Günaydın canım arkadaşlarım;
Nasılsınız,iyisinizdir inşallah?
Senoşum hadi gel merak ettim seni dün geceden beri
Bırak canım ya kıyamam kendini de bebeğini de zehirleme minicik annesi daha o ilk bebeğinde gösterdiğin hassasiyeti bundada göstermelisin .
BÜTÜN KISLAR OĞLUŞUMUN PİPİSİNİ YESİNNNN... cinsiyetimiz belli oldu,eşimin sevinci görülmeye değerdi oda farketmez muhabbetindeydi ama o an bu pipisimi pipisimi diye sorarken çok komiktiiSAĞLIKLA GEL PAŞAM... ismini BERAT düşünüyoruz inş. ona adıyla kavuşuruz dualaşalım fıştık anneler!!
Sağol canım sevindirdi bizi miniş..
Geçmiş olsun canımbal tuket yumuşatır bide ayva portakal yemeye çalış..
Biz iyiyiz sen nasılsın canım??
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NAZAR MI DEĞDİ BİZE NEDİR KEŞKE İZİN ALSAYDIN ÇOK KÖTÜ OLURSAN EVE GİT BARİ SICAK BİŞEYLER İÇ KUZUM
Çok geçmiş olsun canım dinlenseydin daha çok hasta olacaksın bol bol meyve ye vitamin al. İnşallah çabuk atlatırsın canım benim .
günaydın en güzel temmuz anneleri.. senakpc naptın gelde haberleri ver senin cadalostan
Geçmişi anca okudum canım dün gece canını sıkmış kaynanan iyimisin nasıl oldun hiç takma kafana der der oturur canını sıkma insanlık sende kalsın eminim hatalarını anlar kendine dikkat et
ah bi bıraka bilsem
Kızlar günaydın akşam baya kaynatmışsınız sırıtarak okudum irmegan senin yaşadığın ayrı bi güzel ben de tahlil sonuçalarını aldım kansızlık çok fazlaymış kan hapını bıraktık sabah akşam oligofer fol diye şurupa geçtim alcam anca 6 kutu falanmış bilmiyorum tadı nasıl yarında idrar kültür testi yaptırcam doğumevinde enfeksiyon varmış birden hastalıklar türedi allah beterinden saklasın ama kontrol günümü sabırsızlıkla bekliyorum çok özledim 4 hafta olcak hastayken baktı ama ben hatırlamıyorum bile oda çok az gelsin 22 ocaaakkkkkkkk
Bizler nasıl kaynana olacağız acaba? :44:
İyiyim canım benim geldim hiç uyuyamadım doğru düzgün düşünmekten ne olucak böyle diye sabah eşim işe gidicek kahvaltı hazırlıyorum her sabah bugün yapmıcam bir arkadaş puğaca getiricek dedi tamam dedim kalkmadım bende biz kalkmayınız uyuduk sanmış kapıyı tıklattı sonra kahvaltı hazırlamış bana da sütlü çay yapmış içmedim tabi kahvaltıya da oturmadım eşime kızdım oturdu hazırlamış kadın diye bende hazırlardım dedim yiceğini bilseydim ben yemedim diye bozuldu kocam yine küs ayrıldık napayım uğraşamıyorum artık beni hamile hamile üzdüler unutayımmı sineye mi çekeyim hemen .
eveeeeeeeeetttt olduk mu 17buyu anacim buyu
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar kaynana.
Gelin sen daha yenisin birbirmizin huyunu suyunu oturup konuşarak anlayalım demiş gelinde tabiii konuşalım demiş.
Kaynana başlamış anlatmaya aman kızım benim 3 halim vardır.
Dikkat et şaçıma gül takmışsam neşeli olurum her yola gelirim.
Kulagımın arkasına gül takmışsam havamda olmam.
Çok ısrarcı olma eger ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok sinirli olurum demiş.
Gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa.
**** benim halim malim yoktur bacak bacak üstüne atarım.
Sigaramı yakarım sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım demiş.
saolun cnmlarım ne oldu bende anlmadım dün akşam başladı öksürük
öksrürken boğulacak gibi oluyorum en sonda kusuyorum zaten
bugünde nasıl halsizim anlatamam sanki kanım çekildi
bugünü çıkarırsam yarın gelmeyecem zaten anama gidip yatacam dinlenecem
havalardanmıdır nedir
ole üşümedimde ama anlmadım
işe gelirken metroda bayılacaktım az kalsın o kadar kötü oldum kendimi zor attım dışarı soğuk hava biraz açtı ama yok geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?