:)))) günaydın deli hamiş :)))))valla görümcenin yaptıklarını yedim Allah'tan çorba yapmış birde salata kaynanın yaptıklarından yemedim canım çekti de avcumu yaladım memişlerime sürdüm şişmesinler diye bide onlarla uğraşmayım sonra hem akıllımmm ben sofraya küsmüyorum ki kaynanaya küsüyorum az yedin ya kızım ne yedin ki biraz daha ye :))) doydum dedim kalktım sofradan aslında doymamıştım ta yicek bişey kalmadı bana göre :)))))) sonra yatarkende bi muz yedim 9.30 da yattım uykusumuz geldi bebişle daha da fazla meymenetsiz surat göremezdim zaten bütün gün surat bi karış bende :))))))))))) ama birşey daha var bugün 2. Gün koca öküzümle küsüm daha gece sarıldı falan ama yemezler bu sefer hemen barışmıcam ...
kuzum bende öyleğim yapacak bişey yok ben kesin içeri neşter soktu bu gizli gizli diyom mekik çekersin çok acır ya aynen öyle çok cnımı yakıyoo benimde
Günaydın kızlar akaşm dolu yağdı resmen yağmur felaketti sabahta hastaneye gittim idrar kültür testi yaptırmaya pazartesi sonuç alcakmışım anca işe geldim sizler nasılsınız
yaaa bananeee bende öğrenmek istiyom ayın 25 dr söylemezse size şikayet edeyim göbişler ile dövmeye giddelim dr olurmu kzlar
yaa kızlarrr ben cokk kotuyummm
bılmıyorum sızde durumlar nasıl ama bu iç karın yurtılması muhabbeti varya bende fecı durumda
oturken kalkarken yatakta dönerken yanı cok sık olarak kasıklarımda resmen bır yırtlma oluyo içte. ama her seferınde aklım gıdıyo
bu kadar sık olması normalmı yaa
netde bıraz arastırım dedım iç karın yırtılması lafan yazdım pek bırsey bulamadım bu konudaa napcam bennn
öğrenirsin canım merak etme :) ama öğrendikten sonrada çok güzelmiş şimdi oğlum diye seviyorum.. alışveişede başlarız artıkın :))) aman nazarlardan korusun Allah...
benimde geçen haftalarda öyleydi yazmıştım ya zaten buraya. zaten sonra karnım birden çıktı. doktorda büyüdüğü için göbek dedi.. birden çıkıcak karnın o yüzdendir.
Tatlım seninle aynı fikirde değilim. 2 aydır işe gidemiyorum , doktorum heyet raporu verdi , sürekli evde yatıyorum. sebebi de ileri derece gastrit ve reflüye dönüşen mide rahatsızlığım var. Bu topikte rahatsızlık konusunda seni en iyi ben anlayabilirim. Ancak hamilelikte beslenme çok önemli bir konu. Hangi yiyeceklerde omega3 var? Et türünü yiyemeyenler bu açıklarını hangi gıdaları yiyerek kapatabilirler? Neleri yersek kan yapar? Hangi yiyeceklerde calsiyum daha yogundur? Hangi yiyecekler gaz yapar bizi rahatsız eder? Gibi daha birçok sorunun cevabını burada konuşmak , ister istemez yiyeceklerden bahsetmek zorundayız. Ama mevsimi olmayan yiyeceklerin anilmamasina dikkat edilebilir. Bu konuda cok hassas isek o zaman bu 9 ayımızı , hiç çarşıya , pazara , insan icine çıkmadan , dört duvar arasında geçirmek icap eder.
günaydın leyloşum
buradada çok yağdı kuzum yağmur
sel aldı vallaaa bende uyuyamadım
antalya burası deli şehir saabahta güneş cıkmıs
Ne zman cıkcak sonuclar haber et akıllımmmm taammııı
kızlar işten fırsat buldukça yazılanları okuyorum.
ama çok yazıyorsunuz , okumak zaman alıyor :)
bu arada pipicanlar çoğalmış. temmuzda erkek hakimiyeti olacak anlaşılan.
ayy bılemedımkıson 2 gundur ıyıce arttı aklım gıdıyo asırı yakıyo canımı normal bır drum olmasıda bır tesellı en azından
COK SİNİRLİYİM KIZLARRRRRR valla tansiyonum cıktı..hastanede kim varsa telefonda kavga ettim...tüm sinir tepemde.yaa test sonuçlarına bi bakayım diye girdim medicalparkın sitesine sözde özel hastane özel hizmet nerdeee devlet hastanesinde bile aradığın şeye daha cabuk ulaşırsın...yok giremiyorum sonuç sayfasına dedim acaba bilgilerimmi hatalı aradım hastaneyi yarım saat ordan oraya aktardılar en sonunda birine bağladılar bilgilerimi kontrol ettiler bi hata yok dediler tekrar deneyin dene dene yok olmuyor aradım dedim sitede problemmi var ulaşamıyorum yok diyolar bi problem yok tekrar deneyin neyse bi saat ugrastım artık tansiyonum cıkınca aradım tüm sinirimle birine anlatıyorum başkasına bağlıyo tekrar anlatıyorum oda başklasına bağlıyo en son labratuvara bağladılar kız diyo ben ne yapabılırım ki yanlış bağlamışlar hadi başkasına bağlıyor sonuç sıfır elim ayağım titredi sinirden.aradım ilk cıkan sözde müsteri temsilcisine dedim ağzıma geleni saydım dedim sizi heryere şikayet edicem kesinlikle artık gelmem tedaviye devam etmiyorum özel hastane adı altında çalışan başarısız bi hastanesiniz hizmet kaliteniz sıfır saydım saydım kapattım.zaten doktordanda memnun diildim düşünüyordum değiştirmeyi tam oldu yaniii.valla kızlar medikalpark hastanesine asla asla gitmeyin derim sadece para alıyorlar ilgi alaka hizmet sıfır.çok bile dayanmışım. ama intikamım acı olacak neresi varsa hepsine şikayet edicem bi tane doğru dürüst hizmet alamadım her seferinde stres olurmu böyle şey yaaaaa.... çok sinirlenmişim ne cok yazdım valla yaaa
Kızlar doktordan geldim:))))
Herşey yolundaymış,gördüm bir ay sonra bebişimi kıpır kıpır maşallah Boyu 14cm agırlıgı 135 gr.
Cinsiyetini de ögrendik doktorumuz %90 ERKEK dedi. Çin takvimine göre doğru çıktı.
Darısı merak eden herkes için saglıkla ve sıhhatle haberler almak nasip olsun inşallah tez zamanda!!!!!
ühhüüüü(( ben hiç bi listede yokum ( neden amaa??? (
dün eşim çapayı aradı bölüm başkanı amerikaya gitmiş miş. bütün raporları bekletiyolarmış stres olduk biraz dün. dedim ben doğuruncamı vercekler test sonçlarını. neyse eşimin biraz ağzı laf yapar aramış orayı burayı bugün 3 için gelin uzman doktorla görüşün demişler vericekler heralde test sonuçlarını. kötü bişi olsaydı labrotuar bu kadar bekletmezlerdi demiş sekreter.bakalım sonuçları alalım cerrahpaşaya gidicez. ben herşeyi haber vericem size :) bol bol dua edin bana :)
:)
ERKEKKK
kesin bizimkisi :)[
bak buda sıkıntı işte bişi olsa kim ilgilencek ???? ayrıca bursada hastaneye acilden gidersen kendi hastası diilse doktorlar ilgilenmiyorlar seninle.direk doktorun kim diye soruyorlar[/QUO
tam net bilemiyorum doktora sormak lazım açıkcası giriyomu girmiyomu.ama riski göze alamadım okadar para vercem çok kalabalık kadın belki beni bile hatırlamıcak. ben anadolu hastanesine gidiyorum deniz hanıma ve memnunum gerçekten 2 3 doktor gezdim açıkcası :) anadolununda fiyatları uygun diye biliyorum ben 2012de doğum yapanlardan duymuştum 450 500 civarıymış normal doğum. ama daha doktorumla konuşmadım erken diye bu gidişimde konuşcam bakalım
fiyatlarıda uygunmuş canım çalışma saatleri nasıl? kaça kadar çalışıyorlar
dur bakalım doguma kadar neler olcaköncede dogum yapmıs bır arkadas yazmıstı buraya bızım topıkde hep erkek doluydu ama ılerleyen zamanda bır cogu kıza döndü demstı bakalım bızım sıpalar ne cıkacakk
Ya zaten daha erken haftalardayız dr.ilk söylemek dahi istemedi ama tahmin yaparım sakın kapılmayın dedi sonra ultrasonda baktı resmen ben de gördüm açmıştı bacaklarını ve ortada küçük bir çıkıntı gördük aynı anda erkek dedik dr'la :)) hayırlısı artık sağ salim olsunlarda bu devirde kız erkek farketmiyor hele benim gibi 10 yıl hasret çekmiş biri için...inş.herşeyn hayırlısı olsun hepimiz için.
eğer ilk defa gündüz içeceksen yemekten bi süre sonra iç aç karnına içme biras bulantı yapmıştı bende. ben kahvaltıdan 1-1,5 saat sonraya alıştırdım kendimi.
ayyyyyyyyyyy ben bile uyuz oldum heeeee uyuz hastane ne olacak... İnşallah gönlüne göre bi doktor ve hastane bulursun canım benimm... Çokta stres yapma hee yeğenimizi hoplatıyon içerdeeee
ooooo hadi gözünüzaydın cnmmmm bi erkek daha geldi topiğeeee listemizede ekleyiverelim hemen oğlumuz geliyor diyeeee
oyyyyyyy kuzumm sen talep etmeyince eklenmemişsindir.. ilk sayfadan bilgilerini yazda ekleyelim iki listeyede tontişimmm...
Hayırlı çıkar sonuçlar İnşallahh sen içini ferah tut annesiiii oğluşun sapasağlam Allahın izniyleee....
ekledim canım...
hakimiyet şuan için erkek sıpalarda :)
şubat-mart gibi artık herkesinki belli olur.
etrafımdaki bir çok kişi de senle aynı düşüncede de ben bilemiyom işte evet cnm 1 oğlum var oğlumun içinede kız doğuyor fakat oğlan olsun ben uğraşamam onun sevgilisi ile filan döver gelirim başım derde girer diyo
göbek şeklim yayvan cnm zaten geniş bi vucudum var yani hamile kıyayeti giydiğimde 6/7 aylık gibi duruyorum kendi kilomdan dolayı :) çin takvimi x sitesinde erkek ama telime indirdiğim uygulamada kz çıktı rus takvimi erkek çıktı evde yiğenlerimin yaptığı tuz testi kız çıktı hcg 75 buna göre kız olması gerekiyo tatlı yada ekşi ağırlıklı bi beslenmem yok sol göğsümü oğlum daha çok emdiği için halen o daha büyük ve bebişi tam göbek deliğimin altında hissediyorum ve tekmelerimide o bölgeden alıyorum evet senacım sana çok seçenekli bulmaca hadi bul bakalım :)
evet cn bi çoğumuzda var bende dahil gazman gibiyim
kuzum eski insanlar iyi niyetliler diye düşün benzer bişeyi ben anacığımla yaşadım hamilelik testini yiğenimle beraber yaptık pozitif çıkınca o çığlık attı evin içinde oğlumda odasında idi o anda çığlık atınca koştu geldi öylelikle öğrendi çok sevindi falan filan akşamınada kuzenimin kına gecesine gittik orda benim haberim oluncaya kadar tüm akrabalara söylemiş kardeşim oluyo diye tabi annem kızdı daha çok erken bu kadar erken yaygaramı yapılır dedi ertesi gün hayırlı olsun allah kucağına almaya nasip etsin annecim ama keşke biraz söylemese idiniz dedi bende alinin yaydığını söyledim oda aliyede söylemiyecektin kötü bişey olursa oda çok üzülür iyşallah sağ sağlim alırsın kucağına dedi düşündüm haklı idi ama bunun edep ve eddepsizlikle tabiki alakası yok bence ama hani vardır ya bir sürü hurafe ağaçtan meyva kopartırsan eli uzun olur saçını kestirirsen ömrü kısa olur gibi eski insanların inandığı buda öyle bişey bence
kuzum acelen ne nasılsa almaya başlıcan bi kaçay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?