Hayırlısı olsun tatlım Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah .
ya eşim de aynı geyiği yapıyo "ye ekşiyi çıkar ayşeyi" (çok fazlakız istiyo ondan)
ablam normalde tatlı aşığı bi hatundu hamileliği süresince hep ekşi yedi bi kere tatlı yediğii görmedim... nefret etti tatlıdan... ama sonuç Yağız Alp'imiz oldu tam 1 gün önce
o halde hepımız edepsısız. keske edep bu kadar basıt bır konu ıle olsaydı. valla canım allah sana kolaylık versın sen koltugu saga koyarsın o solda daha ıyıydı der sen yemegı tuzlu seversın o tuzsus ıster. sımdı sen anlatınca bırden gozumun onunde bunları canlandırdım gercekten zor yaa ınsaalh tez zamanda kendı evıne gecer huzura erersın bu gunlerınde acısını cıkarırsınn
COK SİNİRLİYİM KIZLARRRRRR valla tansiyonum cıktı..hastanede kim varsa telefonda kavga ettim...tüm sinir tepemde.yaa test sonuçlarına bi bakayım diye girdim medicalparkın sitesine sözde özel hastane özel hizmet nerdeee devlet hastanesinde bile aradığın şeye daha cabuk ulaşırsın...yok giremiyorum sonuç sayfasına dedim acaba bilgilerimmi hatalı aradım hastaneyi yarım saat ordan oraya aktardılar en sonunda birine bağladılar bilgilerimi kontrol ettiler bi hata yok dediler tekrar deneyin dene dene yok olmuyor aradım dedim sitede problemmi var ulaşamıyorum yok diyolar bi problem yok tekrar deneyin neyse bi saat ugrastım artık tansiyonum cıkınca aradım tüm sinirimle birine anlatıyorum başkasına bağlıyo tekrar anlatıyorum oda başklasına bağlıyo en son labratuvara bağladılar kız diyo ben ne yapabılırım ki yanlış bağlamışlar hadi başkasına bağlıyor sonuç sıfır elim ayağım titredi sinirden.aradım ilk cıkan sözde müsteri temsilcisine dedim ağzıma geleni saydım dedim sizi heryere şikayet edicem kesinlikle artık gelmem tedaviye devam etmiyorum özel hastane adı altında çalışan başarısız bi hastanesiniz hizmet kaliteniz sıfır saydım saydım kapattım.zaten doktordanda memnun diildim düşünüyordum değiştirmeyi tam oldu yaniii.valla kızlar medikalpark hastanesine asla asla gitmeyin derim sadece para alıyorlar ilgi alaka hizmet sıfır.çok bile dayanmışım. ama intikamım acı olacak neresi varsa hepsine şikayet edicem bi tane doğru dürüst hizmet alamadım her seferinde stres olurmu böyle şey yaaaaa.... çok sinirlenmişim ne cok yazdım valla yaaa
Seninki de kukucan çıkarsa hiç şaşırma canım :)
Cok sinirliyim kızlarrrrrr Valla tansiyonum cıktı..hastanede kim varsa telefonda kavga ettim...tüm sinir tepemde.yaa test sonuçlarına bi bakayım diye girdim medicalparkın sitesine sözde özel hastane özel hizmet nerdeee devlet hastanesinde bile aradığın şeye daha cabuk ulaşırsın...yok giremiyorum sonuç sayfasına dedim acaba bilgilerimmi hatalı aradım hastaneyi yarım saat ordan oraya aktardılar en sonunda birine bağladılar bilgilerimi kontrol ettiler bi hata yok dediler tekrar deneyin Dene dene yok olmuyor aradım dedim sitede problemmi var ulaşamıyorum yok diyolar bi problem yok tekrar deneyin Neyse bi saat ugrastım artık tansiyonum cıkınca aradım tüm sinirimle Birine anlatıyorum başkasına bağlıyo tekrar anlatıyorum oda başklasına bağlıyo en son labratuvara bağladılar kız diyo ben ne yapabılırım ki yanlış bağlamışlar hadi başkasına bağlıyor sonuç sıfır elim ayağım titredi sinirden.aradım ilk cıkan sözde müsteri temsilcisine dedim ağzıma geleni saydım dedim sizi heryere şikayet edicem kesinlikle artık gelmem tedaviye devam etmiyorum özel hastane adı altında çalışan başarısız bi hastanesiniz hizmet kaliteniz sıfır saydım saydım kapattım.zaten doktordanda memnun diildim düşünüyordum değiştirmeyi tam oldu yaniii.valla kızlar medikalpark hastanesine asla asla gitmeyin derim sadece para alıyorlar ilgi alaka hizmet sıfır.çok bile dayanmışım. Ama intikamım acı olacak neresi varsa hepsine şikayet edicem bi tane doğru dürüst hizmet alamadım her seferinde stres olurmu böyle şey yaaaaa.... çok sinirlenmişim ne cok yazdım valla yaaa
ahaha hayrılısı olsun ne dıyelımm az kaldı kesın ögrenıcez bu cınsıyetlerııı
hay şuuurrrsuz kadın yaa.... edepli yetiştirirsen edepli olur... ama anne babasında edep yoksa isterse doğumunu bile haber vermesin ne alaka yaa...
bu arada bizimkiler de cemaatten... ve beni sırf bu yüzden istemediler... bende çıplak geziyorum ya ondan
ama bi konu komşu geldi mi kapıdan halini hatrını sormaya... gel gel içeri gel gelinim de bizde oturalım birlikte... pek meraklı millete göstermeye...
COK SİNİRLİYİM KIZLARRRRRR valla tansiyonum cıktı..hastanede kim varsa telefonda kavga ettim...tüm sinir tepemde.yaa test sonuçlarına bi bakayım diye girdim medicalparkın sitesine sözde özel hastane özel hizmet nerdeee devlet hastanesinde bile aradığın şeye daha cabuk ulaşırsın...yok giremiyorum sonuç sayfasına dedim acaba bilgilerimmi hatalı aradım hastaneyi yarım saat ordan oraya aktardılar en sonunda birine bağladılar bilgilerimi kontrol ettiler bi hata yok dediler tekrar deneyin dene dene yok olmuyor aradım dedim sitede problemmi var ulaşamıyorum yok diyolar bi problem yok tekrar deneyin neyse bi saat ugrastım artık tansiyonum cıkınca aradım tüm sinirimle birine anlatıyorum başkasına bağlıyo tekrar anlatıyorum oda başklasına bağlıyo en son labratuvara bağladılar kız diyo ben ne yapabılırım ki yanlış bağlamışlar hadi başkasına bağlıyor sonuç sıfır elim ayağım titredi sinirden.aradım ilk cıkan sözde müsteri temsilcisine dedim ağzıma geleni saydım dedim sizi heryere şikayet edicem kesinlikle artık gelmem tedaviye devam etmiyorum özel hastane adı altında çalışan başarısız bi hastanesiniz hizmet kaliteniz sıfır saydım saydım kapattım.zaten doktordanda memnun diildim düşünüyordum değiştirmeyi tam oldu yaniii.valla kızlar medikalpark hastanesine asla asla gitmeyin derim sadece para alıyorlar ilgi alaka hizmet sıfır.çok bile dayanmışım. ama intikamım acı olacak neresi varsa hepsine şikayet edicem bi tane doğru dürüst hizmet alamadım her seferinde stres olurmu böyle şey yaaaaa.... çok sinirlenmişim ne cok yazdım valla yaaa
amiiinnn... Allah razı olsun...
rabbim her birimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
allah izin verirse yarın gece sabaha karşı babamız geliceekkk ve cumartesi günü doktor teyzemize gidicez minik meleğimizi görücez uzun bir aradan sonra... bakarsın gösterir teyzesi :)
ayy bılmıyorumkıalısverıse gıdıyoruz elım hep kız seylerıne gıdıyo esımın bıle gördukce aklı gttı bu ne yaaa ne sırın seyler var dıyo. yok anam bu bebıs erkke olursa bız kıza kadar tam gaz devam ederızzzz
bende şubatın 8 de gitcem doktora bir türlü vakit geçmiyor artık bebeğimin karnımda kaydığını hissediyorum dün öyle bir kaydıkı soldan sağa yerimden irkildim kalktım bebişimi özledim
onun kukusunu yer annesi...hadı ınsallah gosterır hee ama kız ıse bıraz nazlı oluyolarmıs annesı hemen gostermeyebılır kukusunu
off bızım randevuya daha cokkk varr 4 subat gıbı gıdıcezz
aaa biz de öyle düşünüyoruz allah izin verirse... biri ele avuca geldimi hemen diğerini düşünüyoruz inşallah... cinsiyete bağlı değil tabiBenim halamın kızının arka arkaya olmuştu biri 10 aylıkken biri karnındaydı :) ilk oğlan ikincisi kız seni de bakarsın öyle olur canım :)))
Canım ben baştan bi süre de olsa kayınvalide ile yaşıcağımı bilseydim bi süre beklerdim yinede evlenmezdim . Gerçekten zor oluyor en kötüsü de eşinle rahat rahat birlikte olamıyorsun aman ses duyulur aman ses olur vb :))) akşamları sarılarak tv bile izleyemiyoruz doğru düzgün ben birşey derim kayınvalide zıttını söyler ben yemek yaparım böyle yaparsan yada şunu koyarsan daha güzel olur der sanki çok yemek yapmayı biliyormuş gibi seni gezmeye götürmek ister sen istemeyince surat asar kv kızarsın surat yaparsın niye anneme surat yapıyorsun diye eşinle tartışırsın vb...... Daha bir çok şey canım az kaldı kendi evime geçicem ama tahammülüm de kalmadı artık . Eşime de dedim ama bak annenle aynı yerde kalmaya devam edersek bi kavga daha edersek düzelmez aramız bende susmam bu sefer dedim ama dinlemedi olanlar oldu... Mesela geçen birşeye çok kızdım bakalım kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz geri kafalı olan o mu ben mi bensem söyleyin hiç alınmam aksine düzeltirim kendimi. Şimdi görümcemin bi arkadaşı geldi bunlar kapalı cemaate bağlı kişiler bu arada .... Kapalı ve cemaate bağlı olmaları tabiki sorun değil li kapanmayı düşünen insanlardan biriyim .. Neyse hamilelikten konu açıldı kv dedi ki görümcenin arkadaşına işte birisi kim olduğunu çıkaramadım şimdi hamileyken hamileliğini hiç belli etmemiş çocuğu çok edepliymiş hamilelikte hamileliğini belli etmeyenlerin gizleyenlerin çocukları çok Edepli iyi huylu olurlarmış vb. .,,,,,, bende atladım tabi öyle değil dedim edeplilik hamileliği saklamakla olmaz ailenin yetiştirmesiyle olur dedim aile nasıl yetiştirirse çocukta öyle olur hayır öyle değil dedi bende düşüncelerimiz çok farklı olabilir dedim kapattım konuyu .sizce nedir burda doğru olan .,.
onun kukusunu yer annesi...
aaa biz de öyle düşünüyoruz allah izin verirse... biri ele avuca geldimi hemen diğerini düşünüyoruz inşallah... cinsiyete bağlı değil tabiçünkü onlar 3 yaşına gelene kadar anneleri bakıcak inşalllah sonra annenin çalışması lazım....
valla neden olmaısnnnBenim halamın kızının arka arkaya olmuştu biri 10 aylıkken biri karnındaydı :) ilk oğlan ikincisi kız seni de bakarsın öyle olur canım :)))
onun kukusunu yer annesi...
aaa biz de öyle düşünüyoruz allah izin verirse... biri ele avuca geldimi hemen diğerini düşünüyoruz inşallah... cinsiyete bağlı değil tabiçünkü onlar 3 yaşına gelene kadar anneleri bakıcak inşalllah sonra annenin çalışması lazım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?