2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

okul toplantıları filan
duygulandım ben ya bisdemi gitcez
pipicanın dersleri nasıl mercimegli köfte

haydi dikkatli git gel öptükkk

bende bu aralar peynir ekmek domatese takmış durumdayım domates mevsimi olmadığı için organik domates alıyorum küççük küççük

ben akşamları burdayım cnm bu dötü büyükler evlerinde döt büyütüyolar sen gir akşamları muhabbet ederiz

Sen düşündün mü canım isim erkek olursa yada kız olursa bu olsun diye :)

kuzey

cemre , ceren
bu işimler çoook hoşuma gidiyooo

çok uzatma arayı
gece yatagı takır tukur salla duvarlara vur
ayh oyh yeaaaaah
diye sesler cıkar
1 hafta dayanamaz

ah ahh millette ne karılar var
ben el bezi bilem yapamam
çok güsel oluyo sekerparem

teşekkür ederiz teyzesi sizede örelim

benimde okulum tatile girdi hemen başlim bişey yoksa yapamam bidaha dedim öyle aldım elime canım. cinsiyetimizde belli olmayınca bu renkleri aldım çok tatlı oluyo

dur orayada bi bakayım o zaman canım sağolsın inşallah olur valla hemen bi doktor edinmem lazım zamanda daralıyor.

merhaba cnm bende Bursadayım,sen hangi doktora gidiyodunda memnun kalmadın merak ettim,ben çekirge dorukta Hatice Taşlıya gidiyorum,memnunum kendisinden,sakin bi bayan acele etmeden muayene ediyor,sıkıntı yaşamadım hiç,randevu konusundada sıkıntı olmuyo hemde hiç beklemeden alıyolar,o hastanedeki diğer doktorlarada iyi diyolar ama ben haftasonu eşimle gitmek istediğim için bunu tercih ettim diğerleri hafta içi çalışıyor,bilgin olsun

cnm mantar olmayasın şiddetli kaşıntıyı genelde mantar yapar :26: kaşıntı geldiği zaman su ile yıka hemen rahatlatıyor

Canım inşaallah kalbindeki gönlündeki ne ise mevlam onu sana nasip etsin. Her zaman dile getiriyoruz. Öncelikle sağlıklı , sıhhatli evlatlar dünyaya getirmek nasip olsun.
Genital bölgedeki kaşıntılar için , o bölgede enfeksiyon olup olmadığına dair doktorlar test uyguluyorlar. İdrar testlerinde çıkıyor. Doktorun da zaten sana önericektir diye düşünüyorum. Bu konu önemli. Umarım daha fazla sorun artmadan çözersin. İç çamaşırını sık sık değişmeni , küçük günlük petlerden kullanmanı , ve de ılık suyla temizlenmeni öneririm. Gerçi sen zaten bunları belki de uyguluyorsundur. Doktor dönüşü güzel haberlerini bekliyorum. Mutlaka haber ver. Geçmiş olsun

Hayırlı olsun. Allah bebişini kucağına alıp sevip koklamayıda nasip etsin inşallah :) Benimde ilk bebeğim. Çalışıyo musun neler yapıyosun? :)) Aramızada hoşgeldin :)

hoşbulduk:) öğretmenim ben.... defalarca denenen tedaviler tüp bebekler acı sonların ardından kendiliğinden geldi tam ümidimi kesmişken... inşallah hepimizi tamamına erdirsin Rabbim... ve bebek isteyenlere de hayırlısıyla nasip etsin

Ben daha önceki hamileliğimde yaşamıştım. Sürekli yatman gerek. Hatta oturma bile. Ağrıların bir çok nedeni olabilir . Sen önlem olarak bol bol dinlen bence.

tatlişkom duanı okudum Allahım kabul etsin
heeee bide canın maldivlerde suyosunu salatası çekerse söyleme taammı
bulamayısss kısss

ayrıca hergün okuyorum kızlar yazmayı unutabilirim
hamişliğime verin hihihihih

aaahaahaahaa hep söylüyorum , bu kız bir alem diye. Çok güldüm canım benim yaa
Allah da seni güldürsünn . Dua için sağolasın varolasın bi tanem

benimde 2 aşılama sonrası kendiliğinden geldi bebişim. şükürler olsun.. herkese tattırsın Rabbim. bizede hayırla kucağımıza almayı nasip etsin

yaaa ben de tekme yemek istiyoruuuuummmm
ınsl cnmm erken dıyorlar ama 16-17 haftalarda hıssedılır dıyorlarr ınsll kısa zamanda hıssedılır ınsll

kızlar o ne fıyat lar öyle yaaaabızım burda özel hast.özel oda özel bakımlı olanı 350 dedı sızın fıyat larda ne öle yaa cokk pahalıı yaa o kadarınıda vermem de verememdeee yaa yazıkk ama o kaa parayaa hast.hastanedır dımı amaa kesenize bereket olsun kı o kaa para vermıssınız yada vereceksınızzz
ben çok kötü nefesdarlığı çekiyorum ilk defa böyle oldum sizdede oluyomu ölecekmişim gibi hissediyorum ben kendimi
ayy cnm bende namazda öleyımm kalp ıkı ez atıyor ee normal dır yanii hehehhe

sen neredesin
ne kadar uygun fiyatlar gerçekten

kuzey

cemre , ceren
bu işimler çoook hoşuma gidiyooo

çok uzatma arayı
gece yatagı takır tukur salla duvarlara vur
ayh oyh yeaaaaah
diye sesler cıkar
1 hafta dayanamaz

Hiç gülesin yoktu valla nerden buluyorsun sen bu lafları yaaa alemsin valla )))
Bu arada isimler gerçekten çok güzel Allah gönlümüze göre verir inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…