2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

öğrencilerim aklıma geldi yazdıklarını okuyunca:)) çünkü hamile 2 tane öğrencim oldu şimdiye kadar Allah bir şekilde güç veriyor şükür dönemlerini rahat bitirdiler sana da hem zihin açıklığı hem de bebişinle beraber sıhhat diliyorum:))

amiiinnn inşallah hepimiz güzel hamilelikler geçirip, sağlıklı bebişler dünyaya getiririz. Rabbim kaldıramayacağımız yükü yüklemez tabi bi şekilde geçircez bakalım..

kizlar kontrolüm vardi bugün ama hic bi beklentimin karsiligini alamadim..resmen agliyordum cikarken nerdeyse..
sifira var sifir elde var sifir ((
ne cinsiyeti ögrenebildim ne bebisimin boyunu gramini sadece kalp atisini duydum okadar..
pis kadin doktor ultrasonla bakmadi bile bu sefer bakmayacakmisiz diger sefer bakacakmisiz..
ama ben bugünü nasil bekledim biliyormusunuz sonunda cinsiyetini ögrenecegim diye sevincli idim
bidahaki kontrolde zaten 5 aylik oluyor hamileligin yarisindan cogu bitmis oluyor dedim
ama nafile piss bakmadi (
elle kontrol etti sadece benim idrar kan tahlilimi yapti tansiyon ölctü kiloya bakti 1.5 kilo almisim
tansiyon yine düsük.. agrilarimi söyledim yumurtalik kisminda agrilarim oluyor dedim
hem diyor normal degil olmamasi gerekiyor 3 aydan sonra gecmesi lazim hemde kontrol bile etmiyor..
cok üzgünüm (
bes karis suratla ciktim ordan..
ama yookk ben böyle durmam, yarin eski doktorumu aricam ona sorucam agrilari hemen gel derse hafta icinde giderim
eger randevu veremezse allahim affetsin yalan uyudurup acile gidicem ozaman mecbur bakacaklar...

seninle aynı sıkıntıya gebeliğin ilk ayında yaşadım özel hastanenin doktoruna gidiyorum güya kaldığım yerde baya övülen bir bayan hiçbir şekilde ilgilenmiyor kaldı ki özel hastane devlet hastanesi gibi olmuş doktor hanım 5 dk bile bakamıyor sırada bekleyen bir sürü kişi her ay sinir olup merak edeceğime özel muayenehanesi olan doktora giderim ayda bir defa para veririm daha iyi deyip bu şekilde bir doktora gitmeye başladım. İyiki böyle bir karar almışım her gittiğimde en az 15 dk ultrasonla bebeği gösteriyor en ince ayrıntısına kadar anlatıyor, kg kontrolümü, nabzımı, tansiyonumu , bacaklarımda ödem olup olmadığını hatta daha bir kaç tane daha kontrol yapıyor ve üstelik 11 haftada gittiğimde bebeğin cinsiyetinin erkek olacağını söyledi bence maddi olarak zorlamayacaksa hastane yerine muayenehane daha mantıklı 1 ay hevesle bekliyoruz görmek için sonra hayal kırıklığı yaşamak insanın canını acıtır

kızlar hepinize günaydın güzel bir cuma geçirmenizi dilerim bebişlerinizle ayrıca hepinizin biran önce uyanmasını bekliyorum sanırım ben çok erkenciyim:))

günaydın güsel hamişler ve minnik yavrucukları hayırlı cumalar rabbim dualarımız kabul etsin inşallah

Gunaydinn
Bugun cok uzgunum
Evimden birisi gitmis gibi uzgunum
Mehmet Ali Birand
Artik Yok
Allah rahmet eylesin
Yattigi yerde huzur bulsun
Bugun cuma 3 kuluvallah 1elhAm okuyalim yani Ben okuyorumm
Dileyen bagislasin.
Herkese hayirli cumalar Olsun.

AYYYY ne gıcık o öyle ya
bence hemen değiştir sen dr unu tatlım en güzel zamanların senin iple çekiyoruz dr a gideceğimiz günü
ruhsuz şey nolcak

canım cok şükür bunu atlatmışsınız geçmiş olsun moral bozan kişi ve doktorlarla görüşmeyin herşeyi bi tek onlar biliyo zaten dualarımız seninle ve bebeğinle hiç korkma

Günaydın güzel anneler yağmurlu bi gün herkese hayırlı cumalar allah gönlünüze göre versin tüm dilekleriniz kabul olsun

gunaydınlarrr
hepınıze hayırlı cumalar dılıyorumm
dün bahsetmıstım iç karnım yırtılıyo sanırım egılıp dogruldukca bıcakla kesılıyo gıbı oluyo demıstım
dun aksamdan ıtıbaren dahada kötuyum artık adım bıle atamıyorum her adım attıgımda cıyr cıyır yırtılıyo resmen hem bır yandan herkes normal oldugunu söyluyo hemde bu kadar cok olması garıp dıyolar bende anlamadım

kuzum Allahın izniyle bu sıkıntının üstesinden geleceksiniz.. Sen nasıl bebeğini her şekilde dünyaya getirmeye karar verdiysen rabbimde o merhametle bebeğini koruyup sapasağlam edecektir sen hiiiç meraklanma.. aman devlet hastaneleriyle ünv hastanelerine uyuz oluyorum zatenn sonucunuzu başka doktora daha gösterirsiniz olmazsa hem içinin rahatlar biraz daha..

listeyede ekledim kuzusu...

ooooohhhhhhhhhhh bak ben bile rahatladım heeeee iyi bi doktor gibisi yok vallaa.... hadi gözünüzaydın...

Günaydın güzel anneler yağmurlu bi gün herkese hayırlı cumalar allah gönlünüze göre versin tüm dilekleriniz kabul olsun
. Amin allh herkesin gonlune gore versin cnm

kızlar hepinize günaydın güzel bir cuma geçirmenizi dilerim bebişlerinizle ayrıca hepinizin biran önce uyanmasını bekliyorum sanırım ben çok erkenciyim:))

günaydın güsel hamişler ve minnik yavrucukları hayırlı cumalar rabbim dualarımız kabul etsin inşallah

Bende duyunca sok oldum resmen hic hbr falanda izleyemedim bu aralar sabah nette gezinirken duydum topragi bol olsun

Arkadasim kacinci haftandasin bi dr gorun bence o kadar coksa acin ne olur ne olmaz hem bebisini gorursun gudince iyi gelir:)

kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum....

sürekli uyarı mahiyetinde bişeyler yazmaktan gerçekten ben sıkılıyorum çünkü kendimi öğretmen gibi hissetmeye başladım...

burada hep beraber ortak bi noktamız olduğu için buluştuk hepimizin dengesi alt-üst olmuş durumda hormonlardan kaynaklı ve maalesef bayanlar olarak bi ortamı kadınlar hamamına çevirmekte üstümüze yok...

topikte yapılan ısrarlı atışmalarınızdan ben gerçekten çok yoruldum...

Kazenden sürekli uyarı alıyoruz çocuk gibi ve böyle giderse gerçekten topik kapanabilir...

kimin kimle sorunu varsa bunu çözmek için topikteki ortak kullanım alanını değil, özel mesaj yöntemini kullanmalarını rica ediyorum...

kimse bizi buraya zorla getirmedi ve kimse bizi burada zorla tutmuyor.. sonuçta hiçbirimiz birbirimizi görmedik ama özel olabilecek bütün herşeyimizi paylaşıyoruz...

şu son 15 gündür topiğin huzurunun iyice kaçtığına inanıyorum ve gerçekten çok huzursuzum bu konuda...

HERKES BİRBİRİNE BİRAZ DAHA ANLAYIŞLI VE NEZAKETLİ DAVRANIRSA, HER KONUYU KENDİ ÜSTÜMÜZE ALINMAZSAK ÇOK SEVİNİRİM.. ÇÜNKÜ BURADA YAZAN BAZI YAZIŞMALAR BENİ ÇOK GERİYO VE EMİNİMKİ BİRÇOK ARKADAŞIMDA BENİMLE AYNI FİKİRDEDİR...

TOPİĞİMİZİN HUZURU İÇİN LÜTFEN BİRAZ DAHA ANLAYIŞ DİYORUM KIZLAR.....!!!!

Canim sen cok zayifsin ya bana normal gibi geliyor yinede doktoruna sor istersen

uzun uğraşlardan sonra kafana göre bi doktor bulmana çok sevindim işallah hep böle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…