2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bizimki daha çok osmanlıyla kıyaslıyo iyice geçmiş yıllarla yani canım :)

ben iki haftadır hamile pantolonu giyiyorum ve çok rahat :)) tavsye ederim

ay benim lavuk da vakti zamanında eşim yurtdışındayken aniden gelir sonra kim var evde diye tüm odaları dolaşır gardırobu falan aaçrdı bahaneyle, ne arıyorun dediğim de e seccade falan diye atardı kafadan

neyse kuzucuklar ben çıkayım eve gidip kocişle buluşup hastaneye gideceğiz, inşaallah gösterir bizim bücürük..mucxx

güzel haberlerle gelin annesiiiii bebişin fotosunuda isteriz heee ona göre

annelık fedakarlıktır dedıklerı bu gunlerde baslıyo sanırımm

Ah bu kaynanalar yokmu bu kaynanalar ömrümüzü yicekler :))))

annelık fedakarlıktır dedıklerı bu gunlerde baslıyo sanırımm

aynenn yaaaa gerçekten büyük bir fedakarlık şimdiye kadar sıkıntısız geldik çok şükür bundan sonrası biraz zorlayacak gibi ya hayırlısı... napalım çok istedik bebiş olsun diye katlanıcaz ama sıkıntıda büyük

kızlar meraba ekim ayından beri burayı takip ediyorum ama bi türlü üye olamamıştım bugün artık yeter dedim ve üye oldum:))).Aranızda olmaktan çok mutluyum..
izmirliyim ama işim sebebiyle 9 aydır edirnedeyim 7 aylık evliyim ilk bebişim. sat 1 ekim inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımız alırız...

Çok dardır canım iç karnın ondan oluyırdur boşver bebeğin iyi olsunda çırtlasın varsın :)

ay benim lavuk da vakti zamanında eşim yurtdışındayken aniden gelir sonra kim var evde diye tüm odaları dolaşır gardırobu falan aaçrdı bahaneyle, ne arıyorun dediğim de e seccade falan diye atardı kafadan

ohaaa... o da hepten manyaklık düzeyinde... bizimki uzak allahtan öyle kalkıp gelemez...gelmesin de zaten...
neyse yarın arkadaşım gelicek... evimi temizliyim ben... güzel haberlerle gel inşallah...

Kızlar dün gece iki bacağıma birden kramp girdi ama yok böle bi acı uykumdan uyandırdı ziplendi kaldı sanki hala biraz ağrı var kramp yaşayanınız var mı

geçmiş olsun kuzum.dün gecede benimde kramp girdi uykumdan bi uyandım offf kötüydü.şimdide halen daha fazla yürüdüğümde sızlıyor.

şimdi dusunuyorumda bebıkler artık bızı duyuyoa ben boyle sıtem edıyorum bebısım duyuyosa ya dıye uzuldum sımdı
neyse azcık sunun gönlunu alayımm seveyım ben ona kızmadım dıyım

Valla özledim artık rüyalarım da yapıyom :))))))))))) ama napayım çok kızdırdı banane banane hemen barışmıcam işte hıh :)))))))))

Okuyunca duygulandım evet anne olmak kolay değil,annende ne güzel anlatmış,

Bende sabah annemle konuştum da ben daha çocuk bezi nasıl bağlanır,tersi düzü neresidir bilmiyorum dedim.Kendi çocuğun olunca hepsini öyle bir öğrenirsin ki benim yaptığımı bile beğenmezsin,
Sende anne olucaksın,onu sahipleniceksin falan filan diye bir başladı anlatmaya,nasıl gözlerim dolu dolu oldum,Allahım ben annemi olucam diye salak bi ifade vardı gözlerimde
Çok saftirik oluyorum bazen ya, dünde kuzey güneyi izlerken anne handan hanımın mektup bırakıp gidişini izlerken hıçkıra hıçkıra ağladım,allahtan eşim görmedi

İrmegancığım ya bu listeyi ben hiç göremiyorum nerde bu güzel listemiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…