2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Amiiinn canım benim amiinn.Ya kızlar bu göbüşümüzdeki günahsız melekler öyle mübarekler ki.varlığını bildiğim günden beri sabah namazlarına o kaldırıyor beni.nasıl yani diye sormayın ben de bilmiyorum çünkü ama daha alarmım çalmadan pıt diye açıveriyorum gözümü ve çok kolay kalkıyorum artık

adi şeytan öğle namazını kıldırmıyo hep yorgunsun miden bulanıyo yat diyo tubiim ilham oldun namazımı kılıp geliyorum

canim cok sevindim pit pitlari duyduguna ben de bugun gitmeye karar verdim normalde p.tesiydi ama esim dayanamadi hadi gidelim deyip duruyor
ınsll duyarsınız bızımkı taa 8.haftalıkke cagırdı dr muzzzzzzzzzz
olsun baslasınn cennet kokulumm bulandırsın mıdemıı ben ona hasretımm kacc sendırrrsaglıklı osundaaa

gunaydınlar sekerrrrr amın..canım ınsl tum ısteyenlereeee

aynen cnmm hele ılk gun 4 de uayndırdıı bır daha uyku gekmedıı vee 22 gundurdee st 4 gıbıkaldırıyor hem teheccud hem kur an hemde sabah namazımıkılıyorumm gercı bugun sbh namazına kalktım sadece ama aksam gec yattımmmmm onadann yoksa tehccud ede kaldırırdı benı cennet kokulummmm hıc uyku gelmıyordaa heheh

adi şeytan öğle namazını kıldırmıyo hep yorgunsun miden bulanıyo yat diyo tubiim ilham oldun namazımı kılıp geliyorum
kalkkk kız aha bende yazdım gıdıyorumm namazıma sonra mutfagı toplucamm makıneyı bosaltcamm sonrada cuzumu okucamm bgn 3.cuzdeyım bebgımm ıcın hatımıme basladımm 9 ay na en az 2 hatım yapmak ıstıyorummm 2 de dısarıya dagıtmak ıstıyorum ınslllll

vee bebegımee 4hatmm yapılmıss oluyor ınslllllll

bu arada bugunn 6+0 cok sukurr saglıkıca ınsllll

aksamada eltıme gıdecegzz kızlar bu arada ben as erıyorumm sanırımmm sıyahh erık hemdeeeeeeeeee

kızlarr bızbebegımle amcasıgılere gıdecegız aksam babamısda oraya gelır ınsl...yarın yada bırgune gorusmek uzeree muckk hepımızeeeeeeeeee rabbıme emanet olunnnnnn DUA LARDA BULUSMAK UMIDI ILE INSLLL

Bende var cnm gel yiyelim

yyyyA NErdesınn sennnn BEN KAYSERIDEYIMMMM AMAaaaaa bebegımın canı ıstıyrkıı gozumun onunde duruyorr yaa erıklerrr gormsemm kg kg alıp tıka basa yemek ıstıyorumm tatlısındann amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar tekasür suresi 1000 ayeti kerimeye denkmiş günde 3 kez okuyan maddi ve manevi musibetlerden selamette olur yazıyo bende tam hamile kaldığım ay ezberlemeye baslamıştım iş yerinde defalarca okuyodum rabbim kabul etsin inşallah.. en çok sevdiğim sureler sırayla
amenerrasulü
ayetel kürsi
hümeze
ve tekasürdü o kadar güzel manevi reçete imişki bunlar mutlaka günlük okuyun kızlar anlamlarınıda ezberlerseniz emin surelere aşık olursunuz

Denizlideyim . Markette falan vardir cnm hemen al ye bence

Benim gibi şiddetli bulantı çeken varmı aranızda kızlar,hayatım bulantılar yüzünden zehir oldu,dr.a gittim ilaç verdi onunla biraz ayaktayım birde kasıklarıma bir sancı giriyor ki sormayın,çocuğumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım da hepsini çekerim artık napıyım..

kızlar faranjitim azdı,fena halde öksürüyorum.
karnımın içi acıyor öksürmekten.
ama ilaç falan içmem.yavaş yavaş azalıyor inş.
bir yandan da korkuyorum valla acıları hissettikçe

canım senın sat kaçtı benım 20 eylul hala yok daha pıtlar ama dr dediki geç dollenme labılır 27 eylul muş gıbı bakalım doğumda 4 temmuz olur dedi senın hem sat hemde doğum yazarmısın

canım senın sat kaçtı benım 20 eylul hala yok daha pıtlar ama dr dediki geç dollenme labılır 27 eylul muş gıbı bakalım doğumda 4 temmuz olur dedi senın hem sat hemde doğum yazarmısın

bıde benım alttan gaz çoktu göremedi ustten de yolk kesesi içi dolu dedi

canım gün boyu bulantım var ama afedersiniz şimdilik sadece sabah çıkırayorum.. ayrıca önceki gebeliğimde bulantı için dr hap verdi ama eczacı tanıdığımızda yenge yerin olsam içmem çok mecbur kalmadıkça dedi ben içmemiştim vede ayrıca gün boyu çıkarıyodum ilkinde yemek yiyemiyodum
ama çok şükür aslında şimdi yine aynıyım bebeğim bana merhaba diyo diyee düşşünüp kendimi avutuyorum :26:
haydi kızlar ikindi namazınaaa arkasından da
34 Allahuekber
33 sübhanallah
33 elhamdülillah
sonrada elimizi karnımıza koyup selavat getiriyoruz bolca
rabbim yaptığımız ibadetleri eksiklerini tamamlayarak kabul etsin inşallahhh AMİN.

bende huvallahüllezi yı okudukcarahatlıyorumm hemen tekasur suresını ezbelemeye gıdıyorumınsll bol okumak nasıp olsun ınslll gunluk tovbe,selavat,sukur,cekemk cok ıyı gelıyor veee 99 kere ya mubdııı ınlsll bende namazımı kılıp eltıme gıdecegımk.v ıle ınsll gorusmek uzeree rabbıme emanet olun ınsll

Denizlideyim . Markette falan vardir cnm hemen al ye bence
sımdı eltıme gıderken bakıcazz yoksada aksam esım ısten gelınce metro ya gıdecegız orada kesın vardır yoksada komsuların dıfrızınde vardırr

ınslldu aıle bende namaza gıdıyorummm gorusmek uzereeeeee

Arkadaslar selam,
benim bir sorum olacakti size ben almanyadan yaziyorum. ben ekimin 20sinde evlendim tamogünde yumurta cikmis yani yumrtlamisim ve hamile kalmisim ama doktor 6 haftalik dio allah allah ya ben daha evleneli 3 hafta oldu kesinlikle ve kesinlikle dügün öncesi iliskiye girmedim adetin ilk gününden beri hesaplanirmis hamilelik ve benimde son adetim 4.ekim di simdi ben ailemize nasil derim 6 haftalik dogum icin 13.07.2013 verdiler..ya arkadaslar bu nasil böyle bisey ya lütfen bana yardimci olun

benim dr günde 3 kez çıkarmak normaldir, eğer giderek artarsa o zaman önlem alırız dedi

canım benimm kıyamam sanaaa adetin ilk gününden itibaren sayılır gebelik ewet 3 haftalık hamilesin ilişkiye göre ama yumurtan adetin ilk günü başladığı için o gün baz alınır ailenede hemen hamile kalmışım dersin son adet gününe göre hesaplıyo dr lar desin aslında 3 haftalık hamileymişim ama tıpta böyleymiş de işin karışık hayırlı olsuuunnn kocan ne diyo bu işe

şimdilik kimseye söyleme açıklama yapmak zorunda kalırsın cnm bir arkadaşımda da öyle olmuştu son regl tarihi düğünden önce olunca hafta fazla çıkıyor tabiki.

hosgeldiiinn....sanırım son regl tarihine gore hesaplanıyor dolayısıylahesaplamalar o yuzden oyle çıkmıştır, ailenize 6 haftalık demezsiniz bir süre :) ya da onlar da daha önce bebek sahibi olmuşlarsa hesaplamanın regl tarihinize göre olduğunu anlatırsınız, ama bebişin gelişimi 6 haftalık gibi mi 3 haftalık gibi mi doktorunuz söylemedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…