bende bu espıyı yapacaktımda kendımı zor tutdum az önce ayrıca dısım agrıyo demıssın dıkkat et ılerde basına daha cok iş falan acar allah korusun.
ılk 3 ay ve son 3 ay dışe mudahalede olmuyo sadece aradakı 3 ay tedavı olabılıyo gıbı bırsey okumustum gecenlerde eger devam ederse doktoruna bır danış. belkı kalsıyumun yetersız gelıyodur :26::26:
ya kızlar benim bileklerim çok ağrıyooooo
iyiyiz çok şükür canım sen nasıl hissediyorsun kendini bugün ?
Bans da ilk uc aydan sonra mudshale edilemez dedilerdi.doktorla konusuyum o zaman ben.
Bu arada birand yogun bakimdaymis olmemis.hsngisi dogru anlamadim vallaa
oyy benimki de kocam yokken gecenin 12sinde aramış yrın misafirim var bana şu şu yemekleri yap demişti, hani malzemen var mı müsaitmisn bir ihtiyacın var mı değil, hatta kp bana gel dediğinde kv yok yok evinde rahat eder gelmesin falan diyordu..
canım hiç öyle deme burda 1 ay önce bır konu gectı öyle ballandıra ballandıra anlatıldıkıbenım yememem gereken bırsey mıde hastasıyım cunku ılerı derece gastrıtım var. herkes öyle bır anlattıkkı dayanmadım bende yedım 2 gun mıde agrısından öldümm kımın aklına gelır masumca bır konusmanın karsı tarafta boyle bır sonuc cıkaracagı
burda halamlar var ama kızı daha iki gün önce doğum yaptı hergün arayıp gel kızım diyor ama ne de olsa herkesin kendine göre bi düzeni var gitmek de istemiyorum...
eşim de gitmeden dedi ki; annemlerde neden kalmıyosun... bende istediğim zaman ayaklarımı uzatıp istediğim kanalı izlemek istiyorum dedim... o zaman bana dediki halana falan da gitmiyceksin o zaman... bende dedimki beni büyüten insanla anneni bir mi tutuyosun dedim... ben halama gittiğimde bana istediğim yemekleri pişirir... tv karşısına mini bi yatak hazırlar kumandayı da verir... senin anan benden hizmet bekler onlamı uğraşıcam dedim... haklısın dedi... dün akşam da konuşuyoruz tel de bana diyoki aşkım korkucakmısın ara istersen halamlar alsın seni... yok dedim korkmuyorum... gerçekten de korkmadım... evimde olmaktan çok mutluyum... ama eşim gelene kadar beni kayınvalidem aramasın... inşallah aramaz... o dakikadan sonra bende onu aramıycam kusura bakmasın kimse... aynen eşime de söyliycem Allah razı olsun ki anlayışlı bi adam kocam...
iyiyim bende hava kapalı tahlil oldum işe geldim işte sen nasılsın bakem kaynananla aran düzeldi mi eşinle konuşabildin mi
Kızlar dün gece iki bacağıma birden kramp girdi ama yok böle bi acı uykumdan uyandırdı ziplendi kaldı sanki hala biraz ağrı var kramp yaşayanınız var mı
pek güzel oluyo annesi pek tatlı allah giydirmeyi nasip etsin
rabbim sağlıkla giymeyi nasip etsin. güzelmiş. ama ben beceremem. annem ve halam mavi mi pembe mi diye bekledikleri için henüz bşlamadılar.
bir iki tane yeter dedim. birde biraz büyük örün dedim. temmuz bebeği olacağı için ilk iki ay pek giymez diye düşündüm.
Çok güzel oluyor canım ellerine sağlık :)
benim de geçen hafta dört gü boyunca ağrımıştı ama şükür geçti olabiliyormuş soda ve magnezyumlu meyvelerden ye :)))
çok ciciymiş annesi, ya ben ne hediye yapsam ki minnoşuma hiç elimden gelmiyor dikiş nakış
bu konuda cok haklısın ınsanın kendı aılesıne her turlu nazı gecıyo ama kv olunca her ne kadar yardımcı olsalarda sen gelınsın senden iş beklıyolar ayagını uzatamıyosun bır su bıle ısteyemezsın kalkıp kendın alıcann.. anammm dogum yapınca ne yapcaz bız onlar saygı bekler bız ise nazlanmayı
Bunların hepsini üstüme alaraktan birdaha olmaz kızlar kusura bakmayın özür dileriz bebeğimle((((
Tatlım seninle aynı fikirde değilim. 2 aydır işe gidemiyorum , doktorum heyet raporu verdi , sürekli evde yatıyorum. sebebi de ileri derece gastrit ve reflüye dönüşen mide rahatsızlığım var. Bu topikte rahatsızlık konusunda seni en iyi ben anlayabilirim. Ancak hamilelikte beslenme çok önemli bir konu. Hangi yiyeceklerde omega3 var? Et türünü yiyemeyenler bu açıklarını hangi gıdaları yiyerek kapatabilirler? Neleri yersek kan yapar? Hangi yiyeceklerde calsiyum daha yogundur? Hangi yiyecekler gaz yapar bizi rahatsız eder? Gibi daha birçok sorunun cevabını burada konuşmak , ister istemez yiyeceklerden bahsetmek zorundayız. Ama mevsimi olmayan yiyeceklerin anilmamasina dikkat edilebilir. Bu konuda cok hassas isek o zaman bu 9 ayımızı , hiç çarşıya , pazara , insan icine çıkmadan , dört duvar arasında geçirmek icap eder.
Tatlım seninle aynı fikirde değilim. 2 aydır işe gidemiyorum , doktorum heyet raporu verdi , sürekli evde yatıyorum. sebebi de ileri derece gastrit ve reflüye dönüşen mide rahatsızlığım var. Bu topikte rahatsızlık konusunda seni en iyi ben anlayabilirim. Ancak hamilelikte beslenme çok önemli bir konu. Hangi yiyeceklerde omega3 var? Et türünü yiyemeyenler bu açıklarını hangi gıdaları yiyerek kapatabilirler? Neleri yersek kan yapar? Hangi yiyeceklerde calsiyum daha yogundur? Hangi yiyecekler gaz yapar bizi rahatsız eder? Gibi daha birçok sorunun cevabını burada konuşmak , ister istemez yiyeceklerden bahsetmek zorundayız. Ama mevsimi olmayan yiyeceklerin anilmamasina dikkat edilebilir. Bu konuda cok hassas isek o zaman bu 9 ayımızı , hiç çarşıya , pazara , insan icine çıkmadan , dört duvar arasında geçirmek icap eder.
burda halamlar var ama kızı daha iki gün önce doğum yaptı hergün arayıp gel kızım diyor ama ne de olsa herkesin kendine göre bi düzeni var gitmek de istemiyorum...
eşim de gitmeden dedi ki; annemlerde neden kalmıyosun... bende istediğim zaman ayaklarımı uzatıp istediğim kanalı izlemek istiyorum dedim... o zaman bana dediki halana falan da gitmiyceksin o zaman... bende dedimki beni büyüten insanla anneni bir mi tutuyosun dedim... ben halama gittiğimde bana istediğim yemekleri pişirir... tv karşısına mini bi yatak hazırlar kumandayı da verir... senin anan benden hizmet bekler onlamı uğraşıcam dedim... haklısın dedi... dün akşam da konuşuyoruz tel de bana diyoki aşkım korkucakmısın ara istersen halamlar alsın seni... yok dedim korkmuyorum... gerçekten de korkmadım... evimde olmaktan çok mutluyum... ama eşim gelene kadar beni kayınvalidem aramasın... inşallah aramaz... o dakikadan sonra bende onu aramıycam kusura bakmasın kimse... aynen eşime de söyliycem Allah razı olsun ki anlayışlı bi adam kocam...
bu arada ben en çok benimle aynı haftada hamile olan arkadaşların bebişlerinin cinsiyetlerini ve bedenlerindeki değişimleri merak ediyorum kaç kilo falan aldıklarını ilk hamileliğim olduğu için kıyası ancak aynı dönemde olanlarla yapabilirim inş kısmet olur da ikinci bebek kendi gebeliğimin kıyasını yapabilirim:))
Çok mu yazı yazdın yada temizlik falan canım. Dikkat et yorma kendini .
Kızlar dün gece iki bacağıma birden kramp girdi ama yok böle bi acı uykumdan uyandırdı ziplendi kaldı sanki hala biraz ağrı var kramp yaşayanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?