2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

inşallah annene çektiysen olmaz ama iç karnın darsa mutlaka olacak çatlak benim iç karnım dardı ve çatlağım var son aylarda daha çok oluyor canım

Benim ikili test yapılmadı o yüzden doktorum da 3lü test yapacagını söylemişti. Bugun kontrol günümdü doktor hiçbir aksilik olmadıgını söyledi ama haftaya gel yaparız testleri dedi.

İnşallah haftaya da 16 +3 olacagım yani yaptıran varsa sizde de yakın tarihlerde miydi?

Son düzenleme:

Ya zaten daha erken haftalardayız dr.ilk söylemek dahi istemedi ama tahmin yaparım sakın kapılmayın dedi sonra ultrasonda baktı resmen ben de gördüm açmıştı bacaklarını ve ortada küçük bir çıkıntı gördük aynı anda erkek dedik dr'la :)) hayırlısı artık sağ salim olsunlarda bu devirde kız erkek farketmiyor hele benim gibi 10 yıl hasret çekmiş biri için...inş.herşeyn hayırlısı olsun hepimiz için.

eğer ilk defa gündüz içeceksen yemekten bi süre sonra iç aç karnına içme biras bulantı yapmıştı bende. ben kahvaltıdan 1-1,5 saat sonraya alıştırdım kendimi.

gene ilk doğumum 2010 da normal doğum jimerde idi 1750 falan ödemiştik. çok uçuk burda fiyatlar en köklüsü acıbadem 17.000 tl sonra jimer 4,500 tl sonra diğerleri birbirine yakın ama en uygunu zannedersem baharmış 450 tl falan diyorlardı....

bana kız gıbı geldı bırden hem ne guzel olur oglun vardı sanırım bır kız bır erkekk

etrafımdaki bir çok kişi de senle aynı düşüncede de ben bilemiyom işte evet cnm 1 oğlum var oğlumun içinede kız doğuyor fakat oğlan olsun ben uğraşamam onun sevgilisi ile filan döver gelirim başım derde girer diyo

Belirtilerini söyle tatlım ve şuanki durumunu (göbek şekli) Çin Rus takvimi :)))) bende içimden geçeni söyliyim :)))) müneccimiyim ayoll ben belirtilere göre içimden geleni söylüyorum :)))))))))

göbek şeklim yayvan cnm zaten geniş bi vucudum var yani hamile kıyayeti giydiğimde 6/7 aylık gibi duruyorum kendi kilomdan dolayı :) çin takvimi x sitesinde erkek ama telime indirdiğim uygulamada kz çıktı rus takvimi erkek çıktı evde yiğenlerimin yaptığı tuz testi kız çıktı hcg 75 buna göre kız olması gerekiyo tatlı yada ekşi ağırlıklı bi beslenmem yok sol göğsümü oğlum daha çok emdiği için halen o daha büyük ve bebişi tam göbek deliğimin altında hissediyorum ve tekmelerimide o bölgeden alıyorum evet senacım sana çok seçenekli bulmaca hadi bul bakalım :)

Arkadaslar bisey sorucam ya sizdede cok gaz oluyomu aksamlariiii ben gazdan duramiyorum yaaaa

evet cn bi çoğumuzda var bende dahil gazman gibiyim

kuzum eski insanlar iyi niyetliler diye düşün benzer bişeyi ben anacığımla yaşadım hamilelik testini yiğenimle beraber yaptık pozitif çıkınca o çığlık attı evin içinde oğlumda odasında idi o anda çığlık atınca koştu geldi öylelikle öğrendi çok sevindi falan filan akşamınada kuzenimin kına gecesine gittik orda benim haberim oluncaya kadar tüm akrabalara söylemiş kardeşim oluyo diye tabi annem kızdı daha çok erken bu kadar erken yaygaramı yapılır dedi ertesi gün hayırlı olsun allah kucağına almaya nasip etsin annecim ama keşke biraz söylemese idiniz dedi bende alinin yaydığını söyledim oda aliyede söylemiyecektin kötü bişey olursa oda çok üzülür iyşallah sağ sağlim alırsın kucağına dedi düşündüm haklı idi ama bunun edep ve eddepsizlikle tabiki alakası yok bence ama hani vardır ya bir sürü hurafe ağaçtan meyva kopartırsan eli uzun olur saçını kestirirsen ömrü kısa olur gibi eski insanların inandığı buda öyle bişey bence

kızlaaar iştahım açılsın istiyom ben de göbik hala yok üstelik 100 gram bile almış değilim neler iştah açar ne tavsiye ediyonuz biraz kilo alıp göbigim çıksın istiyomm yaaaa

kuzum acelen ne nasılsa almaya başlıcan bi kaçay sonra

canım ben de asıl iştah problemi var yani iştahsızım iştahım açılsın istiyom

bacım allah kolaylık versin bu ne kadar para ya paraya gözleri doymuyor bir hastadan bu kadar para alıyorsa bunlar para içinde yüzüyorlardır rabbim yar ve yardımcınız olsun

ben 25 inde 4 lü yaptırcam cnm 3 lü yaptırmadım

canım ben de asıl iştah problemi var yani iştahsızım iştahım açılsın istiyom

hım ozmn acı ye yemekte bende güzel iştah yapıyo mide sorunun yoksa tabi

sağol canım. nagihan hanım cok öneren var ama çok çok yoğun bi doktormuş randevu almak çok zor. bi ay sonraya bile randevu alamıyorsun.

bende almıştım nagiha hanıma randevu baya sıkıntılı. sonra gitmedim acil bi durum olsa ulaşamazsın doktora istediğin an alamıyosun randevu ve doğuma girmeme ihtimali varmış mesai saati dışındaysa.bunları duyunca soğudum gitmedim ama fiyatı iyi gerçekten.

:)
ERKEKKK
kesin bizimkisi :)
Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah canım..

aşerdiğin şeyler varmıydı böyle dikkatini çeken bizimle paylaşabileceğin

belki herkeste farklıdır ama ben acı ve ekşiye aşeriyorum tatlıyla hiç aram yok çin takvimi doğru çıktı. öyle 1 falan eklemeden direkt tabloya bakarak yorumlayarak. birde göbüşüm öne doğru gidiyor yan taraflar dolmadı.

kaçıncı haftada öğrendin canım.ben 112.haftada öğrenemedim de...
14+4 çıktı heer seferinde ultrason tarihi 3-4 gün farkediyo benim .. çok çok belliydi benimki uyuyordu bebişim bacaklarını açmış parmağı ağzında uyuyordu bizde çok rahat gördük doktordan önce ben söyledim zaten o da evet dedi :)
[

bak buda sıkıntı işte bişi olsa kim ilgilencek ???? ayrıca bursada hastaneye acilden gidersen kendi hastası diilse doktorlar ilgilenmiyorlar seninle.direk doktorun kim diye soruyorlar

bak buda sıkıntı işte bişi olsa kim ilgilencek ???? ayrıca bursada hastaneye acilden gidersen kendi hastası diilse doktorlar ilgilenmiyorlar seninle.direk doktorun kim diye soruyorlar

evet mesai saati dışındaysa doğumun kim nöbetçiyse o giriyo doğuma... o dezavantajı... ben bunu görmedim ablam 2 gün yattı hastanede... tesadüf doktoru nöbetçiydi ve o grdi doğumuna...

yaaa bananeee bende öğrenmek istiyom ayın 25 dr söylemezse size şikayet edeyim göbişler ile dövmeye giddelim dr olurmu kzlar

kaynanatör aradı.....
ilk aradı açmadım..... 10 dk sonra aradım beni aramışsın dedim... ne o duymuyosun telefonları dedi... dedim süpürge açıktı ondan duymadım... ne bu iki gündür temizlik temizlik dedi... dün çamaşır yıkadım bugun evi temizliyorum dedim... gel bize dedi... yok dedim yatıyorum kalkıyorum yemek yapıp yiyiyorum... dinlene dinlene temizlik yapıyorum dedim... e iyi o zaman sen bilirsin... sağol dedim... tabi görüşme esnasında telefon kapandı bide... tekrar aradığımdada diyoki "ne o tlefonunda mı çekmiyo" benim telefon bozuk kapanıyo böyle arada dedim....

sinirlerimi bozdu ya....

yaa kızlarrr ben cokk kotuyummm
bılmıyorum sızde durumlar nasıl ama bu iç karın yurtılması muhabbeti varya bende fecı durumda
oturken kalkarken yatakta dönerken yanı cok sık olarak kasıklarımda resmen bır yırtlma oluyo içte. ama her seferınde aklım gıdıyo
bu kadar sık olması normalmı yaa
netde bıraz arastırım dedım iç karın yırtılması lafan yazdım pek bırsey bulamadım bu konudaa napcam bennn

evet mesai saati dışındaysa doğumun kim nöbetçiyse o giriyo doğuma... o dezavantajı... ben bunu görmedim ablam 2 gün yattı hastanede... tesadüf doktoru nöbetçiydi ve o grdi doğumuna...

mesela ben konuştum doktorumla gece nöbetiniz dışında doğuma giriyomusunuz diye evet geliyorum dedi. zaten çok tatlı bi bayan facede grubu falan var bütün bebişlerle foto çekilip koyuyo

kuzum bende öyleğim yapacak bişey yok ben kesin içeri neşter soktu bu gizli gizli diyom mekik çekersin çok acır ya aynen öyle çok cnımı yakıyoo benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…