceğim ALLAH'ın izniyle.....Bol bol
dua ettim sizlere....

Günaydın canım arkadaşlarım;

Nasılsınız,iyisinizdir inşallah?

Senoşum hadi gel merak ettim seni dün geceden beri

İyiyim canım benim geldim hiç uyuyamadım doğru düzgün düşünmekten ne olucak böyle diye sabah eşim işe gidicek kahvaltı hazırlıyorum her sabah bugün yapmıcam bir arkadaş puğaca getiricek dedi tamam dedim kalkmadım bende biz kalkmayınız uyuduk sanmış kapıyı tıklattı sonra kahvaltı hazırlamış bana da sütlü çay yapmış içmedim tabi kahvaltıya da oturmadım eşime kızdım oturdu hazırlamış kadın diye bende hazırlardım dedim yiceğini bilseydim ben yemedim diye bozuldu kocam yine küs ayrıldık napayım uğraşamıyorum artık beni hamile hamile üzdüler unutayımmı sineye mi çekeyim hemen .

Çokk sevindim canım hayırlı ömürlü olsun inşallah sağlıcakla gelsin kucağına oğluşun :)))

Sağol canım sevindirdi bizi miniş..

Geçmiş olsun canım bal tuket yumuşatır bide ayva portakal yemeye çalış..

Biz iyiyiz sen nasılsın canım??

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NAZAR MI DEĞDİ BİZE NEDİR KEŞKE İZİN ALSAYDIN ÇOK KÖTÜ OLURSAN EVE GİT BARİ SICAK BİŞEYLER İÇ KUZUM

Çok geçmiş olsun canım dinlenseydin daha çok hasta olacaksın bol bol meyve ye vitamin al. İnşallah çabuk atlatırsın canım benim .

saolun cnmlarım ne oldu bende anlmadım dün akşam başladı öksürük
öksrürken boğulacak gibi oluyorum en sonda kusuyorum zaten
bugünde nasıl halsizim anlatamam sanki kanım çekildi
bugünü çıkarırsam yarın gelmeyecem zaten anama gidip yatacam dinlenecem
havalardanmıdır nedir
ole üşümedimde ama anlmadım
işe gelirken metroda bayılacaktım az kalsın o kadar kötü oldum kendimi zor attım dışarı soğuk hava biraz açtı ama yok geçmiyo

günaydın en güzel temmuz anneleri.. senakpc naptın gelde haberleri ver senin cadalostan

Benim cadalosun siniri geçmiş sabah bişeyi yoktu ana oğul bunlara birden geliyor ne geliyorsa birden de gidiyor arada olan bana oluyor hamile halimle ama kimse kusura bakmasın benim sinirim daha geçmedi görcek o gelin nasıl oluyormuş :)))))

Geçmişi anca okudum canım dün gece canını sıkmış kaynanan iyimisin nasıl oldun hiç takma kafana der der oturur canını sıkma insanlık sende kalsın eminim hatalarını anlar kendine dikkat et

Sağol tatlım anlamışlar zaten ama ben hiç unutmam Allah'a havale ettim onu.

ah bi bıraka bilsem

cnm ya bende hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım
zaten bırakmasamda içemezmişim
şimdi kokusunu duyunca kusuyorum
ben sigara ve çay ile besleniyodum nerdeyse
şimdi ikisinede tahammulum yok tiksindim inş. bi dahada hiç içmem
sende inş. tiksinirsin

günaydın arkadaşlar bişey sorucam geçen hafta tam 12 haftalıktı bebişim türkiye hastanesine gidiyorum ben ultrasonda baktık bebişin pipisini gördük ama bakalım bi dedi sizce erkekmi bebişim :) belli oluırmu

Canım benim hamilelikte enfeksiyon kapmak zaten olası bi durum kanın çok düşmesi de geçicek inşallah takma kafana bebeğini düşün sen bak az kaldı annesi kavuşma gününe

Bizler nasıl kaynana olacağız acaba? :44:

Valla canım bizde olacaz ama onlar kadar olmayız sanırım hani derler ya bazı kadınlar ben kaynanamdan çektim gelinime çektirmem diye bizde öyle oluruz herhalde çünki benim kaynanada öyle diyordu ama ona yapılanın beş beterini yaptı bana şimdi kaynanasıyla kayınpederiyle küsler bizde öyle olacaz demekki ilerde onlarla ama allah herkesi iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın :44::44::44:

oh bırak yapsınlar az nazlan evdeysen ah halim yok üşüme tuttu tansiyonum düştü yatayım biraz de, uğraşıp hizmet etsin sana azıcık, kocana da çok kızma o da annesinin yanında erkekliğini ıspatlamaya çalışıyordur belki, acısını çıkarırsın nazlana nazlana.. dün kocam arkadaşlaryla dışarıdydı geç geldi ben de biz de seni yalnız bırakacağız bebişimle diye tehdit ettim, kavga çıkarmadan böyle tatlı tatlı sok lafı, ya da ne bileyim annen olmasaydı başbaşa kalsaydık falan gibi fantezik konuş

valla cnm kaynanlık müessesi kız anası ve erkek anası olunca farklılaşıyo
bakın şimdi anlatacaklarıma

biz iki kardeşiz bir de erkek kardeşim var allah sağlıklı ömürler nasip etsin kardeşime
ben evlenirken annem herşeyimi yaptı erkek evlendirir gibi çıkardı beni evinden
kaynanamın yaptıkların da da beni frenledi kültür farkı olur kızım falan die
geçenlerde kardeşime olurda evleneceği kız alamaz die
tencere seti+12 kişilik yemek takımı+çatal bıcak seti almış
bana gösterdi
bende anne kız gbi çeyiz mi yapacan çocuğa dedim
ee olurda alamazlarsa karşı taraf dedi
bende iyi de belki kız beğenmeyecek dedim
işte bomba burda ne demek ben dşündüm aldım nasıl beğenmez beğenmezse günlük kullansın dedi
sonra ikimizde güldük
ya kızım dedi
damat la gelin farklı oluyomu dedi
kız evlendirirken insan kızını ezdirmek isemiyo ama kız alıken ole olmuyo dedi

benim annemde inana çok yumaşak başlıdır kızlar o bile böle diyosa biz nasıl olururz siz düşünün

Çokk komikmiş canım ya sabah sabah iyi güldüm Allah'ta seni güldürsün :)

bilmemki benden kesin cadaloz tipli olur oğlum herşeyim paylaşamıyorum şöyle özetliyeyim kreşe giderken sınıfında çok sevimli bir kız vardı çok tatlı gelirdi bana sonra o kız daha 5 yaşında iken oğluma ilanı aşk etmiş o dakkadan sonra o kız en sevimsiz kızlar arasında listede yer aldı o derece yani..... bakalım kısmet hatta askere gittiğinde askerlik yaptığı yerden ev tutup evci kağıdı çıkartmayı bile düşünüyorum belkide şimdiye kadar tek çocuk olduğundan bakalım gelen fikirlerimi değiştirecekmi

kendine dikkat et boğazını sıcak tut havalardan da olabilir sakın üşüme acil şifalar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…