valla cnm kaynanlık müessesi kız anası ve erkek anası olunca farklılaşıyo
bakın şimdi anlatacaklarıma
biz iki kardeşiz bir de erkek kardeşim var allah sağlıklı ömürler nasip etsin kardeşime
ben evlenirken annem herşeyimi yaptı erkek evlendirir gibi çıkardı beni evinden
kaynanamın yaptıkların da da beni frenledi kültür farkı olur kızım falan die
geçenlerde kardeşime olurda evleneceği kız alamaz die
tencere seti+12 kişilik yemek takımı+çatal bıcak seti almış
bana gösterdi
bende anne kız gbi çeyiz mi yapacan çocuğa dedim
ee olurda alamazlarsa karşı taraf dedi
bende iyi de belki kız beğenmeyecek dedim
işte bomba burda ne demek ben dşündüm aldım nasıl beğenmez beğenmezse günlük kullansın dedi
sonra ikimizde güldük
ya kızım dedi
damat la gelin farklı oluyomu dedi
kız evlendirirken insan kızını ezdirmek isemiyo ama kız alıken ole olmuyo dedi
benim annemde inana çok yumaşak başlıdır kızlar o bile böle diyosa biz nasıl olururz siz düşünün
saol cnm benim sen nasıl oldun
Sanırım öyleler canım benim 1 tanede kayınbiraderim var eşimden 2 yaş büyük ve bekar kaynana ne kadar kız bulduysa beyenmedi allahım diyorum inş öyle bir gelin versin ki beni mumla arasın diyorum yanii evleneceğini söylediğinde aman sen gibi olsun sayğıda kusur etmesin güler yüzlü olsun diye bi anlatıyor tabi nerden bulacak ben gibi bedava gelinii
Cok kotuyummmm
Gayet iyi olan moralim şef in sizden biktim demesi ile mahvoldu.ne yapacagimi bilmiyorum istenmedigin yerde durmak cok zor.tazminatini birakip gitmek de zor.ben de mail attim istemiyorsan cikart o zaman kirilmam gucenmem dedim.cevap vermedidaha ne kadar dayanirim bilmiyorum.10.000 tl tazminatim var icerde.ama uzerimdeki stres paha bicilemez.
çok şükür iişten ayrılabildim ve hemen bursaya annemlerin yanına gittim... ablam da hayırlısıyla doğumunu yaptı ve kurtuldu bu zorlu mücadeleden... 41 kere maşallah çok tatlı bir paşamız oldu... tabi karda buzda evime gelemedim... neyse ki havalar düzeldiği gibi geldim... bu sabah da eşimi almanyaya yolcu ettim... allah kızmet ederse cumartesi sabaha karşı gelicek ve bizim de o gün randevumuz var... 4 ay kontrolü... belki de cinsiyetini öğrenebiliriz :) tabi gösterirse minik meleğimiz...
kızlar bu arada kendimi bikaç gündür hamile gibi hisstemiyorum... nedendir dersiniz? bulantılarım gitti...kilo almam durdu...kasık ağrılarım çok çok hafifledi...bi sorun yoktur inşallah...
inşallah hepiniz iyisinizdir... güzel bebekleriniz de sağlıklıdır... muhtemelen biçoğunuz cinsiyetini bile öğrenmiştir dimi
Cok kotuyummmm
Gayet iyi olan moralim şef in sizden biktim demesi ile mahvoldu.ne yapacagimi bilmiyorum istenmedigin yerde durmak cok zor.tazminatini birakip gitmek de zor.ben de mail attim istemiyorsan cikart o zaman kirilmam gucenmem dedim.cevap vermedidaha ne kadar dayanirim bilmiyorum.10.000 tl tazminatim var icerde.ama uzerimdeki stres paha bicilemez.
bir tuşları var oğulları evlenince o moda geçiyorlar ne hikmetse, salgın gibi, hastalık gibi bir şey....ama elimize düşerler onlar ana oğul, ben bazen başkasını şikayet ediyormuş gibi işte falanca arkamdan konuştu bana iftira etti haksızlık etti hakkımı helal etmiyorum onların da başına gelsin ins diye güya başkasını şikayet ediyorum kv nin önünde, o da korksun bedduamdan diye..ehehehehee benim kurnazlığım da bu kadar iştep
kızlarrr 2li testlerinizi ne zaman yaptırdınız siz ben 26 ocakta gidicem ozamnda 13+2 olucam çok geçmi olmuş oluyo acaba ya kafam karıştı biraz:44:
Ama doğru diyor canım ne güzel düşünüp almış beyenmezse kıllanmasın Dursun kenarda yada günlük kullansın ama annenin düşünmesi güzel birşey :)))
iyiyim biraz daha kan hapı değişti kansızlık çokmuş kan şurıbuna döndüm 2 doz yarın idrar kültür testi yaptırcam enfeksiyon varmış neyse artık o bilmiyorum şimdilik böle
seninle aynıyız hatta benimde kontrolüm 25 inde :) 2 li test yapmıcak doktorumuz bizim 4 lü test yapcakmış 15-22 haftalar arasında istersen ara bi sor ama doktoruna canım:)
senacım bi önceki sayfalarda da yazdım kafana takma olur böle şeyler sadece kendini ezdirme yoksa hep tepene çıkıyolar lafın altında kalma sen kendi ailene kesinlikle laf ettirme ama sende onun ailesine laf söyleme yoksa uzar gider bu iş üzülen sadece sen olursun eşlerin bazı zamanları iyi bazı zamanları sinirli olur o iyi vaktinde içindekileri hissettiklerini güzelce anlat yalnız değilsin bizler varız herşekilde dinler yardımcı oluruz bildiğimiz bişeyde
oooo hadi güzün aydın güzel haberlerle geldin
degil mi devrile devrile yuruycez valla:)))))
sanirim butun annelr boyle dusunuyor benim annemde lokum gibi kadin esimin ustune titriyor bir abim var daha evlenmedi merak ediyorum nasil bir kv olucak diye gerci anacim abim evlensin diye olup bitiyor abimde tik yok o ayri mevzu varmi kizim bildiginiz guzel bir kiz abime kiz ariyom:))))))))))bak kibrisa gelin gidecek ona gore turkiye de kalmicak yani:))))
Günaydın kızlar.
Ne zamandır aklımda ama pek giremediğim için soramadım.
Yarim isimli bir arkadaş vardı,hani işten ayrılacaktı,sigorta yaptırmamıyor kendisi.
Eskiden hergüm yazardı ama uzun zamandır yok,haberi olan var mı acaba?
çok hastayım kalsızlık ve kuru bir öksürüğüm var ne yapacam bilmiyorum bide işe geldim mal gibi
BÜTÜN KISLAR OĞLUŞUMUN PİPİSİNİ YESİNNNN... cinsiyetimiz belli oldu,eşimin sevinci görülmeye değerdi oda farketmez muhabbetindeydi ama o an bu pipisimi pipisimi diye sorarken çok komiktiiSAĞLIKLA GEL PAŞAM... ismini BERAT düşünüyoruz inş. ona adıyla kavuşuruz dualaşalım fıştık anneler!!
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM NAZAR MI DEĞDİ BİZE NEDİR KEŞKE İZİN ALSAYDIN ÇOK KÖTÜ OLURSAN EVE GİT BARİ SICAK BİŞEYLER İÇ KUZUM
Dötün büyümedi çünkü pipican geliyor dua ette gelsin yoksa iyi gülecekler bize pipican olmasın kukucan :)))))))))))))))))))))))
evet ama aşermelerim çok yoruyo beniii :) ne acayip bi anatomi... normalde nefret ettiğim şeyleri ister oldu canım :18:
aa merhaba canım memnun oldum :) doktoruma sordum ama normal dedi ama pinpirikli ben dayanamadım birde size soruyum dedim
senin cinsiyet belli oldumu canım
Ben Türkiye'den kaçtım ingiltereye geldim de iyi halt ettim sizin gelinde öyle yapar artık :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?