2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Evet bana hem doktor hem de sağlık ocağındaki ebe söyledi aynı şeyi.
Demek ki hijyen çok önemli.hatta ebe kilıdunuzu ütüleyebilirsiniz mikrop ölsün diye demişti.
çok şükür bir sıkıntım olmadı.

ben size muhtesem oğlumu gönderiyorum ne parası hahahahahaaaaah diyip
oğlan anası gibi gururla odadan ayrılsaydın
hımmmm iste birayı oda sana başka bişe versin

Ya 25 kisilik sinifin yarısi erkek yani oglan anasiyim dicek c ook kisi war cnm

once icsek olmazmı cakir kafa ile daha iyı olur bence

Sus bakiyim sen ağzına acıbiber sürerim bak hııııııı :))))))

Evet Canm zamanı gelmiş,özellikle kalsiyum dedi bana doktor.süt pek sevmem ama mecbur artık.
Doktor kiloyla ilgili bir takip yapmıyor,ne kadar takip edersek edelim hamile alacağı kiloyu alıyor düşüncesinde.o yüzden bizimkinin de pek bi sınırlaması yok yiyecek konusunda.önemli olan besin gruplarını vurguluyor sadece.

Tamam bebeğim haklısında ayrıca dikkatli olmamız gerekiyor bazen unutuveriyoruz :))))

ben gideyim yarın sabah görüşürüs
yine dötüm tuttu
mck iyi geceler

iyi geceler kuzu bebişe iyi bak tabi kendinede yarın görüşürük
bende kaçayım artık kocişim azcık kustu onunla ilgilenmiyom diye azcık ilgilenem evcil öküzümle öüm sizi koca memikliler bye

Canım sen takma başkalarını kafana Allah'ın izniyle bebeğin sağlıklı sıhatli kucağına doğucak inşallah . Dualarımız seninle bitanem. .

Hayırlı geceler herkese.
Günlerdir mesai yapmaktan yorgun,bitap düştüm.Cvp da yazamıyordum topiğe.ara sıra girip slm verebiliyordum anca.
Neyse ki rahatım bu ara.
Ben bu gece uykumu alabilmek için tavuk gibi erkenden yatarım.
Kalın sağlıcakla.

Asrın ismi de çok hoş bence.değerlendir bence :)

Ayyyy çok sevindim canım darısı başımıza inşallah bizde böyle güzel haberlerle gelelim inşallah hep )))

Ya cnm buyudukce sorunlarida buyuyo toplantı sebebi malum 40 tl istedi hanfendi

Onu yaptınız gun lotonun rakamlarinida alayim

Bende istiyom biraa kocam nobette 11 de gelcek arasam bira as erdim desem getirirmi acep

Hımmmm hiç duymamış olayım ağzınıza ağzınıza vururum bak sizin süt için bebekleri arkolikmi yapacaksınız :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…