2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

doğru söylüyosun canım benim sende şartlamışın kendini ama yine çok sevinmişin hakkımda hayırlısı diyorum zati sen öğrenince ağladım diyince bi duygulandım bacım sonradan değişen de çok varmış ne bileyim bi kız bi erkek diyen

bi anda kendimi sorguladım bide rüya görünce korktum herşeyin hayırlısı diyorum bi şeyi çok istersin aslında senin için şerdir ama şer gibi görünende de hayır vardır hakkımızda hayırlısı

Listeye eklenmişim teşekkürler :) sekerdelisi diyor muhtemel doğum tarihi 11 temmuz diyor ne güzel diyor :) 12 temmuz da benim doğum tarihim :) az sıksam 1 gün daha durmaz mı ki? bebeğimle doğum günlerimiz aynı olsun kaynanam çatlasın
dua listesine de eklenmek istiyorum çok sey istemiyorum değil mi ? :)

Aaaa çok ayıp hiç duymamış olayım niye korkutuyorsun canım kızın gözünü :)))))))

Sena kayınvalidenle ne alemdesiniz? Ayrı odalardamı takılıyorsunuz, yaptınmı yemeğini bakayım,akşam aynı masada görücem sizi ona göre,

arkadaşlar ben çıkıyorum belim çok ağrıdı 2 bel fıtığım var hamdolsun, uzanmam lazım iyi ki gelmişim çok mutluyum sağolun :)

kaynanalardan dertliyiz gel sende katıl.. çatlasın kaynanalaarrr

canım lierac hepsiburada'da indirimli bir bak istersen. ben mustela almıştım indirimli bulup şimdilik onu bir de burada bi yağ buldum yine çatlak için özel baya ucuzdu içinde jojoba yağı vs birşeyler var. mustela bitmesin diye bi o yağdan bi musteladan sürüyorum. umarım işe yararlar.

ne listesi bu kızlaaarrr :)

bu arada burada 11 temmuz yazıyor ama bu bebişler daha erken gelecek söyleyeyim, uslu duran bi bebiş duymadım daha

Çatlak kız :))))))) beni de çatlattın gülmekten iyi aramızdasın iyiki varsın şemi çok seviyorum şeydoşum :))) senin kukucanın olursa en çok ben gülücem sana :))))))

güllmeeeeeee kıssssss
senin bana destek olman lazımmmm yellozzz :)))))))))))))))))))))))
bende seni çok seviyorum senoşumm kaderdaşım benim

kaynanalardan dertliyiz gel sende katıl.. çatlasın kaynanalaarrr

doğum günümü hatırlar cin gibi hatırlamamazlıktan gelir, bi kızım doğum günün kutlu olsun bile demez dilinin ucuyla. Biz ona anneler gününde hediye almasak bir ay surat yapar. Ay ben neler çektim neler oğlumdan boşan üstüne bir bardak su içerim dedi en hafifi bu çok fettan bir kadın. ama hakkında konuşmak istemiyorum. oğlumda kayınbabama felaket gıcık olmuştum oğlum hem tip hem huy olarak aynı kayınbabam. oğlum S, kayınbabam XL tek fark boyutta var. bu defa karar aldım sevmediğim insanlara gıcık olmayacağım :)

teşekkürler canım bakıyorum hemen

ekledim canımmm

yacıkk kıssss
ben anamın evine gidiyorum
eşlarımı filan toplayıp
sonra o herşeyimle beni toplayıp
ger eve getiriyor
yıllardır böyle hiç onun gittiğini görmedim
bende bi hata var ama neee:26:

kısım sen negidiyon bırak o gitsin hiçde terk edemem evimi barkımı

Aaaa çok ayıp hiç duymamış olayım niye korkutuyorsun canım kızın gözünü :)))))))

gerçekler acıdır senoşcum yapcak bişey yok dostuz biz acı söyleyeninden ahahahahahahaha

kısım sen negidiyon bırak o gitsin hiçde terk edemem evimi barkımı

gerçekler acıdır senoşcum yapcak bişey yok dostuz biz acı söyleyeninden ahahahahahahaha

benim sülale burada adam bırakıp geldi de oyüzden ben gidiyorum :):):)
senoş senle beni mimlediler badem gözlüm

Kıslar akşama hatırlatında ben size oğlanın bebekliğini yükleyeyim 3 günlük halini sizi neyin beklediğini görün :) :)

süpersinnnnn aynen bende öle bekliyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…