bu arada hamişler günlük 2 bardak süt 1 kase yoğurt ve 1 yumurta yeme zamanımız gelmiş bebiş için mutlaka gerekliymiş.ayrıca balık et , bol bol sebze ve meyve yemeliymişiz zararı yok dedi doktor istediğin kadar ye dedi.ayrıca tuz oranlarını düşürmek gerekiyormuş yavaş yavaş.artık kendimiz için diil bebişimiz için beslenme zamanına girmişiz. bilgi paylaşayım dedim güsel hamişler
ben gideyim yarın sabah görüşürüs
yine dötüm tuttu
mck iyi geceler
Hımmmm hiç duymamış olayım ağzınıza ağzınıza vururum bak sizin süt için bebekleri arkolikmi yapacaksınız :)))))
kayseri canımmmm burdaki en pahalı hastanee acıbadem oda 2000 lira mıs anırım bendekı de özel hastanee ama o kaa dıll yanıı sizinki neresiki böle fıyat larkı nee:44:sen neredesin
ne kadar uygun fiyatlar gerçekten
canım hıs dusunmedım yaa ıstemıyorumda öle kılmayıı ılerkı aylarda oturarak kılmak olur belkım ama bılmıyorumkı kendımı alıstıramam sanırım yaaa ya yanlıs kılarsam fılan hıc kılmadımkıneecnm artık namazı sandalyede kıl kuzenim hamileyken öle yapıyodu
kızlarr lütfen kötü alışkanlıkarınızı bebeklerınız ıcın bırakınız lutfenn sigara ve alkoll yok!!!!!!!Ya cnm buyudukce sorunlarida buyuyo toplantı sebebi malum 40 tl istedi hanfendi
Onu yaptınız gun lotonun rakamlarinida alayim
Bende istiyom biraa kocam nobette 11 de gelcek arasam bira as erdim desem getirirmi acep
yaa canım iyidebu arada hamişler günlük 2 bardak süt 1 kase yoğurt ve 1 yumurta yeme zamanımız gelmiş bebiş için mutlaka gerekliymiş.ayrıca balık et , bol bol sebze ve meyve yemeliymişiz zararı yok dedi doktor istediğin kadar ye dedi.ayrıca tuz oranlarını düşürmek gerekiyormuş yavaş yavaş.artık kendimiz için diil bebişimiz için beslenme zamanına girmişiz. bilgi paylaşayım dedim güsel hamişler
Asrın ismi de çok hoş bence.değerlendir bence :)
Nere kayboldunuz
Sevgili anne adayları
Ben temmuz çocuğuyum lütfen ne beni ne birbirinizi üzmeyin.... Hormon dengeleriniz bir aşağı bir yukarı oynadığından(bu cümleye çok kızıyorsunuz biliorum ama bu gerçek) lütfen diyorum duygularınızı reel hayatta mimikleriniz ile verdiğiniz mesajları burada yansıtamadığınızdan lütfen bir nokta koyalım şu gerginliğe ....
temmuz çocuğu Kazen
Kizlar hemen hemen ayni belurtiler sanirim ama haftadan haftaya bile ne kadar degisebiliyo bendede kasinti gaz sag kasikta sanci aksamlari ates basmasi ayaklarima ve bu hafta afedersiniz ama habire gegiriyorumumarim hepsi zamnla gecer bebisler gelir
fısıldıyom kulağına iyi dinleeeeee
biraçok istiyo dilimi değdirsem yetçek
ben şimdi gezmeğe gidiyorum bebiş sevicemmmmm missss gibi kokuyo koklayıp koklayıp gelcem daha 45 günlük sabaha görüşürüz
tabloya eklendinizz....
kaşıntı varsa çatlamaya başlamış olabilir canım bebeyağı vazelin falan sürgeçmiş olsun iç karnımdaki ağrıların yanı sıra artık karnımda inanılmaz bir kaşıntı başladı kaşımaktan kıpkırmızı yapıyorum 4 ayın bitmesine 1 hafta var bel ağrısı, kaşıntı iç karındaki ağrılar çok erken başladı gibi siz ne dersiniz?
Günaydın güzel annişler, anamm annemi oluyoruz len biz
kaşıntı varsa çatlamaya başlamış olabilir canım bebeyağı vazelin falan sür
kızlar eşim çapadan sonuçları almış karyotipi normalmiş yani genetik kalıtsal bi bozukluğu yokmuş bebeğimin. dışarda olan bağırsaklarınıda hamilelik boyunca takip edeceklermiş şuan tek dileğim bebeğim büyüdükçe omfaloselinin büyümemesi. ama ordaki uzman doktor o kadar moral bozucu konuşmuşki eşimle sinirlenmiş bizimkide doğru dürüst bilgi verip aydınlatmadığınız gibi bide iç karartıyosunuz biz zaten cerrahpaşada devam edicez takibe verin sonuçlarıda gideyim demiş. yani genetiğinin normal çıkması kromozomlarının tam olması sevindirici bir haber demiyolarda sizi asıl bundan sonra ^^ilginç^^ bir süreç bekliyor yoktamam bu bebek normalde niye omfoloselli onu bilmiyoruz . bilmem ne? e doktor olan sensin onuda sen bulucaksin bizden istediğiniz herşeyi yaptık beni bebeğin bu süreci ameliyatı nasıl olcak daha önce olanlar neler yaşamış bu konuda bilinçlendireceklerine abuk sabuk konuşup insanın psikolojisini bozuyolar ya. ünv. hastanesi değilmi denek arıyolar işte kendilerine. bakalım yarın cerrahpaşayla iletişim kurucaz sizide haberdar edicem kızlar dua edin bana çok.
irmegan bu arada benim son adetim 24 eylül. bebişimde kız. muhtemel doğum 1 temmuz diyor sizi seviyorum gobişlileriimmmm iyi akşamlaarrr
zaten 4.ayda yağ krem kullanmaya başlanıyomuş yavaş yavaş çatlıcaz artık :18: Allah gücümüzü artırsın canım. bende öğrenciyim haziran ortasına kadar okulum var çalışsam bişekilde rapor izin alırdımda bende oda yok okulunda son senesi napcam bilmiyorumçatlak da görünmüyor gibi ama bir anda başladı kaşıntı canım dediğin gibi yeni başlıyor olabilir 4 ayda böyleyiz geriye kalan 5 ayı düşünemiyorum hele haziran ortasına kadar çalışacağım ayakta durmak da çok yorucu oluyormuş şimdiden düşünmeye başlıyor insan(
canım ben keşandayım burda bir doktora gidiyorum zaten doğumu Konya'da yapacağım kısmetse burdaki doktor aylık rutin kontrol için evet yakınmış tarihimiz umarım hepimiz sağ salim doğumu atlatırız ayrıca Berna hanımın ismini duydum gidenler baya memnunmeraba cnm bende edirnedeyim edirneden birilerini görmek çok hoşuma gitti hangi doktora gidiosun ben ekolde berna hanıma gidiorum çok ta memnunum benimde bdt 8 temmuz gözüküo çok ta yakın doğum tarihlerimiz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?