2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
enson kavga ediyordu
şimdide burada gördüm sakindi :):):):

yaaa ben kavgacı değilim... salak bi huy oluştu gördüğüm duyduğum herşeyi ve özellikle hamilelik öncesinde hiç sevmediğim yiyecekleri canım çekiyo zorla değil ya...
bi arkadaşımızda bişi söyleyince yne canım çekti... adını vermeseydin keşke dedim ama yanında olsaydım linç ederdi belki beni... neyse onu söyleyen arkadaşımız kim onu da bilmiyorum gerçi... okuyosa çok sory yani anormal bişey belki ama canım çekiyo ondan öyle dedim derdim kavga falan etmek değildi yani... tam tersi uyumlu bi yapım var... kaldıki güzel sohbetler için burdayız...

bizimde daha belli olmadı doktor 26sında belki söylerim dedi heyecanla bekliyoruz :)

ben 2.5 kilo aldım canım göbeğim filan çıktı bünyeden bünyeye göre değişiyor demekki hakkımızda hayırlısı olsun :)

ooo sen başlıyormusun alışverişe ben daha hiç bişey almadım ya ama içim kalıyo herseyde :)

Canım yöre farkı işte herkes yapmaz annenin dediği gibi herkes keşke öyle ince düşünse benim de erkek kardeşim var annem diyor alayım artık birer birer çocuğa birşeyler kıyamam dedim dur anne alma sen ben geldikçe alırız birşeyler bende getiririm askere gitsin bi hayırlısıyla inşallah bu yaz gidicek Ağustos'ta inşallah yetişebilirim :)))

Elimin altında dalgalanıyor oynuyor içerde sanki küçük sıpam acıktı herhalde kıyamaz annesi ona :)))

aboooooooooooooooow
tıpış tıpışmı yapıyor sevgilimmm
ben 1lt su içtim hiçbirşey hissetmiyorum:89:

haydi kalk kalk çokellalı ekmek yap pipilimeeee
:):):):):):):):):):):):):)

aa merhaba canım memnun oldum :) doktoruma sordum ama normal dedi ama pinpirikli ben dayanamadım birde size soruyum dedim

senin cinsiyet belli oldumu canım

Merhaba, benim de dün kontrolüm vardı 12+5 im 2 li test yapıldı.Cinsiyeti henüz net değil dedi doktor 1 hafta sonra netleşir dedi. benim ilk çocuğumda 3 aylıkken net belli olmuştu pipisi ben farkketmiştim hatta, ama dün ben de göremedim düm düz kız istiyoruz ümitlenmekte istemiyoruz hayırlısı bakalım senin ne durumda

Canım sık dişini o caydırmaya çalışıyor seni tazminat vermemek için 4 ay daha dayan sonra kurtuluyorsun tazminatını da alırsın bebeğinin rızkı kimseye bırakma .

Canım yorma kendini hamile olduğunu unutma .... Dikkatli ol bebeğine de sana da yazık bırak başkaları yapsın .

işte geldim burdayıımmm :)) ablamın doğumuna gitmiştim şimdi ev hanımı modunda evimde miskinlik yapıyorum...

evet öle galiba canım bizde alırız kilo zaten kilo vare biraz ondan galiba:) sağlıkla onlar kilo alsınlarda biz önemli değiliz zaten :) ben valla aklımda yoktu baktım son aylara çok masraf olcak yavaş yavaş alıyım dedim kıyafet değilde böle para tutcak zaruri şeyler her ay alıo koycam 2 paket bez biberonunu alıcam emzik alıcam bir ayda çok dokunur çünkü bize böle daha iyi bence :)

merhaba canım memnun oldum tanıştıgıma :)

sen bende 1 hafta öncesin canım maşallah :) banada 5ocakta gittiğimde belli olmamış dedi bakalım26sında gittiğimde ne diyecek bede çok merak ediyorum benim ilk çocugum canım..

Allah gönlüne göre versin inşallah bal köpüğü gibi kızın olur

valla benim durumum biraz karışık beni gören herkes oğlun olcak senin diyo ama benim gönlümden kız geçiyor artık duya duya bende oğlana alıştırıyorum kendimi

2.5kilo aldım canım göbeğim filan çıktı göğüslerim çok büyüdü filan..senin ne gibi beliritlerin var ?

aynı anlattığın gibi pike takımları kanaviçe falan hazırlıyo hep iyi niyetinden ya yapmazlarsa diye benim kocamda haklarını ödeyemez ben borçsuz geldim sana derim o da haklısın allah razı olsun der dediğin gibi işallah gelinde bilir kıymetlerini

Yaa hepsi mi aynı olur ya bende erdirmiyorum lafımı yutmuyorum canım da hep üzülen biz oluyoruz yinede iyi sen kurtulmuşsun bari darısı başıma inşallah benden uzak Olsun da isterse aramasın boşver :))))

Valla aynılar al birini vur ötekine lafın yüzümde olunca kokularındanmıdır nedir ben sivri dilli olunca bana diyeceklerini eşime derler yanii valla öyle üzülen biz olyoz sinirimden oturdum ağladım hüngür hüngür sonra hissetti herhal bebek ağrım başladı sabaha kadar dinmedi kurtuldum şükür ama ordanda yetiyorlar ama takmıyorum arayanı ararım aramayanıda totoma takmam bu saatten sonra allaha havale ettim ettikleri kadar bulsunlar aramasın zaten sesini duymaya tahammülüm yokk

benimde 2 gün önce kontrolüm vardı doğumlar aynı gün gözüküyor. bizimkide dümdüzdü kızmı acep dedim bende olabilir dedi doktorcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…