2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Ne güzel canım çok sevindim Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah .

:))))) yosun salatası gene nerden aklına geldi merak etme kimsenin canı çekmez hamişim hem sen istersen onu da bulursun akıllım :)))))

:))))) yosun salatası gene nerden aklına geldi merak etme kimsenin canı çekmez hamişim hem sen istersen onu da bulursun akıllım :)))))

şşşt kıss sus dillendirme
gecen sene maldivlerdeydik pppppp
linç ederler bisiii kıhkıhkıhkıhkhıhhhh
hamişezmesi yaparlar :18:

şşşt kıss sus dillendirme
gecen sene maldivlerdeydik pppppp
linç ederler bisiii kıhkıhkıhkıhkhıhhhh
hamişezmesi yaparlar :18:

Doğru valla eveligün ben birşey canım çekiyor dedim demez olaydım sabahtan beri bütün laflar bana geldi kısssss korktum ben bu koca memişlerden dahada demem artık :)))))) sanki ben bulabildimde hemen fırça atıyorlar yasıkkk bana ama (((

Hoşgeldiniz meslektaşım. Burada öğretmen arkadaşlarla karşılaşmaktan ayrıca keyif alıyorum. Adınıza sevindim. Allah tamamına erdirsin , sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

yok kısss delüşmen sana kim ne dicek ne dediğinide hatırlıyorum cok ayıp ihihihihihihihih
onlar kapışıp düello yaptılar şimdi sakin ortalık
herkeş rahatladı hepsi kendine göre haklı vede haksız
amannnnn hepsi koca dötlüler işte albirini vur diğerinin memikine
hamişler kapışıyor başlıyooooooooor
senoş sustur beni

Kuzum sabah bu konuyu ilk yazan benim.isim paylaşırken dikkat edelim diye daha önce de defalarca rica etmiştim,aldırış eden olmadı.mesele et,süt,yumurta değil.mesele bir rica edildiğinde saygılı olabilmek.
Bu konuda bana katılan arkadaşlar da oldu sağ olsunlar.
Sana lafım yoktu benim.ne istediğini bile hatırlamıyorum.
Hatta sabah sen yazmıştın bir daha yazmam kusura bakmayın diye onu hatırlıyorum.
Ama iş de anlatılmak isteneni ,ısrarla anlamak istemeyen oldu .
Seninle alakası yok kuzu.

benim canım çok yasak bişi çekiyo şöle azcuk dilimi değdirsem yetecek ama korkuyom sölemeye kolay buluncak bişi ama hamişlere yasak bişi çok çekiyo çokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…