kızlar bu arada ben 3 kilo aldım ama hiç bi pantolonum olmuyor ya. eski kilo almalarımdan çok farklı olduğunu hissettim. böle kilo almış gibi değilimde genişlemiş irileşmiş gibi hissediyorum kendimi. pantolonların önü kapanmayınca daha iyi anladım dedim 3 kilocuk bu kadarmı farkedergöbeğime sadece bebeyağı sürüyorum başka bişi kullanmama gerek varmı ki. siz tam olarak napıyosunuz topic kalabalıkken sorayım dedim bi :) gerçi anamın karnında 2 doğumdan sonra gram iz yok. genetiğime kodlamıştır sevgili anacığım bu özelliğini inşallaaahhh :)
%51 çok düşük canım benim kine de dedim ben erkek hissediyorum erkek kesin dedim %51 kız dedi içimden haşi ordan bunak dedim dalga geçti benle ben hiç oralı olmadım yani bidahada gitmedim ona :)))))))) ama güzel haberler Alman'a çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah :)))
ben de 1 haftadır folbiolu kesip elevite başladım eğer öyle iştah açıyosa gün içerisinde alıyım ilacı ben düşük tehlikesine karşı progestan da içtiğim için elevitle onu gece yatmadan alıyorum ama artı k gündüz içeyim
kızlar istanbulda doğumlar bu kadar pahalımı ya ben 2 sene önce sezeryan oldum suyum bittiği için ve 200 tl ödedik dikişlerim lazer dikiş ve şuan hiçbir izi kalmadı istanbulda hayat çok pahalı nasıl geçim ediyorsunuz:26:
gunaydin kizlar.sabah kalktigimda azimda demir yalamis gibi bi his vardisizde de varmi boyle bisey.bi de butun dislerim agriyoooorrrrr
bana kız gıbı geldı bırden hem ne guzel olur oglun vardı sanırım bır kız bır erkekk
Belirtilerini söyle tatlım ve şuanki durumunu (göbek şekli) Çin Rus takvimi :)))) bende içimden geçeni söyliyim :)))) müneccimiyim ayoll ben belirtilere göre içimden geleni söylüyorum :)))))))))
Arkadaslar bisey sorucam ya sizdede cok gaz oluyomu aksamlariiii ben gazdan duramiyorum yaaaa
Canım ben baştan bi süre de olsa kayınvalide ile yaşıcağımı bilseydim bi süre beklerdim yinede evlenmezdim . Gerçekten zor oluyor en kötüsü de eşinle rahat rahat birlikte olamıyorsun aman ses duyulur aman ses olur vb :))) akşamları sarılarak tv bile izleyemiyoruz doğru düzgün ben birşey derim kayınvalide zıttını söyler ben yemek yaparım böyle yaparsan yada şunu koyarsan daha güzel olur der sanki çok yemek yapmayı biliyormuş gibi seni gezmeye götürmek ister sen istemeyince surat asar kv kızarsın surat yaparsın niye anneme surat yapıyorsun diye eşinle tartışırsın vb...... Daha bir çok şey canım az kaldı kendi evime geçicem ama tahammülüm de kalmadı artık . Eşime de dedim ama bak annenle aynı yerde kalmaya devam edersek bi kavga daha edersek düzelmez aramız bende susmam bu sefer dedim ama dinlemedi olanlar oldu... Mesela geçen birşeye çok kızdım bakalım kızlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz geri kafalı olan o mu ben mi bensem söyleyin hiç alınmam aksine düzeltirim kendimi. Şimdi görümcemin bi arkadaşı geldi bunlar kapalı cemaate bağlı kişiler bu arada .... Kapalı ve cemaate bağlı olmaları tabiki sorun değil li kapanmayı düşünen insanlardan biriyim .. Neyse hamilelikten konu açıldı kv dedi ki görümcenin arkadaşına işte birisi kim olduğunu çıkaramadım şimdi hamileyken hamileliğini hiç belli etmemiş çocuğu çok edepliymiş hamilelikte hamileliğini belli etmeyenlerin gizleyenlerin çocukları çok Edepli iyi huylu olurlarmış vb. .,,,,,, bende atladım tabi öyle değil dedim edeplilik hamileliği saklamakla olmaz ailenin yetiştirmesiyle olur dedim aile nasıl yetiştirirse çocukta öyle olur hayır öyle değil dedi bende düşüncelerimiz çok farklı olabilir dedim kapattım konuyu .sizce nedir burda doğru olan .,.
kızlaaar iştahım açılsın istiyom ben de göbik hala yok üstelik 100 gram bile almış değilim neler iştah açar ne tavsiye ediyonuz biraz kilo alıp göbigim çıksın istiyomm yaaaa
etrafımdaki bir çok kişi de senle aynı düşüncede de ben bilemiyom işte evet cnm 1 oğlum var oğlumun içinede kız doğuyor fakat oğlan olsun ben uğraşamam onun sevgilisi ile filan döver gelirim başım derde girer diyo
göbek şeklim yayvan cnm zaten geniş bi vucudum var yani hamile kıyayeti giydiğimde 6/7 aylık gibi duruyorum kendi kilomdan dolayı :) çin takvimi x sitesinde erkek ama telime indirdiğim uygulamada kz çıktı rus takvimi erkek çıktı evde yiğenlerimin yaptığı tuz testi kız çıktı hcg 75 buna göre kız olması gerekiyo tatlı yada ekşi ağırlıklı bi beslenmem yok sol göğsümü oğlum daha çok emdiği için halen o daha büyük ve bebişi tam göbek deliğimin altında hissediyorum ve tekmelerimide o bölgeden alıyorum evet senacım sana çok seçenekli bulmaca hadi bul bakalım :)
evet cn bi çoğumuzda var bende dahil gazman gibiyim
kuzum eski insanlar iyi niyetliler diye düşün benzer bişeyi ben anacığımla yaşadım hamilelik testini yiğenimle beraber yaptık pozitif çıkınca o çığlık attı evin içinde oğlumda odasında idi o anda çığlık atınca koştu geldi öylelikle öğrendi çok sevindi falan filan akşamınada kuzenimin kına gecesine gittik orda benim haberim oluncaya kadar tüm akrabalara söylemiş kardeşim oluyo diye tabi annem kızdı daha çok erken bu kadar erken yaygaramı yapılır dedi ertesi gün hayırlı olsun allah kucağına almaya nasip etsin annecim ama keşke biraz söylemese idiniz dedi bende alinin yaydığını söyledim oda aliyede söylemiyecektin kötü bişey olursa oda çok üzülür iyşallah sağ sağlim alırsın kucağına dedi düşündüm haklı idi ama bunun edep ve eddepsizlikle tabiki alakası yok bence ama hani vardır ya bir sürü hurafe ağaçtan meyva kopartırsan eli uzun olur saçını kestirirsen ömrü kısa olur gibi eski insanların inandığı buda öyle bişey bence
kuzum acelen ne nasılsa almaya başlıcan bi kaçay sonra
gene ilk doğumum 2010 da normal doğum jimerde idi 1750 falan ödemiştik. çok uçuk burda fiyatlar en köklüsü acıbadem 17.000 tl sonra jimer 4,500 tl sonra diğerleri birbirine yakın ama en uygunu zannedersem baharmış 450 tl falan diyorlardı....
Benim ikili test yapılmadı o yüzden doktorum da 3lü test yapacagını söylemişti. Bugun kontrol günümdü doktor hiçbir aksilik olmadıgını söyledi ama haftaya gel yaparız testleri dedi.
İnşallah haftaya da 16 +3 olacagım yani yaptıran varsa sizde de yakın tarihlerde miydi?
canım ben de asıl iştah problemi var yani iştahsızım iştahım açılsın istiyom
sağol canım. nagihan hanım cok öneren var ama çok çok yoğun bi doktormuş randevu almak çok zor. bi ay sonraya bile randevu alamıyorsun.
:)Kızlar cinsiyetler bir bir dökülmeye başladııııı İnşallah bebişleri sağlıcakla alırız kucağımızaaa....
CİNSİYETLERİ TABLOYA EKLETMEK İSTEYEN VE CİNSİYETİ KESİN VE NET BELLİ OLAN ANNELERİMİZ BU MESAJIMDAN ALINTI YAPARAK YAZARLARSA TABLOYA EKLERİZ.. AMA LÜTFEN NET BELLİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM ÇÜNKÜ TABLODA TEKRAR DEĞİŞTİRMEK VE HERKESİN YERİNİ BULMAK ÇOOOOOK ZOR OLUYOOOOO
Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah canım..
aşerdiğin şeyler varmıydı böyle dikkatini çeken bizimle paylaşabileceğin
14+4 çıktı heer seferinde ultrason tarihi 3-4 gün farkediyo benim .. çok çok belliydi benimki uyuyordu bebişim bacaklarını açmış parmağı ağzında uyuyordu bizde çok rahat gördük doktordan önce ben söyledim zaten o da evet dedi :)kaçıncı haftada öğrendin canım.ben 112.haftada öğrenemedim de...
bende almıştım nagiha hanıma randevu baya sıkıntılı. sonra gitmedim acil bi durum olsa ulaşamazsın doktora istediğin an alamıyosun randevu ve doğuma girmeme ihtimali varmış mesai saati dışındaysa.bunları duyunca soğudum gitmedim ama fiyatı iyi gerçekten.
bak buda sıkıntı işte bişi olsa kim ilgilencek ???? ayrıca bursada hastaneye acilden gidersen kendi hastası diilse doktorlar ilgilenmiyorlar seninle.direk doktorun kim diye soruyorlar
:)
ERKEKKK
kesin bizimkisi :)
belki herkeste farklıdır ama ben acı ve ekşiye aşeriyorum tatlıyla hiç aram yok çin takvimi doğru çıktı. öyle 1 falan eklemeden direkt tabloya bakarak yorumlayarak. birde göbüşüm öne doğru gidiyor yan taraflar dolmadı.
14+4 çıktı heer seferinde ultrason tarihi 3-4 gün farkediyo benim .. çok çok belliydi benimki uyuyordu bebişim bacaklarını açmış parmağı ağzında uyuyordu bizde çok rahat gördük doktordan önce ben söyledim zaten o da evet dedi :)
[
bak buda sıkıntı işte bişi olsa kim ilgilencek ???? ayrıca bursada hastaneye acilden gidersen kendi hastası diilse doktorlar ilgilenmiyorlar seninle.direk doktorun kim diye soruyorlar[/QUO
tam net bilemiyorum doktora sormak lazım açıkcası giriyomu girmiyomu.ama riski göze alamadım okadar para vercem çok kalabalık kadın belki beni bile hatırlamıcak. ben anadolu hastanesine gidiyorum deniz hanıma ve memnunum gerçekten 2 3 doktor gezdim açıkcası :) anadolununda fiyatları uygun diye biliyorum ben 2012de doğum yapanlardan duymuştum 450 500 civarıymış normal doğum. ama daha doktorumla konuşmadım erken diye bu gidişimde konuşcam bakalım
evet mesai saati dışındaysa doğumun kim nöbetçiyse o giriyo doğuma... o dezavantajı... ben bunu görmedim ablam 2 gün yattı hastanede... tesadüf doktoru nöbetçiydi ve o grdi doğumuna...
yaa kızlarrr ben cokk kotuyummm
bılmıyorum sızde durumlar nasıl ama bu iç karın yurtılması muhabbeti varya bende fecı durumda
oturken kalkarken yatakta dönerken yanı cok sık olarak kasıklarımda resmen bır yırtlma oluyo içte. ama her seferınde aklım gıdıyo
bu kadar sık olması normalmı yaa
netde bıraz arastırım dedım iç karın yırtılması lafan yazdım pek bırsey bulamadım bu konudaa napcam bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?