Sağol canımm darısı sizlere inşallahhÇok heyecanladım varyaa fasulyemi görüncee şimdi anladım benim bebişim olacaakkk
arkadaşlar gebeliğimin 5 haftasına girdim, dün yaptırdığım tahlilde değerlerim 2500 dü, sizce nasıl, henüz muayeneye gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum, gitsem kese gözükür mü
kızlar ya size birşey soracam ben manda yoğurdu yemiştim bana dediler ki manda yoğurdu yediysen çocuğun bir yılda doğar dediler mandalar bir yılda doğuruyormuş böyle bişey duyan bilen var mı?eğer öyleyse yandım:):):)
Kızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh
bende bugüne şükredenlerdenim. bebeğimin kesesini gördüm çok rahatladım çok mutluyum. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucam bende kısmetse..hepinize sevgiler..
Allahım maşallah barekallah darısı başımıza valla çok çok heyecanlandım birdenbire.haftaya bugün ben de gidicem inşallah bende duyabilirim
Kızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh
beni kim anlar diye düşündüm taşındım ve buldum.. tabiki temmuzda anne olacak anne adayları anlar..aradım taradım forumları talan ettim ama sıkıntımla ilgili bişey bulamadım..
şimdi size bir sorum olacak..
yumurtlama günüm geçen haftaydı.. çok şükür elimizden geleni ardımıza koymadık..
o günden beri sürekli bir kasık ağrısı.. anlamadım gitti.. hani hamilelik var desem , o günden beri sürekli olmazki ama...(yada olurmuki)
ağrı sağ kasığımda olduğu için yürürken sağ bacağımı attığımda bacağım geriliyo gibi oluyo.. eğer bu durumu 3. haftasında yaşayan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim..
burayıda hastane gibi kullanmak istemezdim ama bu tecrübeyi yaşamış birileri vardır belki çevrenizde..
bekliyorum
8 gün var daha tatlım, geçen ay aldığım dandik testin 2. çizgisi silik çıktığı için yarım saat süren sevincim kursağımda kaldı, çizginin anlamsız bi şekilde kaybolması ve hemen akabinde oyun dışı kaldığım için testlere güvenmeme kararı aldım..
belki tamda benim yaşadığım bu olayı yaşamış birileri vardır diye düşünmüştüm.. kasık ağrısı,bacak gerilmesi,göğüslerimde acıyo.. evrimmi geçiriyorum anlamadım..
neyse 8 gün sonra neler olucak görücez..
bu arada teşekkür ederim ve hayırlı olsun.. bol bol şans getirsin size bebeğin..
aminnnnnnnnnnnnnnnnn allah razı olsun canımm muck...Günaydın Canlarım,cumanız mübarek olsun yüreğiniz aşk,cebiniz para dolsun , dünya dertleri sizden uzak kabir azabından muhaf olun, ahir zamanda mekanınız cennet-i ala olsun.. ♥
Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh
aynnnya cnm sorma kusma yok ama iki gündür feci bulantı var cep telefonu gibi çubuk kraker taşıyorum yanımda
kesey 2000 ustunde karından gorunuyor net sekıldee canımmmbenim 5+1 de karından gözüktü 10mm idi kese bebek gözükmedi tabiii ama ben kan değerim o zaman ne kadardı bilemiyorum...
cok sukurGunaydin hayirli cumalar kizlar. İlk Kanimi verdim geldim ayilip bayilmadan sukurins hayirli haberler alirim kizlar dua edin.
amın ınsl normal sekılde dogumlar yaparız tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydınn annişler:)nasılsınız bakalım...ben geçen haftaya göre bu hafta daha iyi hissediyorum kendimi..geçen hafta yorulunca akıntım artıyodu karnımın altı ağrıyodu ...bikaç gündür enerjim de yerinde çok şükür..acaba diyorum bebeğim sıkıca tutundu da ondan mıdır...ağrılarım akıntılarım bitti yaniii...inşşş öyledir ...yerleşmiştir iyice....şu bir hafta da geçse de kalbini de duysam içim rahatlıcak
ahh canım ben de çok korkuyorum kan veririken canım çok tatlı acı eşiğim çok düşük....ama alışmalıyız...bizi daha çok iğneler aşılar doğumlar sezeryanlar bekliyoor...rabbim hayırlısını versinn
kızlar herkeze merhaba hepinizi tek tek kutluyorum allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herkeze kolay bir doğum diliyorum 10 yıl büyük özlem yaşadığım bebeğime allahın izniyle 24 temmuzda kavuşucam benide aranıza almanızı bu süreçte sizlerle bearber olmayı istiyorum
gozukur tatlım 2000 ve ustunde karından gozukuyor cok sukurrrarkadaşlar gebeliğimin 5 haftasına girdim, dün yaptırdığım tahlilde değerlerim 2500 dü, sizce nasıl, henüz muayeneye gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum, gitsem kese gözükür mü
ben sana nededim önce sen sonra ben arkandan gelcem demiştim geldim kız mucize gibi herkez 10 gün çalışırken ben yine her zamanki gibi 3 günde tutturdum bu arada kasım topiğindeki arkadaşlar bukadar sıcak karşılamadılarben orda köyün delisi gibi olduğum için yakıştıramadılar galiba sağlık olsun artık napalım kızzzzzz hala inanamıyorum dün okadar çok karnım ağrıyoduki aslında 1 haftadır öyleydim dün iyice şiddetlendi aha dedim geliyo kesin bu işte bir terslik var hemde 5 gün erken olcam regl dedim saat 2,5 felandı içimden bir seste bana sürekli hamilesin git test al dedi ağlaya ağlaya gittim eczaneye yine 2 farklı marka aldım yaptım birini incecik bi çizgi çıktı inanamadım belki gidip gelip 50 kere baktım hızımı alamayıp diğerinide yaptım aynıydı işte dünden beri bütün dişlerim meydanda 3+2 günlüğüm bat 11 kasımda ama ben erken öğrendim çok şükür[/QUOTE] ınsl saglıcakla kucaklarımıza alırız sekerrrrr erken ögrenmıssın sabrı zordurkendımden bııyorum regl gunu ogrendımkeseyı 1 hafta sonra gorduk ooo 2hafta sonrada kalp atısını duyacagız ınslll
ınsl..canım saglıcakla alalımınsll bebeklerımızıı kucaklarımızaa ecmaınnnKızlar merhaba hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza.bende temmuzda ikinci kez anne olacağım rabbim izin verirse.geçen cumartesi yani ayın 3 nde keseyi gördüm doktor çok küçük dedi dr a göre 4+4 yani doğumu 9 temmuz görünüyor bana gòre 3 temmuz 6 gün geriden geliyor.ovülasyon testiyle hamile kaldığım için net biliyorum.allah hayırlısıni versin cümlemize inşallah.bundan sonra burada hep birlikteyiz sizleri yeni gördüm hemen aranıza katılmak istedim.Hayırlı cumalar hepinize.
ayyy darısı bızee nasl bır duygu benn kesın aglarımmmKızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh
a.s cnmm ınsl saglıcakla duyarız pıt pıt larımızıı bebeklerımzınnnnnnnnnbende bugüne şükredenlerdenim. bebeğimin kesesini gördüm çok rahatladım çok mutluyum. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucam bende kısmetse..hepinize sevgiler..
amın ecmaın ınsl cnmmm hatıme basladımmm ogrendıgım dr gelınce.... cok skr ark.var 1 ay onde o bende mesaj attı o bana bende yazdımbır kagıda sanada mesaj atımmben ısteyen olursada atımm olurmu kızlarrrrrabbim yaptığın duaları kabul etsin neler yapıosun sen dua olarak paylaşırmısın özeldende yazabilirsin
bebegımınn guzel aklaklı olması ıcınn sunnet leri yapıyorum cok ca ve bbegım duyuyormus gıbı soyluyorum bak yavrumm oturarak su ıcmek sunnet tır EFENDIMIZIN yaptıgı ıslere sunnet denır ınsl..dıyeefıaln yanı muzık tv ızlemıyorum vaktım olunca ılahı dınlıyorumm tv pek seyretmıyorum aksamları aıle toplanınca fılan sohbet prgramlarını ızlıyorum fılann dur mesaj atımm sekerrr
bır kac daha vr dua ıstersenı onlarıda paylasırımm saglıcakla kalın ınslllrabbim yaptığın duaları kabul etsin neler yapıosun sen dua olarak paylaşırmısın özeldende yazabilirsin
Arkadaşlar Merhaba,
Bu sabah minik keseciği üstten gördü doktor 0,67 cm dedi. 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışları için :) Ve 5 haftalık dedi ben de o kadar var mı daha küçük değil mi dedim. Ben son adet tarihine göre söylüyorum dedi (26 Eylül). Muhtemel doğum tarihini de sormak hiç aklıma gelmedi. Hala tam kaç haftalık olduğu konusunda endişelerim var.
Darısı kesecik görmek isteyen annelerin başına inşallah :))
Arkadaşlar Merhaba,
Bu sabah minik keseciği üstten gördü doktor 0,67 cm dedi. 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışları için :) Ve 5 haftalık dedi ben de o kadar var mı daha küçük değil mi dedim. Ben son adet tarihine göre söylüyorum dedi (26 Eylül). Muhtemel doğum tarihini de sormak hiç aklıma gelmedi. Hala tam kaç haftalık olduğu konusunda endişelerim var.
Darısı kesecik görmek isteyen annelerin başına inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?