2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Sende de pipican var annesi :))))))

ben de beş kilo aldım hı 68 kg idim bulantı vs konusunda seninle tamamen aynı şeyleri yaşamışızz bu akşam bakalım gösterecek mi bizim minnoş

Benim kv de de öyle şu olsa da yesek bunu yapında yiyelim geçen bana ......yapalım dedi kusura bakma anne ..... Falan yapamam dedim seninde içinden birşey yapmak gelmiyor dedi uğraştırıcak şeyler yapamam şimdi dedim her yerim ağrıyor sonra . İstiyorsa kendi yapsın . Aç gözlü daha evi damı yiyor sonra tansiyonu çıkıyor az da Yedim birşey de yemiyorum neden oluyor ki diyor :))))) hak ediyor ...

denicem sıcak havluyu canım sağol

başlarına ne geliyosa/gelicekse o ağızlarından gelicek zaten

ben de beş kilo aldım hı 68 kg idim bulantı vs konusunda seninle tamamen aynı şeyleri yaşamışızz bu akşam bakalım gösterecek mi bizim minnoş

baya aldık di mi kilo benim doktor kızıyo kiloya akşam mı gitcen kontrole ne heyecanlı hadi işallah gösterir sıpa

kız hadi bani tahmin edin benim neyim var ben bugüne kadar hiç kız oğlan demedim sizce ne

Belirtilerini söyle tatlım ve şuanki durumunu (göbek şekli) Çin Rus takvimi :)))) bende içimden geçeni söyliyim :)))) müneccimiyim ayoll ben belirtilere göre içimden geleni söylüyorum :)))))))))

Evet canım bu hafta sonu yine mıntıka bacak temizliği yapmam lazım be olur ne olmaz tedarikli gideyim zor işle bu işler :)))))

yaa canım bırsey srucamm yanlıs anlamazsan eger sen kv ıle yasıyrdun sanırım yaa bır cok özel seyi evde kv varken nasıl halledıyorsun emınımmm cokkkkk zordur yaa :26:
ben evde yanlızken bıle pıskopata baglıyorumda aman kapı calarca aman telefon calarsa bırı gelırse dıye

evet canım bu hafta sonu yine mıntıka bacak temizliği yapmam lazım be olur ne olmaz tedarikli gideyim zor işle bu işler :)))))

aman sorma o temizlik bendede olcak kuaföre gitmem gerek sen bizden önce öğrencen bebişi haber ver ha merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…