sagol canım benımm allah razı olsun hep ıyı seylerıyle karsılasalım ınsll
hayrlısı ıle ınsl eltımınde ıkı oglusu var
oda 3.düşünüyor bızımkı buyusunde bıraz dıyorrr:):):):)
ev cocuk sevgısıne alıssınn da dıyor hehehhayırlısı hakımızda ınsl canım bende ılk bebegım 2.yasına yaklassında 2.dusunuyoruz sag saglım bunukucagımızıa alalımda ınsll
ilk tekmem onaylandıı yanii çokk şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
kendni strese sokma ablam 5,5 aydan sonra doktorunu bulabildi... öncesinde gitmediği yerkalmadı...
YARABBİM ALLAH NAZARDAN SAKLASIN SANŞI BAHTI AÇIK OLSUN PEK SEVİMLİ KERETA
teşekkür ederm amin canım inşallah ikincide oğlum ilk miniğim kadar neşeli olur... bi görseniz kızlar çok sevecen daha 2,5 yaşında ama çok güldürüyo bizi ve okuladakilerde öle diyo... mesela gülün diye bi kaç şey anlatıyım ilk oğlumun ismi yiğit ikincide erkek olacakya şuan belirledik neyse alp olacak inşallah ama isim arayışımızda isim bulmaya çalışıyoruz eşimle o olsun bu olsun falan diye televizyondada dizi izliyoruz oan aslan bey falan dedi televizyonda ben dedimki aslan olsunmu faln diye yiğitte ordan ne dese beyenirsiniz: köpek olsun dedi ve bütün gece güldük tövbe tövbe yarabbi....
daha neler neler kızlar varya çok tatlı oluyorlar allah hepimize kolay doğumlar tatlı bebişler nasip etsin inşallah...
evet bizde geziyoruz doktor doktor eşimde kızmaya başladı size doktor beğendiremedik diye ister istemez korkuyor insan kendim için değil bebiş için endişe ediyorum.
Canım ben baştan bi süre de olsa kayınvalide ile yaşıcağımı bilseydim bi süre beklerdim yinede evlenmezdim . Gerçekten zor oluyor en kötüsü de eşinle rahat rahat birlikte olamıyorsun aman ses duyulur aman ses olur vb :))) akşamları sarılarak tv bile izleyemiyoruz doğru düzgün ben birşey derim kayınvalide zıttını söyler ben yemek yaparım böyle yaparsan yada şunu koyarsan daha güzel olur der sanki çok yemek yapmayı biliyormuş gibi seni gezmeye götürmek ister sen istemeyince surat asar kv kızarsın surat yaparsın niye anneme surat yapıyorsun diye eşinle tartışırsın vb...... Daha bir çok şey canım az kaldı kendi evime geçicem ama tahammülüm de kalmadı artık . Eşime de dedim ama bak annenle aynı yerde kalmaya devam edersek bi kavga daha edersek düzelmez aramız bende susmam bu sefer dedim ama dinlemedi olanlar oldu... Mesela geçen birşeye çok kızdım bakalım kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz geri kafalı olan o mu ben mi bensem söyleyin hiç alınmam aksine düzeltirim kendimi. Şimdi görümcemin bi arkadaşı geldi bunlar kapalı cemaate bağlı kişiler bu arada .... Kapalı ve cemaate bağlı olmaları tabiki sorun değil li kapanmayı düşünen insanlardan biriyim .. Neyse hamilelikten konu açıldı kv dedi ki görümcenin arkadaşına işte birisi kim olduğunu çıkaramadım şimdi hamileyken hamileliğini hiç belli etmemiş çocuğu çok edepliymiş hamilelikte hamileliğini belli etmeyenlerin gizleyenlerin çocukları çok Edepli iyi huylu olurlarmış vb. .,,,,,, bende atladım tabi öyle değil dedim edeplilik hamileliği saklamakla olmaz ailenin yetiştirmesiyle olur dedim aile nasıl yetiştirirse çocukta öyle olur hayır öyle değil dedi bende düşüncelerimiz çok farklı olabilir dedim kapattım konuyu .sizce nedir burda doğru olan .,.
teşekkür ederm amin canım inşallah ikincide oğlum ilk miniğim kadar neşeli olur... bi görseniz kızlar çok sevecen daha 2,5 yaşında ama çok güldürüyo bizi ve okuladakilerde öle diyo... mesela gülün diye bi kaç şey anlatıyım ilk oğlumun ismi yiğit ikincide erkek olacakya şuan belirledik neyse alp olacak inşallah ama isim arayışımızda isim bulmaya çalışıyoruz eşimle o olsun bu olsun falan diye televizyondada dizi izliyoruz oan aslan bey falan dedi televizyonda ben dedimki aslan olsunmu faln diye yiğitte ordan ne dese beyenirsiniz: köpek olsun dedi ve bütün gece güldük tövbe tövbe yarabbi....
daha neler neler kızlar varya çok tatlı oluyorlar allah hepimize kolay doğumlar tatlı bebişler nasip etsin inşallah...
ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN CANIM BENİM NEŞELİ OLDUĞU BİLE BELLİ SIPANIN 2 OĞLAN BİDE EŞİN 3 ERKEKİN KIYMETLİSİ BİZDE O TATLILIKLARINI GÖRÜRÜZ Dİ Mİ İŞALLAH CANIM HEPİMİZE KOLAY DOĞUMLAR
elifçim mrb bende bursalıyım jale gürlüler e gidiyorum ilkide onda doğurdum şiddetle tavsiye ederim.. hemde normal doğum yaptım ilkini... şimdi umi plazada özel muayenesinde devam ediyor bu kadar güleryüzlü bi doktor görmedim ben hayatımda anne gibi bi görsen...evet bizde geziyoruz doktor doktor eşimde kızmaya başladı size doktor beğendiremedik diye ister istemez korkuyor insan kendim için değil bebiş için endişe ediyorum.
elifçim mrb bende bursalıyım jale gürlüler e gidiyorum ilkide onda doğurdum şiddetle tavsiye ederim.. hemde normal doğum yaptım ilkini... şimdi umi plazada özel muayenesinde devam ediyor bu kadar güleryüzlü bi doktor görmedim ben hayatımda anne gibi bi görsen...
diyorum ya hala bursada olsam... kesinlikle gidiceğim ilk ve son tercihim olurdu... bi denemeni öneririm... inan hiçbişey kaybetezsin... doktorla enerjinin tutup tutmayacağı çok önemli... bak o hastanede başka doktor önermem asla...
ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN CANIM BENİM NEŞELİ OLDUĞU BİLE BELLİ SIPANIN 2 OĞLAN BİDE EŞİN 3 ERKEKİN KIYMETLİSİ BİZDE O TATLILIKLARINI GÖRÜRÜZ Dİ Mİ İŞALLAH CANIM HEPİMİZE KOLAY DOĞUMLAR
inşallah tabiki görürsünüz bi görsen zaten şimdiden paylaşamıyorlar beni 3. de olunca napçam bilmiyorum allah sizlerede nasip etsin inşallah...
bu arada gurubun çoğu erkek çocuk annesi ama şöyle söyleyeyim erkek çocuk gerçekten çok güzel bir duygu resmen anne aşığı diyolarya öyle süper bişey... saçınızı yaparsınız anne çok güzel yakışıklı olmuşssun sen der ... daha neler neler...
bana 3 hastane söledi medicabil ren tıp ve mavi beyaz da en fazla 2.000 tlye diye konuştuk ama sana hangi hastane uygunsa orayada geliyor...doğumları nerde yaptırıyor acaba jale hanım? hangi hastane?ve fiyat?
saol cnm içim rahatladı ama napim beslenemiyomuşum gibi geliyo çok fazlada bişi yemiyorum benim mide küçük fazla yiyince ağrı yapıyo bunlarıda yemeyince beslenemiyomuşum gibi geliyo
senin test sonuçların çıkıcaktı yanlış hatırlamıyosam varmı bir gelişme?
inşallah tabiki görürsünüz bi görsen zaten şimdiden paylaşamıyorlar beni 3. de olunca napçam bilmiyorum allah sizlerede nasip etsin inşallah...
bu arada gurubun çoğu erkek çocuk annesi ama şöyle söyleyeyim erkek çocuk gerçekten çok güzel bir duygu resmen anne aşığı diyolarya öyle süper bişey... saçınızı yaparsınız anne çok güzel yakışıklı olmuşssun sen der ... daha neler neler...
BAZEN Bİ KORKU OLUYO İÇİMDE ONDANDIR ANNELİKLE İLGİLİ HERALDE ÖBÜR SIPADA DOĞSUN AYAKLANSIN KİME GİDECEĞİNİ ŞAŞIRIRSIN ARTIK ERKEKLER ANNECİ DEDİĞİN GİBİ BENDE OĞLUM OLSUN ÇOK İSTİYORUM AMA HAYIRLISI KIZ ERKEK FARKETMİYO BABAMIZ KIZ DİYO BAKALIM NE CIKACAK
kızlaaar iştahım açılsın istiyom ben de göbik hala yok üstelik 100 gram bile almış değilim neler iştah açar ne tavsiye ediyonuz biraz kilo alıp göbigim çıksın istiyomm yaaaa
bana 3 hastane söledi medicabil ren tıp ve mavi beyaz da en fazla 2.000 tlye diye konuştuk ama sana hangi hastane uygunsa orayada geliyor...
valla vitamin takviyeleri acayip acıktırıyo ben öle oldum valla elevit kullanmaya başladıktan sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?