2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
ne zaman 1272 çıktı canım bugün mü?artışı normal gidiyosa düşük olması problem olmuyo ama zaten değerin düşük değil

canım bugün adetimin geçmesinin 4. günü.ilk kez bugün ölçtürdüm.böyle çıktı değer.pazar günü baktır dedi.normalse çarşamba gel,değilse pazartesi dedi bakalım,hayırlısı inş.

suzan6638 İnşallah Sağlıklı sıhhatli olsun da :) Benim ve eşimim gönlünde kız var ama bize erkek olarak gibi geliyor benim daha önce görmüş olduğum rüyadan ve bu topicte okuduğum kan yenilenmesi olayından en son eşim ameliyat olduğu için onun kanı yenilenmişti :)))
Ayrıca sağ yumurtalığından hamile kalan bir arkadaşımı da kızı olmuştu, bilemeyiz işte Allah hayırlısını nasip etsin :)

ne zaman 1272 çıktı canım bugün mü?artışı normal gidiyosa düşük olması problem olmuyo ama zaten değerin düşük değil

canım bugün adetimin geçmesinin 4. günü.ilk kez bugün ölçtürdüm.böyle çıktı değer.pazar günü baktır dedi.normalse çarşamba gel,değilse pazartesi dedi bakalım,hayırlısı inş.

aynen tv den dedıkodu mekanındann uzak duralımm bol tesbıhh cekelımkur n okuyalım ınsllll cok gusel yapıyorsunn gunluk namazlarımıza ozen gosterelım lutfennn

elhamdulıllahh kucaklarımıza alırız ınsllll

dualrrr 2.bölümmmm ınsll yapamaya calısalım hanımlarrrrrrrrrrrrrr
hamilelikte yapılması gereken altın tavsiyeler

hamileliğin 3.ayı:
• perşenbe ve cuma günleri ali imran süresini oku. sonra 140 salâvat getir.
• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir. her hafta buğday, et ve süt al.
• sabahları biraz bal ye. hergün aç karnına 1 adet elmaya ayetelkürsüyü oku ve ye

9 ay boyunca devamlı yapabileceğin genel tavsiyeler
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-mekanlar-oneriler-tarifler-f430/"]yemek[/URL]
yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra 34 allahuekber,33 elhamdulillah ve 33 defa subhanallah de.
8-sulu ve sağlam bir nara 40 defa yasin süresini oku. bir anda okumayabilirsin. mesela kaç günde 1 haftada oku. hatta eşin de okuyabilir. sonra o narı ye. rivayetlerde 40 gün ve 40 kez yapılan ameller faziletlidir. unutma 9 ay boyunca yapacaksın bunları.
9–1 elmaya 40 defa yusuf süresini oku.
10-en az 40 gece kılabilirsen gece namazı kıl.
11–40 cuma günü cuma guslü al. cuma namazı okumadan her cuma cuma guslü ya da işe gitmeden sabah hemen al guslü niyet ederken de cuma guslüne niyet et. bunu 40 cuma boyunca yap. genel olarak hamilelilik dönemi 40 hafta. ve hadisler de diyor ki:40 cuma guslü alan kabir azabından kurtulur.
12-hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
13-hergün sabah namazından sonra 50 defa ihlâs süresini oku.
14-hergün sabah namazından sonra 50 defa kadir süresini oku.
15-hergün 140 defa salâvat getir.
16-namazlardan sonra 70 defa estağfirullahe ve etube ileyh de ve tövbe et.
17– 40gün boyunca aç karnına kuru üzüm ye. hergün 21 adet kuru üzüm ve her kuru üzüm yerken besmele çek. yani 21 kuru üzüme 21 besmele.
18-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
19-allahı çok düşün.
20-insanlara yardım et.
21-mümin insanların yüzüne bak.
22-gıybetten ve yalandan uzak dur.
23-namazını vaktinde kıl.
24-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
25-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
26-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/aylara-gore-genel-paylasim-f510/"]anne[/URL] baba üzerindeki hakkı [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/aylara-gore-genel-paylasim-f510/"]anne[/URL] ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
27-enbiya süresini okumak evladın salih bir evlat olmasına yardım eder.
28-eğer
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/aylara-gore-genel-paylasim-f510/"]anne[/URL] ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/aylara-gore-genel-paylasim-f510/"]anne[/URL] ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
29-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.

armut: eğer
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/aylara-gore-genel-paylasim-f510/"]anne[/URL] hamileyken armut yerse evladı güzel ve iyi ahlaklı olur. kalbin güçlenmesine, midenin temizlenmesine, [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/guzellik-amp-bakim-amp-kozmetikler-f596/"]güzellik[/URL] ve cesaret verir. armutta b1,b2,b6 ve c vitamini vardır.
nar: cuma günleri kahvaltı yapmadan nar
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-mekanlar-oneriler-tarifler-f430/"]yemek[/URL] çok iyidir. bulantıyı engeller. kansızlığı giderir. tansiyona da iyidir.
incir: kuranda adına yemin edilen meyvedir. ağız kokusunu giderir ve kemikleri güçlendirir
kavun:
[URL="http://www.kadinlarkulubu.com/aylara-gore-genel-paylasim-f510/"]anne[/URL] hamileyken kavun yerse evladı güleryüzlü olur.

bunların yanısıra; badem, sebzeler, hurma, balık, mercimek, lahana, marul, bal, fasülye, şeftali, zeytinyağı, fındık ve süt ürünleri tüketmek çok yararlıdır. fındık vs yerken aşırıya kaçmamak iyidir.

kısmet artık rabbımın emrı ıkısınede ıhtıyacımızz varrrr cok skkurrrrrrrrrrrr hergunumuze bıse bu anları yasatanaa ınslll elhamdulıllahhhh

kızlar bıızımm uykumus geldııııı belkım gece gene uyanırızzzzz bulantı ıle :))cok sukurrr

bende bağcılar medipole gidiyorum. 2 hafta sonra perşembeye randevum var doktorla, sabahtan aç karna gideyim ben en iyisi. tşk ederim canımm..

herkeseeee hayırlı sabahhlarrrrrr........şükür şükür şükür rabbimeee....herkesçikler iyidir inşallahhh...yeni hamiş olanları pıtpıtları duyanlarııı tebrik ederiiimmm.. hayırlısıı olsuunnn

benım sat ım 20 eylul ama bugun gittim içinde bebek var ama daha erken dedi salı ya gel görürüz dedi korkuyorum guya ben hazıran adayıydım şimdi sizler bıle gördunuz sorunmu var acaba
tasalanma canım yaaa... vajinalden mi baktı pekii... benim vajinalden duyuldu daa onu da belirteyimmm... çünkü 6. hafta bitiminde karından duyulmayabilir sanırım..bebek var dediyse vardır.. germe kendini boş yere... sabret az dahaa...ve boooolll duaaaa...

günaydın kızlarrrr bugünnn 6. haftayı da bitirmenin mutluluğuyla uyandım:)sabah meyve suyu içtim pek yiyesim yoktuuu ama oda nee midem bir garip...yanıyoo bulanıyooo..inş aç karnına içilen meyve suyundandır yoksa bulantılar mı başladı çoooook korkuyorum yaaaa...bulantılar olmasınnnn...ben öncekii bebeğimde 10.haftaya kadar hiç bulantı hissetmemiştim.10.haftada gittiii zaten...bunda da olmaz diyodum yoksaa her hamilelik farklı mıı...inşş bugüne özgüü bişeydir her gün böle olacaksa yandığımın resmidir:)

bende 8. haftaya kadar hiç miğdem bulanmamıştı değişiyo canım

merhaba kızlar ben de kesesimi gördüm karında çok şükür alttan bakılmadı önceden düşük yaptığım için progestron iğnesi verdi on gün sonra tekrar çağırdı hayırlısı bakalım

canım hapını kullanmayacakmısın bu arada HAYIRLI OLSUN DARISI PIT PITLARA

Pat diye dalmışım herkese günaydın kızlar..ben gün boyu bulanıyorum bulanmaklada kalmıyorum siz ne durumdasınız

öncelikle hepinize biraz geç de olsa GÜNAYDIIINNN!midem bulanıoooooooooo kahvaltı yaptım çıkarmak istemiyorum yaaa bugün herkes aynı şeyden şikayetçi galiba

Son düzenleme:
günaydın sizlerede güzel annişler bende bugün kesemi gördüm pıt pıtlrı göremedim ne zaman gördünüz kalp atışlarını siz...

Günaydıınnlarr güzel annişlerr hepinize çok çok güzel haberler alacağınız ,şükür ve bereket dolu harika bir gün diliyorum
Ve bebeğimi çoook SEVİYORUMM

Son düzenleme:
günaydıııııııııınnnnnnnnn temmuz annişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlaaar birçoğunuzun bulantıları başlamıışşş Allah yardımcınız olsuuuunnn... çok şükür bende henüz bulantı yok sadece aç olduğum zaman hafif midem dönüyo o kadar.. yanlız bugün regl olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı bide sol bacağıma fazla yorulunca ağrı vuruyo... bunlar normalmi ki yaaaa :26: kan testlerimi özel bi tıp merkezinde yaptırıcam araştırdım bana uygun bi yer buldum çok şükür... cuma günü öğleden sonrası içinde doktor teyzemizden randevu alıcaz veeee İnşallah Rabbimin izniyle miniğimizin kalbinin pıtpıtlarını duymaya gidicez babamızlaa.... Allahım ne güzel duygular bunlar Ya Rabbiimm.. Allahımm nolur bu duyguları yaşamak isteyen bütün kullarına bizlere bu güzel duyguları tattırdığın gibi onlarında yaşamalarını nasip et... Bizlerinde rahimlerimize hediye olarak göndediğin minik yavrularımızı koru, onların sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip et, Bizlere ve ülkemize hayırlı evlat olmalarını nasip et Ya Rabbiiimmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…