ben 16.haftamdayım dah cinsiyet belli değil ama bu salı kontrol var o zaman belki söler diye düşünüyorum 4 kilo aldım bence çok fazla ama zayıf hamile kaldım ve boyum uzun pek belli olmuyo cinsiyetleri belli olanda var olmayanda daha 1-2 haftaya herkesin kesinleşir diye düşünüyorum benimde ilk gebeliğim değişim olarak göğüslerim çok büyüdü çok fazla bulantı hiç yaşamadım desem yeridir başağrısı oluyorum sık sık ilk zamanlar kasık ağrısı vardı ama azaldı aklıma gelenler bunlar
ben 16.haftamdayım dah cinsiyet belli değil ama bu salı kontrol var o zaman belki söler diye düşünüyorum 4 kilo aldım bence çok fazla ama zayıf hamile kaldım ve boyum uzun pek belli olmuyo cinsiyetleri belli olanda var olmayanda daha 1-2 haftaya herkesin kesinleşir diye düşünüyorum benimde ilk gebeliğim değişim olarak göğüslerim çok büyüdü çok fazla bulantı hiç yaşamadım desem yeridir başağrısı oluyorum sık sık ilk zamanlar kasık ağrısı vardı ama azaldı aklıma gelenler bunlar
ah allah bozmasın, ben de senin gibi evimde uzanıp yatmayı severim ama yine de arada değişiklik iyi olur git kal halanlarda bir kaç günlük de olsa ya da günübirlik
ah allah bozmasın, ben de senin gibi evimde uzanıp yatmayı severim ama yine de arada değişiklik iyi olur git kal halanlarda bir kaç günlük de olsa ya da günübirlik
tamam canım sen de haklısın ama sorma sırf hr gördüğümü canım çekmesin diye markete gitmemeye çalışıyorum çocuk açgözlü olacak diye de korkuyorum, tamam bazı gıdaların adını mecburiyetten yazalım blunması kolaysa ama değilse ve insanın aşerebileceği birşeyse hakikaten akla düşürmek pek iyi değil, ben de burada değil ama düşüncesiz kv sayesinde en az beş kez yaşadım bahsettiği şeylerden birinin mevsimi değil bulamadım diğerlerini de evde kendi kendime yaptım..nereden neyin aklıma düşeceğini kestiremiyorum ya da o an çekmiyor akşam çekiyor canım.. tehlikeli bu işler bana göre.. hı iştahı az olanlar daha şanslı olabilir
yok kuşum yaa dün akşam danalar gibi yattım ama iş yerim yoğun tapdk ruhsatları üye işlemleri basit usuller derken baya yoğun geçiyor
kuşum beeen bende yaklaşık 1 ayı aşkın süredir var kraplar ama heryerime giriyolar koluma karnıma bacağıma sonrada 2 gün o krap yeri acıyo sıcak su torbası yada sıcak havlu iyi geliyo kasları gevşetiyo ama o tutduğu an bitiyosun tabi vücuttaki eksiklerden kaynaklanan bi durum
kız hadi bani tahmin edin benim neyim var ben bugüne kadar hiç kız oğlan demedim sizce neSende de pipican var annesi :))))))
sende de pipican var annesi :))))))
Benim kv de de öyle şu olsa da yesek bunu yapında yiyelim geçen bana ......yapalım dedi kusura bakma anne ..... Falan yapamam dedim seninde içinden birşey yapmak gelmiyor dedi uğraştırıcak şeyler yapamam şimdi dedim her yerim ağrıyor sonra . İstiyorsa kendi yapsın . Aç gözlü daha evi damı yiyor sonra tansiyonu çıkıyor az da Yedim birşey de yemiyorum neden oluyor ki diyor :))))) hak ediyor ...
kız hadi bani tahmin edin benim neyim var ben bugüne kadar hiç kız oğlan demedim sizce ne
kız hadi bani tahmin edin benim neyim var ben bugüne kadar hiç kız oğlan demedim sizce ne
ben de beş kilo aldım hı 68 kg idim bulantı vs konusunda seninle tamamen aynı şeyleri yaşamışızz bu akşam bakalım gösterecek mi bizim minnoş
hadi bakalım öğrencez salı günü senin ne zamandı kontrol bu haftasonu mu
birileri de bizi tahmin etsin bari teyzeleriii
başlarına ne geliyosa/gelicekse o ağızlarından gelicek zaten
bılemedım :26: mesela o arkadasta dırek kız dedım ama sana bırsey dıyemedım :26:
baya aldık di mi kilo benim doktor kızıyo kiloya akşam mı gitcen kontrole ne heyecanlı hadi işallah gösterir sıpa
Evet canım bu hafta sonu yine mıntıka bacak temizliği yapmam lazım be olur ne olmaz tedarikli gideyim zor işle bu işler :)))))
tüühhh yaaa
evet canım bu hafta sonu yine mıntıka bacak temizliği yapmam lazım be olur ne olmaz tedarikli gideyim zor işle bu işler :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?