2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Ama doğru diyor canım ne güzel düşünüp almış beyenmezse kıllanmasın Dursun kenarda yada günlük kullansın ama annenin düşünmesi güzel birşey :)))

Sna çektirdiği için ona da çektirecek bi gelin çıkar merak etme canım :))))

kızlarrr 2li testlerinizi ne zaman yaptırdınız siz ben 26 ocakta gidicem ozamnda 13+2 olucam çok geçmi olmuş oluyo acaba ya kafam karıştı biraz:44:

canımm bence fevri karar verme daha kucağına almana zaman var raporundan yararlanırsın biraz daha en azından onun için sabret bu saatten sonra başka yer almaz hamile kimseyi, bence sabır en güzel çözüm cücükü düşün tazminatından da vazgeçme çocuğuna bişiler yaparsın ilerde lazım olucak :) ben de aynı durumlara gelmiştim ama onun için sabrettim ve şuan iyiyiz çok şükür idare ediyoruz :)

oooo hadi güzün aydın güzel haberlerle geldin

Allah yardımcın olsun... lanet olası insanlar bu tazminatın bağlayıcılığından emin olduğu için bu tür sıkıntıları yaratabiliyorlar... ama doğuma kadar sabretsen sonra sanırım tazminatını alıp ayrılabilirsin... emin değilim ama buna benzer bişey duymmuştum sanırım... bi araştır istersen... ayrıca sen hamile olduğundan şirketin senin çıkışını veremez... çünkü hamile bayanı işten kovmak suç!!! eğer hamileyken çıkışını verirse yaklaşık 1,5 katı tazminat ödemek durumunda kalır...

Son düzenleme:

Anlıyordur belki de kendine söylendiğini :)))) yazık korkutma gözünü :)))))))))))

kızlarrr 2li testlerinizi ne zaman yaptırdınız siz ben 26 ocakta gidicem ozamnda 13+2 olucam çok geçmi olmuş oluyo acaba ya kafam karıştı biraz:44:

seninle aynıyız hatta benimde kontrolüm 25 inde :) 2 li test yapmıcak doktorumuz bizim 4 lü test yapcakmış 15-22 haftalar arasında istersen ara bi sor ama doktoruna canım:)

seninle aynıyız hatta benimde kontrolüm 25 inde :) 2 li test yapmıcak doktorumuz bizim 4 lü test yapcakmış 15-22 haftalar arasında istersen ara bi sor ama doktoruna canım:)

aa merhaba canım memnun oldum :) doktoruma sordum ama normal dedi ama pinpirikli ben dayanamadım birde size soruyum dedim

senin cinsiyet belli oldumu canım

Ailesi hakkında küçücük birşey dedim mi küplere biniyor birşey de demiyorum sadece aynı evde kalmak istemiyorum diyorum sen benim ailemi mi istemiyorsun diyor her şeyi yanlış anlıyor . Sanırım aile yetişdim bunların hepsi birer faktör o Nevşehirli iç Anadolu farklı ben egeliyim egeli çok farklı . Baştan böyle değildi de evlenince değişiyor kocalarda :)))))

Ben Türkiye'den kaçtım ingiltereye geldim de iyi halt ettim sizin gelinde öyle yapar artık :)))))))

enson kavga ediyordu
şimdide burada gördüm sakindi :):):):

çok hastayım kalsızlık ve kuru bir öksürüğüm var ne yapacam bilmiyorum bide işe geldim mal gibi

çoook geçmiş olsun güllüşüm dikkat et kendine
üşütmüşün mideni filan
ılık şeyler iç doktorunada danış tatlişkom
acil şifalar :):)

yeris yeris
ahh o kocişler yokmuuuuuu

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NAZAR MI DEĞDİ BİZE NEDİR KEŞKE İZİN ALSAYDIN ÇOK KÖTÜ OLURSAN EVE GİT BARİ SICAK BİŞEYLER İÇ KUZUM

leyloşum sen nasıl olsun kuzum

Dötün büyümedi çünkü pipican geliyor dua ette gelsin yoksa iyi gülecekler bize pipican olmasın kukucan :)))))))))))))))))))))))

ehiehiehiiii
yok öyle bir ihtimal
annemin rüyaları tescillidir

olmadı doğurduktan sonra mavi tulumlu fotolar koyarım anlamazsınızzz
bi sana söyleyecem senoş ihihihihihih

aa merhaba canım memnun oldum :) doktoruma sordum ama normal dedi ama pinpirikli ben dayanamadım birde size soruyum dedim

senin cinsiyet belli oldumu canım

yok canım daha belli olmadı valla 4.ayımıza girdik bugün lafta ne bir gram kilo aldım nede çok bi belirtim var maşalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh diyim, belkide bu gittiğimizde belli olur merak ediyorum artık ilk başlarda önemsemiyodum ama artık meraktan duramıyorum haaa bide bu aydan itibaren bez almaya falan başlıcam ben stok yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…