2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

yaaa ben de tekme yemek istiyoruuuuummmm

kızlar ben artık rahat yatamıyorum o yüzdende hamile yastığı almayı düşünüyorum fakat ne alcağıma karar veremedim siz hangi modeli ve markayı kullanıyosunuz memnunmusunuz?

kendni strese sokma ablam 5,5 aydan sonra doktorunu bulabildi... öncesinde gitmediği yerkalmadı...

evet bizde geziyoruz doktor doktor eşimde kızmaya başladı size doktor beğendiremedik diye ister istemez korkuyor insan kendim için değil bebiş için endişe ediyorum.

evet bizde geziyoruz doktor doktor eşimde kızmaya başladı size doktor beğendiremedik diye ister istemez korkuyor insan kendim için değil bebiş için endişe ediyorum.

diyorum ya hala bursada olsam... kesinlikle gidiceğim ilk ve son tercihim olurdu... bi denemeni öneririm... inan hiçbişey kaybetezsin... doktorla enerjinin tutup tutmayacağı çok önemli... bak o hastanede başka doktor önermem asla...

canım bence geri kafalı olan tabiki kaaynanan.en iyisini demişsin sen. beraber yaşamak gerçekten çok zor. bende 19 yaşında evlendim 2 sene beraber yaşadık. evdede akranım iki görümce eşim tek erkek. kayınpeder yeni vefat etmiş fln. üstelik ben tüm gün evdede değilim. cumt. evlendim pazt. eşimle atölyemizde çalışmaya başladım deli gibi. ramazan davulcularıyla dükkan kapatıyoduk. yinede yaranamadım ağzım var dilim yok. allah var eşim beni hep korudu hiç biriyle yüzgöz etmedi ama hiç bir şeyden memnun olmadılar. yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında. tüm altınlarımı paralarımı eşime verdim sıkılmasın parasız kalmasın die. karı bizi evden kovdu. tek oğlan tekrar hatırlatıyorum bak eşim. sonra biz eşimle babamın evine yerleştik 8 ay kayseriye göçtük. düşün artık. sonra yavaş yavaş istanbula geldik düzenimizi kurduk. şimdi kaynana dötümü yalıyoda neye yarar bende açtığı yaraları hiç biri kapatamaz. allah bir oturanlara kolaylık versin ama ev ev üstüne olmuyo dünya iyiside olsan en güzel günlerin diken üstünde geçiyo.

elifçim mrb bende bursalıyım jale gürlüler e gidiyorum ilkide onda doğurdum şiddetle tavsiye ederim.. hemde normal doğum yaptım ilkini... şimdi umi plazada özel muayenesinde devam ediyor bu kadar güleryüzlü bi doktor görmedim ben hayatımda anne gibi bi görsen...

doğumları nerde yaptırıyor acaba jale hanım? hangi hastane?ve fiyat?

Son düzenleme:
kızlaaar iştahım açılsın istiyom ben de göbik hala yok üstelik 100 gram bile almış değilim neler iştah açar ne tavsiye ediyonuz biraz kilo alıp göbigim çıksın istiyomm yaaaa

sağol canım eşimi aradım şimdi randevu alsın diye.inşallah iyi olurda stresten kurtulurum bende.

dün eşim çapayı aradı bölüm başkanı amerikaya gitmiş miş. bütün raporları bekletiyolarmış stres olduk biraz dün. dedim ben doğuruncamı vercekler test sonçlarını. neyse eşimin biraz ağzı laf yapar aramış orayı burayı bugün 3 için gelin uzman doktorla görüşün demişler vericekler heralde test sonuçlarını. kötü bişi olsaydı labrotuar bu kadar bekletmezlerdi demiş sekreter.bakalım sonuçları alalım cerrahpaşaya gidicez. ben herşeyi haber vericem size :) bol bol dua edin bana :)

kızlaaar iştahım açılsın istiyom ben de göbik hala yok üstelik 100 gram bile almış değilim neler iştah açar ne tavsiye ediyonuz biraz kilo alıp göbigim çıksın istiyomm yaaaa

valla vitamin takviyeleri acayip acıktırıyo ben öle oldum valla elevit kullanmaya başladıktan sonra :)

bana 3 hastane söledi medicabil ren tıp ve mavi beyaz da en fazla 2.000 tlye diye konuştuk ama sana hangi hastane uygunsa orayada geliyor...

kızlar istanbulda doğumlar bu kadar pahalımı ya ben 2 sene önce sezeryan oldum suyum bittiği için ve 200 tl ödedik dikişlerim lazer dikiş ve şuan hiçbir izi kalmadı istanbulda hayat çok pahalı nasıl geçim ediyorsunuz:26:

kızlar bu arada ben 3 kilo aldım ama hiç bi pantolonum olmuyor ya. eski kilo almalarımdan çok farklı olduğunu hissettim. böle kilo almış gibi değilimde genişlemiş irileşmiş gibi hissediyorum kendimi. pantolonların önü kapanmayınca daha iyi anladım dedim 3 kilocuk bu kadarmı farkeder göbeğime sadece bebeyağı sürüyorum başka bişi kullanmama gerek varmı ki. siz tam olarak napıyosunuz topic kalabalıkken sorayım dedim bi :) gerçi anamın karnında 2 doğumdan sonra gram iz yok. genetiğime kodlamıştır sevgili anacığım bu özelliğini inşallaaahhh :)

valla vitamin takviyeleri acayip acıktırıyo ben öle oldum valla elevit kullanmaya başladıktan sonra :)

ben de 1 haftadır folbiolu kesip elevite başladım eğer öyle iştah açıyosa gün içerisinde alıyım ilacı ben düşük tehlikesine karşı progestan da içtiğim için elevitle onu gece yatmadan alıyorum ama artı k gündüz içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…