valla 6.7 ay da cikacaksan iyi insallah fazla cadalozluk yapmazda gecer gider gunler
enson kavga ediyordu
şimdide burada gördüm sakindi :):):):
kusmaların geçtimi
cnm yoksa benim gibi bi gün çok yiyip bigün kusuyomusun
yok canım daha belli olmadı valla 4.ayımıza girdik bugün lafta ne bir gram kilo aldım nede çok bi belirtim var maşalllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh diyim, belkide bu gittiğimizde belli olur merak ediyorum artık ilk başlarda önemsemiyodum ama artık meraktan duramıyorum haaa bide bu aydan itibaren bez almaya falan başlıcam ben stok yapmak lazım
Elimin altında dalgalanıyor oynuyor içerde sanki küçük sıpam acıktı herhalde kıyamaz annesi ona :)))
belki inanmıcaksın ama benim annemi anlatmışsındır benim için çırpınır ve yapmıcağı şey yoktur evden çıkarken bize düşen ne varsa fazlasıyla yaptı ama gık demedi kırıldığı noktalar oldu ama ben mutlu olayım diye fazlasını yaptı bişeyimi eksik etmedi hala öle imkanı varsa hiç durmaz benden 4 yaş küçük erkek kardeşim var benimde bu yıl nişan olucak kıza nasıl çeyiz yaptıryım diye düşünüyo bornoz havlu takımlarını aldı bana alırken bende kızıyorum bana nasıl yaptın kız tarafıda yapsın diye ya yapmazsa diyo seninki gibi
Elimin altında dalgalanıyor oynuyor içerde sanki küçük sıpam acıktı herhalde kıyamaz annesi ona :)))
aa merhaba canım memnun oldum :) doktoruma sordum ama normal dedi ama pinpirikli ben dayanamadım birde size soruyum dedim
senin cinsiyet belli oldumu canım
ben sadece 1 kez kustum... ama 7/24 bulantılarım oluyodu midem ağzmda geziyodum hep ama çok şükür yok artık öyle bişey...
Cok kotuyummmm
Gayet iyi olan moralim şef in sizden biktim demesi ile mahvoldu.ne yapacagimi bilmiyorum istenmedigin yerde durmak cok zor.tazminatini birakip gitmek de zor.ben de mail attim istemiyorsan cikart o zaman kirilmam gucenmem dedim.cevap vermedidaha ne kadar dayanirim bilmiyorum.10.000 tl tazminatim var icerde.ama uzerimdeki stres paha bicilemez.
kızlar günaydın herkeseeeeeeeeee :))) mutlu sabahlarrr ancak girdim bende, çalıştığım yeri sel bastı da kaç günlerdir akşam ölü gibi gidiyorum eve yorgunluktan cücüğüme bile ilgilenemiyorum yaaakendi haline kaldı zavallı hiç haberim yok napıo zaten ösledim
bizimde daha belli olmadı doktor 26sında belki söylerim dedi heyecanla bekliyoruz :)
ben 2.5 kilo aldım canım göbeğim filan çıktı bünyeden bünyeye göre değişiyor demekki hakkımızda hayırlısı olsun :)
ooo sen başlıyormusun alışverişe ben daha hiç bişey almadım ya ama içim kalıyo herseyde :)
Merhaba, benim de dün kontrolüm vardı 12+5 im 2 li test yapıldı.Cinsiyeti henüz net değil dedi doktor 1 hafta sonra netleşir dedi. benim ilk çocuğumda 3 aylıkken net belli olmuştu pipisi ben farkketmiştim hatta, ama dün ben de göremedim düm düz kız istiyoruz ümitlenmekte istemiyoruz hayırlısı bakalım senin ne durumda
Canım yorma kendini hamile olduğunu unutma .... Dikkatli ol bebeğine de sana da yazık bırak başkaları yapsın .
ya aynen ara takımları yatak örtüleri
sanırsın kız çıkacak evden
annemi diyorum ki herşeyi üstenmek iyi değil bendede perde halı bayaz eşya çalı çaput kap kaçak daha sayamadığım şeyler hep annem yaptı
şimdide oğlana
kız gibi çeyiz yapıyo valla kocam bizimkilerin kıymetini bildi
hep der sizinkiler olmasa daha çok borç öderdik die
inş. Gelin olacak kızmızda bilir kıymetlerini
Yaa hepsi mi aynı olur ya bende erdirmiyorum lafımı yutmuyorum canım da hep üzülen biz oluyoruz yinede iyi sen kurtulmuşsun bari darısı başıma inşallah benden uzak Olsun da isterse aramasın boşver :))))
benimde 2 gün önce kontrolüm vardı doğumlar aynı gün gözüküyor. bizimkide dümdüzdü kızmı acep dedim bende olabilir dedi doktorcumMerhaba, benim de dün kontrolüm vardı 12+5 im 2 li test yapıldı.Cinsiyeti henüz net değil dedi doktor 1 hafta sonra netleşir dedi. benim ilk çocuğumda 3 aylıkken net belli olmuştu pipisi ben farkketmiştim hatta, ama dün ben de göremedim düm düz kız istiyoruz ümitlenmekte istemiyoruz hayırlısı bakalım senin ne durumda
saol cnm annem çok iyi niyetli o yğzden de çok üzülüyo maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?