2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Kızlar doktordan geldim:))))

Herşey yolundaymış,gördüm bir ay sonra bebişimi kıpır kıpır maşallah Boyu 14cm agırlıgı 135 gr.

Cinsiyetini de ögrendik doktorumuz %90 ERKEK dedi. Çin takvimine göre doğru çıktı.

Darısı merak eden herkes için saglıkla ve sıhhatle haberler almak nasip olsun inşallah tez zamanda!!!!!

Son düzenleme:
sağol canım. nagihan hanım cok öneren var ama çok çok yoğun bi doktormuş randevu almak çok zor. bi ay sonraya bile randevu alamıyorsun.

evet bu çok doğru ama çok sık çağıran bi doktor değil zaten... ilk randevunu almakta zorlanırsın sadece... sonra muayeneden çıktıgın gibi randevunu alırsan asla sorun yaşamazsın... ablam medicalparkın 5 te 1i fyatına doğum yaptı... hemde sezeryan (zorunlu sezeryan)

sanırım 3 ay sürdü... ama tüm evreleri tamamlayamadan hamile kaldım... ben protein sevdğim için inan hiç zorluk çekmedim... sebze ve meyve aşığıysan zor bi diyet... yapılamayabilir...

Aynen ben sebzeciyim etide severim ama öyle aman aman aramam ama bakalım deniyebilirim spora kesin başlarım da ...

iyiyim canım sen nasılsın oğluma çorba yapıyordum yeni geldim evet aynı durum vanım erkek bebek erkenden oynamaya başlar derler benim ilkimdede öyle olmuştu inşallah canım sağlıcakla doğsunlarda başka birşey istemem bana bu gidişle 3.çocuğun yoluda gözükecek 1 tanede kızım olsun istiyorum

Ya oda erkek olursa ozaman 4. Yümü düşünüceksin canım yoksa pes mi edersin :)))

Ya oda erkek olursa ozaman 4. Yümü düşünüceksin canım yoksa pes mi edersin :)))

birde kızım olsun istiyorum pembe elbiseler giydireyim saçlarına tokalar takayım istiyorum eğer oda erkek olursa kayınbabam yaşadı derim çünki bir kız bir erkek kardeşler ve hiç akrabası yok kayınbabamın soyunu devam ettirecek torunları olur o açıdan sevinirler kaynanam demişti zaten buda erkek diye ama bakalım kesin belli değil

saol cnm içim rahatladı ama napim beslenemiyomuşum gibi geliyo çok fazlada bişi yemiyorum benim mide küçük fazla yiyince ağrı yapıyo bunlarıda yemeyince beslenemiyomuşum gibi geliyo

senin test sonuçların çıkıcaktı yanlış hatırlamıyosam varmı bir gelişme?

Benimde kan değerlerim normal çıktı hatta 7. hafta civarında ürtiker olduğum için geç bile başladım ilaç alerji yaparsa diye. Doktorum durumu bana şöyle açıkladı hamile kalmadan önce vücudunda 5 lt kan varsa hamilelikle birlikte kanına su katılmış gibi düşün bu 7 lt ye çıkıyor ki ilerleyen dönemlerde daha da artıyor, doğal olarak 5 lt ye yeten demir 7 lt ye yetmiyor mutlaka demir ilacı ile takviye yapmamız lazım dedi. Benim bu arada bebişten ziyade esnekliği artan düz kaslarım sayesinde göbüşüm çıktı :) midem ve bağırsaklarımdaki esnemeden kaynaklanıyor sanırsam eşime bunu anlatmak biraz zaman aldı o hep bebişin büyüdüğünü zannediyordu

allahım saglıklı sıhatlı kucagına almayıda nasıp eder ınsallah :)

hayırlı osun gözünaydın tatlım pek sevindim bu güzel haberi duydukça

ya benimde kanım 10 lara düşmüş kan hapını bıraktım sabah akşam kan şurubuna başladım

Hayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına :)))
sagol canım benımm allah razı olsun hep ıyı seylerıyle karsılasalım ınsll

hayrlısı ıle ınsl eltımınde ıkı oglusu var
oda 3.düşünüyor bızımkı buyusunde bıraz dıyorrr:):):):)
ev cocuk sevgısıne alıssınn da dıyor hehehhayırlısı hakımızda ınsl canım bende ılk bebegım 2.yasına yaklassında 2.dusunuyoruz sag saglım bunukucagımızıa alalımda ınsll

ilk tekmem onaylandıı yanii çokk şükürrrrrrrrrrrrrrrrr

dur orayada bi bakayım o zaman canım sağolsın inşallah olur valla hemen bi doktor edinmem lazım zamanda daralıyor.

ay bizimki de evine temizlik yapar akşam da ağler ah yorudlum diye maksat millet pohpohlasın aynı bunlar yaa.. iyi yapmışsın ver cevabını hele hamileyken yapmasan da ya benim de canım çekti ama tansiyonumdan herhalde ayakta duracak halim yok de dursun yapsın

baya aldık di mi kilo benim doktor kızıyo kiloya akşam mı gitcen kontrole ne heyecanlı hadi işallah gösterir sıpa

evet canım ya bizimki de dedi zaten geçen kontrolde sonraki ay da bakacağız böyle giderse önlem almamız lazım diye, du bakalım inş gösterir teyzişi ben de en çok göstermez diye korkuyorum

Kixlar karnim ve belim cok agriyooorrrr.krsmplar girip duruyor.belim de adet olacak gibi agriyor.normalmi sizce.

bana da olmuştu dün

bence sen haklısn artık eski dünya değil yaşadığımız, boşver bizimki e öyle dediğinde hemen istisna buluyorum falancanın çocuğu da dediğin gibi büyütülmüş ama gör bak şimdi ne alakası var inanma bunlara hurafe diye kendimden emin şekilde sallamadığımı gösteriyorum, boşver söylesinler sen kendi bildiğine inan, eskiden ayıpmış kadınların hamileyim demesi ama şimdi öyle bir dünyadayız ki mecbur bilinecek öğrenilecek

bizimkine de herkes diyor çok şanslısın böyle bir gelinin var diye de bizimki o da çok şanslı diye terbiyesizlik yapıyor ama allahtan yakınları hepsi huyunu bildiklerinden bana gizli gizli iyi dayanıyorsun buna diyorlar :)) hehehehehheee

oh canım gözün aydın maaşallah

ben cıkar sonra görüşürüz hanımlar inşallah allah a emante olunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…