günaydın sizlerede güzel annişler bende bugün kesemi gördüm pıt pıtlrı göremedim ne zaman gördünüz kalp atışlarını siz...
günaydıııııııııınnnnnnnnn temmuz annişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlaaar birçoğunuzun bulantıları başlamıışşş Allah yardımcınız olsuuuunnn... çok şükür bende henüz bulantı yok sadece aç olduğum zaman hafif midem dönüyo o kadar.. yanlız bugün regl olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı bide sol bacağıma fazla yorulunca ağrı vuruyo... bunlar normalmi ki yaaaa :26: kan testlerimi özel bi tıp merkezinde yaptırıcam araştırdım bana uygun bi yer buldum çok şükür... cuma günü öğleden sonrası içinde doktor teyzemizden randevu alıcaz veeee İnşallah Rabbimin izniyle miniğimizin kalbinin pıtpıtlarını duymaya gidicez babamızlaa.... Allahım ne güzel duygular bunlar Ya Rabbiimm.. Allahımm nolur bu duyguları yaşamak isteyen bütün kullarına bizlere bu güzel duyguları tattırdığın gibi onlarında yaşamalarını nasip et... Bizlerinde rahimlerimize hediye olarak göndediğin minik yavrularımızı koru, onların sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip et, Bizlere ve ülkemize hayırlı evlat olmalarını nasip et Ya Rabbiiimmm.....
ınsll duyarsınız bızımkı taa 8.haftalıkke cagırdı dr muzzzzzzzzzzcanim cok sevindim pit pitlari duydugunaben de bugun gitmeye karar verdim normalde p.tesiydi ama esim dayanamadi hadi gidelim deyip duruyor
olsun baslasınn cennet kokulumm bulandırsın mıdemıı ben ona hasretımm kacc sendırrrgünaydın kızlarrrr bugünnn 6. haftayı da bitirmenin mutluluğuyla uyandım:)sabah meyve suyu içtim pek yiyesim yoktuuu ama oda nee midem bir garip...yanıyoo bulanıyooo..inş aç karnına içilen meyve suyundandır yoksa bulantılar mı başladı çoooook korkuyorum yaaaa...bulantılar olmasınnnn...ben öncekii bebeğimde 10.haftaya kadar hiç bulantı hissetmemiştim.10.haftada gittiii zaten...bunda da olmaz diyodum yoksaa her hamilelik farklı mıı...inşş bugüne özgüü bişeydir her gün böle olacaksa yandığımın resmidir:)
merhaba kızlar ben de kesesimi gördüm karında çok şükür alttan bakılmadı önceden düşük yaptığım için progestron iğnesi verdi on gün sonra tekrar çağırdı hayırlısı bakalım
gunaydınlar sekerrrrr amın..canım ınsl tum ısteyenlereeeegünaydıııııııııınnnnnnnnn temmuz annişleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlaaar birçoğunuzun bulantıları başlamıışşş Allah yardımcınız olsuuuunnn... çok şükür bende henüz bulantı yok sadece aç olduğum zaman hafif midem dönüyo o kadar.. yanlız bugün regl olcakmışım gibi kasıklarım ağrıdı bide sol bacağıma fazla yorulunca ağrı vuruyo... bunlar normalmi ki yaaaa :26: kan testlerimi özel bi tıp merkezinde yaptırıcam araştırdım bana uygun bi yer buldum çok şükür... cuma günü öğleden sonrası içinde doktor teyzemizden randevu alıcaz veeee İnşallah Rabbimin izniyle miniğimizin kalbinin pıtpıtlarını duymaya gidicez babamızlaa.... Allahım ne güzel duygular bunlar Ya Rabbiimm.. Allahımm nolur bu duyguları yaşamak isteyen bütün kullarına bizlere bu güzel duyguları tattırdığın gibi onlarında yaşamalarını nasip et... Bizlerinde rahimlerimize hediye olarak göndediğin minik yavrularımızı koru, onların sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip et, Bizlere ve ülkemize hayırlı evlat olmalarını nasip et Ya Rabbiiimmm.....
Amiiinn canım benim amiinn.Ya kızlar bugöbüşümüzdeki günahsız melekler öyle mübarekler ki.varlığını bildiğim günden beri sabah namazlarına o kaldırıyor beni.nasıl yani diye sormayın ben de bilmiyorum çünkü ama daha alarmım çalmadan pıt diye açıveriyorum gözümü ve çok kolay kalkıyorum artık
kalkkk kız aha bende yazdım gıdıyorumm namazıma sonra mutfagı toplucamm makıneyı bosaltcamm sonrada cuzumu okucamm bgn 3.cuzdeyım bebgımm ıcın hatımıme basladımm 9 ay na en az 2 hatım yapmak ıstıyorummm 2 de dısarıya dagıtmak ıstıyorum ınsllllladi şeytan öğle namazını kıldırmıyo hep yorgunsun miden bulanıyo yat diyo tubiim ilham oldun namazımı kılıp geliyorum
Bende var cnm gel yiyelim
yyyyA NErdesınn sennnn BEN KAYSERIDEYIMMMM AMAaaaaa bebegımın canı ıstıyrkıı gozumun onunde duruyorr yaa erıklerrr gormsemm kg kg alıp tıka basa yemek ıstıyorumm tatlısındann amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
herkeseeee hayırlı sabahhlarrrrrr........şükür şükür şükür rabbimeee....herkesçikler iyidir inşallahhh...yeni hamiş olanları pıtpıtları duyanlarııı tebrik ederiiimmm.. hayırlısıı olsuunnn
tasalanma canım yaaa... vajinalden mi baktı pekii... benim vajinalden duyuldu daa onu da belirteyimmm... çünkü 6. hafta bitiminde karından duyulmayabilir sanırım..bebek var dediyse vardır.. germe kendini boş yere... sabret az dahaa...ve boooolll duaaaa...
canım senın sat kaçtı benım 20 eylul hala yok daha pıtlar ama dr dediki geç dollenme labılır 27 eylul muş gıbı bakalım doğumda 4 temmuz olur dedi senın hem sat hemde doğum yazarmısın
Benim gibi şiddetli bulantı çeken varmı aranızda kızlar,hayatım bulantılar yüzünden zehir oldu,dr.a gittim ilaç verdi onunla biraz ayaktayım birde kasıklarıma bir sancı giriyor ki sormayın,çocuğumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alıyım da hepsini çekerim artık napıyım..
bende huvallahüllezi yı okudukcarahatlıyorumm hemen tekasur suresını ezbelemeye gıdıyorumınsll bol okumak nasıp olsun ınslll gunluk tovbe,selavat,sukur,cekemk cok ıyı gelıyor veee 99 kere ya mubdııı ınlsll bende namazımı kılıp eltıme gıdecegımk.v ıle ınsll gorusmek uzeree rabbıme emanet olun ınsllkızlar tekasür suresi 1000 ayeti kerimeye denkmiş günde 3 kez okuyan maddi ve manevi musibetlerden selamette olur yazıyo bende tam hamile kaldığım ay ezberlemeye baslamıştım iş yerinde defalarca okuyodum rabbim kabul etsin inşallah.. en çok sevdiğim sureler sırayla
amenerrasulü
ayetel kürsi
hümeze
ve tekasürdü o kadar güzel manevi reçete imişki bunlar mutlaka günlük okuyun kızlar anlamlarınıda ezberlerseniz emin surelere aşık olursunuz
sımdı eltıme gıderken bakıcazz yoksada aksam esım ısten gelınce metro ya gıdecegız orada kesın vardır yoksada komsuların dıfrızınde vardırrDenizlideyim . Markette falan vardir cnm hemen al ye bence
ınslldu aıle bende namaza gıdıyorummm gorusmek uzereeeeeecanım gün boyu bulantım var ama afedersiniz şimdilik sadece sabah çıkırayorum.. ayrıca önceki gebeliğimde bulantı için dr hap verdi ama eczacı tanıdığımızda yenge yerin olsam içmem çok mecbur kalmadıkça dedi ben içmemiştim vede ayrıca gün boyu çıkarıyodum ilkinde yemek yiyemiyodum
ama çok şükür aslında şimdi yine aynıyım bebeğim bana merhaba diyo diyee düşşünüp kendimi avutuyorum :26:
haydi kızlar ikindi namazınaaa arkasından da
34 Allahuekber
33 sübhanallah
33 elhamdülillah
sonrada elimizi karnımıza koyup selavat getiriyoruz bolca
rabbim yaptığımız ibadetleri eksiklerini tamamlayarak kabul etsin inşallahhh AMİN.
canım gün boyu bulantım var ama afedersiniz şimdilik sadece sabah çıkırayorum.. ayrıca önceki gebeliğimde bulantı için dr hap verdi ama eczacı tanıdığımızda yenge yerin olsam içmem çok mecbur kalmadıkça dedi ben içmemiştim vede ayrıca gün boyu çıkarıyodum ilkinde yemek yiyemiyodum
ama çok şükür aslında şimdi yine aynıyım bebeğim bana merhaba diyo diyee düşşünüp kendimi avutuyorum :26:
haydi kızlar ikindi namazınaaa arkasından da
34 Allahuekber
33 sübhanallah
33 elhamdülillah
sonrada elimizi karnımıza koyup selavat getiriyoruz bolca
rabbim yaptığımız ibadetleri eksiklerini tamamlayarak kabul etsin inşallahhh AMİN.
Arkadaslar selam,
benim bir sorum olacakti size ben almanyadan yaziyorum. ben ekimin 20sinde evlendim tamogünde yumurta cikmis yani yumrtlamisimve hamile kalmisim ama doktor 6 haftalik dio allah allah ya ben daha evleneli 3 hafta oldu kesinlikle ve kesinlikle dügün öncesi iliskiye girmedim adetin ilk gününden beri hesaplanirmis hamilelik ve benimde son adetim 4.ekim di simdi ben ailemize nasil derim 6 haftalik dogum icin 13.07.2013 verdiler..ya arkadaslar bu nasil böyle bisey ya lütfen bana yardimci olun
Arkadaslar selam,
benim bir sorum olacakti size ben almanyadan yaziyorum. ben ekimin 20sinde evlendim tamogünde yumurta cikmis yani yumrtlamisimve hamile kalmisim ama doktor 6 haftalik dio allah allah ya ben daha evleneli 3 hafta oldu kesinlikle ve kesinlikle dügün öncesi iliskiye girmedim adetin ilk gününden beri hesaplanirmis hamilelik ve benimde son adetim 4.ekim di simdi ben ailemize nasil derim 6 haftalik dogum icin 13.07.2013 verdiler..ya arkadaslar bu nasil böyle bisey ya lütfen bana yardimci olun
Arkadaslar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?