2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar eşim çapadan sonuçları almış karyotipi normalmiş yani genetik kalıtsal bi bozukluğu yokmuş bebeğimin. dışarda olan bağırsaklarınıda hamilelik boyunca takip edeceklermiş şuan tek dileğim bebeğim büyüdükçe omfaloselinin büyümemesi. ama ordaki uzman doktor o kadar moral bozucu konuşmuşki eşimle sinirlenmiş bizimkide doğru dürüst bilgi verip aydınlatmadığınız gibi bide iç karartıyosunuz biz zaten cerrahpaşada devam edicez takibe verin sonuçlarıda gideyim demiş. yani genetiğinin normal çıkması kromozomlarının tam olması sevindirici bir haber demiyolarda sizi asıl bundan sonra ^^ilginç^^ bir süreç bekliyor yoktamam bu bebek normalde niye omfoloselli onu bilmiyoruz . bilmem ne? e doktor olan sensin onuda sen bulucaksin bizden istediğiniz herşeyi yaptık beni bebeğin bu süreci ameliyatı nasıl olcak daha önce olanlar neler yaşamış bu konuda bilinçlendireceklerine abuk sabuk konuşup insanın psikolojisini bozuyolar ya. ünv. hastanesi değilmi denek arıyolar işte kendilerine. bakalım yarın cerrahpaşayla iletişim kurucaz sizide haberdar edicem kızlar dua edin bana çok.
irmegan bu arada benim son adetim 24 eylül. bebişimde kız. muhtemel doğum 1 temmuz diyor sizi seviyorum gobişlileriimmmm iyi akşamlaarrr

benim canım çok yasak bişi çekiyo şöle azcuk dilimi değdirsem yetecek ama korkuyom sölemeye kolay buluncak bişi ama hamişlere yasak bişi çok çekiyo çokkkkk

kıss geel kulama söle
neymiş o içicekmi dötümüz siser söle kısss neymiş neymiş
öcümü bunlar

koromozonlarla ilgili bi problem olmaması çok iyi canım sen içini ferah tut bebeişini doğurcan sonra bebişinde ameliyatını başarıyla atlatacak allahın izniyle yeterki için ferah olsun biz burdayız sana destek oluruz cnm

kıss geel kulama söle
neymiş o içicekmi dötümüz siser söle kısss neymiş neymiş
öcümü bunlar

fısıldıyom kulağına iyi dinleeeeee
bira çok istiyo dilimi değdirsem yetçek

ben şimdi gezmeğe gidiyorum bebiş sevicemmmmm missss gibi kokuyo koklayıp koklayıp gelcem daha 45 günlük sabaha görüşürüz

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin bütün işlerinde.
Moralini bozma canım,evet seni zor bir süreç bekliyor.Allah sabrını da verecektir emin ol.İnşallah bundan sonra herşey yolunda gider,gönlünü ferah tut.

cinsiyet öğrenme heyecanın en doruk noktası,bende de öle olmuştu hele o son gün geçmek bilmedi
kaşıntın alerjik bir durumda olabilir,kullandığın duş jeli,krem tarzı birşeyler kullanıyorsan onlardan oluyormuş.cumartesiye kadr onları kullanmaya bilirsin tedbir maksatlı.tabiki en doğru cevabı doktorun vericek.geçmiş olsun

bara gidiyon dimiii

sev benim içinde öppppöppppöppppp totoyu ısır gıdıkı bürplet

ben geldim koca memiklilerrrrr
doktordan geldik tavsiye üzerine gittim bayıldım doktora tam benlik tammmm bi saat yavruşumu seyrettimmmm sıpa nasılda hareketli eli ayağı dötü bi durmadı nasıl nazlanıyor nasıl trip atıyo bi yüzünü gösteriyo bi dötünü yerim senin dötünü dedim aklımda ne varsa hepsini sordum sormadıklarımı doktor söyledi gönlüm ferahhhhh ferahhh geldim eve... ama benim sıpa göstermedi b sefer pipisini almış beslenme hortumunu araya yok diyo çatla göstermem diyo sıpa bi saat baktık kocişimde diyo terbiyeli benim oğlum göstermiyo pipisini valla kızlarrrr çok çok mutlu geldim eve rabbime şükürler olsun hemen size anlatayım dedim

çok gecmiş olsun hamişim
Allahım büyük
hastanelerde bazı insanlar sanırım artık robotlaşmışlar ve insanlara
canlı gözüyle değil sadece iş dosya gibi bakıyorlar maalesef
üzme sıkma kendini bol bol dua et herşey düzelecek inşallah
bu koca göbekliler seninleeeeee

oynak dötünü yerim onun
pipicananıma bak sen göstermezmiş :):):):)
ne güzel doktorundan memnun kalmışşsın bizimki çok alem
durup durup sakalasıyor benden beter bende hoplata hoplata gülüyorum
çok çok sevindim koca memiklim

okul toplantıları filan
duygulandım ben ya bisdemi gitcez
pipicanın dersleri nasıl mercimegli köfte

haydi dikkatli git gel öptükkk

Ya cnm buyudukce sorunlarida buyuyo toplantı sebebi malum 40 tl istedi hanfendi

önce kendi içimise bi bakalımda
:):):):)

Onu yaptınız gun lotonun rakamlarinida alayim

Bende istiyom biraa kocam nobette 11 de gelcek arasam bira as erdim desem getirirmi acep

sağol kuzummmm valla koçişim bile dalga geciyooo 32 dışın ortada geziyon 2 saattir diyo ne yapayım tam bi saat gördüm dötünü yediğimi benim kociş şok şok oldu diyo bu velet doğuncada böle hareketli olursa bizi mum eder sabaha ayakta diker dedim annesinin kuzusu tabiki yapacak

Sevgili anne adayları
Ben temmuz çocuğuyum lütfen ne beni ne birbirinizi üzmeyin.... Hormon dengeleriniz bir aşağı bir yukarı oynadığından(bu cümleye çok kızıyorsunuz biliorum ama bu gerçek) lütfen diyorum duygularınızı reel hayatta mimikleriniz ile verdiğiniz mesajları burada yansıtamadığınızdan lütfen bir nokta koyalım şu gerginliğe ....

temmuz çocuğu Kazen

Ya cnm buyudukce sorunlarida buyuyo toplantı sebebi malum 40 tl istedi hanfendi

Onu yaptınız gun lotonun rakamlarinida alayim

Bende istiyom biraa kocam nobette 11 de gelcek arasam bira as erdim desem getirirmi acep

ben size muhtesem oğlumu gönderiyorum ne parası hahahahahaaaaah diyip
oğlan anası gibi gururla odadan ayrılsaydın
hımmmm iste birayı oda sana başka bişe versin

erkek cocugu olcaksa zaten belli
çok çok yaramaz oluyor geneliiii

Arkadaşlar çin tak.göre çoğunlukla oğluşlarımız olacak kızı olacak var mı aramız da öz 31 yaşında olan

erkek cocugu olcaksa zaten belli
çok çok yaramaz oluyor geneliiii

kıslar bu yavrucuklar bizi maymun etti yaww kocişim diyo yavrundan başka bişi cıkmıyo agzından hep onu konuşuyon onu düşünüyon doğru diyo ne yapam dötünü yediğim hep aklımda fikrimde bu arada benim kociş bize ceviz kırıyo sözde bi yandanda yiyo çaktırmadan

Valla gözünüzden birşey kaçmıyor
Benim hormonlar stabil durumda.Yapanı affetmezdi halen öyle :))
Bir aşağı bir yukarı olan düşünsün.

Şaka bir yana destek için sağolun.

Son düzenleme:
kızlar kaşıntıdan şikayet eden bi hamiş vardı ben doktora sordum zararlımı diye.dediki mikrop kaparsınız diye dikkat etmek lazım iç çamışırınızı hergun değiştirin eğer rahatsız edecek kadar cok olursa bi krem varmış onu veriyorlarmış ama bebişe zararı yokumuş bilginiz oldun hamişler

bu arada hamişler günlük 2 bardak süt 1 kase yoğurt ve 1 yumurta yeme zamanımız gelmiş bebiş için mutlaka gerekliymiş.ayrıca balık et , bol bol sebze ve meyve yemeliymişiz zararı yok dedi doktor istediğin kadar ye dedi.ayrıca tuz oranlarını düşürmek gerekiyormuş yavaş yavaş.artık kendimiz için diil bebişimiz için beslenme zamanına girmişiz. bilgi paylaşayım dedim güsel hamişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…