2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bans da ilk uc aydan sonra mudshale edilemez dedilerdi.doktorla konusuyum o zaman ben.
Bu arada birand yogun bakimdaymis olmemis.hsngisi dogru anlamadim vallaa

Bans da ilk uc aydan sonra mudshale edilemez dedilerdi.doktorla konusuyum o zaman ben.
Bu arada birand yogun bakimdaymis olmemis.hsngisi dogru anlamadim vallaa

yanlıs hatırlamıyosam burda bir arkadasdiş doktoruymus galıba gecen öyle birsey konusulmustu. neyse o demsıtı 3 aydan sonra tedavı olyuo dıye :26::26::26:

Son düzenleme:
Kızlar dün gece iki bacağıma birden kramp girdi ama yok böle bi acı uykumdan uyandırdı ziplendi kaldı sanki hala biraz ağrı var kramp yaşayanınız var mı

burda halamlar var ama kızı daha iki gün önce doğum yaptı hergün arayıp gel kızım diyor ama ne de olsa herkesin kendine göre bi düzeni var gitmek de istemiyorum...
eşim de gitmeden dedi ki; annemlerde neden kalmıyosun... bende istediğim zaman ayaklarımı uzatıp istediğim kanalı izlemek istiyorum dedim... o zaman bana dediki halana falan da gitmiyceksin o zaman... bende dedimki beni büyüten insanla anneni bir mi tutuyosun dedim... ben halama gittiğimde bana istediğim yemekleri pişirir... tv karşısına mini bi yatak hazırlar kumandayı da verir... senin anan benden hizmet bekler onlamı uğraşıcam dedim... haklısın dedi... dün akşam da konuşuyoruz tel de bana diyoki aşkım korkucakmısın ara istersen halamlar alsın seni... yok dedim korkmuyorum... gerçekten de korkmadım... evimde olmaktan çok mutluyum... ama eşim gelene kadar beni kayınvalidem aramasın... inşallah aramaz... o dakikadan sonra bende onu aramıycam kusura bakmasın kimse... aynen eşime de söyliycem Allah razı olsun ki anlayışlı bi adam kocam...

Tatlım seninle aynı fikirde değilim. 2 aydır işe gidemiyorum , doktorum heyet raporu verdi , sürekli evde yatıyorum. sebebi de ileri derece gastrit ve reflüye dönüşen mide rahatsızlığım var. Bu topikte rahatsızlık konusunda seni en iyi ben anlayabilirim. Ancak hamilelikte beslenme çok önemli bir konu. Hangi yiyeceklerde omega3 var? Et türünü yiyemeyenler bu açıklarını hangi gıdaları yiyerek kapatabilirler? Neleri yersek kan yapar? Hangi yiyeceklerde calsiyum daha yogundur? Hangi yiyecekler gaz yapar bizi rahatsız eder? Gibi daha birçok sorunun cevabını burada konuşmak , ister istemez yiyeceklerden bahsetmek zorundayız. Ama mevsimi olmayan yiyeceklerin anilmamasina dikkat edilebilir. Bu konuda cok hassas isek o zaman bu 9 ayımızı , hiç çarşıya , pazara , insan icine çıkmadan , dört duvar arasında geçirmek icap eder.

bu konuda cok haklısın ınsanın kendı aılesıne her turlu nazı gecıyo ama kv olunca her ne kadar yardımcı olsalarda sen gelınsın senden iş beklıyolar ayagını uzatamıyosun bır su bıle ısteyemezsın kalkıp kendın alıcann.. anammm dogum yapınca ne yapcaz bız onlar saygı bekler bız ise nazlanmayı

iyiyim bende hava kapalı tahlil oldum işe geldim işte sen nasılsın bakem kaynananla aran düzeldi mi eşinle konuşabildin mi

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım hiç canını sıkma.İkisinlede küsüm daha kv uzun süreli eşim kısa süreli eşim bu gibi durumlarda mutlaka hediye yada çiçek alır bakalım yine yapıcak mı ama bu sefer kolay kolay barışmıcam :)

Kızlar dün gece iki bacağıma birden kramp girdi ama yok böle bi acı uykumdan uyandırdı ziplendi kaldı sanki hala biraz ağrı var kramp yaşayanınız var mı

Geçmiş olsun canım kramp çok kötü oluyor. Ağrı bende oldukça fazla ama kramp çok şükür olmadı aman kimseye de olmasın çok acıyor kramp

pek güzel oluyo annesi pek tatlı allah giydirmeyi nasip etsin

Çok güzel oluyor canım ellerine sağlık :)

teşekkür ederiz teyzeleri daha güzelleride sizin olsun. cinsiyet belli olmayınca sarı yeşil yaptım. bende çok anlamam ama bitanede olsa bişey yapıyım dedi güzel oluyo gibi yaz bebeği oldukları için bende çok bişey istemiyorum annem bunu tam kışa giyer dedi..

valla yaparım nazımı hiç kusura bakmasın.... rahatsız olan çeker gider evine... eşim ilgilenir benimle... hayatımın her dakikasını hamile ve lohusa olarak geçirmiyceğime göre tadını çıkarıcam... at gibi kızı var yanında ondan hizmet beklesin...

Bunların hepsini üstüme alaraktan birdaha olmaz kızlar kusura bakmayın özür dileriz bebeğimle ((((

kuzusu sıkıntı olan mevsimi olmayan ve bulunamayacak şeylerin anılması yoksa şuanda rahatlıkla bulup yiyebileceğimiz şeylerde hiçbir sıkıntı yok...

sıpama ilk hediyemi örüyorum kızlar bi bakın nasıl oluyor?

Eki Görüntüle 607669

bayıldıııımmmmmmmmmm renkleri muhteşem olmuş vallaaaaa kuzuyu içinde hayal ettimde ne kadarda yakışacak annesiii... Ellerine sağlıııkk vaktim olsa bende örerim ama annemden pek fırsat kalmıyoki kadın yaptığı her modelden iki tane yapıyo biri mavili biri pembeli artık hangisi olursa onu alırsın diye

canım sıkıntı sadece bulunması çok zor ve mevsimi olmayan gıdalar için geçerli yoksa bi ekmek lafından birinin canı çektiğinde evinde bulunabilen birşey nihayetinde isterse gider yer... onuda konuşmayacaksak hepten susalım daha iyi....

sanırım yanlıs anlasıldım benım demek ıstedıgım bu deıl. ewet yıyecek adı gecer o konuda sıkıntı yasamıyorum ama sen tutupta yedım o kadar lezzetlı olmuskı tabak tabak yedım doymadım bır tabak daha yedım dersen sıkıntı orda cıkıyo. o gunkı konuda varmıydın bılmıyorum öyle cok ballandırılarak anlatıldıkı sevmeyen adamın bıle yıyesı gelırdı ben buna karsıyım.
tabıkı faydalı yıyceklerı paylasıcaz fakat özendırıcı olmadan paylasımlar olması grektıgı kanısıdayım

Ne güzel canım anlayışlı olması şansını bil herkes öyle değil ne yazıkki :))) ama doğru söylemişsin kocana kendi ailenle eşinin ailesi bir olmuyor maalesef ((

ben 16.haftamdayım dah cinsiyet belli değil ama bu salı kontrol var o zaman belki söler diye düşünüyorum 4 kilo aldım bence çok fazla ama zayıf hamile kaldım ve boyum uzun pek belli olmuyo cinsiyetleri belli olanda var olmayanda daha 1-2 haftaya herkesin kesinleşir diye düşünüyorum benimde ilk gebeliğim değişim olarak göğüslerim çok büyüdü çok fazla bulantı hiç yaşamadım desem yeridir başağrısı oluyorum sık sık ilk zamanlar kasık ağrısı vardı ama azaldı aklıma gelenler bunlar

ah allah bozmasın, ben de senin gibi evimde uzanıp yatmayı severim ama yine de arada değişiklik iyi olur git kal halanlarda bir kaç günlük de olsa ya da günübirlik

tamam canım sen de haklısın ama sorma sırf hr gördüğümü canım çekmesin diye markete gitmemeye çalışıyorum çocuk açgözlü olacak diye de korkuyorum, tamam bazı gıdaların adını mecburiyetten yazalım blunması kolaysa ama değilse ve insanın aşerebileceği birşeyse hakikaten akla düşürmek pek iyi değil, ben de burada değil ama düşüncesiz kv sayesinde en az beş kez yaşadım bahsettiği şeylerden birinin mevsimi değil bulamadım diğerlerini de evde kendi kendime yaptım..nereden neyin aklıma düşeceğini kestiremiyorum ya da o an çekmiyor akşam çekiyor canım.. tehlikeli bu işler bana göre.. hı iştahı az olanlar daha şanslı olabilir

Çok mu yazı yazdın yada temizlik falan canım. Dikkat et yorma kendini .

yok kuşum yaa dün akşam danalar gibi yattım ama iş yerim yoğun tapdk ruhsatları üye işlemleri basit usuller derken baya yoğun geçiyor

kuşum beeen bende yaklaşık 1 ayı aşkın süredir var kraplar ama heryerime giriyolar koluma karnıma bacağıma sonrada 2 gün o krap yeri acıyo sıcak su torbası yada sıcak havlu iyi geliyo kasları gevşetiyo ama o tutduğu an bitiyosun tabi vücuttaki eksiklerden kaynaklanan bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…