2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar kociş gelmişti onla ilgilendim şimdi işe yolladım gececi annemlerde birazdan işten gelirler yemekte hazır

gözünaydın allah sağsalim eşinle seni kavuştursun cumartesi kontrol azıcık kalmış işallah öğrenirsin miniği

Allah razı olsun. Müminlerin duası müşterektir. Sağolasın can kardeş. Rabbim gönlüne göre versin

Hadi gözün aydın tatlım Hasret giderirsiniz artık yarın akşam bol bol :)))) Cumartesi inşallah bizde öğrenicez hayırlı haberlerle gelelim inşallah canım .

allah razı olsun kızlar çok sağolunn... bizim ki erkek ti ama bu dr ne dicek bakalım bide 3 lü tarama yapacakmıs yapsın napıyım
hepinizeeee birde mis kokulu gönderiyoruuuzzzzz

Son düzenleme:

Ne demek canım ama ihmal etme hit mutlaka inşallah tansiyon problemin yoktur canım .

Kizlar esim dedi ki yavss yavas slalim buyuk esyalari dogumdan sonra zaten masraf cok olur dedi.bebek arabasini alalim once dedik.yani bu bir ay icinde.KANZ markasi nasil sizce.ben cok duydum daha once de yorumlar nasil bilmiyorum.

canım ben de kanz 650 modelini düşünüyorum nette 220 tl haberleşelim nasılmış marka fiyatlar ben bizim burda bi yerde kanz satan yer var oıraya da bakcam

ellerıne saglık ahhh ahhh benımde yapmam lazım ama halım yok cok halsızım yarın doktor kontrolumuz var bı gıdelım nasıpse bende yapacam :)))

yok aslında yapmıycaktım kocamı bekliycektim yapsın diye ama o da yorgun olucak yazık kıyamadım... hem yarın da arkadaşım gelicek oturmaya mecburen temizledim...

ivit ivit çok güzel ve cılgın bir şehir arada gelirsen haberim olsun :):)
çok kişinin haftaya kontrol benimde dahil güzel haberlerle gelelim inşallah
test sonuçlarınıda unutma bebetommm heemiiiiii

Kizlar nette geziyodum dogum izni 24 haftaya cikicak diye bi yazi okudum ama biz yazin ortasinda dogurunxa pek anlami kalmiyo :) yinede soylim dedim

Cikmiyor dendi en son.iptal edildi diye biliyorum ben.

Helal olsun sana. Adaletli bir kişiliğin varmış. Tebrik ederim. Haklı olduğumu açık yüreklilikle dile getirme cesaretini gösterdiğin için ayrıca teşekkür ederim. Seni gönlüme dost olarak yazdım , can kardeş.

amaaaaan yarebbimmmmm
çok fena yafuuu pembiş pembiş herşey
çocuk erkek geliyo demek
neler var :):):):):)

bende öyleyim gece kendi kendime masaj yaptım göbegime
çok şişiyo özellikle geceleri ve cok gergin sanki basket topu yutmusum gibi
ama kabıs filande değilim suda içiyorum
bu hafta değişik bişeyler oluyor ama ne kremede başlamadım ben daha:26:

Allah mı söletti canım yaa :) tabi eli ayağa düzgün olsun sağlıklı olsun diye dua ediyorum ama herkesn kalbnden geçen vardır ya bnde erkek istiodum

Ne bileyim bana da öyle geldi 5 haftalığa göre uzun gibi çünkü genelde erkek bebekler kendini hemen belli ederlermiş gelişiminden :)

Valla özledim artık rüyalarım da yapıyom :))))))))))) ama napayım çok kızdırdı banane banane hemen barışmıcam işte hıh :)))))))))

sanki barışsan adamda hemen heee dicekti
önce barış sonrası gelirr kıss yacık kaynanada ses duyurursun :
hepten kaçar türkiyeye :)))))))))))

sanki barışsan adamda hemen heee dicekti
önce barış sonrası gelirr kıss yacık kaynanada ses duyurursun :
hepten kaçar türkiyeye :)))))))))))

Ben barışına hemen kandırırım kocişkomu :))))) küsüz ya çok özledim gündüzleride konuşmuyoruz atlayınca açmıyorum dün açmadım bügünde aramadı cadoloz kaynana yüzünden kocamla kötü oldum ya .

taaaam ama benimde memikler şişş napayımmm
hamilelik işte ben bugün kocişe taktım hiiiç yazasım yok onunda dili şişmiş sabah kavga ettik
yani bu hamilelikte kendimizi dinlemesekte takacak bişey illaki bulucaz gibiii

bendede var aynı sorun
hemen baktım internetten
hamilelerde nefes darlığı cok sık görülen bir şikayetmiş
bebek bizim oksijenimizden kullanıyormus ve aldığımız nefes bize yetmiyomuş
daha derin nefesler almak lazımmış kuzularım panik yapmayın nolurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…