arkafdasın dedıgı gıbı belırtılerı falan yazsana belkı ordan fıkır yuruturuz
yoğunluk kasık ağrım sağ tarafta... göğüslerim artık çok acımıyor... ama önceden sağ göğsüm daha çok acıyodu... sağ göğsüm soldan daha diri ve büyük... karnımla ilgili çok yorum yapamıyorum... iri kemikli ve geniş basenli olduğumdan enine genişlemiş gibi görünüyo ama çok da belirleyici olmasagerek... çin takvimi kız diyo ama rus takvimi ne bilmiyorum... ayrıca eksiden tatlı çok severdim şimdi nerdeyse hiç yemiyorum... daha çok ekşi ve tuzlu istiyorum...
bunlardan ne çıkar çok merak ettim
yaa canım bırsey srucamm yanlıs anlamazsan egersen kv ıle yasıyrdun sanırım yaa bır cok özel seyi evde kv varken nasıl halledıyorsun emınımmm cokkkkk zordur yaa :26:
ben evde yanlızken bıle pıskopata baglıyorumda aman kapı calarca aman telefon calarsa bırı gelırse dıye
aman sorma o temizlik bendede olcak kuaföre gitmem gerek sen bizden önce öğrencen bebişi haber ver ha merak ederim
bu kramplar o haftalarda çok normal... 2-3 hafta sonra bişeyin kalmıycak inşallah... endişelenme... bir de adet tarihlerinde de bu tip sancılar yaşayabilirsin...Kixlar karnim ve belim cok agriyooorrrr.krsmplar girip duruyor.belim de adet olacak gibi agriyor.normalmi sizce.
bende çok ciddi gaz sıkıntısı çekmiştim ama artık yok çok şükür... yiyip içtiklerine dikkat et istersen biraz... ayran-yoğurt ciddi gaz yapar... mide bulantısı yapacak kadar hemde... küçük adımlarla bolca yürümeyi denersen sıkıntı çözülebilir...geçmiş olsun..Arkadaslar bisey sorucam ya sizdede cok gaz oluyomu aksamlariiii ben gazdan duramiyorum yaaaa
yoğunluk kasık ağrım sağ tarafta... göğüslerim artık çok acımıyor... ama önceden sağ göğsüm daha çok acıyodu... sağ göğsüm soldan daha diri ve büyük... karnımla ilgili çok yorum yapamıyorum... iri kemikli ve geniş basenli olduğumdan enine genişlemiş gibi görünüyo ama çok da belirleyici olmasagerek... çin takvimi kız diyo ama rus takvimi ne bilmiyorum... ayrıca eksiden tatlı çok severdim şimdi nerdeyse hiç yemiyorum... daha çok ekşi ve tuzlu istiyorum...
bunlardan ne çıkar çok merak ettim
Kixlar karnim ve belim cok agriyooorrrr.krsmplar girip duruyor.belim de adet olacak gibi agriyor.normalmi sizce.
Benıde aranıza alırmısınız ? Son adet zamanın 4 ekım 2012 bebegımın dogum tarıhı 11 temmuz 2013 ilk bebegim istanbul hepınız saglıklı sıhatlı bebeklerımızı kucaklarımıza almayı nasıp eder ınş allahım .aminnnn
diğerlernini bılemıcem ama damar nokta
YE EKŞİYİ DOĞUR AYŞEYİ
diğer konularıda kendım ıle karsılastırım.
benım kasık agrımda sagda
goğuslerım acımıyo
sağ ğöğsüm daha iri
bende henuz genısleme pek söz konusu değil
çin takvimi erkek rus takvımı kız dıyodu he yüzük takvimide erkek dıyodu
tatlı sevmezdım hala sevmıyorum
tuzlu seylere byılıyorum
sonuc beımkı erkek :26: acaba doktor yanlısmı gordu benımkını gercı kesın değıl demıstı
diğerlernini bılemıcem ama damar nokta
YE EKŞİYİ DOĞUR AYŞEYİ
diğer konularıda kendım ıle karsılastırım.
benım kasık agrımda sagda
goğuslerım acımıyo
sağ ğöğsüm daha iri
bende henuz genısleme pek söz konusu değil
çin takvimi erkek rus takvımı kız dıyodu he yüzük takvimide erkek dıyodu
tatlı sevmezdım hala sevmıyorum
tuzlu seylere byılıyorum
sonuc beımkı erkek :26: acaba doktor yanlısmı gordu benımkını gercı kesın değıl demıstı
Tatlım seninle aynı fikirde değilim. 2 aydır işe gidemiyorum , doktorum heyet raporu verdi , sürekli evde yatıyorum. sebebi de ileri derece gastrit ve reflüye dönüşen mide rahatsızlığım var. Bu topikte rahatsızlık konusunda seni en iyi ben anlayabilirim. Ancak hamilelikte beslenme çok önemli bir konu. Hangi yiyeceklerde omega3 var? Et türünü yiyemeyenler bu açıklarını hangi gıdaları yiyerek kapatabilirler? Neleri yersek kan yapar? Hangi yiyeceklerde calsiyum daha yogundur? Hangi yiyecekler gaz yapar bizi rahatsız eder? Gibi daha birçok sorunun cevabını burada konuşmak , ister istemez yiyeceklerden bahsetmek zorundayız. Ama mevsimi olmayan yiyeceklerin anilmamasina dikkat edilebilir. Bu konuda cok hassas isek o zaman bu 9 ayımızı , hiç çarşıya , pazara , insan icine çıkmadan , dört duvar arasında geçirmek icap eder.
kızlar cinsiyet tahmininden bahsetmişsiniz ben size ilk hamileliğimdeki olanları söyleyim eğer bebek erkekse ilk 40 günden sonra seğermeleriniz oluyor bende öyle olmuştu sol kasığım 2.aydan itibaren seğermişti erkek bebek 40.gün oynamaya başlarmış seğerme olurmuş bunda da aynı durumdayım doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin demiyorum dedi şubatta belli olacak
Canım ben baştan bi süre de olsa kayınvalide ile yaşıcağımı bilseydim bi süre beklerdim yinede evlenmezdim . Gerçekten zor oluyor en kötüsü de eşinle rahat rahat birlikte olamıyorsun aman ses duyulur aman ses olur vb :))) akşamları sarılarak tv bile izleyemiyoruz doğru düzgün ben birşey derim kayınvalide zıttını söyler ben yemek yaparım böyle yaparsan yada şunu koyarsan daha güzel olur der sanki çok yemek yapmayı biliyormuş gibi seni gezmeye götürmek ister sen istemeyince surat asar kv kızarsın surat yaparsın niye anneme surat yapıyorsun diye eşinle tartışırsın vb...... Daha bir çok şey canım az kaldı kendi evime geçicem ama tahammülüm de kalmadı artık . Eşime de dedim ama bak annenle aynı yerde kalmaya devam edersek bi kavga daha edersek düzelmez aramız bende susmam bu sefer dedim ama dinlemedi olanlar oldu... Mesela geçen birşeye çok kızdım bakalım kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz geri kafalı olan o mu ben mi bensem söyleyin hiç alınmam aksine düzeltirim kendimi. Şimdi görümcemin bi arkadaşı geldi bunlar kapalı cemaate bağlı kişiler bu arada .... Kapalı ve cemaate bağlı olmaları tabiki sorun değil li kapanmayı düşünen insanlardan biriyim .. Neyse hamilelikten konu açıldı kv dedi ki görümcenin arkadaşına işte birisi kim olduğunu çıkaramadım şimdi hamileyken hamileliğini hiç belli etmemiş çocuğu çok edepliymiş hamilelikte hamileliğini belli etmeyenlerin gizleyenlerin çocukları çok Edepli iyi huylu olurlarmış vb. .,,,,,, bende atladım tabi öyle değil dedim edeplilik hamileliği saklamakla olmaz ailenin yetiştirmesiyle olur dedim aile nasıl yetiştirirse çocukta öyle olur hayır öyle değil dedi bende düşüncelerimiz çok farklı olabilir dedim kapattım konuyu .sizce nedir burda doğru olan .,.
Canım ben baştan bi süre de olsa kayınvalide ile yaşıcağımı bilseydim bi süre beklerdim yinede evlenmezdim . Gerçekten zor oluyor en kötüsü de eşinle rahat rahat birlikte olamıyorsun aman ses duyulur aman ses olur vb :))) akşamları sarılarak tv bile izleyemiyoruz doğru düzgün ben birşey derim kayınvalide zıttını söyler ben yemek yaparım böyle yaparsan yada şunu koyarsan daha güzel olur der sanki çok yemek yapmayı biliyormuş gibi seni gezmeye götürmek ister sen istemeyince surat asar kv kızarsın surat yaparsın niye anneme surat yapıyorsun diye eşinle tartışırsın vb...... Daha bir çok şey canım az kaldı kendi evime geçicem ama tahammülüm de kalmadı artık . Eşime de dedim ama bak annenle aynı yerde kalmaya devam edersek bi kavga daha edersek düzelmez aramız bende susmam bu sefer dedim ama dinlemedi olanlar oldu... Mesela geçen birşeye çok kızdım bakalım kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz geri kafalı olan o mu ben mi bensem söyleyin hiç alınmam aksine düzeltirim kendimi. Şimdi görümcemin bi arkadaşı geldi bunlar kapalı cemaate bağlı kişiler bu arada .... Kapalı ve cemaate bağlı olmaları tabiki sorun değil li kapanmayı düşünen insanlardan biriyim .. Neyse hamilelikten konu açıldı kv dedi ki görümcenin arkadaşına işte birisi kim olduğunu çıkaramadım şimdi hamileyken hamileliğini hiç belli etmemiş çocuğu çok edepliymiş hamilelikte hamileliğini belli etmeyenlerin gizleyenlerin çocukları çok Edepli iyi huylu olurlarmış vb. .,,,,,, bende atladım tabi öyle değil dedim edeplilik hamileliği saklamakla olmaz ailenin yetiştirmesiyle olur dedim aile nasıl yetiştirirse çocukta öyle olur hayır öyle değil dedi bende düşüncelerimiz çok farklı olabilir dedim kapattım konuyu .sizce nedir burda doğru olan .,.
ya eşim de aynı geyiği yapıyo "ye ekşiyi çıkar ayşeyi" (çok fazlakız istiyo ondan)
ablam normalde tatlı aşığı bi hatundu hamileliği süresince hep ekşi yedi bi kere tatlı yediğii görmedim... nefret etti tatlıdan... ama sonuç Yağız Alp'imiz oldu tam 1 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?