zaten 4.ayda yağ krem kullanmaya başlanıyomuş yavaş yavaş çatlıcaz artık :18: Allah gücümüzü artırsın canım. bende öğrenciyim haziran ortasına kadar okulum var çalışsam bişekilde rapor izin alırdımda bende oda yok okulunda son senesi napcam bilmiyorum
amiiinnn inşallah hepimiz güzel hamilelikler geçirip, sağlıklı bebişler dünyaya getiririz. Rabbim kaldıramayacağımız yükü yüklemez tabi bi şekilde geçircez bakalım..öğrencilerim aklıma geldi yazdıklarını okuyunca:)) çünkü hamile 2 tane öğrencim oldu şimdiye kadar Allah bir şekilde güç veriyor şükür dönemlerini rahat bitirdiler sana da hem zihin açıklığı hem de bebişinle beraber sıhhat diliyorum:))
kizlar kontrolüm vardi bugün ama hic bi beklentimin karsiligini alamadim..resmen agliyordum cikarken nerdeyse..
sifira var sifir elde var sifir((
ne cinsiyeti ögrenebildim ne bebisimin boyunu gramini sadece kalp atisini duydum okadar..
pis kadin doktor ultrasonla bakmadi bile bu sefer bakmayacakmisiz diger sefer bakacakmisiz..
ama ben bugünü nasil bekledim biliyormusunuz sonunda cinsiyetini ögrenecegim diye sevincli idim
bidahaki kontrolde zaten 5 aylik oluyor hamileligin yarisindan cogu bitmis oluyor dedim
ama nafile piss bakmadi(
elle kontrol etti sadece benim idrar kan tahlilimi yapti tansiyon ölctü kiloya bakti 1.5 kilo almisim
tansiyon yine düsük.. agrilarimi söyledim yumurtalik kisminda agrilarim oluyor dedim
hem diyor normal degil olmamasi gerekiyor 3 aydan sonra gecmesi lazim hemde kontrol bile etmiyor..
cok üzgünüm(
bes karis suratla ciktim ordan..
ama yookk ben böyle durmam, yarin eski doktorumu aricam ona sorucam agrilari hemen gel derse hafta icinde giderim
eger randevu veremezse allahim affetsin yalan uyudurup acile gidicem ozaman mecbur bakacaklar...
kizlar kontrolüm vardi bugün ama hic bi beklentimin karsiligini alamadim..resmen agliyordum cikarken nerdeyse..
sifira var sifir elde var sifir((
ne cinsiyeti ögrenebildim ne bebisimin boyunu gramini sadece kalp atisini duydum okadar..
pis kadin doktor ultrasonla bakmadi bile bu sefer bakmayacakmisiz diger sefer bakacakmisiz..
ama ben bugünü nasil bekledim biliyormusunuz sonunda cinsiyetini ögrenecegim diye sevincli idim
bidahaki kontrolde zaten 5 aylik oluyor hamileligin yarisindan cogu bitmis oluyor dedim
ama nafile piss bakmadi(
elle kontrol etti sadece benim idrar kan tahlilimi yapti tansiyon ölctü kiloya bakti 1.5 kilo almisim
tansiyon yine düsük.. agrilarimi söyledim yumurtalik kisminda agrilarim oluyor dedim
hem diyor normal degil olmamasi gerekiyor 3 aydan sonra gecmesi lazim hemde kontrol bile etmiyor..
cok üzgünüm(
bes karis suratla ciktim ordan..
ama yookk ben böyle durmam, yarin eski doktorumu aricam ona sorucam agrilari hemen gel derse hafta icinde giderim
eger randevu veremezse allahim affetsin yalan uyudurup acile gidicem ozaman mecbur bakacaklar...
kızlar eşim çapadan sonuçları almış karyotipi normalmiş yani genetik kalıtsal bi bozukluğu yokmuş bebeğimin. Dışarda olan bağırsaklarınıda hamilelik boyunca takip edeceklermiş şuan tek dileğim bebeğim büyüdükçe omfaloselinin büyümemesi. Ama ordaki uzman doktor o kadar moral bozucu konuşmuşki eşimle sinirlenmiş bizimkide doğru dürüst bilgi verip aydınlatmadığınız gibi bide iç karartıyosunuz biz zaten cerrahpaşada devam edicez takibe verin sonuçlarıda gideyim demiş. Yani genetiğinin normal çıkması kromozomlarının tam olması sevindirici bir haber demiyolarda sizi asıl bundan sonra ^^ilginç^^ bir süreç bekliyor yoktamam bu bebek normalde niye omfoloselli onu bilmiyoruz . Bilmem ne? E doktor olan sensin onuda sen bulucaksin bizden istediğiniz herşeyi yaptık beni bebeğin bu süreci ameliyatı nasıl olcak daha önce olanlar neler yaşamış bu konuda bilinçlendireceklerine abuk sabuk konuşup insanın psikolojisini bozuyolar ya. ünv. Hastanesi değilmi denek arıyolar işte kendilerine. Bakalım yarın cerrahpaşayla iletişim kurucaz sizide haberdar edicem kızlar dua edin bana çok.
Irmegan bu arada benim son adetim 24 eylül. Bebişimde kız. Muhtemel doğum 1 temmuz diyor sizi seviyorum gobişlileriimmmm iyi akşamlaarrr
kızlar eşim çapadan sonuçları almış karyotipi normalmiş yani genetik kalıtsal bi bozukluğu yokmuş bebeğimin. dışarda olan bağırsaklarınıda hamilelik boyunca takip edeceklermiş şuan tek dileğim bebeğim büyüdükçe omfaloselinin büyümemesi. ama ordaki uzman doktor o kadar moral bozucu konuşmuşki eşimle sinirlenmiş bizimkide doğru dürüst bilgi verip aydınlatmadığınız gibi bide iç karartıyosunuz biz zaten cerrahpaşada devam edicez takibe verin sonuçlarıda gideyim demiş. yani genetiğinin normal çıkması kromozomlarının tam olması sevindirici bir haber demiyolarda sizi asıl bundan sonra ^^ilginç^^ bir süreç bekliyor yoktamam bu bebek normalde niye omfoloselli onu bilmiyoruz . bilmem ne? e doktor olan sensin onuda sen bulucaksin bizden istediğiniz herşeyi yaptık beni bebeğin bu süreci ameliyatı nasıl olcak daha önce olanlar neler yaşamış bu konuda bilinçlendireceklerine abuk sabuk konuşup insanın psikolojisini bozuyolar ya. ünv. hastanesi değilmi denek arıyolar işte kendilerine. bakalım yarın cerrahpaşayla iletişim kurucaz sizide haberdar edicem kızlar dua edin bana çok.
irmegan bu arada benim son adetim 24 eylül. bebişimde kız. muhtemel doğum 1 temmuz diyor sizi seviyorum gobişlileriimmmm iyi akşamlaarrr
ben geldim koca memiklilerrrrr
doktordan geldik tavsiye üzerine gittim bayıldım doktora tam benliktammmm bi saat yavruşumu seyrettimmmm sıpa nasılda hareketli eli ayağı dötü bi durmadı nasıl nazlanıyor nasıl trip atıyo bi yüzünü gösteriyo bi dötünü yerim senin dötünü dedim aklımda ne varsa hepsini sordum sormadıklarımı doktor söyledi gönlüm ferahhhhh ferahhh geldim eve... ama benim sıpa göstermedi b sefer pipisini almış beslenme hortumunu araya yok diyo çatla göstermem diyo sıpa bi saat baktık kocişimde diyo terbiyeli benim oğlum göstermiyo pipisini valla kızlarrrr çok çok mutlu geldim eve rabbime şükürler olsun hemen size anlatayım dedim
. Amin allh herkesin gonlune gore versin cnmGünaydın güzel anneler yağmurlu bi gün herkese hayırlı cumalar allah gönlünüze göre versin tüm dilekleriniz kabul olsun
kızlar hepinize günaydın güzel bir cuma geçirmenizi dilerim bebişlerinizle ayrıca hepinizin biran önce uyanmasını bekliyorum sanırım ben çok erkenciyim:))
günaydın güsel hamişler ve minnik yavrucuklarıhayırlı cumalar rabbim dualarımız kabul etsin inşallah
Bende duyunca sok oldum resmen hic hbr falanda izleyemedim bu aralar sabah nette gezinirken duydum topragi bol olsunGunaydinn
Bugun cok uzgunum
Evimden birisi gitmis gibi uzgunum
Mehmet Ali Birand
Artik Yok
Allah rahmet eylesin
Yattigi yerde huzur bulsun
Bugun cuma 3 kuluvallah 1elhAm okuyalim yani Ben okuyorumm
Dileyen bagislasin.
Herkese hayirli cumalar Olsun.
gunaydınlarrr
hepınıze hayırlı cumalar dılıyorumm
dün bahsetmıstım iç karnım yırtılıyo sanırım egılıp dogruldukca bıcakla kesılıyo gıbı oluyo demıstım
dun aksamdan ıtıbaren dahada kötuyum artık adım bıle atamıyorum her adım attıgımda cıyr cıyır yırtılıyo resmen hem bır yandan herkes normal oldugunu söyluyo hemde bu kadar cok olması garıp dıyolar bende anlamadım
gunaydınlarrr
hepınıze hayırlı cumalar dılıyorumm
dün bahsetmıstım iç karnım yırtılıyo sanırım egılıp dogruldukca bıcakla kesılıyo gıbı oluyo demıstım
dun aksamdan ıtıbaren dahada kötuyum artık adım bıle atamıyorum her adım attıgımda cıyr cıyır yırtılıyo resmen hem bır yandan herkes normal oldugunu söyluyo hemde bu kadar cok olması garıp dıyolar bende anlamadım
ben geldim koca memiklilerrrrr
Doktordan geldik tavsiye üzerine gittim bayıldım doktora tam benlikTammmm bi saat yavruşumu seyrettimmmm Sıpa nasılda hareketli eli ayağı dötü bi durmadı nasıl nazlanıyor nasıl trip atıyo bi yüzünü gösteriyo bi dötünü Yerim senin dötünü dedim Aklımda ne varsa hepsini sordum sormadıklarımı doktor söyledi gönlüm ferahhhhh ferahhh geldim eve... Ama benim sıpa göstermedi b sefer pipisini almış beslenme hortumunu araya yok diyo çatla göstermem diyo sıpa Bi saat baktık kocişimde diyo terbiyeli benim oğlum göstermiyo pipisini Valla kızlarrrr çok çok mutlu geldim eve rabbime şükürler olsun hemen size anlatayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?