2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba kızlarr günaydınlar herkese

ben 12+1 günlüğüm kızlar ve sabahları uyanınca ellerimde şişilik hissediyorum yüzüklerim daralmış oluyo..sizinde böyle durumlarınız oldumu telaş ettim birden size danışmak istiyorum

Sana katiliyorum canim dun okadar canim sikildiki okudum ama hicbirsey paylasmak istemedim, gecen defada konu hakkinda fikrimi soylemistim her ozeli, hastaliklarimizi, problemlerimizi paylastigimiz bir alanda iki kurulusluk gida malzemeleri icin gereksiz gerginlik yasandi...birbirimize karsi anlayisli olmaliyiz..internet parasi odemeye paramiz var domates peynir almaya mi yok yapmayin Allah askina anlayisli ve saygili olalim lutfen

Canim tuzu biraz azalt vucudun odem yapiyordur suyuda cok icmeye gayret et:))

doktor niye öle bişey yaptı ki anlamadım şimdi bakmıcam bidahakine bakcaz ne demek ya hiç duymamıştım sen bence doktorunu değiştir canım eger memnunsan bilemem ama değişik geldi bana

ellerim uyuşuyo benim alyansım değilde diğer elime taktığım yüzüğüm var 2 tane gayet boldu ama ne rahat takabiliyorum ne de rahat çıkarabiliyorum bende şaşırmıştım sadece sağ elimde oldu bakınca şişlik gibi görünmüyo ama yüzükler girip çıkmıyo

Canim tuzu biraz azalt vucudun odem yapiyordur suyuda cok icmeye gayret et:))

tuzu azaltmaya çalışıcam suyuda artırırım inşallah canım sağol..

ama ne bileyim daha bu kadar erken ödem olması normalmi kötü birşey yoktur inşallah

Arkadasim tuzdan uzak dur ce gunde 2 litreden az su icme

evet canım aynı durum söz konusu elime bakınca öyle aman aman bi şişlik yok ama yüzükleri parmaklarımı sıkıyo gibi..

umarım kötü birşey yoktur çok korktum sabah sabah

canım diğer arkadaşlarında dediği gibi tuzdan kaynaklı olabilir dün bende yaşadım... bide benden sana tavsiye hamileliğin boyunca yüzüklerinle yatma sakın bi arkadaşım uyurken hep alyansıyla uyuyodu bi sabah kalkmış hiçbir şekilde çıkartamamış yüzüğünü ve kuyumcuda kestirerek çıkartabilmişler... sakın alyansınla veya başka bir yüzükle yatma bence...

cnm beni de listeye ekleyebilir misin?
sat 1 ekim
bdt 1 temmuz
ilk bebek
edirne

ekledim canımm...

Günaydın kızlar,

Valla hepinizden özür dilerim, dün biraz düşüncesizce konuştum sanırım, bu kadar kendinizi dinlemeyin , iyiyim deyin iyi olun falan demiştim, akşamdan beri başım zonkluyor,saat 03 te uyandım tuvalete kalktım ağrıdan göz çukurlarım bile acıyodu,sabah uyandım hala ağrı başımda,zaten 3 aydır da kulağım ağrıyo,hamile olduğum için ilaç alamıyorum,

Bugün biraz sessiz olun lütfen başım fena

Son düzenleme:

oooo tamam canım zaten normaldede çıkarırım ama bazen bırakıyordum artık her gece çıkarırım...tuza dikkat edeyim bakalım inşallah iyi gelir kızlar

tuzu azaltmaya çalışıcam suyuda artırırım inşallah canım sağol..

ama ne bileyim daha bu kadar erken ödem olması normalmi kötü birşey yoktur inşallah

Normal bazi insanlarin vucudu odeme daha musaittir salatalik falan meyveler ye yemeklerdeki tuzu da yavas yavas azalt benimde esim cok tuzlu yerdi caktirmadan azalttim simdi hic sesi cikmiyor alisti

3 ayi doldurduktan sonra doktorunun onerecegi bir agri kesici alabilirsin canim doktorum bana verdi hatta simdi hastaligimdan dolayi antibiyotik bile aliyorum

güne kavgalı gürültülü barışmalı
sarılmalı öpüşmeli girdim
pek bi hızlıyım günü bitirdim şimdiden
nasılsınız naabıonuz
benim bacaklarımın arkasındaki
yani baldırcıklarımdaki etler kaslar
sızım sızım sızlıyorrrrrr
ne buu benden başka yaşayan varmı
yürürken zorlanıyorum ezilmiş gibi acır yaaa
öyleee ühü ühü

:) sende haklisin cnm iyi gene yemek yapiyosun ben yemk yapmaktanda tiksindim zaten pekte sevmezdim.

aslında bende yemek yapmayı pek sevmem evlenmeden önce hiç yapmazdım ama evlendikten sonra yapıyoruz mecburi olarak :)

Allaha çok şükür yemeklerden bi tiksinme olmadı canım sadece meyvelerden çok tiksiniyorum malesef

Normal bazi insanlarin vucudu odeme daha musaittir salatalik falan meyveler ye yemeklerdeki tuzu da yavas yavas azalt benimde esim cok tuzlu yerdi caktirmadan azalttim simdi hic sesi cikmiyor alisti

demek benimki ödem yapmaya daha müsait yavaş yavaş azaltmaya çalışıyım inşallah canım ya çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…