hoşgeldin canım aramızaaa....sağlıklı hamileliklerrr....Kızlar merhaba hepimiz sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza.bende temmuzda ikinci kez anne olacağım rabbim izin verirse.geçen cumartesi yani ayın 3 nde keseyi gördüm doktor çok küçük dedi dr a göre 4+4 yani doğumu 9 temmuz görünüyor bana gòre 3 temmuz 6 gün geriden geliyor.ovülasyon testiyle hamile kaldığım için net biliyorum.allah hayırlısıni versin cümlemize inşallah.bundan sonra burada hep birlikteyiz sizleri yeni gördüm hemen aranıza katılmak istedim.Hayırlı cumalar hepinize.
ilk kalp atışı duyan sensin galiba darısı başımızaaa......hayırlı olsun rahatlamışsındırrrKızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh
hayırlı olsun canım 2 hafta sonra da kalbini duyarsın inş..bende bugüne şükredenlerdenim. bebeğimin kesesini gördüm çok rahatladım çok mutluyum. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyucam bende kısmetse..hepinize sevgiler..
doktor kaç haftalık dediyse ona bak sen bence....onlar gelişime göre söylüyorlar...endişelenmee yaniii....Arkadaşlar Merhaba,
Bu sabah minik keseciği üstten gördü doktor 0,67 cm dedi. 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışları için :) Ve 5 haftalık dedi ben de o kadar var mı daha küçük değil mi dedim. Ben son adet tarihine göre söylüyorum dedi (26 Eylül). Muhtemel doğum tarihini de sormak hiç aklıma gelmedi. Hala tam kaç haftalık olduğu konusunda endişelerim var.
Darısı kesecik görmek isteyen annelerin başına inşallah :))
hoş geldin canımmmmmselam kızlar,listeye beni de eklerseniz sevinirim,son adet tarihim:29 eylül 6 temmuz beklenen..
evet öyleymiş ablam 3 çocuğunun 3 ayını da krakerle atlatmış şimdi kraker görmek istemiyor:)bu çubuk kraker ne mucizevi bişeymiş kızlar yaa2gündür midem mahvediyordu beni.yarım saat önce çubuk kraker yemeğe başladım.ayy bayaa rahatladım sanki.bir de sarı leblebi işe yarıyormuş.yarın ondan da alıcam.zararı da yok.hiçbişey yiyemiyorum azcık bişeyler girdi mideme çok şükür
hayırlı olsun hoş geldin...pıt pıt da duyulmuşşşş ohhhh ne güzel:)selaaaaammm... beni de ekler misinizzzz... muhtemel tarih 02/07/2013... 4 gün önce duyduk biz de pıtpıtlarııı... çooooooooookk güzeldi... rabbim sağlıklısıyla kucağımızza almayı nasip etsin inşallahhhh...
kızlar merhaba...
bende bugün hamile olduğumu öğrendim
sat 12 ekim.doktora sormadım ama beklenen tarih 20 temmuz çıktı.
kkdaki hamilelik çizelgesinde bulunduğum günde daha ileri gösteriyor kese görünür falan diyor.
bu anlatımlı çizelgeyi nasıl yaparım kızlar???
daha biz kese falan göremedik tabi.haftaya yine gideceğim inş.
3 ay ilişki yasaklıyoruz dedi bu arada.
yemem içmem konusunda hiçbir şey söylemedi.
sanırım doktoru değiştireceğim.
hemogram testini bile ben istedim.
dış gebelik mi değil mi henüz belli değil şuan inş. öle değildir Rabbim...
neler yiyorsunuz,nelere dikkat ediyorsunuz,yazarsanız çok sevinirim.
kızlar merhaba...
kkdaki hamilelik çizelgesinde bulunduğum günde daha ileri gösteriyor kese görünür falan diyor.
Annecikler napıyosunuz bakem
Pıtpıt duyanlar ve keselenenler gözünüz aydın darısı başımıza
Biz dün yine kan verdik HCG 902 çıktı 4+5 iken.
Yarın sabah 9 da ilk doktor randevumuz var,bize dua edin keseyi görelim :18:
duam seninle canım hayırlısıyla görcen inşallah
Annecikler napıyosunuz bakem
Oyyy benim taze hamsimin anası napıyosun nası gidiyo hamilelik canın turşu istiyo mu bakalım
Ya bende iştahsızlıkda yok deli gibi yiyorum öle öğürme böğürmem yok keşke azcık tiskinsem bu gidişle fıstık gibi fiziğimden eser kalmicak
Tahlil isimleri o kadar çok ki biyokimya bölümünden AKS, Üre/Bun,Kreatinin, ALT(SGPT), AST(SGOT)
Tam İdrar Tahlili,
Hemogram, Ferritin,
Hormondan FT4, TSH
Seroloji bölümünden HbsAg, Anti Hbs, Anti HCV, Toxoplasma IgM, Toxoplasma IgG, Rubella IgG. Hepsi bunlar canım.
Kese kağıtta gördüğüm kadarıyla sol üstte ama benim tarafımda sağ üstte oluyor sanırım.
Hayırlı olsun canım :) Keselenmen için dua ediyoruz
ınsl..cnm bende 29 eylullll bat rabbım herkeslere yasatsın bu guzelduyguları ınslllArkadaşlar Merhaba,
Bu sabah minik keseciği üstten gördü doktor 0,67 cm dedi. 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışları için :) Ve 5 haftalık dedi ben de o kadar var mı daha küçük değil mi dedim. Ben son adet tarihine göre söylüyorum dedi (26 Eylül). Muhtemel doğum tarihini de sormak hiç aklıma gelmedi. Hala tam kaç haftalık olduğu konusunda endişelerim var.
Darısı kesecik görmek isteyen annelerin başına inşallah :))
aynı gunuz cnm tebrıkle r darısı kucagımıza almaya ınsllllselam kızlar,listeye beni de eklerseniz sevinirim,son adet tarihim:29 eylül 6 temmuz beklenen..
ınsll bısde duyarızzz yaaa hos geldın canımm rabbım hayırlısını versın ınsllselaaaaammm... beni de ekler misinizzzz... muhtemel tarih 02/07/2013... 4 gün önce duyduk biz de pıtpıtlarııı... çooooooooookk güzeldi... rabbim sağlıklısıyla kucağımızza almayı nasip etsin inşallahhhh...
kasık bel agrısı ıse normaldır cnmm yerlesıyor bebekbu gunlerde kendını fasla yorma agır kaldırma agır ıs yapmaa tmm gun ıcınde ayaklarını dık yatttkızlar henüz çok yeniyim 2 gündür dayanılmaz ağrım var nasıl başa çıkabilirim
oooooo ne ka cokk yaaaTahlil isimleri o kadar çok ki biyokimya bölümünden AKS, Üre/Bun,Kreatinin, ALT(SGPT), AST(SGOT)
Tam İdrar Tahlili,
Hemogram, Ferritin,
Hormondan FT4, TSH
Seroloji bölümünden HbsAg, Anti Hbs, Anti HCV, Toxoplasma IgM, Toxoplasma IgG, Rubella IgG. Hepsi bunlar canım.
Kese kağıtta gördüğüm kadarıyla sol üstte ama benim tarafımda sağ üstte oluyor sanırım.
hos geldın nmm ustede yazıdım gıbı agır ısden agır kaldırmadan stresden uzak durrrkızlar merhaba...
cnmm ben carsamba gordumm 5+4 dü ve kan degerın 2000 oldugundaa normal ustrasondan gorebılırsın ınslll sızınkıde yarınn ıkıe ktalamıs olur 2000 lerde olursunuzınslll bızkeseyı gormeey gıttıgımızdee tammm 6000Annecikler napıyosunuz bakem
sağol canım.. son adet 25 eylül...
canım peki aç karnamı vericeksin bu tahlilleri yoksa tok karnamı? bende ona göre giderim hastaneye.. ve tüm istediği testler bunlarmı? başka yoktur heralde:))
Bende de bat gelmeden önce 2 gün aşırı ağrım oldu ama yavaş yavaş hafifledi ama normal eğer kanama yoksa no problem bebişimcanım valla bendede hiçbişey yok sağdece deligibi ağrım var onada bişey yapamıyoruz galiba :) canım bişey yiyip içmek felanda istemiyo bişey diycemde öfkeli kalabalık olup üstüme gelmesin anneler sigarayı ve çayı bırakamıyoum önceden tiryakiydim şimdi bide kel oldum hepten oldum kel tiryaki
ne zaman 1272 çıktı canım bugün mü?artışı normal gidiyosa düşük olması problem olmuyo ama zaten değerin düşük değilkızlar bu arada benim sat 12 ekimdi.normalde yarın 5. haftanın ilk günü.hcg 1272 çıktı nasıl sizce? çarşamba günü gel dedi doktor kese görünür inş.
heralde önce üstten bakmayı dener bakalım sıpamı ne zaman görcemcnmm ben carsamba gordumm 5+4 dü ve kan degerın 2000 oldugundaa normal ustrasondan gorebılırsın ınslll sızınkıde yarınn ıkıe ktalamıs olur 2000 lerde olursunuzınslll bızkeseyı gormeey gıttıgımızdee tammm 6000olmustukkcok sukur yasatanaaaaaaaaaa
Bende de bat gelmeden önce 2 gün aşırı ağrım oldu ama yavaş yavaş hafifledi ama normal eğer kanama yoksa no problem bebişim
bu arada seni çok fena pataklarım öfkeli kalabalıktan biriyim bilmem anlatabildim mi hööööyttt sen tek başına değilsin artık çift kişiliksin
ne zaman 1272 çıktı canım bugün mü?artışı normal gidiyosa düşük olması problem olmuyo ama zaten değerin düşük değil
heralde önce üstten bakmayı dener bakalım sıpamı ne zaman görcem
sen biraz beklemişsin sanırım kese için canım ben 6000 i bekleyemem ya çatlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?