2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar merhaba...
bende bugün hamile olduğumu öğrendim
sat 12 ekim.doktora sormadım ama beklenen tarih 20 temmuz çıktı.
kkdaki hamilelik çizelgesinde bulunduğum günde daha ileri gösteriyor kese görünür falan diyor.
bu anlatımlı çizelgeyi nasıl yaparım kızlar???
daha biz kese falan göremedik tabi.haftaya yine gideceğim inş.
3 ay ilişki yasaklıyoruz dedi bu arada.
yemem içmem konusunda hiçbir şey söylemedi.
sanırım doktoru değiştireceğim.
hemogram testini bile ben istedim.
dış gebelik mi değil mi henüz belli değil şuan inş. öle değildir Rabbim...

neler yiyorsunuz,nelere dikkat ediyorsunuz,yazarsanız çok sevinirim.

hoşgeldin canım aramızaaa....sağlıklı hamileliklerrr....
Kızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh
ilk kalp atışı duyan sensin galiba darısı başımızaaa......hayırlı olsun rahatlamışsındırrr
bende bugüne şükredenlerdenim. bebeğimin kesesini gördüm çok rahatladım çok mutluyum. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucam bende kısmetse..hepinize sevgiler..
hayırlı olsun canım 2 hafta sonra da kalbini duyarsın inş..
doktor kaç haftalık dediyse ona bak sen bence....onlar gelişime göre söylüyorlar...endişelenmee yaniii....
selam kızlar,listeye beni de eklerseniz sevinirim,son adet tarihim:29 eylül 6 temmuz beklenen..
hoş geldin canımmmmm
evet öyleymiş ablam 3 çocuğunun 3 ayını da krakerle atlatmış şimdi kraker görmek istemiyor:)
hayırlı olsun hoş geldin...pıt pıt da duyulmuşşşş ohhhh ne güzel:)

hayırlı olsun bebeciğin canımmm.....5 haftalık olsun bebişin kesesini görürsün karından....çizelgeyi yaparken profil bilgilerine giriyorsun orada bebeğinin doğacağı tarihi yazıp kaydediyorsun geliyooo....3 ay ilişkiii yasağı mııı...ben doktora sormadım o da bişey demedi ama biz eskisi kadar sık olmasa da devam ediyoz ilişkiyee.bence kese görünsün hatta kalbii duyulsun ondan sora istiyor doktorlar testleri daha erken.kötü şeyler düşünme inşş sağlıklıdır bebeğin..şimdilik sadece folic asit kullanıyorum daha önce ölen bebeğim olduğu için de aspirin....

evet kızlar telaş yapmayın bebeğin kalp atışı göründükten sonra testler yapılıyor yeme içme konusundada ilk defa 12. haftamda öneride bulundu doktor

Annecikler napıyosunuz bakem
Pıtpıt duyanlar ve keselenenler gözünüz aydın darısı başımıza

Biz dün yine kan verdik HCG 902 çıktı 4+5 iken.
Yarın sabah 9 da ilk doktor randevumuz var,bize dua edin keseyi görelim :18:

duam seninle canım hayırlısıyla görcen inşallah

Bu arada benim hiç midem bulanmıyo desem yeridir çok şanslıyım galiba
Sadece sabah açken bulanıyo o da normal.
Çok oturmaktan işyerinde karın ağrım oluyo bazen ama yayılınca geçiyo
Yatamıyom bacakları uzatıp o kötü

duam seninle canım hayırlısıyla görcen inşallah

Oyyy benim taze hamsimin anası napıyosun nası gidiyo hamilelik canın turşu istiyo mu bakalım
Ya bende iştahsızlıkda yok deli gibi yiyorum öle öğürme böğürmem yok keşke azcık tiskinsem bu gidişle fıstık gibi fiziğimden eser kalmicak

canım valla bendede hiçbişey yok sağdece deligibi ağrım var onada bişey yapamıyoruz galiba :) canım bişey yiyip içmek felanda istemiyo bişey diycemde öfkeli kalabalık olup üstüme gelmesin anneler sigarayı ve çayı bırakamıyoum önceden tiryakiydim şimdi bide kel oldum hepten oldum kel tiryaki

canım peki aç karnamı vericeksin bu tahlilleri yoksa tok karnamı? bende ona göre giderim hastaneye.. ve tüm istediği testler bunlarmı? başka yoktur heralde:))

kızlar bu arada benim sat 12 ekimdi.normalde yarın 5. haftanın ilk günü.hcg 1272 çıktı nasıl sizce? çarşamba günü gel dedi doktor kese görünür inş.

ınsl..cnm bende 29 eylullll bat rabbım herkeslere yasatsın bu guzelduyguları ınslll
selam kızlar,listeye beni de eklerseniz sevinirim,son adet tarihim:29 eylül 6 temmuz beklenen..
aynı gunuz cnm tebrıkle r darısı kucagımıza almaya ınsllll
bgn 5+6 gunlukuzzzz

ınsll bısde duyarızzz yaaa hos geldın canımm rabbım hayırlısını versın ınsll

kızlar henüz çok yeniyim 2 gündür dayanılmaz ağrım var nasıl başa çıkabilirim
kasık bel agrısı ıse normaldır cnmm yerlesıyor bebekbu gunlerde kendını fasla yorma agır kaldırma agır ıs yapmaa tmm gun ıcınde ayaklarını dık yattt

oooooo ne ka cokk yaaa

benımdeee sag ustte fotommm cnmm

bu arada sag yumurtalık erkek sol yumurtalıkdakı bebek ıse kız ımıs öle duydumm bennn

hos geldın nmm ustede yazıdım gıbı agır ısden agır kaldırmadan stresden uzak durrr

tahınlı pekmes,fındık,cevıs ye gun ıcınde ayaklarını dık yatt ara ara ınsll boldua ett oncekı sayfalard dua yazdımm onları elnden geldgınce yapmaya calıs ınlsss

cnmm ben carsamba gordumm 5+4 dü ve kan degerın 2000 oldugundaa normal ustrasondan gorebılırsın ınslll sızınkıde yarınn ıkıe ktalamıs olur 2000 lerde olursunuzınslll bızkeseyı gormeey gıttıgımızdee tammm 6000 olmustukkcok sukur yasatanaaaaaaaaaa

merhaba ben de kısmetse temmuz 2013 annesi olacağım. Küçük bir meleğim var. inşaallah 2. de sağlıkla, huzurla gelecek. yoğun çalıştığım için sık giremesem de buralarda olacağım. yeniden anne olmayı layık gören rabbime sonsuz hamdolsun..

suzancım sağol canım bilgiler için.
bende hatime başlamayı bol bol tesbihat çekmeyi düşünüyorum
şimdiden elimi karnıma koyup ayetel kürsiler felak naslar okumaya başladım.
rabbi hebli mines salihin çekiyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

bu arada tv müzik sünnetler konusunda çok haklısın,ben zaten bakmazdım,şimdi çok sıkılmadıkça başına geçmem herhalde

yaptıklarınızı yazın kızlar örnek olalım birbirimize

canım peki aç karnamı vericeksin bu tahlilleri yoksa tok karnamı? bende ona göre giderim hastaneye.. ve tüm istediği testler bunlarmı? başka yoktur heralde:))

Aç karnına dedi doktor. Bendeki kağıtta bunları işaretlemişti.Senin doktorun farklı bir şey ister mi bilmiyorum, istersen sorup da yap. Çünkü sabah açken verirsen zaten öğleden sonra sonuçları alıyormuşsun. Ben Vatan Caddesindeki Medipol Üni. Tıp Kliniği'ne gittim bu arada .

Bende de bat gelmeden önce 2 gün aşırı ağrım oldu ama yavaş yavaş hafifledi ama normal eğer kanama yoksa no problem bebişim
bu arada seni çok fena pataklarım öfkeli kalabalıktan biriyim bilmem anlatabildim mi hööööyttt sen tek başına değilsin artık çift kişiliksin
kızlar bu arada benim sat 12 ekimdi.normalde yarın 5. haftanın ilk günü.hcg 1272 çıktı nasıl sizce? çarşamba günü gel dedi doktor kese görünür inş.
ne zaman 1272 çıktı canım bugün mü?artışı normal gidiyosa düşük olması problem olmuyo ama zaten değerin düşük değil
heralde önce üstten bakmayı dener bakalım sıpamı ne zaman görcem
sen biraz beklemişsin sanırım kese için canım ben 6000 i bekleyemem ya çatlarım

zağten ekrandan çıkıp gelicen diye korkuyorum kız ben şidi nezamn gideyim doktora

suzan6638 İnşallah Sağlıklı sıhhatli olsun da :) Benim ve eşimim gönlünde kız var ama bize erkek olarak gibi geliyor benim daha önce görmüş olduğum rüyadan ve bu topicte okuduğum kan yenilenmesi olayından en son eşim ameliyat olduğu için onun kanı yenilenmişti :)))
Ayrıca sağ yumurtalığından hamile kalan bir arkadaşımı da kızı olmuştu, bilemeyiz işte Allah hayırlısını nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…