hepimizde görmemişin bebeği olmuş tutmuş bişeyini koparmış hikayesine döndük heeeyok tötümüz ağrıyo yok şiştik yok ağrımız var anne olmayı eminim hepimiz hamile kalmadan önce deli gibi istiyoduk bende dahil şimdide nazlanıyoruz insanoğluyuz iştee nabalım
amin cnm saolasın allh herkezın gonlune gore versın olmayanlarada nasıp etsın ınsallh kaç haftalık oldu bebegın
canım bende aynı durumdayım her tarafım şiş.dr tansiyon ve ödem dedi.1 hafta boyunca tansiyon takibi yaptıryor.ve kesinlikle bol su içmen gerekiyor tuzludan acıdan uzak dur.
Canım bende olmuyor neden oluyor ki sende daha erken ileriki dönemlerde herkeste olabilecek birşey birşeye mi Can'ın sıkıldı yoksa .
Canım istersen bi ara doktorunu görüş için rahatlar en azından .
Ben gerçek hayatımda da , burada da insanlara son derece nazik ve saygılı davranırım. Aynı saygıyı karşımdakinden de beklerim. Buna sen de dahilsin. Haksız yere bencil olduğumu , saygısız olduğumu yazarak , kişiliğime saldırarak , beni eleştirme hakkına sahip değilsin. Eğer burada dostluk ortamı oluşturmak niyetindeysen , bu tarzın doğru bir seçim değil.Birbirimizi eleştirme hakkına sahibiz , ancak saldırma hakkına sahip değiliz
Gelelim konumuza. Ben rahatsızlığımı burada çözmeye çalışan bir mesaj yazmadım. Konuyu saptırdığın kanaatindeyim. Lutfet , yazımı tekrar oku. healt-19 midem rahatsız , yiyeceklerden özendirici konuştunuz , yemek zorunda kaldım rahatsızlandım yazdı. Ben de ona cevap olarak bende de aynı rahatsızlık olduğunu , hamilelikte beslenme konusunun önemli olduğunu , yiyeceklerden bahsetmenin kaçınılmaz olduğunu , biz midemizden hastayız diye topiğe böyle bir yasak getirme hakkımızın olmadığını yazdım. Sadece mevsim dışı yiyeceklerin anılmamasından bende yanayım. Burada 24 saat chat yapıp internet parası ödeyebilen kişilerin , marketten kabak alabilecek maddi kapasiteye sahip olabilecekleri kanaatindeyim.
Gelelim doktor konusuna. Bu topikte herkes hastalığını , rahatsızlığını , şikayetlerini burada paylaşabilir , çözüm önerileri alabilir , verebilir. Aynı rahatsızlığı yaşayan hamişlerden fikir alabilir , verebilir , çözüm de arayabilir. İstisnasız herkes doktora gidiyor zaten , tıbbı yardım alıyor. Burada elbette hiç kimse bir doktor kadar bilgili değil. Ama gittiği halde yine de çözüm bulamayabilirsin. Bir doktorun dediğin diğer doktorun dediğini tutmayabiliyor. Madem sen fikir danışmayacaksın , burada ne işin var? Doktorun sana yetiyor olması lazım.
Nitekim bu tarz mesajlaşmalar burada hep oluyor ve de olacak. O zaman kimse kimseye burada bir şey sormasın , herkes doktoruna sorsun. Bu doğru bir mantık mı?:44: Bu topik , kadınlar hamamı değil , paylaşım topiği
Ben topikte insanların alamayacağı bir yiyecek telaffuz etmedim. Bu konuda ve her konuda vicdanım da gönlüm de son derece rahat. Vebalde olduğum kanısına varabilecek makamda değilsin. Ben yarim le polemiğe girmedim. O benimle polemiğe girdi , ben de cevap yazmak zorunda kaldım. Bu konuyu topikte bilmeyen yok. Bir kabak mevzusu aylar oldu , unutulmadı gitti. Sana niye bu kadar battı?Anlayabilmiş değilim. Bu mesele kapanalı aylar oldu. yarim in avukatlığını yapmak şimdi mi aklına düştü?
HAMİLELİKTE BESLENME ÖNEMLİ BİR KONUDUR. Özendirici olmamak suretiyle , mevsim dışı yiyecekler anılmamak suretiyle , yiyeceklerden ister istemez bahsettik , bahsediyoruz ve de bahsedeceğiz. Nitekim burada istisnasız hergün yiyeceklerden bahsedilen mesajlara denk gelmek son derece doğal. Bunun bir saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. Özellikle bana sataşmanın mantığını kuramadım.
Saygılı Hanım...Topiğe koyduğun bu yasak delindiğinde , insanlara nasıl tepki vereceksin? Aklınca nasıl saygı öğreteceksin? Merak ediyorum doğrusu.
Bana yaptığın gibi , herkesi tek tek karşına alıp hakaret mi edeceksin?
Bu şekilde topikte dostluk kuracağını sanıyorsan yanılıyorsun. Sonradan demedi deme.
Haksız yere bencil olduğumu , saygısız olduğumu yazarak , kişilik haklarıma saldırarak ; bana, haktan , hukuktan , saygıdan , vebalden , günahtan bahsedemezsin. Anlaşılan bu konuda da yeterli bilgiden yoksunsun. Bu saygısızlığından ötürü sana hakkımı helal etmiyorum. Bu veballe sen yaşa
Bana cevap yazsan da artık sana yazmıcam. Çünkü kaale almıcam. Bu konuda ısrarcı olmazsan memnun olurum. Bu sana yazdığım ilk ve son mesaj olsun. Hiçbir şekilde seninle muhatap olmak istemiyorumBir daha asla...
canim dua ni okudum rabbim kabul etsin...
gecmisi okumadan daldim herkeslere merhabaa yarin aksam allahin izni ile kocam geliyo 3 hafta oluyo gormeyeli cok ozleddim onu :119: cok heyecanliyim... bu arada bir arkadasim vardi 18. haftasinda hep erkek demislerdi bugun kntrole gitti kesin kiz demislerbakalim cumartesi bize ne diyecek
kızlar doktorum aradı az önce şikayetlerimi anlattım tansiyonunu ölçtürdünmü hiç dedi yakındaki eczanede tansiyon aleti olmadığını söyledim en kısa zamanda bi ölçtür dedi normalde 5. aydan sonra tansiyon problemi olur aslında dedi bide kalple ilgilide olabilir göğüs kısmının daraldığını hissettiğini söylüyosun bi kardiyolojiye yada dahiliye doktoruna görünebilirsin dedi.. eşim geliyo şimdi olmazsa bi acile giderim iş çıkışı gündüz gitme imkanım pek yok maalesef...
teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için sizinde canınızı sıktım kusuruma bakmayınn.... öptüm hepinizii...
geçmiş olsun.geçen hafta bende de olmuştu ,doktora sordugumda tansiyon oynamalarından olabilir sıkıntıya sokmadığı sürece normal demişti.
birkaç güne geçti zaten.
kilo aldıkça nefes problemi oluyormuş,ilerde daha çok yaşayacakmışız.
panik yapma,rahat ol ki nefesin sıkıntıya girmesin.
Kızçemden dolayı gündüz muhabbetine katılamıyorum akşam kimse olmuyor, anca geçmişi okuyup duruyordum ama artık onuda yapamıyorum..atladığım konular olursa kusura bakmayın artık
İkili test sonuçlarımız iyimiş çok şükür..
İrmegancım rahatsızsın biraz sanırım çok geçmiş olsun tatlışş ya tuzlu yeme emi, tansiyonunu kontrolaltında tut canım..
kızlar doktorum aradı az önce şikayetlerimi anlattım tansiyonunu ölçtürdünmü hiç dedi yakındaki eczanede tansiyon aleti olmadığını söyledim en kısa zamanda bi ölçtür dedi normalde 5. aydan sonra tansiyon problemi olur aslında dedi bide kalple ilgilide olabilir göğüs kısmının daraldığını hissettiğini söylüyosun bi kardiyolojiye yada dahiliye doktoruna görünebilirsin dedi.. eşim geliyo şimdi olmazsa bi acile giderim iş çıkışı gündüz gitme imkanım pek yok maalesef...
teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için sizinde canınızı sıktım kusuruma bakmayınn.... öptüm hepinizii...[/
cok geçmiş olsun.acıl sıfalar dılıyorum
bi ara çok sıkıştı nefesim ama şimdi iyiyim çok şükür... ben bi tansiyonumu ölçtüreyim en iyisi akşama kötülersem yine giderim bi acile... daha neler görcez acep
Normal canım şimdiden söyliyim erkek olucak:))))
cınsıyet bellı oldumu ben yarın 2de gıdecem ozamn belkı belli olur
temizlik bitti... belim ağrıdı yahu... ama misss kiminn oldu evimiz...
temizlik bitti... belim ağrıdı yahu... ama misss kiminn oldu evimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?