2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Hamilelik çok ilginç birşey gerçekten benim kaza oldu bebişim ben uzun süre şok oldum nasıl oldu bu diye sordum hep eşime
Sonuçta düşünüyorum içimizde bir can taşıyoruz.. aslında düşündüğümde çok önemli ve özel bir şey bu...
Her hamile kendini önemli ve özel sanırmış.. Biz abartalım boşver
Birde gerçekten hamilelikte iyice pinpirik oldum bendee

canım bende aynı durumdayım her tarafım şiş.dr tansiyon ve ödem dedi.1 hafta boyunca tansiyon takibi yaptıryor.ve kesinlikle bol su içmen gerekiyor tuzludan acıdan uzak dur.

Canım bende olmuyor neden oluyor ki sende daha erken ileriki dönemlerde herkeste olabilecek birşey birşeye mi Can'ın sıkıldı yoksa .

Canım istersen bi ara doktorunu görüş için rahatlar en azından .

kızlar doktorum aradı az önce şikayetlerimi anlattım tansiyonunu ölçtürdünmü hiç dedi yakındaki eczanede tansiyon aleti olmadığını söyledim en kısa zamanda bi ölçtür dedi normalde 5. aydan sonra tansiyon problemi olur aslında dedi bide kalple ilgilide olabilir göğüs kısmının daraldığını hissettiğini söylüyosun bi kardiyolojiye yada dahiliye doktoruna görünebilirsin dedi.. eşim geliyo şimdi olmazsa bi acile giderim iş çıkışı gündüz gitme imkanım pek yok maalesef...

teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için sizinde canınızı sıktım kusuruma bakmayınn.... öptüm hepinizii...

Bencede kızlar bu yiyecek mevzusu gerçekten çok uzatıldı ve farklı yerlere doğru gidiyor, burada güzel dostluklar kurmak için varız,bu tarz konuşmalar hoş değil,

Ballandıra ballandıra akşam ne yediğini anlatmadığınız sürece bence de yemek konusu konuşmanın bir sakıncası yok,kaldıki burda sadece adı geçiyor, her allahın günü internette gazetelerde,tv lerde çarşaf çarşaf görüyoruz, ki ben inanılmaz iştahlı biri olarak söylüyorum,Şuana kadar 4,5-5 kg almış biri olarak

Boşverin kimse kasmasın,girmeyelim böyle polemiklere cücüklerimiz de üzülür sonra,kim ne istiyorsa konuşsun.

yazdıklarınızı okudum.Tek tek cevap verecek değilim.
benim ne demek istediğimi baştan anlamamışsınız zaten.
bahsetmek istediğim başka bir konu ısrarla anlamamak için direniyorsunuz apaçık ortada.
üslubunuzdan niyetiniz de belli zaten.Asla muhattap olmam.
kullandığınız simgeler de konuyla çok alakalı,çok uğraşmış,düşünmüş,yazmışsınız belli.Yazık size.
Eleştirinin de bir üslubu vardır!Tabi sizin bu üslupla uzaktan yakından alakanız yok hanımefendi!
yolunuz açık olsun.

Hadi gözün aydın tatlım Hasret giderirsiniz artık yarın akşam bol bol :)))) Cumartesi inşallah bizde öğrenicez hayırlı haberlerle gelelim inşallah canım .

geçmiş olsun.geçen hafta bende de olmuştu ,doktora sordugumda tansiyon oynamalarından olabilir sıkıntıya sokmadığı sürece normal demişti.
birkaç güne geçti zaten.
kilo aldıkça nefes problemi oluyormuş,ilerde daha çok yaşayacakmışız.
panik yapma,rahat ol ki nefesin sıkıntıya girmesin.

Kızçemden dolayı gündüz muhabbetine katılamıyorum akşam kimse olmuyor, anca geçmişi okuyup duruyordum ama artık onuda yapamıyorum..atladığım konular olursa kusura bakmayın artık
İkili test sonuçlarımız iyimiş çok şükür..
İrmegancım rahatsızsın biraz sanırım çok geçmiş olsun tatlışş ya tuzlu yeme emi, tansiyonunu kontrolaltında tut canım..

bi ara çok sıkıştı nefesim ama şimdi iyiyim çok şükür... ben bi tansiyonumu ölçtüreyim en iyisi akşama kötülersem yine giderim bi acile... daha neler görcez acep

teşekkür ederim cnm Allah razı olsun dikkat etmek lazım artık yediklerimize demekki.. sizinde gözünüzaydınn temiz çıkmış sonuçlar darısı cinsiyete olsun

Merhaba arkadaşlar bugün başka bir doktora gittim çok harika bir doktor tam 1saat ilgilendi benimle bebeğin tüm organlarına baktı çok şükür iyiymiş ayrıca kız olduğu kesinleşti çok mutluyum eşim erkek istiyordu gerçi ama şimdi iki kızım olacak çok şanslı hissediyorum kendimidarısı başınıza 15 haftalığım ben bu arada

bi ara çok sıkıştı nefesim ama şimdi iyiyim çok şükür... ben bi tansiyonumu ölçtüreyim en iyisi akşama kötülersem yine giderim bi acile... daha neler görcez acep

ben nefes alamıyorum diye panik yapmıştım ilk oldugunda baktım ki daha kötü oldum ,sonrasında sakin kalmaya çalıştım koşudan gelmiş gibi soluyordum çünkü.
telefonda nefes nefese ,sapık gibi şimdi iiyiyim ama senin de öyle oldu muhtemelen.bol bol su iç.ayaklarını başından yüksekte tut,ayaklarının altına yastık koy dinlen iyi geliyor.

Kizlar nette geziyodum dogum izni 24 haftaya cikicak diye bi yazi okudum ama biz yazin ortasinda dogurunxa pek anlami kalmiyo :) yinede soylim dedim

Dün sana cvp verememiştim canım.Seni sormuştum evet :) .Hoşgeldin ,güzel haberler getirdin.

temizlik bitti... belim ağrıdı yahu... ama misss kiminn oldu evimiz...

aman dikkat et kuzu.2 gün çektim ben her yeri temizleyeyim derken.Ağrıdan uyuyamamıştım gece.Aman beline dikkat et,bel ağrısı bir girdi mi bir daha bırakmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…