2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
selam kızlar,listeye beni de eklerseniz sevinirim,son adet tarihim:29 eylül 6 temmuz beklenen..

bu çubuk kraker ne mucizevi bişeymiş kızlar yaa 2gündür midem mahvediyordu beni.yarım saat önce çubuk kraker yemeğe başladım.ayy bayaa rahatladım sanki.bir de sarı leblebi işe yarıyormuş.yarın ondan da alıcam.zararı da yok.hiçbişey yiyemiyorum azcık bişeyler girdi mideme çok şükür

çok mutlu oldum canım.. hayırlı olsun tekrar tekrar:) seninle aynı gidiyoruz benimde 0,73 cm yazmıştı. regl günlerimizde 1 gün arayla.:) banada doktor 2 hafta sonra gel dedi. başka herhangi bişi dedimi doktorun sana?

selaaaaammm... beni de ekler misinizzzz... muhtemel tarih 02/07/2013... 4 gün önce duyduk biz de pıtpıtlarııı... çooooooooookk güzeldi... rabbim sağlıklısıyla kucağımızza almayı nasip etsin inşallahhhh...

Tatlım bende yarın 6+4 olacam gidecem 10 gün sora gel demişti gerçi farklı doktora gidecem ama

pıtpıtların hayırlı olsun canım senın son adet tarıhını merak ettım benım 20 eylul olmasına rağmen bugun gittim hala kalp atışı duymadık ama kesede bebek var dedi geç döllenmedir dedi 6 haftaya gırmışız senın çok mu erken benım çok mu geç ben aşılama ile kaldım belki tarihi fqrk eder salı yanı 13 kasıma gel dedi ne dersin korkulacak bışey varmıdır sence

Sağol canım :) Doktor folik asiti sordu ben de günde 1 kez aldığımı söyleyince 2 yada 3 kez al dedi. Cinsel ilişki yasak değil dedi. Ve bir sürü tahlil verdi bunları sonuçlarını 15 gün sonra geldiğinde birlikte getir dedi. Ve mide bulantılarım ne zaman başlar dedim başlamak zorunda değil dedi :)) Böyle yani ekstra bir durum yok. Sana muhtemel doğum tarihini söylemiş miydi doktor??

hayırlı olsun son adet kaÇTI ACABA merktayım benım hala kaLP ATIŞI DUYULMdı

Sen, ümitlendirmek istemem canım.İnşallah olumlu çıkar sonuç ama benimde 3.hafta kasığımda batma ve sol bacağım yürürken kasıılıyodu.Ben adet olmadan önce hiç şikayetim olmazdı.bu durumdan şüphelendim ve adetime 5 gün kala idrar testi yaptım.2.çizgi silik çıkınca direk kan testine gttim ve pozitif dediler.yani 3.5 haflaıktı öğrendiğimde.Ama ultrasonda görmeden tam sevinemiyoruz tabii.pazartesi gidicez inşallah sağlıklıdır.
Umarım sen de güzel haber alırsın.

Açıkçası benim de daha adetime 10 gün filan varken ve de daha gebelikten haberim yokken kasıklarımdan bacaklarıma kramp gibi sancılar giriyordu normalde olmayan şeyler bunlar, ve bir gece belime de bıçak saplandı sanki üstelik uyurken uyandırdı beni. Bu olaydan sonra evet oldu galiba dedim ve hamile olabileceğimi anlamıştım. Şu an hala da adet sancısı gibi sancılarım ve bel ağrılarım oluyor arkadaşlar. Bugün doktor da normal dedi bunlar için :)

selam kızlar... kalp atışları 6. haftadan sonra duyulur benim bildiğim. 6.haftayı bitirmeden 7. haftadan gün almadan duyulmaz herhalde. ben pazartesi doktora gidicem. İnşallah bende duyarım bebişimin pıtpıtlarını.....:))))))))

bu arada tüm hamişler kontrol paneline muhtemel doğum tarihlerini kaydetsin. bazı arkadaşlarımız kaydetmemiş. kaç haftalık olduğunu bizde görürüz en azından....

aynen öle canım ben tam 6. haftayı bitirdiğim gün duydum... ama vajinal ultrasondan onu da belirteyimmm..

hayır söylemedi canım, açıkçası daha o noktayı düşünmüyorum bile sadece şu kritik 1-2 ayın geçmesini istiyorum sağlıcakla. banada 2 hafta sonra geldiğinde tahliler yapıcaz veya sen yaptır gel dedi.bende geldiğimde yaparız dedim tamam dedi. senden istediği tahlillerin neler olduğunu söylermisin canım? muhtemelen aynısını söyleyecek bende yaptırıp giderim belki. bu arada rahmin hangi bölgesinde kese:)

Tahlil isimleri o kadar çok ki biyokimya bölümünden AKS, Üre/Bun,Kreatinin, ALT(SGPT), AST(SGOT)
Tam İdrar Tahlili,
Hemogram, Ferritin,
Hormondan FT4, TSH
Seroloji bölümünden HbsAg, Anti Hbs, Anti HCV, Toxoplasma IgM, Toxoplasma IgG, Rubella IgG. Hepsi bunlar canım.
Kese kağıtta gördüğüm kadarıyla sol üstte ama benim tarafımda sağ üstte oluyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…