2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
senin kv biraz sapıtmış cnm nasıl bi mantıksa biraz çarpıtmış konuyu hamilelik en doğal şeydir kim bi hamile kadın görürse saygı gösterir sinirlendim senin kv ye

Yaaa mantık farklı işte canım düşüncelerimiz çok farklı ondan bende takmıyorum artık bu gibi konuları ne zaman tayt giysem üşümücenmi öyle diyor bende böyle daha sıcak oluyor diyorum ama illaki birşey söyler .

Aslında ben 2 sene sonra düşünürüm diyordum Allah nasip ederse ama hiç belli olmaz belki hemen kilolıları verirsem arkasından düşünebilirim birlikte büyürler birine bakarken ötekine de bakarım ikisi bir okula gider 3 yaşından sonra bende çalışırım biraz sonra bir tane daha 3 olsun son olsun :)))))

Kaç haftalık bugün canım ben dalga gibi birşeyler hissediyorum +seğirme ama kayma gibi hissetmedim daha

14+4 haftalık canım tabi her zaman hissedemiyorum ama dünkini hissettim hissedilmeyecek gibi değildi arada ne tarafta yattığını elimi koyunca hissediyorum benimki hep solda duruyor

allah gönlümüze göre versin inşallah kızlar.... aklınızda bulunsun kilo vermekte zorluk çekerseniz... dukan diyetini uygulayın... ben düğünümüz için 17 kilo verdim... doğum sonrası için beni motive edicek tek düşünce bu...

kızlarr gece 12 gıbı uyudum tam uykuya daldım solumada yatmıstım kocısden destek alarak ama!!!

uykudayken solumda bir sıcrama hıssettım kı sormayım resmen benı uadırdı zıplattı acaba tepik mi salladıkii benım sogan cücügümm ne dersınızzz ayy bır mutlu oldumm o halinee ya askımın meyvesi benimm canımınnn canı bebegimm benimm suan bılene ıcım bır hos oldu anne oluyorummmmmm cok sukurrrrrrrrrrrrr

sevınc aglaması bunlar heeeeeeee
bu arada bugun 16 haftaya gırmısızzzzzz cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr16.haftanın ilk tepigi olmasın bu sakın!!!!!!!!:26:

Koltukta uzanmış kuzey guneyi izliyorum.kociste once bana meyve hazirladi, simdide yikadigi camasirlari asiyor. hızını alamadı 3.makineyi yikiyor.

Yaşasın hamilelik yihhhuuuuuuuu
kıs o kaa yapma yaa benım kocıs de tıkk yok yaaaaaaaaaa o ka yuklenme kocısıneee kısss(biraz yüklen canımm:13:)

bende öyle yaptım valla oğlum şuan 28 aylık ben rahatlamadan 2.de olsun dedim çünki 2 yaşından sonra biraz anne rahatlıyor aralarında 3 yaş olacak bebişlerimin

yavrum sinirlenme bu kadar gerekli yerlere şikayetin yap gerçi sinir olmamak elde değil insanı bekletiyolar ilgilenmiyolar ama sakin ol

Aman canım salim ol bebeğine yazık iyi yapmışsın boşver Allah gönlüne göre bi doktor çıkarsın karşına inşallah. Ne biçim yerler var ya bide dünya para alırlar .

böyle bişi olamaz cidden ama heryere şikayet ettim kesinlikle gitmem bu akşam emine hanım diye bi doktor varmışşş ona gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı :)

böyle bişi olamaz cidden ama heryere şikayet ettim kesinlikle gitmem bu akşam emine hanım diye bi doktor varmışşş ona gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı :)

elif bursadaymışsın sen... özel bahar nagihan hanıma gitmeni öneririm... mükemmel bir doktor... ablam 11 gün önce orda doğum yaptı... hem ilgi hem hijyen hem fiyat inanılmaz güzel... ben hala orda olsam kesinlikle baharda nagihan hanıma giderdim...

bende şubatın 8 de gitcem doktora bir türlü vakit geçmiyor artık bebeğimin karnımda kaydığını hissediyorum dün öyle bir kaydıkı soldan sağa yerimden irkildim kalktım bebişimi özledim
periiiiiiiii gızz yozgat lıı ama kayseri ekmaa yiyenn anne adayııı nbr sınn bnm alıntıya baksana ya aksamkı duurmumm sennkınden mı acabaaaaaaaa tepik yedim gızz banada 28 de ıkı dr da erkege benzıyor dedıı kemıkden mı anladınız dedım yok pıpı den dediiiihakkımızda hayrlısıı bu ayın 25 de gıdecegız hayırlısı ıle bakalım kesınlesırr ppicanım

Teşekkür canım bi ara incelemiştim sanki zor bi diyet gibi tek yönlü besleniyorsun ya sen ne kadar süre de verdin 17 kiloyu

Hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına :)))

üzülme canm bunlara takma kafanı o her türlü beslenir. annelerimiz aç bile kalarak geçirmişler hamileliklerini. bak bize bişey olmuşmu olmamış. bende her türlü etten sütten ve yumurtadan tiksindim mesela. herşeyin doğalını almak en iyisi tabiki ama vitamin alıyorum omega 3 alıyorum napıyım olduğu kadar. yesem kusucam ölesi dahamı iyi? yiyebildiğin kadar. kendine eziyet etme boşuna keyfine bak sen kötü şeyler düşünme. psikolojin daha önemli bence :)

Teşekkür canım bi ara incelemiştim sanki zor bi diyet gibi tek yönlü besleniyorsun ya sen ne kadar süre de verdin 17 kiloyu

sanırım 3 ay sürdü... ama tüm evreleri tamamlayamadan hamile kaldım... ben protein sevdğim için inan hiç zorluk çekmedim... sebze ve meyve aşığıysan zor bi diyet... yapılamayabilir...

sağol canım. nagihan hanım cok öneren var ama çok çok yoğun bi doktormuş randevu almak çok zor. bi ay sonraya bile randevu alamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…