canım bide şehrini yazarsan tamamdır...
Sana bişey söyleyimmi eğer doktor kızın olacak derse inan çoook sevineceksinn çünkü o içindeki kıpırtılı miniği görerek içinde burukluk olacağını hiç zannetmiyorum... Belki kız senin için hayırlı olacak rabbim onu verecek kendini şimdiden alıştır kızda olabilir erkekde olabilir diye... Bende kesin emindim nerden emin olabiliyosam bu kadar erkek olacak diye şartladım kendimi iyice... Doktor söylemeycekti ama ben çoook ısrar ettim çıkıntı yok kız olma ihtimali yüksek dedi inan deliye döndüm o kadar sevindimki ağladım sonra başladım cicili bicili şeyler almayaaaaaaBakalım 22 ocakta ne haberle gelicen haaa bu arada çokta cinsiyet konusuna taklıma bazı bebişler 7.aya kadar göstermiyo haberin olsun minişi küstürme kendine küserse bülübülüsünü göstermez ona göreeee
ne istersen iste bebeğini çok seveceğin kesin, ona karşı suçlu hissetme kendini. Hepimizin gönlünden bişeyler geçiyor. önce sağlığını sıhhatini sonra cinsiyetini istiyoruz bence dua ile istemekte kötü değil. Ikisinide verecek olan rabbim. ''dua eden yokmu vereyim'' buyurmuş allah.. Içinde kötü niyet yokki gönlünden geçeni söylüyosun. Ama dua ederkende hayırlısını istemek gerek.
kuzum hoş geldin aramıza ne iyiettin sana tavsiyem hamişşeymadan bide senoşdan uzak dur :):) şaka şaka iyki geldin
kurabiyem sen tuzum kuru diyosun kısaca bukadar çok yazcağına tuzum kuru dese idin anlardık şekerim öperim seni bak başıma vurdu haberin ola
Listeye eklenmişim teşekkürler :) sekerdelisi diyor muhtemel doğum tarihi 11 temmuz diyor ne güzel diyor :) 12 temmuz da benim doğum tarihim :) az sıksam 1 gün daha durmaz mı ki? bebeğimle doğum günlerimiz aynı olsun kaynanam çatlasın
dua listesine de eklenmek istiyorum çok sey istemiyorum değil mi ? :)
canım önceki hamileliğimde sabah lierac akşam kakao yapı kullandım saf krem gibi olanından. lierac baş edemedim parasından dolayı badem yağına geçtim o da kıllanma yaptı sanki. geçen bebek yağı aldım duştan sonra süreyim diye o da bağdem yağlıymış bazen de kakao yapı sürüyorum daha tam başlayamadım, siz ne kullanıyorsunuz?
sanada kız lafını ağzına aldırttım yani sizde maşallah ne güzel 4 kız acayip güzel bnce hemen bişey olsa anamıza koşarız zaten
canımmm önce sağlıklı eli ayağı düzgün olsun diye muhakkak dua ediyosundur ona hiç şüphemiz yok zaten ama tek cinsiyeti çok istemekte Rabbimin gücüne gider diye düşünüyorum... Yine sen gönlündekini iste Rabbimden ama çokta ısrarcı olma evladın herşeyden önce sağlıklısı ve hayırlısını nasip etsin Rabbim hepimize...
EMİN OL ÖNCE SAĞLIKLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN HAYIRLI Bİ DOĞUM YAPAYIM DİYE DUA EDİYORUM KENDİMİ ŞARTLAMIŞIM BİRAZ SONRA DÜŞÜNDÜM HERŞEY ALLAHTAN MUCİZE GELDİ BU MUCİZEYİ SORGULAMAK OLMAZ SEVGİMDEN ONA BAĞLILIĞIMDAN ŞÜPHEM YOK DEDİĞİN GİBİ HAYIRLISINI NASİP ETSİN BİZE YARABBİM
Âmin canım en önemlisi o zaten Rabbim biz e böyle büyük bi mucizeyi bağışladı ya binlerce şükürler olsun kız erkek hiç fark etmez :)
Listeye eklenmişim teşekkürler :) sekerdelisi diyor muhtemel doğum tarihi 11 temmuz diyor ne güzel diyor :) 12 temmuz da benim doğum tarihim :) az sıksam 1 gün daha durmaz mı ki? bebeğimle doğum günlerimiz aynı olsun kaynanam çatlasın
Çatlak kız :))))))) beni de çatlattın gülmekten iyi aramızdasın iyiki varsın şemi çok seviyorum şeydoşum :))) senin kukucanın olursa en çok ben gülücem sana :))))))
kaynanalardan dertliyiz gel sende katıl.. çatlasın kaynanalaarrr
canım lierac hepsiburada'da indirimli bir bak istersen. ben mustela almıştım indirimli bulup şimdilik onu bir de burada bi yağ buldum yine çatlak için özel baya ucuzdu içinde jojoba yağı vs birşeyler var. mustela bitmesin diye bi o yağdan bi musteladan sürüyorum. umarım işe yararlar.
yacıkk kıssss
ben anamın evine gidiyorum
eşlarımı filan toplayıp
sonra o herşeyimle beni toplayıp
ger eve getiriyor
yıllardır böyle hiç onun gittiğini görmedim
bende bi hata var ama neee:26:
Aaaa çok ayıp hiç duymamış olayım niye korkutuyorsun canım kızın gözünü :)))))))
ekledim canımmm
kısım sen negidiyon bırak o gitsin hiçde terk edemem evimi barkımı
gerçekler acıdır senoşcum yapcak bişey yok dostuz biz acı söyleyeninden ahahahahahahaha
benim sülale burada adam bırakıp geldi de oyüzden ben gidiyorum :):):)
senoş senle beni mimlediler badem gözlüm
içi geçmiş bunların kıssss
benden duymuş olma dötleri de büyümüşşş
topikten attırıcaklaaa
senoşummmm :):):):):)
şimdi ben neden bu konuları çok konuşuyorum
1.kaynanam yok
2.görümcem yok
3.eltim yok
4.annemler buradalar
5.dötüm büyümedi
6.memeklerim kocaman kafam kadar oldu
7.pipicanım olacak
8.uğurlu rakamım:
9.burayı seviyorum
10.gülmeyi çok seviyorum
11.gülerken suyum gelecek ben biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?