senin kv biraz sapıtmış cnm nasıl bi mantıksa biraz çarpıtmış konuyu hamilelik en doğal şeydir kim bi hamile kadın görürse saygı gösterir sinirlendim senin kv ye
valla neden olmaısnnn
bende öyle duusnuyorum fazla ara vermeden bır tane daha ıstıyorum cunku ben tek cocugum ve ne kadar zorrr manevı olrak bunu sıze kelımelerle bıle anlatamam o nedenle kardesı olsun dıye hemen ikiniciyide istiyorum allahım kısmet ederse
Kaç haftalık bugün canım ben dalga gibi birşeyler hissediyorum +seğirme ama kayma gibi hissetmedim daha
14+4 haftalık canım tabi her zaman hissedemiyorum ama dünkini hissettim hissedilmeyecek gibi değildi arada ne tarafta yattığını elimi koyunca hissediyorum benimki hep solda duruyor
valla neden olmaısnnn
bende öyle duusnuyorum fazla ara vermeden bır tane daha ıstıyorum cunku ben tek cocugum ve ne kadar zorrr manevı olrak bunu sıze kelımelerle bıle anlatamam o nedenle kardesı olsun dıye hemen ikiniciyide istiyorum allahım kısmet ederse
Aslında ben 2 sene sonra düşünürüm diyordum Allah nasip ederse ama hiç belli olmaz belki hemen kilolıları verirsem arkasından düşünebilirim birlikte büyürler birine bakarken ötekine de bakarım ikisi bir okula gider 3 yaşından sonra bende çalışırım biraz sonra bir tane daha 3 olsun son olsun :)))))
kıs o kaa yapma yaa benım kocıs de tıkk yok yaaaaaaaaaaKoltukta uzanmış kuzey guneyi izliyorum.kociste once bana meyve hazirladi, simdide yikadigi camasirlari asiyor. hızını alamadı 3.makineyi yikiyor.
Yaşasın hamilelik yihhhuuuuuuuu
Aslında ben 2 sene sonra düşünürüm diyordum Allah nasip ederse ama hiç belli olmaz belki hemen kilolıları verirsem arkasından düşünebilirim birlikte büyürler birine bakarken ötekine de bakarım ikisi bir okula gider 3 yaşından sonra bende çalışırım biraz sonra bir tane daha 3 olsun son olsun :)))))
Pipican mı geliyor yoksa :))))
yavrum sinirlenme bu kadar gerekli yerlere şikayetin yap gerçi sinir olmamak elde değil insanı bekletiyolar ilgilenmiyolar ama sakin ol
ewet canım medıcal park bızım bulundugumuz bölgede de anlattıgın gıbı. ben bırtek burda öyle sanıyordum :26: ben sureklı sıkayet maılı atıyordum bır ara adı özel hastane devletten farkı yokartık bende gıtmıyorum bırde bızım burdakı medıcal park hastanesınde amelıyat olanların bır kısmı nedense hep hastane enfeksıyonundan öldüler bende ıyıce sgdum
Aman canım salim ol bebeğine yazık iyi yapmışsın boşver Allah gönlüne göre bi doktor çıkarsın karşına inşallah. Ne biçim yerler var ya bide dünya para alırlar .
anadolu yakasında otuyorum maltepe
kadıköyde akif alkan özel
böyle bişi olamaz cidden ama heryere şikayet ettim kesinlikle gitmem bu akşam emine hanım diye bi doktor varmışşş ona gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı :)
periiiiiiiii gızz yozgat lıı ama kayseri ekmaa yiyenn anne adayııı nbr sınn bnm alıntıya baksana ya aksamkı duurmumm sennkınden mı acabaaaaaaaa tepik yedim gızz banada 28 de ıkı dr da erkege benzıyor dedıı kemıkden mı anladınız dedım yok pıpı den dediiiibende şubatın 8 de gitcem doktora bir türlü vakit geçmiyor artık bebeğimin karnımda kaydığını hissediyorum dün öyle bir kaydıkı soldan sağa yerimden irkildim kalktım bebişimi özledim
allah gönlümüze göre versin inşallah kızlar.... aklınızda bulunsun kilo vermekte zorluk çekerseniz... dukan diyetini uygulayın... ben düğünümüz için 17 kilo verdim... doğum sonrası için beni motive edicek tek düşünce bu...
kızlarr gece 12 gıbı uyudum tam uykuya daldım solumada yatmıstım kocısden destek alarak ama!!!
uykudayken solumda bir sıcrama hıssettım kı sormayım resmen benı uadırdı zıplattı acaba tepik mi salladıkii benım sogan cücügümm ne dersınızzz ayy bır mutlu oldumm o halinee ya askımın meyvesi benimm canımınnn canı bebegimm benimm suan bılene ıcım bır hos oldu anne oluyorummmmmm cok sukurrrrrrrrrrrrr
sevınc aglaması bunlar heeeeeeee bu arada bugun 16 haftaya gırmısızzzzzz cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 16.haftanın ilk tepigi olmasın bu sakın!!!!!!!!:26:
kıs o kaa yapma yaa benım kocıs de tıkk yok yaaaaaaaaaao ka yuklenme kocısıneee kısss(biraz yüklen canımm:13:)
ya kızlar ben sütten ve yumurtadan tiksindim azıma sürünce öğürmeye başlıyorum
süt yerine günde bi şişe soda içiyorum ama şimdi bi video izledim dr bebek kalsiyumu sizden alır ama sizde sonra kemik erimesi görüşür dio
bide günde 2 defa ceviz haftada 2 defa balık 2 defa ıspanak ve semiz otu yememiz gerekiyomuş omega 3 için
çok moralim bozuldu benim ben bebişimi iyi beslemek istiyorum ama çoğu şeydende tiksindim hergün yiyemiyorum
günaydın kızlar... ay valla tam haile modundayım kıyafetler falan ....
Teşekkür canım bi ara incelemiştim sanki zor bi diyet gibi tek yönlü besleniyorsun ya sen ne kadar süre de verdin 17 kiloyu
elif bursadaymışsın sen... özel bahar nagihan hanıma gitmeni öneririm... mükemmel bir doktor... ablam 11 gün önce orda doğum yaptı... hem ilgi hem hijyen hem fiyat inanılmaz güzel... ben hala orda olsam kesinlikle baharda nagihan hanıma giderdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?