benim canım çok yasak bişi çekiyoşöle azcuk dilimi değdirsem yetecek ama korkuyom sölemeye kolay buluncak bişi ama hamişlere yasak bişi çok çekiyo çokkkkk
kızlar eşim çapadan sonuçları almış karyotipi normalmiş yani genetik kalıtsal bi bozukluğu yokmuş bebeğimin. dışarda olan bağırsaklarınıda hamilelik boyunca takip edeceklermiş şuan tek dileğim bebeğim büyüdükçe omfaloselinin büyümemesi. ama ordaki uzman doktor o kadar moral bozucu konuşmuşki eşimle sinirlenmiş bizimkide doğru dürüst bilgi verip aydınlatmadığınız gibi bide iç karartıyosunuz biz zaten cerrahpaşada devam edicez takibe verin sonuçlarıda gideyim demiş. yani genetiğinin normal çıkması kromozomlarının tam olması sevindirici bir haber demiyolarda sizi asıl bundan sonra ^^ilginç^^ bir süreç bekliyor yoktamam bu bebek normalde niye omfoloselli onu bilmiyoruz . bilmem ne? e doktor olan sensin onuda sen bulucaksin bizden istediğiniz herşeyi yaptık beni bebeğin bu süreci ameliyatı nasıl olcak daha önce olanlar neler yaşamış bu konuda bilinçlendireceklerine abuk sabuk konuşup insanın psikolojisini bozuyolar ya. ünv. hastanesi değilmi denek arıyolar işte kendilerine. bakalım yarın cerrahpaşayla iletişim kurucaz sizide haberdar edicem kızlar dua edin bana çok.
irmegan bu arada benim son adetim 24 eylül. bebişimde kız. muhtemel doğum 1 temmuz diyor sizi seviyorum gobişlileriimmmm iyi akşamlaarrr
kıss geel kulama söle
neymiş o içicekmi dötümüz siser söle kısss neymiş neymiş
öcümü bunlar
Allah kolaylık versin bütün işlerinde.kızlar eşim çapadan sonuçları almış karyotipi normalmiş yani genetik kalıtsal bi bozukluğu yokmuş bebeğimin. dışarda olan bağırsaklarınıda hamilelik boyunca takip edeceklermiş şuan tek dileğim bebeğim büyüdükçe omfaloselinin büyümemesi. ama ordaki uzman doktor o kadar moral bozucu konuşmuşki eşimle sinirlenmiş bizimkide doğru dürüst bilgi verip aydınlatmadığınız gibi bide iç karartıyosunuz biz zaten cerrahpaşada devam edicez takibe verin sonuçlarıda gideyim demiş. yani genetiğinin normal çıkması kromozomlarının tam olması sevindirici bir haber demiyolarda sizi asıl bundan sonra ^^ilginç^^ bir süreç bekliyor yoktamam bu bebek normalde niye omfoloselli onu bilmiyoruz . bilmem ne? e doktor olan sensin onuda sen bulucaksin bizden istediğiniz herşeyi yaptık beni bebeğin bu süreci ameliyatı nasıl olcak daha önce olanlar neler yaşamış bu konuda bilinçlendireceklerine abuk sabuk konuşup insanın psikolojisini bozuyolar ya. ünv. hastanesi değilmi denek arıyolar işte kendilerine. bakalım yarın cerrahpaşayla iletişim kurucaz sizide haberdar edicem kızlar dua edin bana çok.
irmegan bu arada benim son adetim 24 eylül. bebişimde kız. muhtemel doğum 1 temmuz diyor sizi seviyorum gobişlileriimmmm iyi akşamlaarrr
Kızlar selaaam.. Cumartesi günü bizde cinsiyet öğrenmeye gideceğiz çok heyecanlıyım zaman geçmiyor yaa...
Birde benim bir sorunum varki genital bölgede kaşıntı var :26:
Beni bazen çok zorluyor sizde de var mı? Sorucam cumartesi günü doktora...
fısıldıyom kulağına iyi dinleeeeee
biraçok istiyo dilimi değdirsem yetçek
ben şimdi gezmeğe gidiyorum bebiş sevicemmmmm missss gibi kokuyo koklayıp koklayıp gelcem daha 45 günlük sabaha görüşürüz
kızlar eşim çapadan sonuçları almış karyotipi normalmiş yani genetik kalıtsal bi bozukluğu yokmuş bebeğimin. dışarda olan bağırsaklarınıda hamilelik boyunca takip edeceklermiş şuan tek dileğim bebeğim büyüdükçe omfaloselinin büyümemesi. ama ordaki uzman doktor o kadar moral bozucu konuşmuşki eşimle sinirlenmiş bizimkide doğru dürüst bilgi verip aydınlatmadığınız gibi bide iç karartıyosunuz biz zaten cerrahpaşada devam edicez takibe verin sonuçlarıda gideyim demiş. yani genetiğinin normal çıkması kromozomlarının tam olması sevindirici bir haber demiyolarda sizi asıl bundan sonra ^^ilginç^^ bir süreç bekliyor yoktamam bu bebek normalde niye omfoloselli onu bilmiyoruz . bilmem ne? e doktor olan sensin onuda sen bulucaksin bizden istediğiniz herşeyi yaptık beni bebeğin bu süreci ameliyatı nasıl olcak daha önce olanlar neler yaşamış bu konuda bilinçlendireceklerine abuk sabuk konuşup insanın psikolojisini bozuyolar ya. ünv. hastanesi değilmi denek arıyolar işte kendilerine. bakalım yarın cerrahpaşayla iletişim kurucaz sizide haberdar edicem kızlar dua edin bana çok.
ben geldim koca memiklilerrrrr
doktordan geldik tavsiye üzerine gittim bayıldım doktora tam benliktammmm bi saat yavruşumu seyrettimmmm sıpa nasılda hareketli eli ayağı dötü bi durmadı nasıl nazlanıyor nasıl trip atıyo bi yüzünü gösteriyo bi dötünü yerim senin dötünü dedim aklımda ne varsa hepsini sordum sormadıklarımı doktor söyledi gönlüm ferahhhhh ferahhh geldim eve... ama benim sıpa göstermedi b sefer pipisini almış beslenme hortumunu araya yok diyo çatla göstermem diyo sıpa bi saat baktık kocişimde diyo terbiyeli benim oğlum göstermiyo pipisini valla kızlarrrr çok çok mutlu geldim eve rabbime şükürler olsun hemen size anlatayım dedim
okul toplantıları filan
duygulandım ben ya bisdemi gitcez
pipicanın dersleri nasıl mercimegli köfte
haydi dikkatli git gel öptükkk
önce kendi içimise bi bakalımda
:):):):)
Doğru valla eveligün ben birşey canım çekiyor dedim demez olaydım sabahtan beri bütün laflar bana geldi kısssss korktum ben bu koca memişlerden dahada demem artık :)))))) sanki ben bulabildimde hemen fırça atıyorlar yasıkkk bana ama(((
fısıldıyom kulağına iyi dinleeeeee
biraçok istiyo dilimi değdirsem yetçek
ben şimdi gezmeğe gidiyorum bebiş sevicemmmmm missss gibi kokuyo koklayıp koklayıp gelcem daha 45 günlük sabaha görüşürüz
oynak dötünü yerim onun
pipicananıma bak sen göstermezmiş :):):):)
ne güzel doktorundan memnun kalmışşsın bizimki çok alem
durup durup sakalasıyor benden beter bende hoplata hoplata gülüyorum
çok çok sevindim koca memiklim
Ya cnm buyudukce sorunlarida buyuyo toplantı sebebi malum 40 tl istedi hanfendi
Onu yaptınız gun lotonun rakamlarinida alayim
Bende istiyom biraa kocam nobette 11 de gelcek arasam bira as erdim desem getirirmi acep
sağol kuzummmm valla koçişim bile dalga geciyooo 32 dışın ortada geziyon 2 saattir diyo ne yapayım tam bi saat gördüm dötünü yediğimibenim kociş şok şok oldu diyo bu velet doğuncada böle hareketli olursa bizi mum eder sabaha ayakta diker dedim annesinin kuzusu tabiki yapacak
erkek cocugu olcaksa zaten belli
çok çok yaramaz oluyor geneliiii
Sevgili anne adayları
Ben temmuz çocuğuyum lütfen ne beni ne birbirinizi üzmeyin.... Hormon dengeleriniz bir aşağı bir yukarı oynadığından(bu cümleye çok kızıyorsunuz biliorum ama bu gerçek) lütfen diyorum duygularınızı reel hayatta mimikleriniz ile verdiğiniz mesajları burada yansıtamadığınızdan lütfen bir nokta koyalım şu gerginliğe ....
temmuz çocuğu Kazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?