Aynı şekilde benimde çin takviminde erkek rus takviminde kız çıkmakta. Bende meraktayım bir ay oldu artık kontrolüm de cuma günü ama yarın gideceğim daha fazla dayanmaya mecalim kalmadı:)) İnşallah cinsiyeti de öğrenirsem hangi takvim daha tutarlı söylerim artık sana da canım.
sağol canım. nagihan hanım cok öneren var ama çok çok yoğun bi doktormuş randevu almak çok zor. bi ay sonraya bile randevu alamıyorsun.
sanırım 3 ay sürdü... ama tüm evreleri tamamlayamadan hamile kaldım... ben protein sevdğim için inan hiç zorluk çekmedim... sebze ve meyve aşığıysan zor bi diyet... yapılamayabilir...
periiiiiiiii gızz yozgat lıı ama kayseri ekmaa yiyenn anne adayııı nbr sınn bnm alıntıya baksana ya aksamkı duurmumm sennkınden mı acabaaaaaaaa tepik yedim gızz banada 28 de ıkı dr da erkege benzıyor dedıı kemıkden mı anladınız dedım yok pıpı den dediiiihakkımızda hayrlısıı bu ayın 25 de gıdecegız hayırlısı ıle bakalım kesınlesırr ppicanım
iyiyim canım sen nasılsın oğluma çorba yapıyordum yeni geldim evet aynı durum vanım erkek bebek erkenden oynamaya başlar derler benim ilkimdede öyle olmuştu inşallah canım sağlıcakla doğsunlarda başka birşey istemem bana bu gidişle 3.çocuğun yoluda gözükecek 1 tanede kızım olsun istiyorum
Ya oda erkek olursa ozaman 4. Yümü düşünüceksin canım yoksa pes mi edersin :)))
üzülme canm bunlara takma kafanı o her türlü beslenir. annelerimiz aç bile kalarak geçirmişler hamileliklerini. bak bize bişey olmuşmu olmamış. bende her türlü etten sütten ve yumurtadan tiksindim mesela. herşeyin doğalını almak en iyisi tabiki ama vitamin alıyorum omega 3 alıyorum napıyım olduğu kadar. yesem kusucam ölesi dahamı iyi? yiyebildiğin kadar. kendine eziyet etme boşuna keyfine bak sen kötü şeyler düşünme. psikolojin daha önemli bence :)
tabloya eklendinizz....
annelitee egzersiz olarak ne yapiiyorsun canim hos benim yurumem bile yasak amahayirlisi
kizlar hemoglobininiz kac kaniniz dusuk oldugu icin mi verdi demir hapini bana vermedi kanim 12.3 cikti
bide artik inmeyen bir gobekim var ama cok degil 56 ile hamis kaldim 58. 5 gordum tartida ama bu hafta 57.5 tum hep 1.5 kilo aldim toplamda birde zaten bu haftadan sonra hizla almaya ve buyumeye baslayacakmisiz cok heyecanliyimcok sukur
Kızlar doktordan geldim:))))
Herşey yolundaymış,gördüm bir ay sonra bebişimi kıpır kıpır maşallah Boyu 14cm agırlıgı 135 gr.
Cinsiyetini de ögrendik doktorumuz %90 ERKEK dedi. Çin takvimine göre doğru çıktı.
Darısı merak eden herkese saglıkla ve sıhhatle haberler almayı nasip olsun inşallah tez zamanda!!!!!
kızlar doktordan geldim:))))
herşey yolundaymış,gördüm bir ay sonra bebişimi kıpır kıpır maşallah boyu 14cm agırlıgı 135 gr.
Cinsiyetini de ögrendik doktorumuz %90 erkek dedi. çin takvimine göre doğru çıktı.
Darısı merak eden herkese saglıkla ve sıhhatle haberler almayı nasip olsun inşallah tez zamanda!!!!!
bu profil resmindeki sizin kendi oğlunuzun mu resmi?[
evet ilk meleğim...
benimde kan değerlerim normal çıktı hatta 7. Hafta civarında ürtiker olduğum için geç bile başladım ilaç alerji yaparsa diye. Doktorum durumu bana şöyle açıkladı hamile kalmadan önce vücudunda 5 lt kan varsa hamilelikle birlikte kanına su katılmış gibi düşün bu 7 lt ye çıkıyor ki ilerleyen dönemlerde daha da artıyor, doğal olarak 5 lt ye yeten demir 7 lt ye yetmiyor mutlaka demir ilacı ile takviye yapmamız lazım dedi. Benim bu arada bebişten ziyade esnekliği artan düz kaslarım sayesinde göbüşüm çıktı :) midem ve bağırsaklarımdaki esnemeden kaynaklanıyor sanırsam eşime bunu anlatmak biraz zaman aldı o hep bebişin büyüdüğünü zannediyordu :d
sagol canım benımm allah razı olsun hep ıyı seylerıyle karsılasalım ınsllHayırlısı olsun canım çok sevindim senin adına :)))
iyiyim canım sen nasılsın oğluma çorba yapıyordum yeni geldim evet aynı durum vanım erkek bebek erkenden oynamaya başlar derler benim ilkimdede öyle olmuştu inşallah canım sağlıcakla doğsunlarda başka birşey istemem bana bu gidişle 3.çocuğun yoluda gözükecek 1 tanede kızım olsun istiyorum
bu profil resmindeki sizin kendi oğlunuzun mu resmi?[
evet ilk meleğim...
YARABBİM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN SANŞI BAHTI AÇIK OLSUN PEK SEVİMLİ KERETA
evet bu çok doğru ama çok sık çağıran bi doktor değil zaten... ilk randevunu almakta zorlanırsın sadece... sonra muayeneden çıktıgın gibi randevunu alırsan asla sorun yaşamazsın... ablam medicalparkın 5 te 1i fyatına doğum yaptı... hemde sezeryan (zorunlu sezeryan)
kendni strese sokma ablam 5,5 aydan sonra doktorunu bulabildi... öncesinde gitmediği yerkalmadı...dur orayada bi bakayım o zaman canım sağolsın inşallah olur valla hemen bi doktor edinmem lazım zamanda daralıyor.
Benim kv de de öyle şu olsa da yesek bunu yapında yiyelim geçen bana ......yapalım dedi kusura bakma anne ..... Falan yapamam dedim seninde içinden birşey yapmak gelmiyor dedi uğraştırıcak şeyler yapamam şimdi dedim her yerim ağrıyor sonra . İstiyorsa kendi yapsın . Aç gözlü daha evi damı yiyor sonra tansiyonu çıkıyor az da Yedim birşey de yemiyorum neden oluyor ki diyor :))))) hak ediyor ...
baya aldık di mi kilo benim doktor kızıyo kiloya akşam mı gitcen kontrole ne heyecanlı hadi işallah gösterir sıpa
Kixlar karnim ve belim cok agriyooorrrr.krsmplar girip duruyor.belim de adet olacak gibi agriyor.normalmi sizce.
Canım ben baştan bi süre de olsa kayınvalide ile yaşıcağımı bilseydim bi süre beklerdim yinede evlenmezdim . Gerçekten zor oluyor en kötüsü de eşinle rahat rahat birlikte olamıyorsun aman ses duyulur aman ses olur vb :))) akşamları sarılarak tv bile izleyemiyoruz doğru düzgün ben birşey derim kayınvalide zıttını söyler ben yemek yaparım böyle yaparsan yada şunu koyarsan daha güzel olur der sanki çok yemek yapmayı biliyormuş gibi seni gezmeye götürmek ister sen istemeyince surat asar kv kızarsın surat yaparsın niye anneme surat yapıyorsun diye eşinle tartışırsın vb...... Daha bir çok şey canım az kaldı kendi evime geçicem ama tahammülüm de kalmadı artık . Eşime de dedim ama bak annenle aynı yerde kalmaya devam edersek bi kavga daha edersek düzelmez aramız bende susmam bu sefer dedim ama dinlemedi olanlar oldu... Mesela geçen birşeye çok kızdım bakalım kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz geri kafalı olan o mu ben mi bensem söyleyin hiç alınmam aksine düzeltirim kendimi. Şimdi görümcemin bi arkadaşı geldi bunlar kapalı cemaate bağlı kişiler bu arada .... Kapalı ve cemaate bağlı olmaları tabiki sorun değil li kapanmayı düşünen insanlardan biriyim .. Neyse hamilelikten konu açıldı kv dedi ki görümcenin arkadaşına işte birisi kim olduğunu çıkaramadım şimdi hamileyken hamileliğini hiç belli etmemiş çocuğu çok edepliymiş hamilelikte hamileliğini belli etmeyenlerin gizleyenlerin çocukları çok Edepli iyi huylu olurlarmış vb. .,,,,,, bende atladım tabi öyle değil dedim edeplilik hamileliği saklamakla olmaz ailenin yetiştirmesiyle olur dedim aile nasıl yetiştirirse çocukta öyle olur hayır öyle değil dedi bende düşüncelerimiz çok farklı olabilir dedim kapattım konuyu .sizce nedir burda doğru olan .,.
Aynen canım yok gelinim böyle iyi yok yemeği çok güzel yapar yok çok temiz vb... Misafiri gelince de güzel ağırlıyorum herşeyiyle onlarda memnun kalıyor heryerde anlatıyorlar gelini pek iyiymiş çok güzel ağırladı bizi diye bunun kulağına gelince mutlu oluyor tabi ama küçücük bi tartışmada nedir bu gelinden çektiğim be biçim gelinsin sen .
Kızlar doktordan geldim:))))
Herşey yolundaymış,gördüm bir ay sonra bebişimi kıpır kıpır maşallah Boyu 14cm agırlıgı 135 gr.
Cinsiyetini de ögrendik doktorumuz %90 ERKEK dedi. Çin takvimine göre doğru çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?