2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
arkafdasın dedıgı gıbı belırtılerı falan yazsana belkı ordan fıkır yuruturuz

yoğunluk kasık ağrım sağ tarafta... göğüslerim artık çok acımıyor... ama önceden sağ göğsüm daha çok acıyodu... sağ göğsüm soldan daha diri ve büyük... karnımla ilgili çok yorum yapamıyorum... iri kemikli ve geniş basenli olduğumdan enine genişlemiş gibi görünüyo ama çok da belirleyici olmasagerek... çin takvimi kız diyo ama rus takvimi ne bilmiyorum... ayrıca eksiden tatlı çok severdim şimdi nerdeyse hiç yemiyorum... daha çok ekşi ve tuzlu istiyorum...

bunlardan ne çıkar çok merak ettim

Kixlar karnim ve belim cok agriyooorrrr.krsmplar girip duruyor.belim de adet olacak gibi agriyor.normalmi sizce.

diğerlernini bılemıcem ama damar nokta
YE EKŞİYİ DOĞUR AYŞEYİ

diğer konularıda kendım ıle karsılastırım.
benım kasık agrımda sagda
goğuslerım acımıyo
sağ ğöğsüm daha iri
bende henuz genısleme pek söz konusu değil
çin takvimi erkek rus takvımı kız dıyodu he yüzük takvimide erkek dıyodu
tatlı sevmezdım hala sevmıyorum
tuzlu seylere byılıyorum
sonuc beımkı erkek :26: acaba doktor yanlısmı gordu benımkını gercı kesın değıl demıstı

kızlar cinsiyet tahmininden bahsetmişsiniz ben size ilk hamileliğimdeki olanları söyleyim eğer bebek erkekse ilk 40 günden sonra seğermeleriniz oluyor bende öyle olmuştu sol kasığım 2.aydan itibaren seğermişti erkek bebek 40.gün oynamaya başlarmış seğerme olurmuş bunda da aynı durumdayım doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin demiyorum dedi şubatta belli olacak

Canım ben baştan bi süre de olsa kayınvalide ile yaşıcağımı bilseydim bi süre beklerdim yinede evlenmezdim . Gerçekten zor oluyor en kötüsü de eşinle rahat rahat birlikte olamıyorsun aman ses duyulur aman ses olur vb :))) akşamları sarılarak tv bile izleyemiyoruz doğru düzgün ben birşey derim kayınvalide zıttını söyler ben yemek yaparım böyle yaparsan yada şunu koyarsan daha güzel olur der sanki çok yemek yapmayı biliyormuş gibi seni gezmeye götürmek ister sen istemeyince surat asar kv kızarsın surat yaparsın niye anneme surat yapıyorsun diye eşinle tartışırsın vb...... Daha bir çok şey canım az kaldı kendi evime geçicem ama tahammülüm de kalmadı artık . Eşime de dedim ama bak annenle aynı yerde kalmaya devam edersek bi kavga daha edersek düzelmez aramız bende susmam bu sefer dedim ama dinlemedi olanlar oldu... Mesela geçen birşeye çok kızdım bakalım kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz geri kafalı olan o mu ben mi bensem söyleyin hiç alınmam aksine düzeltirim kendimi. Şimdi görümcemin bi arkadaşı geldi bunlar kapalı cemaate bağlı kişiler bu arada .... Kapalı ve cemaate bağlı olmaları tabiki sorun değil li kapanmayı düşünen insanlardan biriyim .. Neyse hamilelikten konu açıldı kv dedi ki görümcenin arkadaşına işte birisi kim olduğunu çıkaramadım şimdi hamileyken hamileliğini hiç belli etmemiş çocuğu çok edepliymiş hamilelikte hamileliğini belli etmeyenlerin gizleyenlerin çocukları çok Edepli iyi huylu olurlarmış vb. .,,,,,, bende atladım tabi öyle değil dedim edeplilik hamileliği saklamakla olmaz ailenin yetiştirmesiyle olur dedim aile nasıl yetiştirirse çocukta öyle olur hayır öyle değil dedi bende düşüncelerimiz çok farklı olabilir dedim kapattım konuyu .sizce nedir burda doğru olan .,.

aman sorma o temizlik bendede olcak kuaföre gitmem gerek sen bizden önce öğrencen bebişi haber ver ha merak ederim

Zaten haber vermezsem ben çatlarım :))))) doktora dicem ki cinsiyet öğrenmeye geldik tabi sağlığının iyi olduğunu görmek nasip olursa öğrenmeden gitmicez dicem )))))

Kixlar karnim ve belim cok agriyooorrrr.krsmplar girip duruyor.belim de adet olacak gibi agriyor.normalmi sizce.
bu kramplar o haftalarda çok normal... 2-3 hafta sonra bişeyin kalmıycak inşallah... endişelenme... bir de adet tarihlerinde de bu tip sancılar yaşayabilirsin...
Arkadaslar bisey sorucam ya sizdede cok gaz oluyomu aksamlariiii ben gazdan duramiyorum yaaaa
bende çok ciddi gaz sıkıntısı çekmiştim ama artık yok çok şükür... yiyip içtiklerine dikkat et istersen biraz... ayran-yoğurt ciddi gaz yapar... mide bulantısı yapacak kadar hemde... küçük adımlarla bolca yürümeyi denersen sıkıntı çözülebilir...geçmiş olsun..

bu arada ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı tanımına inanmayın çünki benim ilk bebeğim erkekti ve acayip derecede ekşi ve tuzlu şeyler yedim

Kız çıkar tatlım :))))

Selam Aramiza hosgeldinnnn
Bende 4 ekim
Bende 11 temmuz
Ve de Istanbulll
Hangi yakadasin
Hangi dr a gideyosunnnn

ya eşim de aynı geyiği yapıyo "ye ekşiyi çıkar ayşeyi" (çok fazlakız istiyo ondan)
ablam normalde tatlı aşığı bi hatundu hamileliği süresince hep ekşi yedi bi kere tatlı yediğii görmedim... nefret etti tatlıdan... ama sonuç Yağız Alp'imiz oldu tam 1 gün önce

Seninki de kukucan çıkarsa hiç şaşırma canım :)

bu konuda çok bencilce davrandığın kanısındayım.Evet bir rahatsızlığn olabilir ancak burası o rahatsızlığı çözeceğin yer değil! Burası 2013 temmuz anneleri topiği!
seninle aynı rahatsızlıkta olan birini bu topikte bulmak için aklına her gelen yiyeceği yazamazsın,yemek isteyip rahatsızlığım artar mı diye o yiyeceğin etkisini soracağın yer değil,biz uzman da değiliz bize rahatsızlık veren sana vermez,doktoruna danışmalısın bu konuda.Burada paylaşılan her yiyeceği canı çeken var ;alan var alamayan var,vebali senin boynuna.Kaldı ki hepimiz bulantılar yaşarken ,yediğimiz yiyeceklerin bize dokunup dokunmadığnı yazdık zaten.Şimdi yazmak gerçek anlamda saygısızlık olur.
Saygısızlık yapacaksak da bu topikte işimiz ne ?
Herkes hamilelik tecrübelerini paylaşmak,güzel dostluklar kurmak için burada toplanıyor değil mi?
Yoksa amacımız ne olabilir ki?
Kimse kimseyi yermiyor bu konuda,herkes dikkat edelim derken sen çıkıp neden sadece kendi rahatsızlığın için 'yiyecek ismi paylaşılabilir' düşüncesindesin acaba?

Saygılı olmak 9 ay boyunca çarşıya,pazara,insan içine çıkmadan dört duvar arasında geçirmek değildir!Yanlış yorumluyorsun.Senin o çarşı ,pazar deyipte ,yüzüne dönüp bakmadığın yiyecekleri alamayan,hiç ulaşamayanlar var.Onları düşünüp yerli yersiz konuşmadan önce karşımızdakini de düşünmeliyiz.Bu topikte yazarken böyle de bir sorumluluğumuz var.

Hatırladım da yarim adlı arkadaşımızla da yiyecek konusunda polemiğe girmiştin!Ben ve biz ilk değiliz !

Eee bende de aynı şey oldu pipicannn geliyor ozaman zaten benim hislerimde o yönde :)

o halde hepımız edepsısız. keske edep bu kadar basıt bır konu ıle olsaydı. valla canım allah sana kolaylık versın sen koltugu saga koyarsın o solda daha ıyıydı der sen yemegı tuzlu seversın o tuzsus ıster. sımdı sen anlatınca bırden gozumun onunde bunları canlandırdım gercekten zor yaa ınsaalh tez zamanda kendı evıne gecer huzura erersın bu gunlerınde acısını cıkarırsınn

hay şuuurrrsuz kadın yaa.... edepli yetiştirirsen edepli olur... ama anne babasında edep yoksa isterse doğumunu bile haber vermesin ne alaka yaa...
bu arada bizimkiler de cemaatten... ve beni sırf bu yüzden istemediler... bende çıplak geziyorum ya ondan
ama bi konu komşu geldi mi kapıdan halini hatrını sormaya... gel gel içeri gel gelinim de bizde oturalım birlikte... pek meraklı millete göstermeye...

Hayırlısı olsun tatlım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…