ne zaman 1272 çıktı canım bugün mü?artışı normal gidiyosa düşük olması problem olmuyo ama zaten değerin düşük değil
ne zaman 1272 çıktı canım bugün mü?artışı normal gidiyosa düşük olması problem olmuyo ama zaten değerin düşük değil
aynen tv den dedıkodu mekanındann uzak duralımm bol tesbıhh cekelımkur n okuyalım ınsllll cok gusel yapıyorsunn gunluk namazlarımıza ozen gosterelım lutfennnsuzancım sağol canım bilgiler için.
bende hatime başlamayı bol bol tesbihat çekmeyi düşünüyorum
şimdiden elimi karnıma koyup ayetel kürsiler felak naslar okumaya başladım.
rabbi hebli mines salihin çekiyorum.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.
bu arada tv müzik sünnetler konusunda çok haklısın,ben zaten bakmazdım,şimdi çok sıkılmadıkça başına geçmem herhalde
yaptıklarınızı yazın kızlar örnek olalım birbirimize
elhamdulıllahh kucaklarımıza alırız ınsllllmerhaba ben de kısmetse temmuz 2013 annesi olacağım. Küçük bir meleğim var. inşaallah 2. de sağlıkla, huzurla gelecek. yoğun çalıştığım için sık giremesem de buralarda olacağım. yeniden anne olmayı layık gören rabbime sonsuz hamdolsun..
kısmet artık rabbımın emrı ıkısınede ıhtıyacımızz varrrr cok skkurrrrrrrrrrrr hergunumuze bıse bu anları yasatanaa ınslll elhamdulıllahhhhsuzan6638 İnşallah Sağlıklı sıhhatli olsun da :) Benim ve eşimim gönlünde kız var ama bize erkek olarak gibi geliyor benim daha önce görmüş olduğum rüyadan ve bu topicte okuduğum kan yenilenmesi olayından en son eşim ameliyat olduğu için onun kanı yenilenmişti :)))
Ayrıca sağ yumurtalığından hamile kalan bir arkadaşımı da kızı olmuştu, bilemeyiz işte Allah hayırlısını nasip etsin :)
Aç karnına dedi doktor. Bendeki kağıtta bunları işaretlemişti.Senin doktorun farklı bir şey ister mi bilmiyorum, istersen sorup da yap. Çünkü sabah açken verirsen zaten öğleden sonra sonuçları alıyormuşsun. Ben Vatan Caddesindeki Medipol Üni. Tıp Kliniği'ne gittim bu arada .
bende bağcılar medipole gidiyorum. 2 hafta sonra perşembeye randevum var doktorla, sabahtan aç karna gideyim ben en iyisi. tşk ederim canımm..
Kızlar ben geldimmm şükür gördüm fasulyemi duydum pıtpıtlarınıı darısı sizlere inşallahhh
tasalanma canım yaaa... vajinalden mi baktı pekii... benim vajinalden duyuldu daa onu da belirteyimmm... çünkü 6. hafta bitiminde karından duyulmayabilir sanırım..bebek var dediyse vardır.. germe kendini boş yere... sabret az dahaa...ve boooolll duaaaa...benım sat ım 20 eylul ama bugun gittim içinde bebek var ama daha erken dedi salı ya gel görürüz dedi korkuyorum guya ben hazıran adayıydım şimdi sizler bıle gördunuz sorunmu var acaba
günaydın kızlarrrr bugünnn 6. haftayı da bitirmenin mutluluğuyla uyandım:)sabah meyve suyu içtim pek yiyesim yoktuuu ama oda nee midem bir garip...yanıyoo bulanıyooo..inş aç karnına içilen meyve suyundandır yoksa bulantılar mı başladı çoooook korkuyorum yaaaa...bulantılar olmasınnnn...ben öncekii bebeğimde 10.haftaya kadar hiç bulantı hissetmemiştim.10.haftada gittiii zaten...bunda da olmaz diyodum yoksaa her hamilelik farklı mıı...inşş bugüne özgüü bişeydir her gün böle olacaksa yandığımın resmidir:)
merhaba kızlar ben de kesesimi gördüm karında çok şükür alttan bakılmadı önceden düşük yaptığım için progestron iğnesi verdi on gün sonra tekrar çağırdı hayırlısı bakalım
Pat diye dalmışım herkese günaydın kızlar..ben gün boyu bulanıyorum bulanmaklada kalmıyorum siz ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?