gözünaydın allah sağsalim eşinle seni kavuştursun cumartesi kontrol azıcık kalmış işallah öğrenirsin miniği
Allah razı olsun. Müminlerin duası müşterektir. Sağolasın can kardeş. Rabbim gönlüne göre versin
Hadi gözün aydın tatlım Hasret giderirsiniz artık yarın akşam bol bol :)))) Cumartesi inşallah bizde öğrenicez hayırlı haberlerle gelelim inşallah canım .
kızlar kociş gelmişti onla ilgilendim şimdi işe yolladım gececi annemlerde birazdan işten gelirler yemekte hazır
kızlar doktorum aradı az önce şikayetlerimi anlattım tansiyonunu ölçtürdünmü hiç dedi yakındaki eczanede tansiyon aleti olmadığını söyledim en kısa zamanda bi ölçtür dedi normalde 5. aydan sonra tansiyon problemi olur aslında dedi bide kalple ilgilide olabilir göğüs kısmının daraldığını hissettiğini söylüyosun bi kardiyolojiye yada dahiliye doktoruna görünebilirsin dedi.. eşim geliyo şimdi olmazsa bi acile giderim iş çıkışı gündüz gitme imkanım pek yok maalesef...
teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için sizinde canınızı sıktım kusuruma bakmayınn.... öptüm hepinizii...
Kizlar esim dedi ki yavss yavas slalim buyuk esyalari dogumdan sonra zaten masraf cok olur dedi.bebek arabasini alalim once dedik.yani bu bir ay icinde.KANZ markasi nasil sizce.ben cok duydum daha once de yorumlar nasil bilmiyorum.
ellerıne saglık ahhh ahhh benımde yapmam lazım ama halım yok cok halsızım yarın doktor kontrolumuz var bı gıdelım nasıpse bende yapacam :)))
Dün sana cvp verememiştim canım.Seni sormuştum evet :) .Hoşgeldin ,güzel haberler getirdin.
aman dikkat et kuzu.2 gün çektim ben her yeri temizleyeyim derken.Ağrıdan uyuyamamıştım gece.Aman beline dikkat et,bel ağrısı bir girdi mi bir daha bırakmıyor
burda da deli gibi yağdı o kadar çok olmasada şimdi bile var yağmur antalyayı bilirim bacım kardeşim okuyo orda arda gelmişliğim var acayip fırtına oluyo sonra bişey yokmuş gibi harbi deli ama güzel şehir ben seviyom pazartesi çıkcak sonuçlar salı kontrol var toplu haber ederim tatlışkom
Kizlar nette geziyodum dogum izni 24 haftaya cikicak diye bi yazi okudum ama biz yazin ortasinda dogurunxa pek anlami kalmiyo :) yinede soylim dedim
Bir kabak tatlısı dedin.. Olay patladı.. arkadaş ne kabakmış bu yaaaKapanmadı gittii....
Ben bundan sonra yediğim besinleri sizlerle paylaşmaya karar verdim burası hamile topiği yararlı mı değilmi danışmak istiyorum belki
Mesela bugün kahvaltıda dometes peynir yumurta yedim he birde süt içtim..
Acaba mevsimi değil ya hani dometes yesemmi yemesemmi hormonlu mudur kızlarr...
Burada kimse danıştığım bir konu için kalkıp ahkam kesme hakkına sahip değildir..
Hoşuna gitmiyorsa veya ilgilenmiyorsa cevap vermez olur biter.
Heleki insanları onu paylaşma bunu yazma diye uyaranlara nasıl sinir oluyorummm...
İstediğim şeyi danışırım istediğimi sorarım kardeşim kime neeeee...
bızım bır ahbabımız vardı ıkıncı bebegıne hamıle kaldı 9 ay boyunca hangı doktora gıttıyse bebegın kız dedı hatta baya fakultelere falanda gıttı hamılıkle ılgılı sıkıntısı vardı ordada kız demısler
neyse bu sezeryan dogum yapıcagı ıcın önceden tanıs hemsıre ayarladı dogumu kameraya cektırdı doktor bebegı cıkarıyo doktor bır cıglık atıyo. resmen izledim gorutulerı neysee ama bu kızdı nasıl olur dıyo doktor soka gırdı resmen bebek erkek cıktı herkes cok sasırmıstı dusunun kız ııcn hazrlık yapıyosun ama o kerata erkek gelıyo.
o yuzden doguma kadar hersey olabılırrr
canım ben de kanz 650 modelini düşünüyorum nette 220 tl haberleşelim nasılmış marka fiyatlar ben bizim burda bi yerde kanz satan yer var oıraya da bakcam
yaa kızlarr son 2 gündür karnım böyle ortadan ikiye bölünecekmiş gibi geriliyo yaaaaa çok canım acıyo beniiimmm napcez biz göbişler büyüdükçe ağrısı sızısıda çoğaldııı kendimi patlayacakmış gibi hissediyorum... az önce annemi aradım bu sıkıntımı söyledim anne olmak kolaymı dedi ben 4. ve evin en küçük çocuğuyum annem 38 yaşında doğum yapmış beni hemde baya kiloluyken hamile kalmış ağustos doğumluyum dediki ben sana hamileyken son aylarımda geceleri balkonlarda ağlaya ağlaya geçiriyodum dedi şiştim kaldım ben sendeyken dedi anne olmak kolay değil yaşayacaksın bunların hepsi normal dedi... oyyyyyyy çatlayacam valla şimdi bennn
Allah mı söletti canım yaa :) tabi eli ayağa düzgün olsun sağlıklı olsun diye dua ediyorum ama herkesn kalbnden geçen vardır ya bnde erkek istiodum
Benim herşeyde erkek çıkıyordu yıl atlayınca Çin takvimi de kıza döndü :)))))))
Valla özledim artık rüyalarım da yapıyom :))))))))))) ama napayım çok kızdırdı banane banane hemen barışmıcam işte hıh :)))))))))
neyse prensesin olurda adını sena şeyda:111: koyarsın uyumlu olur hem banada benzer kıhkıhkıhkhıhkhıhkıhhhh
sanki barışsan adamda hemen heee dicekti
önce barış sonrası gelirr kıss yacık kaynanada ses duyurursun:
hepten kaçar türkiyeye :)))))))))))
Normal canım şimdiden söyliyim erkek olucak:))))
Kızlarrrrrrrrrrr kendinizi bu kadar dinlemeyin allah aşkına, herkeste bir şikayet karnım yırtılıyo nefes darlığı çekiyorum,oram şişti,dötüm kaşınıyp... okudukça içim şişti yemin ederim, biraz güzel şeylerden bahsedelim de kafamız dağılsın
töbe de ya kızcam ama bende çekiyom nefes darlığı ama akşamları nedense bakmıştım internetten olabiliyomuş sürekli bi tıkanıklık var zorlanıyorum bende ağzımdan alıyorum artık ama zorlanıyorum dediğin gibi bidaha öle deme bi dışarı çık hava al bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?