kızlar ben bu gün erken kaçıcam oğlanın okulda toplantısı varmış bakalım kaç para istiyecek bizim saygıdeğer öğretmeniimiz okul açıldığından beri verdiğimiz test ve kitap parası 500 geçti şimdi kesin tatil kitabını söyleyecektir sözde kitapları meb veriyo belim sırtımda oturmaktan ağrıdı zaten sizi öpüyom kocaman akşama gelir isem görüşürüz gelemezsem yarın görüşürüz çok çene yapmayın okuması zor oluyo :) dicem ama kimse dinlemicek herkese iyi akşamlar
Yok kız erkek delisi olduğundan değil hissetttiğimden yoksa kızım olmasını Da çok istiyorum oğlum olmasını da :)))
Bir kabak tatlısı dedin.. Olay patladı.. arkadaş ne kabakmış bu yaaaKapanmadı gittii....
Ben bundan sonra yediğim besinleri sizlerle paylaşmaya karar verdim burası hamile topiği yararlı mı değilmi danışmak istiyorum belki
Mesela bugün kahvaltıda dometes peynir yumurta yedim he birde süt içtim..
Acaba mevsimi değil ya hani dometes yesemmi yemesemmi hormonlu mudur kızlarr...
Burada kimse danıştığım bir konu için kalkıp ahkam kesme hakkına sahip değildir..
Hoşuna gitmiyorsa veya ilgilenmiyorsa cevap vermez olur biter.
Heleki insanları onu paylaşma bunu yazma diye uyaranlara nasıl sinir oluyorummm...
İstediğim şeyi danışırım istediğimi sorarım kardeşim kime neeeee...
Kızçemden dolayı gündüz muhabbetine katılamıyorum akşam kimse olmuyor, anca geçmişi okuyup duruyordum ama artık onuda yapamıyorum..atladığım konular olursa kusura bakmayın artık
İkili test sonuçlarımız iyimiş çok şükür..
İrmegancım rahatsızsın biraz sanırım çok geçmiş olsun tatlışş ya tuzlu yeme emi, tansiyonunu kontrolaltında tut canım..
Sen düşündün mü canım isim erkek olursa yada kız olursa bu olsun diye :)
Ben barışına hemen kandırırım kocişkomu :))))) küsüz ya çok özledim gündüzleride konuşmuyoruz atlayınca açmıyorum dün açmadım bügünde aramadıcadoloz kaynana yüzünden kocamla kötü oldum ya .
ah ahh millette ne karılar var
ben el bezi bilem yapamam
çok güsel oluyo sekerparem
kuzusu sıkıntı olan mevsimi olmayan ve bulunamayacak şeylerin anılması yoksa şuanda rahatlıkla bulup yiyebileceğimiz şeylerde hiçbir sıkıntı yok...
bayıldıııımmmmmmmmmm renkleri muhteşem olmuş vallaaaaakuzuyu içinde hayal ettimde ne kadarda yakışacak annesiii... Ellerine sağlıııkk vaktim olsa bende örerim ama annemden pek fırsat kalmıyoki kadın yaptığı her modelden iki tane yapıyo biri mavili biri pembeli artık hangisi olursa onu alırsın diye
canım sıkıntı sadece bulunması çok zor ve mevsimi olmayan gıdalar için geçerli yoksa bi ekmek lafından birinin canı çektiğinde evinde bulunabilen birşey nihayetinde isterse gider yer... onuda konuşmayacaksak hepten susalım daha iyi....
dur orayada bi bakayım o zaman canım sağolsın inşallah olur valla hemen bi doktor edinmem lazım zamanda daralıyor.
Kızlar selaaam.. Cumartesi günü bizde cinsiyet öğrenmeye gideceğiz çok heyecanlıyım zaman geçmiyor yaa...
Birde benim bir sorunum varki genital bölgede kaşıntı var :26:
Beni bazen çok zorluyor sizde de var mı? Sorucam cumartesi günü doktora...
Kızlar selaaam.. Cumartesi günü bizde cinsiyet öğrenmeye gideceğiz çok heyecanlıyım zaman geçmiyor yaa...
Birde benim bir sorunum varki genital bölgede kaşıntı var :26:
Beni bazen çok zorluyor sizde de var mı? Sorucam cumartesi günü doktora...
Hayırlı olsun. Allah bebişini kucağına alıp sevip koklamayıda nasip etsin inşallah :) Benimde ilk bebeğim. Çalışıyo musun neler yapıyosun? :)) Aramızada hoşgeldin :)
Kızlar bir sorum olacak size..Benim önceden kanamam olduğu için bilemiyorum ondan mı agrıyor?Benim kasıklarımda cok ayakta kalınca cok dedigim yarım saat falan ciddi bir sızlama oluyor.Böyle garip bir acı...?Böyle sanki yumurtalıklarım civarında bir agrııı...Bu kanamadan dolayımıdır?Sizlerde de varmı?
tatlişkom duanı okudum Allahım kabul etsin
heeee bide canın maldivlerde suyosunu salatası çekerse söyleme taammı
bulamayısss kısss
ayrıca hergün okuyorum kızlar yazmayı unutabilirim
hamişliğime verin hihihihih
aaahaahaahaa hep söylüyorum , bu kız bir alem diye. Çok güldüm canım benim yaa
Allah da seni güldürsünn . Dua için sağolasın varolasın bi tanem
benimde 2 aşılama sonrası kendiliğinden geldi bebişim. şükürler olsun.. herkese tattırsın Rabbim. bizede hayırla kucağımıza almayı nasip etsinhoşbulduk:) öğretmenim ben.... defalarca denenen tedaviler tüp bebekler acı sonların ardından kendiliğinden geldi tam ümidimi kesmişken... inşallah hepimizi tamamına erdirsin Rabbim... ve bebek isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin
ınsl cnmm erken dıyorlar ama 16-17 haftalarda hıssedılır dıyorlarr ınsll kısa zamanda hıssedılır ınsllyaaa ben de tekme yemek istiyoruuuuummmm
kızlar o ne fıyat lar öyle yaaaagene ilk doğumum 2010 da normal doğum jimerde idi 1750 falan ödemiştik. çok uçuk burda fiyatlar en köklüsü acıbadem 17.000 tl sonra jimer 4,500 tl sonra diğerleri birbirine yakın ama en uygunu zannedersem baharmış 450 tl falan diyorlardı....
ayy cnm bende namazda öleyımm kalp ıkı ez atıyor ee normal dır yanii hehehheben çok kötü nefesdarlığı çekiyorum ilk defa böyle oldum sizdede oluyomu ölecekmişim gibi hissediyorum ben kendimi
ınsl cnmm erken dıyorlar ama 16-17 haftalarda hıssedılır dıyorlarr ınsll kısa zamanda hıssedılır ınsll
kızlar o ne fıyat lar öyle yaaaabızım burda özel hast.özel oda özel bakımlı olanı 350 dedı sızın fıyat larda ne öle yaa cokk pahalıı yaa o kadarınıda vermem de verememdeee yaa yazıkk ama o kaa parayaa hast.hastanedır dımı amaa kesenize bereket olsun kı o kaa para vermıssınız yada vereceksınızzz
ayy cnm bende namazda öleyımm kalp ıkı ez atıyor ee normal dır yanii hehehhe
senoş seni topiğin kapıy koyalım
sen gelenlere hoşgelin diyip 10tl
karşılığı cinsiyet söle:
naapıon kııssssım sen delüüüü
kuzey
cemre , ceren
bu işimler çoook hoşuma gidiyooo
çok uzatma arayı
gece yatagı takır tukur salla duvarlara vur
ayh oyh yeaaaaah
diye sesler cıkar
1 hafta dayanamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?