2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

içini ferah tut cnm ara sıra yenilenler rahatsızlık verebilio bence bebişin annesini özledi görmek istio bi de kız olduğum kesinleşsin annem beni gelip görsün dio:)))

tansiyonun mu düştü?
Az önce uzman Tv de 4. ay da hamileliği izledim
Doktor 4. ayda tansiyon düşüklüğünün sık sık olabileceğini söylüyordu izle istersen...

tamam cnm bakıyorum hemen.. teşekkür ederimm...

yarım saate arar heralde doktor bakalım ne diyecek... ona göre hareket ederim artık...

Ben gerçek hayatımda da , burada da insanlara son derece nazik ve saygılı davranırım. Aynı saygıyı karşımdakinden de beklerim. Buna sen de dahilsin. Haksız yere bencil olduğumu , saygısız olduğumu yazarak , kişiliğime saldırarak , beni eleştirme hakkına sahip değilsin. Eğer burada dostluk ortamı oluşturmak niyetindeysen , bu tarzın doğru bir seçim değil. Birbirimizi eleştirme hakkına sahibiz , ancak saldırma hakkına sahip değiliz

Gelelim konumuza. Ben rahatsızlığımı burada çözmeye çalışan bir mesaj yazmadım. Konuyu saptırdığın kanaatindeyim. Lutfet , yazımı tekrar oku. healt-19 midem rahatsız , yiyeceklerden özendirici konuştunuz , yemek zorunda kaldım rahatsızlandım yazdı. Ben de ona cevap olarak bende de aynı rahatsızlık olduğunu , hamilelikte beslenme konusunun önemli olduğunu , yiyeceklerden bahsetmenin kaçınılmaz olduğunu , biz midemizden hastayız diye topiğe böyle bir yasak getirme hakkımızın olmadığını yazdım. Sadece mevsim dışı yiyeceklerin anılmamasından bende yanayım. Burada 24 saat chat yapıp internet parası ödeyebilen kişilerin , marketten kabak alabilecek maddi kapasiteye sahip olabilecekleri kanaatindeyim.

Gelelim doktor konusuna. Bu topikte herkes hastalığını , rahatsızlığını , şikayetlerini burada paylaşabilir , çözüm önerileri alabilir , verebilir. Aynı rahatsızlığı yaşayan hamişlerden fikir alabilir , verebilir , çözüm de arayabilir. İstisnasız herkes doktora gidiyor zaten , tıbbı yardım alıyor. Burada elbette hiç kimse bir doktor kadar bilgili değil. Ama gittiği halde yine de çözüm bulamayabilirsin. Bir doktorun dediğin diğer doktorun dediğini tutmayabiliyor. Madem sen fikir danışmayacaksın , burada ne işin var? Doktorun sana yetiyor olması lazım.
Nitekim bu tarz mesajlaşmalar burada hep oluyor ve de olacak. O zaman kimse kimseye burada bir şey sormasın , herkes doktoruna sorsun. Bu doğru bir mantık mı?:44: Bu topik , kadınlar hamamı değil , paylaşım topiği

Ben topikte insanların alamayacağı bir yiyecek telaffuz etmedim. Bu konuda ve her konuda vicdanım da gönlüm de son derece rahat. Vebalde olduğum kanısına varabilecek makamda değilsin. Ben yarim le polemiğe girmedim. O benimle polemiğe girdi , ben de cevap yazmak zorunda kaldım. Bu konuyu topikte bilmeyen yok. Bir kabak mevzusu aylar oldu , unutulmadı gitti. Sana niye bu kadar battı? Anlayabilmiş değilim. Bu mesele kapanalı aylar oldu. yarim in avukatlığını yapmak şimdi mi aklına düştü?

HAMİLELİKTE BESLENME ÖNEMLİ BİR KONUDUR. Özendirici olmamak suretiyle , mevsim dışı yiyecekler anılmamak suretiyle , yiyeceklerden ister istemez bahsettik , bahsediyoruz ve de bahsedeceğiz. Nitekim burada istisnasız hergün yiyeceklerden bahsedilen mesajlara denk gelmek son derece doğal. Bunun bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. Özellikle bana sataşmanın mantığını kuramadım.

Saygılı Hanım... Topiğe koyduğun bu yasak delindiğinde , insanlara nasıl tepki vereceksin? Aklınca nasıl saygı öğreteceksin? Merak ediyorum doğrusu.
Bana yaptığın gibi , herkesi tek tek karşına alıp hakaret mi edeceksin?
Bu şekilde topikte dostluk kuracağını sanıyorsan yanılıyorsun. Sonradan demedi deme.

Haksız yere bencil olduğumu , saygısız olduğumu yazarak , kişilik haklarıma saldırarak ; bana, haktan , hukuktan , saygıdan , vebalden , günahtan bahsedemezsin. Anlaşılan bu konuda da yeterli bilgiden yoksunsun. Bu saygısızlığından ötürü sana hakkımı helal etmiyorum. Bu veballe sen yaşa

Bana cevap yazsan da artık sana yazmıcam. Çünkü kaale almıcam. Bu konuda ısrarcı olmazsan memnun olurum. Bu sana yazdığım ilk ve son mesaj olsun. Hiçbir şekilde seninle muhatap olmak istemiyorum Bir daha asla...

içini ferah tut cnm ara sıra yenilenler rahatsızlık verebilio bence bebişin annesini özledi görmek istio bi de kız olduğum kesinleşsin annem beni gelip görsün dio:)))

bebeğimi çooooooooook özledim ama şuanda tek isteğim onun sağlıklı olması kıyamaz annesi onaaa... bu ay çok sabırlı bekliyorum ben doktor günümüzü özlesemde sabırsızlanmıyorum... Büyük bişey yoktur zaten (İnşallah) ama evhamlıyız işteee anne olmak zor işş şimdiden anladım vallaaaa

Kızlar doktora gidecekler inşallah zaman akıp gider biran önce
Heyecan kelimesi inanın az kalıyor her kontrolde benimde tansiyon yükseliyor 14-8 çıkmıştı birkere
Normalde bir sorun yok tansiyonda ama doktorda çok heyecan yapıyorumm :18:

hepimizde görmemişin bebeği olmuş tutmuş bişeyini koparmış hikayesine döndük heee yok tötümüz ağrıyo yok şiştik yok ağrımız var anne olmayı eminim hepimiz hamile kalmadan önce deli gibi istiyoduk bende dahil şimdide nazlanıyoruz insanoğluyuz iştee nabalım

canım bende aynı durumdayım her tarafım şiş.dr tansiyon ve ödem dedi.1 hafta boyunca tansiyon takibi yaptıryor.ve kesinlikle bol su içmen gerekiyor tuzludan acıdan uzak dur.

Kızlar aşkolsun bana cevap verennn yokkkkkkkkkkkk muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu((

Kizlar esim dedi ki yavss yavas slalim buyuk esyalari dogumdan sonra zaten masraf cok olur dedi.bebek arabasini alalim once dedik.yani bu bir ay icinde.KANZ markasi nasil sizce.ben cok duydum daha once de yorumlar nasil bilmiyorum.

Kizlar esim dedi ki yavss yavas slalim buyuk esyalari dogumdan sonra zaten masraf cok olur dedi.bebek arabasini alalim once dedik.yani bu bir ay icinde.KANZ markasi nasil sizce.ben cok duydum daha once de yorumlar nasil bilmiyorum.

İyibir markadir bende bakicam kanz a

Bir kabak tatlısı dedin.. Olay patladı.. arkadaş ne kabakmış bu yaaa Kapanmadı gittii....
Ben bundan sonra yediğim besinleri sizlerle paylaşmaya karar verdim burası hamile topiği yararlı mı değilmi danışmak istiyorum belki
Mesela bugün kahvaltıda dometes peynir yumurta yedim he birde süt içtim..
Acaba mevsimi değil ya hani dometes yesemmi yemesemmi hormonlu mudur kızlarr...
Burada kimse danıştığım bir konu için kalkıp ahkam kesme hakkına sahip değildir..
Hoşuna gitmiyorsa veya ilgilenmiyorsa cevap vermez olur biter.
Heleki insanları onu paylaşma bunu yazma diye uyaranlara nasıl sinir oluyorummm...
İstediğim şeyi danışırım istediğimi sorarım kardeşim kime neeeee...

Allah razı olsun. Müminlerin duası müşterektir. Sağolasın can kardeş. Rabbim gönlüne göre versin

Yok kız erkek delisi olduğundan değil hissetttiğimden yoksa kızım olmasını Da çok istiyorum oğlum olmasını da :)))

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…