2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
COK SİNİRLİYİM KIZLARRRRRR valla tansiyonum cıktı..hastanede kim varsa telefonda kavga ettim...tüm sinir tepemde.yaa test sonuçlarına bi bakayım diye girdim medicalparkın sitesine sözde özel hastane özel hizmet nerdeee devlet hastanesinde bile aradığın şeye daha cabuk ulaşırsın...yok giremiyorum sonuç sayfasına dedim acaba bilgilerimmi hatalı aradım hastaneyi yarım saat ordan oraya aktardılar en sonunda birine bağladılar bilgilerimi kontrol ettiler bi hata yok dediler tekrar deneyin dene dene yok olmuyor aradım dedim sitede problemmi var ulaşamıyorum yok diyolar bi problem yok tekrar deneyin neyse bi saat ugrastım artık tansiyonum cıkınca aradım tüm sinirimle birine anlatıyorum başkasına bağlıyo tekrar anlatıyorum oda başklasına bağlıyo en son labratuvara bağladılar kız diyo ben ne yapabılırım ki yanlış bağlamışlar hadi başkasına bağlıyor sonuç sıfır elim ayağım titredi sinirden.aradım ilk cıkan sözde müsteri temsilcisine dedim ağzıma geleni saydım dedim sizi heryere şikayet edicem kesinlikle artık gelmem tedaviye devam etmiyorum özel hastane adı altında çalışan başarısız bi hastanesiniz hizmet kaliteniz sıfır saydım saydım kapattım.zaten doktordanda memnun diildim düşünüyordum değiştirmeyi tam oldu yaniii.valla kızlar medikalpark hastanesine asla asla gitmeyin derim sadece para alıyorlar ilgi alaka hizmet sıfır.çok bile dayanmışım. ama intikamım acı olacak neresi varsa hepsine şikayet edicem bi tane doğru dürüst hizmet alamadım her seferinde stres olurmu böyle şey yaaaaa.... çok sinirlenmişim ne cok yazdım valla yaaa

ahaha hayrılısı olsun ne dıyelımm az kaldı kesın ögrenıcez bu cınsıyetlerııı

Aynen canım onlarda var tabi ben tuzlu severim onun tansiyonu var tuzsuZ yer ben odanın şeklini değiştiririm ertesi günü bi bakmışım eski yerini almış bi oflasam karşıki dağlar yıkılır hesabı valla kimse kusura bakmasında ben herzaman hamile olmuyorum her zamanda hamile kıyafetiyle dolaşmıyorum ve bunlar hep özendiğim şeyler ve bolda giysen hamileysen o dar olur eğer kara çarşafın yoksa ..... Bende normalde üstüme göre dar giyinen bir insanım hamile oldum diye bunu değiştircek hiç değilim ki eşim benim böyle beyendi kimseye laf düşmez ben yine yapacağımı yaparım .

sıkma canını bebeğini düüşün... strese sokma kendini... nerde oturuyosun?

Seninki de kukucan çıkarsa hiç şaşırma canım :)

ayy bılmıyorumkı alısverıse gıdıyoruz elım hep kız seylerıne gıdıyo esımın bıle gördukce aklı gttı bu ne yaaa ne sırın seyler var dıyo. yok anam bu bebıs erkke olursa bız kıza kadar tam gaz devam ederızzzz

yavrum sinirlenme bu kadar gerekli yerlere şikayetin yap gerçi sinir olmamak elde değil insanı bekletiyolar ilgilenmiyolar ama sakin ol

ahaha hayrılısı olsun ne dıyelımm az kaldı kesın ögrenıcez bu cınsıyetlerııı

allah izin verirse yarın gece sabaha karşı babamız geliceekkk ve cumartesi günü doktor teyzemize gidicez minik meleğimizi görücez uzun bir aradan sonra... bakarsın gösterir teyzesi :)

Aynen canım yok gelinim böyle iyi yok yemeği çok güzel yapar yok çok temiz vb... Misafiri gelince de güzel ağırlıyorum herşeyiyle onlarda memnun kalıyor heryerde anlatıyorlar gelini pek iyiymiş çok güzel ağırladı bizi diye bunun kulağına gelince mutlu oluyor tabi ama küçücük bi tartışmada nedir bu gelinden çektiğim be biçim gelinsin sen .

ewet canım medıcal park bızım bulundugumuz bölgede de anlattıgın gıbı. ben bırtek burda öyle sanıyordum :26: ben sureklı sıkayet maılı atıyordum bır ara adı özel hastane devletten farkı yok artık bende gıtmıyorum bırde bızım burdakı medıcal park hastanesınde amelıyat olanların bır kısmı nedense hep hastane enfeksıyonundan öldüler bende ıyıce sgdum

Aman canım salim ol bebeğine yazık iyi yapmışsın boşver Allah gönlüne göre bi doktor çıkarsın karşına inşallah. Ne biçim yerler var ya bide dünya para alırlar .

allah izin verirse yarın gece sabaha karşı babamız geliceekkk ve cumartesi günü doktor teyzemize gidicez minik meleğimizi görücez uzun bir aradan sonra... bakarsın gösterir teyzesi :)

hadı ınsallah gosterır hee ama kız ıse bıraz nazlı oluyolarmıs annesı hemen gostermeyebılır kukusunu
off bızım randevuya daha cokkk varr 4 subat gıbı gıdıcezz

bende şubatın 8 de gitcem doktora bir türlü vakit geçmiyor artık bebeğimin karnımda kaydığını hissediyorum dün öyle bir kaydıkı soldan sağa yerimden irkildim kalktım bebişimi özledim

Benim halamın kızının arka arkaya olmuştu biri 10 aylıkken biri karnındaydı :) ilk oğlan ikincisi kız seni de bakarsın öyle olur canım :)))

bende şubatın 8 de gitcem doktora bir türlü vakit geçmiyor artık bebeğimin karnımda kaydığını hissediyorum dün öyle bir kaydıkı soldan sağa yerimden irkildim kalktım bebişimi özledim

Kaç haftalık bugün canım ben dalga gibi birşeyler hissediyorum +seğirme ama kayma gibi hissetmedim daha

hadı ınsallah gosterır hee ama kız ıse bıraz nazlı oluyolarmıs annesı hemen gostermeyebılır kukusunu
off bızım randevuya daha cokkk varr 4 subat gıbı gıdıcezz
onun kukusunu yer annesi...
Benim halamın kızının arka arkaya olmuştu biri 10 aylıkken biri karnındaydı :) ilk oğlan ikincisi kız seni de bakarsın öyle olur canım :)))
aaa biz de öyle düşünüyoruz allah izin verirse... biri ele avuca geldimi hemen diğerini düşünüyoruz inşallah... cinsiyete bağlı değil tabi çünkü onlar 3 yaşına gelene kadar anneleri bakıcak inşalllah sonra annenin çalışması lazım....

senin kv biraz sapıtmış cnm nasıl bi mantıksa biraz çarpıtmış konuyu hamilelik en doğal şeydir kim bi hamile kadın görürse saygı gösterir sinirlendim senin kv ye

Ozaman en güzeli öyle canım ikisi bir büyür gider .

valla neden olmaısnnn

bende öyle duusnuyorum fazla ara vermeden bır tane daha ıstıyorum cunku ben tek cocugum ve ne kadar zorrr manevı olrak bunu sıze kelımelerle bıle anlatamam o nedenle kardesı olsun dıye hemen ikiniciyide istiyorum allahım kısmet ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…