2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canim dua ni okudum rabbim kabul etsin...

gecmisi okumadan daldim herkeslere merhabaa yarin aksam allahin izni ile kocam geliyo 3 hafta oluyo gormeyeli cok ozleddim onu :119: cok heyecanliyim... bu arada bir arkadasim vardi 18. haftasinda hep erkek demislerdi bugun kntrole gitti kesin kiz demisler bakalim cumartesi bize ne diyecek

elim ayağım şişti tüm vücudum şiş şuanda akşamları oluyodum ben böyle bugün bu saatte başladı çok kötüyüm vallaaa karnım çok kötü gerildi yaaaaa

Canım bol su tüketmeye dikkat et ve sakın tuzlu yeme vucudun ödem yapıyor olabilir.. Karnın gerilir tabi hamilesin ya ondan öyle
Beni göbeği bir görsen kendimi 7-8 aylık gibi hissediyorum inanki..
Yürürken zaten belimi tuta tuta yürüyorum çok komiğim eşim diyor sen son aylarda nasıl olucaksın bilmem diyor gülüyor bana eşşek
Anne olmak böyle birşeymiş işte bunuda yaşayarak öğreniyoruz.. Şimdiden evladımız için başladık sıkıntıya
Allah beterinden korusun...

doktora en son gittiğimde biraz yüksek çıkmış tansiyonun heyecanmı yaptın demişti... yakınlarda eczane varda tansiyon aletleri yok koskoca eczanenin... ben bi çaresine bakayım olmazsa doktorumu ararım...

gözünaydın allah sağsalim eşinle seni kavuştursun cumartesi kontrol azıcık kalmış işallah öğrenirsin miniği

bizimde ctesi kontrolümüz var cinsiyet öğrenicez zaman geçmek bilmio ya çocular gibi yatcaz kalkcaz die sayıyorum:)))

Kizlar hemen hemen ayni belurtiler sanirim ama haftadan haftaya bile ne kadar degisebiliyo bendede kasinti gaz sag kasikta sanci aksamlari ates basmasi ayaklarima ve bu hafta afedersiniz ama habire gegiriyorum umarim hepsi zamnla gecer bebisler gelir

doktora en son gittiğimde biraz yüksek çıkmış tansiyonun heyecanmı yaptın demişti... yakınlarda eczane varda tansiyon aletleri yok koskoca eczanenin... ben bi çaresine bakayım olmazsa doktorumu ararım...

irmegan cnm yarım limon sıkıp iç tansiyonun çıktısa bile dengeler temiz havada iyi gelebilir....

kızlar ben bu gün erken kaçıcam oğlanın okulda toplantısı varmış bakalım kaç para istiyecek bizim saygıdeğer öğretmeniimiz okul açıldığından beri verdiğimiz test ve kitap parası 500 geçti şimdi kesin tatil kitabını söyleyecektir sözde kitapları meb veriyo belim sırtımda oturmaktan ağrıdı zaten sizi öpüyom kocaman akşama gelir isem görüşürüz gelemezsem yarın görüşürüz çok çene yapmayın okuması zor oluyo :) dicem ama kimse dinlemicek herkese iyi akşamlar

aynı seyleri bende yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum
özellikle ayaklarımın altı da çok yanıyor ki normalde hiç ayaklarım ısınmaz...
gaz olayı felaket zaten:)))
bence hepsi hamilelikteni.....

eczaneye gittim dediğim gibi tansiyon cihazları yokmuş eczaneci tanıdık sıkıntılarımı söyledim neden olabilir sence diye 4.ay için erken bi sıkıntı dedi bu ayda olması pek normal değil dedi tansiyon olacağını zannetmiyorum dedi belki yediklerinle alakalı olabilir ama doktora gitsen iyi olur dedi... bende doktorumun sekreterini aradım 5 ten sonra hocam arar sizi dedi tamam dedim....

Benim karnim degil de basenlerim yirtiliyor gibi.ayyy daha erken degilmii.tanidigim herkes 8. Ayda catlamiss.cok kilo alanlar daha erken catlamis.

ben çok kötü nefesdarlığı çekiyorum ilk defa böyle oldum sizdede oluyomu ölecekmişim gibi hissediyorum ben kendimi

BEnde genelde gece oluyor.bi de merdiven felan cikinca.yemek yerken de oluyor.

tansiyonun mu düştü?
Az önce uzman Tv de 4. ay da hamileliği izledim
Doktor 4. ayda tansiyon düşüklüğünün sık sık olabileceğini söylüyordu izle istersen...

canım ben gripte olduğum için ihlamur içiyorum bol limonlu .ama ilhamuruda 2 bardaktan fazla önermiyorlar hamileler için.akşamları çok rahatsın olursam tansiyonumda 14 üstüne çıkmaya başladıysa hemen bi bardak suya yarım limon biraz şeker karıştırıp içiyorum.şekerli su direk kana karıştığı için hemen etki ediyo ama sen doktoruna danışmadan yapma doğrusu.yağlı tuzlu yasak bana kızartmalar hazır yemeklerde yasak.

Kızlar bir sorum olacak size..Benim önceden kanamam olduğu için bilemiyorum ondan mı agrıyor?Benim kasıklarımda cok ayakta kalınca cok dedigim yarım saat falan ciddi bir sızlama oluyor.Böyle garip bir acı...?Böyle sanki yumurtalıklarım civarında bir agrııı...Bu kanamadan dolayımıdır?Sizlerde de varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…