elim ayağım şişti tüm vücudum şiş şuanda akşamları oluyodum ben böyle bugün bu saatte başladı çok kötüyüm vallaaa karnım çok kötü gerildi yaaaaa
oooooo canım tansiyondan olmasın benimde aynı şekilde başladı sonra test falanda yaptılar yüksek tansiyon çıktı şimdi 14ten aşağı inmiyor bi haftadır devamlı ölçüp not alıyorum.sen bi tansiyon ölçümü yaptır doktorada mutlaka haber ver.
canim dua ni okudum rabbim kabul etsin...
Gecmisi okumadan daldim herkeslere merhabaa yarin aksam allahin izni ile kocam geliyo 3 hafta oluyo gormeyeli cok ozleddim onu :119: Cok heyecanliyim... Bu arada bir arkadasim vardi 18. Haftasinda hep erkek demislerdi bugun kntrole gitti kesin kiz demislerBakalim cumartesi bize ne diyecek
Kızlar selaaam.. Cumartesi günü bizde cinsiyet öğrenmeye gideceğiz çok heyecanlıyım zaman geçmiyor yaa...
Birde benim bir sorunum varki genital bölgede kaşıntı var :26:
Beni bazen çok zorluyor sizde de var mı? Sorucam cumartesi günü doktora...
doktora en son gittiğimde biraz yüksek çıkmış tansiyonun heyecanmı yaptın demişti... yakınlarda eczane varda tansiyon aletleri yok koskoca eczanenin... ben bi çaresine bakayım olmazsa doktorumu ararım...
Bugün izin aldın sanırım canım işaallah iyileşmissindir
Kizlar hemen hemen ayni belurtiler sanirim ama haftadan haftaya bile ne kadar degisebiliyo bendede kasinti gaz sag kasikta sanci aksamlari ates basmasi ayaklarima ve bu hafta afedersiniz ama habire gegiriyorumumarim hepsi zamnla gecer bebisler gelir
bizimde ctesi kontrolümüz var cinsiyet öğrenicez zaman geçmek bilmio ya çocular gibi yatcaz kalkcaz die sayıyorum:)))
Benim karnim degil de basenlerim yirtiliyor gibi.ayyy daha erken degilmii.tanidigim herkes 8. Ayda catlamiss.cok kilo alanlar daha erken catlamis.yaa kızlarrr ben cokk kotuyummm
bılmıyorum sızde durumlar nasıl ama bu iç karın yurtılması muhabbeti varya bende fecı durumda
oturken kalkarken yatakta dönerken yanı cok sık olarak kasıklarımda resmen bır yırtlma oluyo içte. ama her seferınde aklım gıdıyo
bu kadar sık olması normalmı yaa
netde bıraz arastırım dedım iç karın yırtılması lafan yazdım pek bırsey bulamadım bu konudaa napcam bennn
ben çok kötü nefesdarlığı çekiyorum ilk defa böyle oldum sizdede oluyomu ölecekmişim gibi hissediyorum ben kendimi
bizimde ctesi kontrolümüz var cinsiyet öğrenicez zaman geçmek bilmio ya çocular gibi yatcaz kalkcaz die sayıyorum:)))
eczaneye gittim dediğim gibi tansiyon cihazları yokmuş eczaneci tanıdık sıkıntılarımı söyledim neden olabilir sence diye 4.ay için erken bi sıkıntı dedi bu ayda olması pek normal değil dedi tansiyon olacağını zannetmiyorum dedi belki yediklerinle alakalı olabilir ama doktora gitsen iyi olur dedi... bende doktorumun sekreterini aradım 5 ten sonra hocam arar sizi dedi tamam dedim....
doktora en son gittiğimde biraz yüksek çıkmış tansiyonun heyecanmı yaptın demişti... yakınlarda eczane varda tansiyon aletleri yok koskoca eczanenin... ben bi çaresine bakayım olmazsa doktorumu ararım...
bize yarın gıecegız saat 2 de banada bugun gecmekmek bılmıyor cok heycan yapyorum sızdede varmı
geçmiş olsun kuzum.dün gecede benimde kramp girdi uykumdan bi uyandım offf kötüydü.şimdide halen daha fazla yürüdüğümde sızlıyor.[/QUOTE
SAĞOL KUZUM AYNISI OLMUŞ SENİNDE BAYA KÖTÜYDÜ VE YÜRÜDÜĞÜMDE SIZLIYO DOKTORA GİDİNCE SORCAM MAGNEZYUM FALAN BİŞEY VERSİN BAYA BERBAT ÇÜNKÜ ANNEN NASI OLDU CANIM DAHA İYİCE Mİ EVİNE GEÇTİN Mİ SAĞSALİM
bende sorucam dr.kuzum.
annem maalesef iyi değil şöyleki tam kadın hastalıkalrından ameliyata hazırlık yaparken filimlerde kalp kapakçığında sorun olduğu anlaşıldı anjio oldu.ve şuan ameliyat olamıyor kalpte sorun varmış bu şekilde ameliyat yaparsak maalesef masada kalır dedi dr.
o yüzden ilaç kullanıyor şuan ameliyatı erteledik.
evime geçtim dr sorun kalmadı dedi.ama yinede arada anneme kaçıyorum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?