2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

napıon cadı gelin
sıpayı aç bırakma daaaaa
suratsız gelin gel burda kıkırdakıkırda kocaya dötünü dön yat
hani özlemiştin neyse barışma şeysi yaparsınız kıhkıhkıhhhhkıhkhıhh

kuzum bende öyleğim yapacak bişey yok ben kesin içeri neşter soktu bu gizli gizli diyom mekik çekersin çok acır ya aynen öyle çok cnımı yakıyoo benimde

yaa bende öyleyımde normal bırseyse bu kadarı sıkar dısımı otururum sızdede olduguna göre demekkı sorun bende deıl
benım daha dogru duzgun karnımda yok o yuzden nerden cıktı yırtılma onu anlamadık annemı aradım sordum daha cok erken aslında falan ddedı. bende kokrtum dur bı kızlara sorım dedım

Günaydın kızlar akaşm dolu yağdı resmen yağmur felaketti sabahta hastaneye gittim idrar kültür testi yaptırmaya pazartesi sonuç alcakmışım anca işe geldim sizler nasılsınız

günaydın leyloşum
buradada çok yağdı kuzum yağmur
sel aldı vallaaa bende uyuyamadım
antalya burası deli şehir saabahta güneş cıkmıs
ne zman cıkcak sonuclar haber et akıllımmmm taammııı

yaaa bananeee bende öğrenmek istiyom ayın 25 dr söylemezse size şikayet edeyim göbişler ile dövmeye giddelim dr olurmu kzlar

öğrenirsin canım merak etme :) ama öğrendikten sonrada çok güzelmiş şimdi oğlum diye seviyorum.. alışveişede başlarız artıkın :))) aman nazarlardan korusun Allah...

benimde geçen haftalarda öyleydi yazmıştım ya zaten buraya. zaten sonra karnım birden çıktı. doktorda büyüdüğü için göbek dedi.. birden çıkıcak karnın o yüzdendir.

kızlar işten fırsat buldukça yazılanları okuyorum.

ama çok yazıyorsunuz , okumak zaman alıyor :)

bu arada pipicanlar çoğalmış. temmuzda erkek hakimiyeti olacak anlaşılan.

ayy bılemedımkı son 2 gundur ıyıce arttı aklım gıdıyo asırı yakıyo canımı normal bır drum olmasıda bır tesellı en azından

akıllıma katılıyorummmm

burda da deli gibi yağdı o kadar çok olmasada şimdi bile var yağmur antalyayı bilirim bacım kardeşim okuyo orda arda gelmişliğim var acayip fırtına oluyo sonra bişey yokmuş gibi harbi deli ama güzel şehir ben seviyom pazartesi çıkcak sonuçlar salı kontrol var toplu haber ederim tatlışkom

kızlar işten fırsat buldukça yazılanları okuyorum.

ama çok yazıyorsunuz , okumak zaman alıyor :)

bu arada pipicanlar çoğalmış. temmuzda erkek hakimiyeti olacak anlaşılan.

dur bakalım doguma kadar neler olcak öncede dogum yapmıs bır arkadas yazmıstı buraya bızım topıkde hep erkek doluydu ama ılerleyen zamanda bır cogu kıza döndü demstı bakalım bızım sıpalar ne cıkacakk

ayyyyyyyyyyy ben bile uyuz oldum heeeee uyuz hastane ne olacak... İnşallah gönlüne göre bi doktor ve hastane bulursun canım benimm... Çokta stres yapma hee yeğenimizi hoplatıyon içerdeeee

ooooo hadi gözünüzaydın cnmmmm bi erkek daha geldi topiğeeee listemizede ekleyiverelim hemen oğlumuz geliyor diyeeee

ühhüüüü (( ben hiç bi listede yokum ( neden amaa??? (

oyyyyyyy kuzumm sen talep etmeyince eklenmemişsindir.. ilk sayfadan bilgilerini yazda ekleyelim iki listeyede tontişimmm...

Hayırlı çıkar sonuçlar İnşallahh sen içini ferah tut annesiiii oğluşun sapasağlam Allahın izniyleee....

:)
ERKEKKK
kesin bizimkisi :)[

ekledim canım...

hakimiyet şuan için erkek sıpalarda :)

şubat-mart gibi artık herkesinki belli olur.

İnşallsh canım âmin :)

eğer ilk defa gündüz içeceksen yemekten bi süre sonra iç aç karnına içme biras bulantı yapmıştı bende. ben kahvaltıdan 1-1,5 saat sonraya alıştırdım kendimi.

Bende gece yatarken içiyorum gündüz içince daha çok iştah açıklığı oluyor ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum .

sorma kuzu hopladı valla hamsim oda sinirlendi üzmeyin annemi der gibi tekmikledi beni

hakimiyet şuan için erkek sıpalarda :)

şubat-mart gibi artık herkesinki belli olur.

bızım bır ahbabımız vardı ıkıncı bebegıne hamıle kaldı 9 ay boyunca hangı doktora gıttıyse bebegın kız dedı hatta baya fakultelere falanda gıttı hamılıkle ılgılı sıkıntısı vardı ordada kız demısler
neyse bu sezeryan dogum yapıcagı ıcın önceden tanıs hemsıre ayarladı dogumu kameraya cektırdı doktor bebegı cıkarıyo doktor bır cıglık atıyo. resmen izledim gorutulerı neysee ama bu kızdı nasıl olur dıyo doktor soka gırdı resmen bebek erkek cıktı herkes cok sasırmıstı dusunun kız ııcn hazrlık yapıyosun ama o kerata erkek gelıyo.
o yuzden doguma kadar hersey olabılırrr

Söylediklerine göre kız gibi ama banane banane içime pipican doğuyor işte napayım :))))))

yaa kızlarr son 2 gündür karnım böyle ortadan ikiye bölünecekmiş gibi geriliyo yaaaaa çok canım acıyo beniiimmm napcez biz göbişler büyüdükçe ağrısı sızısıda çoğaldııı kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum... az önce annemi aradım bu sıkıntımı söyledim anne olmak kolaymı dedi ben 4. ve evin en küçük çocuğuyum annem 38 yaşında doğum yapmış beni hemde baya kiloluyken hamile kalmış ağustos doğumluyum dediki ben sana hamileyken son aylarımda geceleri balkonlarda ağlaya ağlaya geçiriyodum dedi şiştim kaldım ben sendeyken dedi anne olmak kolay değil yaşayacaksın bunların hepsi normal dedi... oyyyyyyy çatlayacam valla şimdi bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…