2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

benıde dua lıstesıne eklermısınız

ah ah aynısı bende de var cnm içimde hep birşey kasıklarımı karnımı oyuyor resmen ki aramızda da 2-3 hafta var nerdeyse şimdiden göbeğim baya çıktı 5 kilo vermeme rağmen göbek var sivri böyle ilginç :) daha da ilerledikçe çekeceğim sancıları düşünemiyorum ama bunlar doğum sancılarına hazırlık diyelim ne diyim Allah yar ve yardımcımız olsun..

Söylediklerine göre kız gibi ama banane banane içime pipican doğuyor işte napayım :))))))

ah sana ben bi pipi yükliycektim ama oğlana yakalandım dua et

kuzum evet normal cım çook normal ve sadece hamilelik değil büyüdüğü zmn bile sorunlar

Benim herşeyde erkek çıkıyordu yıl atlayınca Çin takvimi de kıza döndü :)))))))

ohhhhhh içim rahatladı

cnm hoş geldin

Normal canım şimdiden söyliyim erkek olucak:))))

erkek delisi seni

aynı durumu ablamın 2003 de doğum yaptığı hastanede yaşadık. herşey pembe. kayınvalide kocası filan epey arıza çıkardılar nasıl olur diye.

odasının duvarlarından tut herşeyin pembe olduğunu düşün. ilk bebek ve ailenin tek erkek çocuğuymuş. epeyde özenmişler hazırlıklar için.

zaten anne karnındaki bebeğin cinsiyeti, kıyametin ne zaman kopacağını, ve havanın ne olacağını Allahtan başkası bilemez.

bu durumu ben bizzat hastanede yaşamıştım. o yüzden şaşırmadım :)

bizimki merak işte. insan genede cinsiyet konusunda sabırsızlanıyor.

meraba cnm bende edirnedeyim edirneden birilerini görmek çok hoşuma gitti hangi doktora gidiosun ben ekolde berna hanıma gidiorum çok ta memnunum benimde bdt 8 temmuz gözüküo çok ta yakın doğum tarihlerimiz:)))

Kızlar selaaam.. Cumartesi günü bizde cinsiyet öğrenmeye gideceğiz çok heyecanlıyım zaman geçmiyor yaa...
Birde benim bir sorunum varki genital bölgede kaşıntı var :26:
Beni bazen çok zorluyor sizde de var mı? Sorucam cumartesi günü doktora...

ben çok kötü nefesdarlığı çekiyorum ilk defa böyle oldum sizdede oluyomu ölecekmişim gibi hissediyorum ben kendimi

ben çok kötü nefesdarlığı çekiyorum ilk defa böyle oldum sizdede oluyomu ölecekmişim gibi hissediyorum ben kendimi

Canım seninle aynı gidiyoruz sanırım bende 2 gündür nefes darlığı ve kalp çarpıntısı var..
Panik yapmamaya çalış.. Hamilelikten dolayı canım...

Sağoun , eksik olmayın. Allah razı olsun can kardeşler. Rabbim cümlemizin duasını kabul , makbul olanlardan eylesin.

Canım seninle aynı gidiyoruz sanırım bende 2 gündür nefes darlığı ve kalp çarpıntısı var..
Panik yapmamaya çalış.. Hamilelikten dolayı canım...

elim ayağım şişti tüm vücudum şiş şuanda akşamları oluyodum ben böyle bugün bu saatte başladı çok kötüyüm vallaaa karnım çok kötü gerildi yaaaaa

Kızlarrrrrrrrrrr kendinizi bu kadar dinlemeyin allah aşkına, herkeste bir şikayet karnım yırtılıyo nefes darlığı çekiyorum,oram şişti,dötüm kaşınıyp... okudukça içim şişti yemin ederim, biraz güzel şeylerden bahsedelim de kafamız dağılsın

Son düzenleme:

canım aynı kaşıntı bendede var ben sordum normal dedi doktor ama benim doktorum pek iyi çıkmadı şimdi değiştircem sen yinede bi sor istersen banada yazarsın bakalım normalmiymiş.

canım bi doktorunla konuş hemen kötü düşünme bebeğide strese sokma.

töbe de ya kızcam ama bende çekiyom nefes darlığı ama akşamları nedense bakmıştım internetten olabiliyomuş sürekli bi tıkanıklık var zorlanıyorum bende ağzımdan alıyorum artık ama zorlanıyorum dediğin gibi bidaha öle deme bi dışarı çık hava al bakayım

elim ayağım şişti tüm vücudum şiş şuanda akşamları oluyodum ben böyle bugün bu saatte başladı çok kötüyüm vallaaa karnım çok kötü gerildi yaaaaa

oooooo canım tansiyondan olmasın benimde aynı şekilde başladı sonra test falanda yaptılar yüksek tansiyon çıktı şimdi 14ten aşağı inmiyor bi haftadır devamlı ölçüp not alıyorum.sen bi tansiyon ölçümü yaptır doktorada mutlaka haber ver.

valla sizi okudukça ben hamile olmadığımdan şüphe ediyorum hatunlar
doğuranlar hep diyo hamileleik en güzel dönem tadını çıkarın diye bırakın bide unutmayın''hamilelikte herşey normal''
tüm değişmeler tüm belirtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…