2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Teşekkürler tatlım inşallah uygulayabiliriz :))))

sen neredesin
ne kadar uygun fiyatlar gerçekten
kayseri canımmmm burdaki en pahalı hastanee acıbadem oda 2000 lira mıs anırım bendekı de özel hastanee ama o kaa dıll yanıı sizinki neresiki böle fıyat larkı nee:44:

cnm artık namazı sandalyede kıl kuzenim hamileyken öle yapıyodu
canım hıs dusunmedım yaa ıstemıyorumda öle kılmayıı ılerkı aylarda oturarak kılmak olur belkım ama bılmıyorumkı kendımı alıstıramam sanırım yaaa ya yanlıs kılarsam fılan hıc kılmadımkınee:44:

Ya cnm buyudukce sorunlarida buyuyo toplantı sebebi malum 40 tl istedi hanfendi

Onu yaptınız gun lotonun rakamlarinida alayim

Bende istiyom biraa kocam nobette 11 de gelcek arasam bira as erdim desem getirirmi acep
kızlarr lütfen kötü alışkanlıkarınızı bebeklerınız ıcın bırakınız lutfenn sigara ve alkoll yok!!!!!!!

yaa canım iyide
etden tıksındım yenı yenı cok az yırorumm
yogurt cok cok az yıyorumm
süt hiç içmedım (öncedende sevmezdım annemıde 2-3 ay zor emmısımmm )
peynırı cok az hazır yıyorum(kv köyde kendısı yatı azımı suremıyorumm en guselı dogal ama yıyemıyorum)
hasl.yumurtayı bol karabıber le haftada 3-4 gun sbhları bır tane yıyorumm
sebzeyi yerim bak bugun ıspanak yedım ustunede yogurt o kaaaaaa
yarında kalanını yerım heheh
eyvelerın her türünü yerimmmama ben kg almaya basladımm ya cok alırsammmhaftaya cuma kontrolumuzz bakalım bızım dr ne dıceyecekk???
suan acımmmm cnmm salata ıstedı dunkunden kalmıstı bıraz kalorılı ama olsunnn canım ıstıyor hehehehe esım acıktım dıyınce nee ıstıyorsann yee hatta cnın ıstemıyorsa fasla yap beraber yıyelım dıyo kendısı az kg lımıs gıbı hehehe

iyi geceler kızlarrr bırseyler yıyıp yatmak ıstıyoreeee ınsalahh tabiiiiiiiiiiiiiiiiiii koçiş kurtlar vadısıne daldı hehehe görüşürüzzzzzzzz

Kazen Bey ;
Umarım mesajımı okuma fırsatınız olur. Öncelikle , editör olarak , nezaket içerikli , beyefendi uyarınızdan ötürü teşekkür ederim. Bu gerginliğe ben nokta koyduğum halde ,^ kkarabiberim^ durumu devam ettirmekte ısrarlı görünüyor. Ben , adalet anlayışınıza güvenerek , bu gerginliğe bizim değil , sizin nokta koymanızı rica ediyorum.

İzninizle , ben problemi size açmak istiyorum : Bütün suçum , bir cümle içinde , ^ kabak ^ kelimesini kullanmak. Bu kelimeyi kullandığımdan dolayı , malum şahıs , kişiliğime saldırıda bulundu. Benim bencil ve saygısız olduğumu topiğe ilan ediyor. BİR KİŞİNİN ŞAHSINA HAKARET ETMEK , TOPİK KURALLARINA UYGUN MUDUR? Ben bir eğitimci olarak size soruyorum. Hayatın kuralına uygun değildir. Topiğin kuralına uygun olup , olmadığının yanıtını sizden bekliyorum. Siz benim yerimde olsaydınız , bu durumu susarak mı örtbas ederdiniz , yoksa kendinizi savunarak mı? Ben ikinci yolu tercih ederim , her koşulda ve her yerde.

SİZDEN ÖZEL OLARAK RİCA EDİYORUM : LÜTFEN ; sayfa 1353 teki , ( yazıştığımız tek mesaj var ) mesajlaşmamızı okumanızı ve değerlendirme yapmanızı ısrarla rica ediyorum. Çünkü mesele orada gayet açık ve net. KK Editörü olarak , adaletli olacağınızı , kulüpte , haklıyı , haksızı en iyi ayırt edebilecek statüde olduğunuza inanıyorum. Kim haksızsa cezalandırılmasını talep ediyorum. Bu ben olsam bile , bu cezaya razı olacağımı şimdiden , açık yüreklilikle söyleyebilirim. Bunu gönülden dile getiriyorum. Çünkü , insanın bu kadar hassas ve çok mutlu olacağı bir dönemde , hiç kimsenin , hiç kimseye huzursuzluk vermeye hakkı yok. Durumu sizin takdirinize bırakıyorum. SAYGILARIMLA...

geçmiş olsun iç karnımdaki ağrıların yanı sıra artık karnımda inanılmaz bir kaşıntı başladı kaşımaktan kıpkırmızı yapıyorum 4 ayın bitmesine 1 hafta var bel ağrısı, kaşıntı iç karındaki ağrılar çok erken başladı gibi siz ne dersiniz?

aaaa yalnız değilmişim benim de canım tam 2 haftadır falan çok bira çekiyor -buzzzz gibi kapağı yeni açılmış- ben de 1 yudum alsam yetcek ama çok zararlıymış kanıtlı ispatlı off doğduktan sonrada emzircem o zaman hiç içmem direk süte karışcak, bize enaz 1buçuk sene var, emsin kızlarımız yeter ki sabrederizz of çok çekiyor benim de söyleyemiyordum kimseye (( hani normalde bira seven biri değilim benim için varsa yoksa mojito ama garip canım istiyor işte napalım şekerrr :/

kızlar şu yeme içme meselesini uzatmayalım artık yaa güzel güzel geçinip gidiyoruz şurda ne güzel şeyler paylaşıyoruz birbirimizle, hayatımızın en heycanlı en mutlu günlerini birlikte paylaşıyoruz. boş yere tartışmaya girmeyelim. bulunmayacak şeyler dışında yiyeceklerin paylaşılmasında bi sakınca görmüyorum bende. ''ben belki senin söylediğin şeye aşerebilirim'' gibi bişey geçmişte aşermek karaciğerin vücutta olan eksiği bulup onu istetmesidir.. kadıki akşama kadar nette tvde bisürü yiyecek görüyoruz dünya bizim etrafımızda dönmüyo herkeste bize göre hareket edemez kısıtlayamayızda kimseyi kaçtane üye var burda.. ona rağmen burda birbirimizi boşa kırıyoruz.. inşallah yaşanmaz aynı tatsızlıklar yeniden. iyi geceler tatlı hamişlere..

kaşıntı varsa çatlamaya başlamış olabilir canım bebeyağı vazelin falan sür

kaşıntı varsa çatlamaya başlamış olabilir canım bebeyağı vazelin falan sür

çatlak da görünmüyor gibi ama bir anda başladı kaşıntı canım dediğin gibi yeni başlıyor olabilir 4 ayda böyleyiz geriye kalan 5 ayı düşünemiyorum hele haziran ortasına kadar çalışacağım ayakta durmak da çok yorucu oluyormuş şimdiden düşünmeye başlıyor insan(

daha önce yazmıştım okudun mu bilmiyorum canım, eşimin bir arkadaşının ikiz bebeklerinden 1inde varmış omfalosel; ki ikiz bebeklerde zaten gelişim geriliği oluyormuş, daha riskli oluyormuş bu omfalosel, ona rağmen sağlıklı bir şekilde sezeryanla dünyaya gelmiş hemen ameliyat olmuş, alışveriş merkezinde karşılaşmıştık yaklaşık 2 yaşlarındaydılar 2bebekte çok tatlıydı maşallah hiçbir problemleri yokmuş. içini ferah tut canım, kızın annesinin ne kadar güçlü sabırlı metanetli olduğunu görsün o da sağlıklı bir şekilde büyümeye devam etsin

Valla masallah bizim grup almis basini gidiyo digerlerine bi bakim dedim sayfalari bizimkinin yarisi temmuzda cok melek dunyaya gelucek belli

zaten 4.ayda yağ krem kullanmaya başlanıyomuş yavaş yavaş çatlıcaz artık :18: Allah gücümüzü artırsın canım. bende öğrenciyim haziran ortasına kadar okulum var çalışsam bişekilde rapor izin alırdımda bende oda yok okulunda son senesi napcam bilmiyorum

meraba cnm bende edirnedeyim edirneden birilerini görmek çok hoşuma gitti hangi doktora gidiosun ben ekolde berna hanıma gidiorum çok ta memnunum benimde bdt 8 temmuz gözüküo çok ta yakın doğum tarihlerimiz:)))
canım ben keşandayım burda bir doktora gidiyorum zaten doğumu Konya'da yapacağım kısmetse burdaki doktor aylık rutin kontrol için evet yakınmış tarihimiz umarım hepimiz sağ salim doğumu atlatırız ayrıca Berna hanımın ismini duydum gidenler baya memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…