fiyatlarıda uygunmuş canım çalışma saatleri nasıl? kaça kadar çalışıyorlar
ayy hiç bilmiyorum canm arayıp sor istersen bi
etrafımdaki bir çok kişi de senle aynı düşüncede de ben bilemiyom işte evet cnm 1 oğlum var oğlumun içinede kız doğuyor fakat oğlan olsun ben uğraşamam onun sevgilisi ile filan döver gelirim başım derde girer diyo
göbek şeklim yayvan cnm zaten geniş bi vucudum var yani hamile kıyayeti giydiğimde 6/7 aylık gibi duruyorum kendi kilomdan dolayı :) çin takvimi x sitesinde erkek ama telime indirdiğim uygulamada kz çıktı rus takvimi erkek çıktı evde yiğenlerimin yaptığı tuz testi kız çıktı hcg 75 buna göre kız olması gerekiyo tatlı yada ekşi ağırlıklı bi beslenmem yok sol göğsümü oğlum daha çok emdiği için halen o daha büyük ve bebişi tam göbek deliğimin altında hissediyorum ve tekmelerimide o bölgeden alıyorum evet senacım sana çok seçenekli bulmaca hadi bul bakalım :)
evet cn bi çoğumuzda var bende dahil gazman gibiyim
kuzum eski insanlar iyi niyetliler diye düşün benzer bişeyi ben anacığımla yaşadım hamilelik testini yiğenimle beraber yaptık pozitif çıkınca o çığlık attı evin içinde oğlumda odasında idi o anda çığlık atınca koştu geldi öylelikle öğrendi çok sevindi falan filan akşamınada kuzenimin kına gecesine gittik orda benim haberim oluncaya kadar tüm akrabalara söylemiş kardeşim oluyo diye tabi annem kızdı daha çok erken bu kadar erken yaygaramı yapılır dedi ertesi gün hayırlı olsun allah kucağına almaya nasip etsin annecim ama keşke biraz söylemese idiniz dedi bende alinin yaydığını söyledim oda aliyede söylemiyecektin kötü bişey olursa oda çok üzülür iyşallah sağ sağlim alırsın kucağına dedi düşündüm haklı idi ama bunun edep ve eddepsizlikle tabiki alakası yok bence ama hani vardır ya bir sürü hurafe ağaçtan meyva kopartırsan eli uzun olur saçını kestirirsen ömrü kısa olur gibi eski insanların inandığı buda öyle bişey bence
kuzum acelen ne nasılsa almaya başlıcan bi kaçay sonra
kızlar bu arada ben 3 kilo aldım ama hiç bi pantolonum olmuyor ya. eski kilo almalarımdan çok farklı olduğunu hissettim. böle kilo almış gibi değilimde genişlemiş irileşmiş gibi hissediyorum kendimi. pantolonların önü kapanmayınca daha iyi anladım dedim 3 kilocuk bu kadarmı farkedergöbeğime sadece bebeyağı sürüyorum başka bişi kullanmama gerek varmı ki. siz tam olarak napıyosunuz topic kalabalıkken sorayım dedim bi :) gerçi anamın karnında 2 doğumdan sonra gram iz yok. genetiğime kodlamıştır sevgili anacığım bu özelliğini inşallaaahhh :)
kaynanatör aradı.....
ilk aradı açmadım..... 10 dk sonra aradım beni aramışsın dedim... ne o duymuyosun telefonları dedi... dedim süpürge açıktı ondan duymadım... ne bu iki gündür temizlik temizlik dedi... dün çamaşır yıkadım bugun evi temizliyorum dedim... gel bize dedi... yok dedim yatıyorum kalkıyorum yemek yapıp yiyiyorum... dinlene dinlene temizlik yapıyorum dedim... e iyi o zaman sen bilirsin... sağol dedim... tabi görüşme esnasında telefon kapandı bide... tekrar aradığımdada diyoki "ne o tlefonunda mı çekmiyo" benim telefon bozuk kapanıyo böyle arada dedim....
sinirlerimi bozdu ya....
yaaa bananeee bende öğrenmek istiyom ayın 25 dr söylemezse size şikayet edeyim göbişler ile dövmeye giddelim dr olurmu kzlar
ben iki haftadır hamile pantolonu giyiyorum ve çok rahat :)) tavsye ederim
ay benim lavuk da vakti zamanında eşim yurtdışındayken aniden gelir sonra kim var evde diye tüm odaları dolaşır gardırobu falan aaçrdı bahaneyle, ne arıyorun dediğim de e seccade falan diye atardı kafadan
neyse kuzucuklar ben çıkayım eve gidip kocişle buluşup hastaneye gideceğiz, inşaallah gösterir bizim bücürük..mucxx
yaa kızlarr son 2 gündür karnım böyle ortadan ikiye bölünecekmiş gibi geriliyo yaaaaa çok canım acıyo beniiimmm napcez biz göbişler büyüdükçe ağrısı sızısıda çoğaldııı kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum... az önce annemi aradım bu sıkıntımı söyledim anne olmak kolaymı dedi ben 4. ve evin en küçük çocuğuyum annem 38 yaşında doğum yapmış beni hemde baya kiloluyken hamile kalmış ağustos doğumluyum dediki ben sana hamileyken son aylarımda geceleri balkonlarda ağlaya ağlaya geçiriyodum dedi şiştim kaldım ben sendeyken dedi anne olmak kolay değil yaşayacaksın bunların hepsi normal dedi... oyyyyyyy çatlayacam valla şimdi bennn
kaynanatör aradı.....
ilk aradı açmadım..... 10 dk sonra aradım beni aramışsın dedim... ne o duymuyosun telefonları dedi... dedim süpürge açıktı ondan duymadım... ne bu iki gündür temizlik temizlik dedi... dün çamaşır yıkadım bugun evi temizliyorum dedim... gel bize dedi... yok dedim yatıyorum kalkıyorum yemek yapıp yiyiyorum... dinlene dinlene temizlik yapıyorum dedim... e iyi o zaman sen bilirsin... sağol dedim... tabi görüşme esnasında telefon kapandı bide... tekrar aradığımdada diyoki "ne o tlefonunda mı çekmiyo" benim telefon bozuk kapanıyo böyle arada dedim....
sinirlerimi bozdu ya....
annelık fedakarlıktır dedıklerı bu gunlerde baslıyo sanırımm
yaa kızlarrr ben cokk kotuyummm
bılmıyorum sızde durumlar nasıl ama bu iç karın yurtılması muhabbeti varya bende fecı durumda
oturken kalkarken yatakta dönerken yanı cok sık olarak kasıklarımda resmen bır yırtlma oluyo içte. ama her seferınde aklım gıdıyo
bu kadar sık olması normalmı yaa
netde bıraz arastırım dedım iç karın yırtılması lafan yazdım pek bırsey bulamadım bu konudaa napcam bennn
ay benim lavuk da vakti zamanında eşim yurtdışındayken aniden gelir sonra kim var evde diye tüm odaları dolaşır gardırobu falan aaçrdı bahaneyle, ne arıyorun dediğim de e seccade falan diye atardı kafadan
Kızlar dün gece iki bacağıma birden kramp girdi ama yok böle bi acı uykumdan uyandırdı ziplendi kaldı sanki hala biraz ağrı var kramp yaşayanınız var mı
aynenn yaaaa gerçekten büyük bir fedakarlık şimdiye kadar sıkıntısız geldik çok şükür bundan sonrası biraz zorlayacak gibi ya hayırlısı... napalım çok istedik bebiş olsun diye katlanıcaz ama sıkıntıda büyük
napıon cadı gelin
sıpayı aç bırakma daaaaa
suratsız gelin gel burda kıkırdakıkırda kocaya dötünü dön yat
hani özlemiştinneyse barışma şeysi yaparsınız kıhkıhkıhhhhkıhkhıhh
yaa kızlarr son 2 gündür karnım böyle ortadan ikiye bölünecekmiş gibi geriliyo yaaaaa çok canım acıyo beniiimmm napcez biz göbişler büyüdükçe ağrısı sızısıda çoğaldııı kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum... az önce annemi aradım bu sıkıntımı söyledim anne olmak kolaymı dedi ben 4. ve evin en küçük çocuğuyum annem 38 yaşında doğum yapmış beni hemde baya kiloluyken hamile kalmış ağustos doğumluyum dediki ben sana hamileyken son aylarımda geceleri balkonlarda ağlaya ağlaya geçiriyodum dedi şiştim kaldım ben sendeyken dedi anne olmak kolay değil yaşayacaksın bunların hepsi normal dedi... oyyyyyyy çatlayacam valla şimdi bennn
Çok dardır canım iç karnın ondan oluyırdur boşver bebeğin iyi olsunda çırtlasın varsın :)
ayyyyyyyyyyy ben bile uyuz oldum heeeee uyuz hastane ne olacak... İnşallah gönlüne göre bi doktor ve hastane bulursun canım benimm... Çokta stres yapma hee yeğenimizi hoplatıyon içerdeeee
ooooo hadi gözünüzaydın cnmmmm bi erkek daha geldi topiğeeee listemizede ekleyiverelim hemen oğlumuz geliyor diyeeee
oyyyyyyy kuzumm sen talep etmeyince eklenmemişsindir.. ilk sayfadan bilgilerini yazda ekleyelim iki listeyede tontişimmm...
Hayırlı çıkar sonuçlar İnşallahh sen içini ferah tut annesiiii oğluşun sapasağlam Allahın izniyleee....
ekledim canım...
geçmiş olsun kuzum.dün gecede benimde kramp girdi uykumdan bi uyandım offf kötüydü.şimdide halen daha fazla yürüdüğümde sızlıyor.[/QUOTE
SAĞOL KUZUM AYNISI OLMUŞ SENİNDE BAYA KÖTÜYDÜ VE YÜRÜDÜĞÜMDE SIZLIYO DOKTORA GİDİNCE SORCAM MAGNEZYUM FALAN BİŞEY VERSİN BAYA BERBAT ÇÜNKÜ ANNEN NASI OLDU CANIM DAHA İYİCE Mİ EVİNE GEÇTİN Mİ SAĞSALİM
kızlar yardım edin doktor 5 haftalık hamilesin dedi ultroson kağıdında 4.9 mm yazıyo acaba normalmi bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?