Kızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh
selam kızlar,listeye beni de eklerseniz sevinirim,son adet tarihim:29 eylül 6 temmuz beklenen..
Kızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh
hoşgeldin hayırlı olsun cnm,aramızda birgün var bende 30 eylül son sat:)
Arkadaşlar Merhaba,
Bu sabah minik keseciği üstten gördü doktor 0,67 cm dedi. 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışları için :) Ve 5 haftalık dedi ben de o kadar var mı daha küçük değil mi dedim. Ben son adet tarihine göre söylüyorum dedi (26 Eylül). Muhtemel doğum tarihini de sormak hiç aklıma gelmedi. Hala tam kaç haftalık olduğu konusunda endişelerim var.
Darısı kesecik görmek isteyen annelerin başına inşallah :))
Tatlım bende yarın 6+4 olacam gidecem 10 gün sora gel demişti gerçi farklı doktora gidecem ama
çok mutlu oldum canım.. hayırlı olsun tekrar tekrar:) seninle aynı gidiyoruz benimde 0,73 cm yazmıştı. regl günlerimizde 1 gün arayla.:) banada doktor 2 hafta sonra gel dedi. başka herhangi bişi dedimi doktorun sana?
selaaaaammm... beni de ekler misinizzzz... muhtemel tarih 02/07/2013... 4 gün önce duyduk biz de pıtpıtlarııı... çooooooooookk güzeldi... rabbim sağlıklısıyla kucağımızza almayı nasip etsin inşallahhhh...
beni kim anlar diye düşündüm taşındım ve buldum.. tabiki temmuzda anne olacak anne adayları anlar..aradım taradım forumları talan ettim ama sıkıntımla ilgili bişey bulamadım..
şimdi size bir sorum olacak..
yumurtlama günüm geçen haftaydı.. çok şükür elimizden geleni ardımıza koymadık..
o günden beri sürekli bir kasık ağrısı.. anlamadım gitti.. hani hamilelik var desem , o günden beri sürekli olmazki ama...(yada olurmuki)
ağrı sağ kasığımda olduğu için yürürken sağ bacağımı attığımda bacağım geriliyo gibi oluyo.. eğer bu durumu 3. haftasında yaşayan varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim..
burayıda hastane gibi kullanmak istemezdim ama bu tecrübeyi yaşamış birileri vardır belki çevrenizde..
bekliyorum
hayırlı olsun son adet kaÇTI ACABA merktayım benım hala kaLP ATIŞI DUYULMdı
Sen, ümitlendirmek istemem canım.İnşallah olumlu çıkar sonuç ama benimde 3.hafta kasığımda batma ve sol bacağım yürürken kasıılıyodu.Ben adet olmadan önce hiç şikayetim olmazdı.bu durumdan şüphelendim ve adetime 5 gün kala idrar testi yaptım.2.çizgi silik çıkınca direk kan testine gttim ve pozitif dediler.yani 3.5 haflaıktı öğrendiğimde.Ama ultrasonda görmeden tam sevinemiyoruz tabii.pazartesi gidicez inşallah sağlıklıdır.
Umarım sen de güzel haber alırsın.
selam kızlar... kalp atışları 6. haftadan sonra duyulur benim bildiğim. 6.haftayı bitirmeden 7. haftadan gün almadan duyulmaz herhalde. ben pazartesi doktora gidicem. İnşallah bende duyarım bebişimin pıtpıtlarını.....:))))))))
Sağol canım :) Doktor folik asiti sordu ben de günde 1 kez aldığımı söyleyince 2 yada 3 kez al dedi. Cinsel ilişki yasak değil dedi. Ve bir sürü tahlil verdi bunları sonuçlarını 15 gün sonra geldiğinde birlikte getir dedi. Ve mide bulantılarım ne zaman başlar dedim başlamak zorunda değil dedi :)) Böyle yani ekstra bir durum yok. Sana muhtemel doğum tarihini söylemiş miydi doktor??
hayır söylemedi canım, açıkçası daha o noktayı düşünmüyorum bile sadece şu kritik 1-2 ayın geçmesini istiyorum sağlıcakla. banada 2 hafta sonra geldiğinde tahliler yapıcaz veya sen yaptır gel dedi.bende geldiğimde yaparız dedim tamam dedi. senden istediği tahlillerin neler olduğunu söylermisin canım? muhtemelen aynısını söyleyecek bende yaptırıp giderim belki. bu arada rahmin hangi bölgesinde kese:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?