kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum....
sürekli uyarı mahiyetinde bişeyler yazmaktan gerçekten ben sıkılıyorum çünkü kendimi öğretmen gibi hissetmeye başladım...
burada hep beraber ortak bi noktamız olduğu için buluştuk hepimizin dengesi alt-üst olmuş durumda hormonlardan kaynaklı ve maalesef bayanlar olarak bi ortamı kadınlar hamamına çevirmekte üstümüze yok...
topikte yapılan ısrarlı atışmalarınızdan ben gerçekten çok yoruldum...
Kazenden sürekli uyarı alıyoruz çocuk gibi ve böyle giderse gerçekten topik kapanabilir...
kimin kimle sorunu varsa bunu çözmek için topikteki ortak kullanım alanını değil, özel mesaj yöntemini kullanmalarını rica ediyorum...
kimse bizi buraya zorla getirmedi ve kimse bizi burada zorla tutmuyor.. sonuçta hiçbirimiz birbirimizi görmedik ama özel olabilecek bütün herşeyimizi paylaşıyoruz...
şu son 15 gündür topiğin huzurunun iyice kaçtığına inanıyorum ve gerçekten çok huzursuzum bu konuda...
HERKES BİRBİRİNE BİRAZ DAHA ANLAYIŞLI VE NEZAKETLİ DAVRANIRSA, HER KONUYU KENDİ ÜSTÜMÜZE ALINMAZSAK ÇOK SEVİNİRİM.. ÇÜNKÜ BURADA YAZAN BAZI YAZIŞMALAR BENİ ÇOK GERİYO VE EMİNİMKİ BİRÇOK ARKADAŞIMDA BENİMLE AYNI FİKİRDEDİR...
TOPİĞİMİZİN HUZURU İÇİN LÜTFEN BİRAZ DAHA ANLAYIŞ DİYORUM KIZLAR.....!!!!
merhaba kızlarr günaydınlar herkese
ben 12+1 günlüğüm kızlar ve sabahları uyanınca ellerimde şişilik hissediyorum yüzüklerim daralmış oluyo..sizinde böyle durumlarınız oldumu telaş ettim birden size danışmak istiyorum
kizlar kontrolüm vardi bugün ama hic bi beklentimin karsiligini alamadim..resmen agliyordum cikarken nerdeyse..
Sifira var sifir elde var sifir((
ne cinsiyeti ögrenebildim ne bebisimin boyunu gramini sadece kalp atisini duydum okadar..
Pis kadin doktor ultrasonla bakmadi bile bu sefer bakmayacakmisiz diger sefer bakacakmisiz..
Ama ben bugünü nasil bekledim biliyormusunuz sonunda cinsiyetini ögrenecegim diye sevincli idim
bidahaki kontrolde zaten 5 aylik oluyor hamileligin yarisindan cogu bitmis oluyor dedim
ama nafile piss bakmadi(
elle kontrol etti sadece benim idrar kan tahlilimi yapti tansiyon ölctü kiloya bakti 1.5 kilo almisim
tansiyon yine düsük.. Agrilarimi söyledim yumurtalik kisminda agrilarim oluyor dedim
hem diyor normal degil olmamasi gerekiyor 3 aydan sonra gecmesi lazim hemde kontrol bile etmiyor..
Cok üzgünüm(
bes karis suratla ciktim ordan..
Ama yookk ben böyle durmam, yarin eski doktorumu aricam ona sorucam agrilari hemen gel derse hafta icinde giderim
eger randevu veremezse allahim affetsin yalan uyudurup acile gidicem ozaman mecbur bakacaklar...
Ben 12+1 günlüğüm kızlar ve sabahları uyanınca ellerimde şişilik hissediyorum yüzüklerim daralmış oluyo..sizinde böyle durumlarınız oldumu telaş ettim birden size danışmak istiyorum
Canim tuzu biraz azalt vucudun odem yapiyordur suyuda cok icmeye gayret et:))
ben 12+1 günlüğüm kızlar ve sabahları uyanınca ellerimde şişilik hissediyorum yüzüklerim daralmış oluyo..sizinde böyle durumlarınız oldumu telaş ettim birden size danışmak istiyorum
ellerim uyuşuyo benim alyansım değilde diğer elime taktığım yüzüğüm var 2 tane gayet boldu ama ne rahat takabiliyorum ne de rahat çıkarabiliyorum bende şaşırmıştım sadece sağ elimde oldu bakınca şişlik gibi görünmüyo ama yüzükler girip çıkmıyo
Arkadasim tuzdan uzak dur ce gunde 2 litreden az su icme
cnm beni de listeye ekleyebilir misin?
sat 1 ekim
bdt 1 temmuz
ilk bebek
edirne
canım diğer arkadaşlarında dediği gibi tuzdan kaynaklı olabilir dün bende yaşadım... bide benden sana tavsiye hamileliğin boyunca yüzüklerinle yatma sakın bi arkadaşım uyurken hep alyansıyla uyuyodu bi sabah kalkmış hiçbir şekilde çıkartamamış yüzüğünü ve kuyumcuda kestirerek çıkartabilmişler... sakın alyansınla veya başka bir yüzükle yatma bence...
ekledim canımm...
tamam kızlar tuzdan uzaklaşmaya çalışıcam ama evde yemek yapıyoruz sonuçta ve eşimde yiyor heptende tuzsuz yapamamki ya
tuzu azaltmaya çalışıcam suyuda artırırım inşallah canım sağol..
ama ne bileyim daha bu kadar erken ödem olması normalmi kötü birşey yoktur inşallah
Ama olmaz ki böyle ben gidiyorum sen geliyorsun ben geliyorum sen gidiyorsun((
Günaydın kızlar,
Valla hepinizden özür dilerim, dün biraz düşüncesizce konuştum sanırım, bu kadar kendinizi dinlemeyin , iyiyim deyin iyi olun falan demiştim, akşamdan beri başım zonkluyor,saat 03 te uyandım tuvalete kalktım ağrıdan göz çukurlarım bile acıyodu,sabah uyandım hala ağrı başımda,zaten 3 aydır da kulağım ağrıyo,hamile olduğum için ilaç alamıyorum,
Bugün biraz sessiz olun lütfen başım fena
:) sende haklisin cnm iyi gene yemek yapiyosun ben yemk yapmaktanda tiksindim zaten pekte sevmezdim.
Normal bazi insanlarin vucudu odeme daha musaittir salatalik falan meyveler ye yemeklerdeki tuzu da yavas yavas azalt benimde esim cok tuzlu yerdi caktirmadan azalttim simdi hic sesi cikmiyor alisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?