2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bende bugüne şükredenlerdenim. bebeğimin kesesini gördüm çok rahatladım çok mutluyum. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucam bende kısmetse..hepinize sevgiler..

öyle bişey olabilirmi cnm bnm hahahayyyytt çok güldüüm kızma ama

Kızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh

Allahım maşallah barekallah darısı başımıza valla çok çok heyecanlandım birdenbire.haftaya bugün ben de gidicem inşallah bende duyabilirim

bende bugüne şükredenlerdenim. bebeğimin kesesini gördüm çok rahatladım çok mutluyum. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucam bende kısmetse..hepinize sevgiler..

gözün aydın canım benimmm hayırlı olsun
hamhamcım bence gülme bende duydum geç doğar bebek denilirmiş

Ben de bir görsem inşallah.işte o zaman tam olarak içim rahatlayacak

Son düzenleme:
Allahım maşallah barekallah darısı başımıza valla çok çok heyecanlandım birdenbire.haftaya bugün ben de gidicem inşallah bende duyabilirim

bende haftaya bugün gidiceeeeeemmmmmmm inşallah duyarız pıtpıtları.. 6+4 olucak o zaman ya bakalımmm...

beni kim anlar diye düşündüm taşındım ve buldum.. tabiki temmuzda anne olacak anne adayları anlar..aradım taradım forumları talan ettim ama sıkıntımla ilgili bişey bulamadım..

şimdi size bir sorum olacak..

yumurtlama günüm geçen haftaydı.. çok şükür elimizden geleni ardımıza koymadık..
o günden beri sürekli bir kasık ağrısı.. anlamadım gitti.. hani hamilelik var desem , o günden beri sürekli olmazki ama...(yada olurmuki)
ağrı sağ kasığımda olduğu için yürürken sağ bacağımı attığımda bacağım geriliyo gibi oluyo.. eğer bu durumu 3. haftasında yaşayan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim..
burayıda hastane gibi kullanmak istemezdim ama bu tecrübeyi yaşamış birileri vardır belki çevrenizde..
bekliyorum

canım yardımcı olabileceğimiz kadar oluruz tabiiki... ben reglime 4 gün kalaya kadar pek bi belirtim yoktu sık idrara çıkma ve bolca sarı akıntı vardı.. daha sonra göğüslerde hassasiyet başladı arada bir de kasık ağrılarım oluyodu.. batına kaç gün var bilmiyorum ama 5-6 gün kaldıysa bi kan testi yaptır bence...

8 gün var daha tatlım, geçen ay aldığım dandik testin 2. çizgisi silik çıktığı için yarım saat süren sevincim kursağımda kaldı, çizginin anlamsız bi şekilde kaybolması ve hemen akabinde oyun dışı kaldığım için testlere güvenmeme kararı aldım..
belki tamda benim yaşadığım bu olayı yaşamış birileri vardır diye düşünmüştüm.. kasık ağrısı,bacak gerilmesi,göğüslerimde acıyo.. evrimmi geçiriyorum anlamadım..
neyse 8 gün sonra neler olucak görücez..
bu arada teşekkür ederim ve hayırlı olsun.. bol bol şans getirsin size bebeğin..

bende senin gibiyidim battan 15 gün öncce göğüslerim acıdı uçları koyulaştı damarlarım çıktı bata bi hafta kalada kasık batmları ve karın ağrıları başladı
en son bomba ise bata 2-3 kala ciiddi halsizlik ve baş dönmesi vardı
battan iki sonrada testte kop koyu iki çizgi çıktı
2,5 yıldır yolunu gözlediğim meleğim geldi

aminnnnnnnnnnnnnnnnn allah razı olsun canımm muck...
ya cnm sorma kusma yok ama iki gündür feci bulantı var cep telefonu gibi çubuk kraker taşıyorum yanımda
aynnn

kızlar dun gece ılk defa bulantı uyandırdı mıdem kazınıyor fecii sekılde ama cnm ıstemıyorrbende kalktım bbegımle teheccut namazımızıkıldık kur an okuyordukk gece 4,:15 gıbı sonra bır bulantı ögg dedımm ama gelmedi geri cok sukur bıze bu duyguları yasatana cokk sukkurrrrrrrrrrrrr elhamdulıllahhhh

sonra sabah namazını kıldıkk 2-3 susamlı cubuk vardı ondan yedıkkk yattık sbh esıme kaktımgerı 7 dogru o zamanda 2 cubuk daha yedımm uzumumu yedım dualadım co skr sımdık bırsey yok 1

rabbim yaptığın duaları kabul etsin neler yapıosun sen dua olarak paylaşırmısın özeldende yazabilirsin

benim 5+1 de karından gözüktü 10mm idi kese bebek gözükmedi tabiii ama ben kan değerim o zaman ne kadardı bilemiyorum...
kesey 2000 ustunde karından gorunuyor net sekıldee canımmm
Gunaydin hayirli cumalar kizlar. İlk Kanimi verdim geldim ayilip bayilmadan sukur ins hayirli haberler alirim kizlar dua edin.
cok sukurınsl gusel sonuclar gelır tatlımmm du aıleee

amın ınsl normal sekılde dogumlar yaparız tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmm

amın ınsll bende 4 snden sonra ılk kez gebe kaldım cnmm ınslkucaklarımıza almayınasıp eder yaradannnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar gebeliğimin 5 haftasına girdim, dün yaptırdığım tahlilde değerlerim 2500 dü, sizce nasıl, henüz muayeneye gitmedim yarın gitmeyi düşünüyorum, gitsem kese gözükür mü
gozukur tatlım 2000 ve ustunde karından gozukuyor cok sukurrr

rabbim yaptığın duaları kabul etsin neler yapıosun sen dua olarak paylaşırmısın özeldende yazabilirsin
bır kac daha vr dua ıstersenı onlarıda paylasırımm saglıcakla kalın ınslll

bunlar hem tıptan hem de hadislerden yararlanılarak edinilmiş bilgilerdir.

----------------------------------------------------------------------

Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
Sütü az olan
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php"]kadın[/URL]
Bir kimse "Yâ Metîn" ismini bir [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-mekanlar-oneriler-tarifler-f430/"]yemek[/URL] üzerine yazsa ve sütü az olan kadına yedirse sütü çok olur.

Çocuğun İtaatkar Olması İçin
Eğer, bir kimsenin oğlu kendine itaat etmezse şehadet parmağını onun eli üzerine koyarak "Yâ Şehîd" dese Allah'ın izniyle itaatkâr olur.
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/"]hamile[/URL] olup da erken [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum-f1054/"]doğum[/URL], çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/"]hamile[/URL] olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/"]hamile[/URL][URL="http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php"]kadın[/URL]ı bu tehlikelerden saklar.

Çocuğun Huyunun Güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse:

"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir.

Arkadaşlar Merhaba,
Bu sabah minik keseciği üstten gördü doktor 0,67 cm dedi. 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışları için :) Ve 5 haftalık dedi ben de o kadar var mı daha küçük değil mi dedim. Ben son adet tarihine göre söylüyorum dedi (26 Eylül). Muhtemel doğum tarihini de sormak hiç aklıma gelmedi. Hala tam kaç haftalık olduğu konusunda endişelerim var.
Darısı kesecik görmek isteyen annelerin başına inşallah :))

rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olarak kucağına almayı nasip etsin

aminnnn:) canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…