kizlar kontrolüm vardi bugün ama hic bi beklentimin karsiligini alamadim..resmen agliyordum cikarken nerdeyse..
sifira var sifir elde var sifir((
ne cinsiyeti ögrenebildim ne bebisimin boyunu gramini sadece kalp atisini duydum okadar..
pis kadin doktor ultrasonla bakmadi bile bu sefer bakmayacakmisiz diger sefer bakacakmisiz..
ama ben bugünü nasil bekledim biliyormusunuz sonunda cinsiyetini ögrenecegim diye sevincli idim
bidahaki kontrolde zaten 5 aylik oluyor hamileligin yarisindan cogu bitmis oluyor dedim
ama nafile piss bakmadi(
elle kontrol etti sadece benim idrar kan tahlilimi yapti tansiyon ölctü kiloya bakti 1.5 kilo almisim
tansiyon yine düsük.. agrilarimi söyledim yumurtalik kisminda agrilarim oluyor dedim
hem diyor normal degil olmamasi gerekiyor 3 aydan sonra gecmesi lazim hemde kontrol bile etmiyor..
cok üzgünüm(
bes karis suratla ciktim ordan..
ama yookk ben böyle durmam, yarin eski doktorumu aricam ona sorucam agrilari hemen gel derse hafta icinde giderim
eger randevu veremezse allahim affetsin yalan uyudurup acile gidicem ozaman mecbur bakacaklar...
Günaydın güzel anneler yağmurlu bi gün herkese hayırlı cumalar allah gönlünüze göre versin tüm dilekleriniz kabul olsun
Günaydın kızlar,
Valla hepinizden özür dilerim, dün biraz düşüncesizce konuştum sanırım, bu kadar kendinizi dinlemeyin , iyiyim deyin iyi olun falan demiştim, akşamdan beri başım zonkluyor,saat 03 te uyandım tuvalete kalktım ağrıdan göz çukurlarım bile acıyodu,sabah uyandım hala ağrı başımda,zaten 3 aydır da kulağım ağrıyo,hamile olduğum için ilaç alamıyorum,
Bugün biraz sessiz olun lütfen başım fena
kaç saat fark varkine
hem sabahtan akşama bana katlanamazsın
güne kavgalı gürültülü barışmalı
sarılmalı öpüşmeli girdim
pek bi hızlıyım günü bitirdim şimdiden
nasılsınız naabıonuz
benim bacaklarımın arkasındaki
yani baldırcıklarımdaki etler kaslar
sızım sızım sızlıyorrrrrr
ne buu benden başka yaşayan varmı
yürürken zorlanıyorum ezilmiş gibi acır yaaa
öyleee ühü ühü
Valla masallah bizim grup almis basini gidiyo digerlerine bi bakim dedim sayfalari bizimkinin yarisi temmuzda cok melek dunyaya gelucek belli
nasılsınız naabıonuz
öyleee ühü ühü
sarılmalı öpüşmeli girdim :d:d:d
Nasılsınız naabıonuz
öyleee ühü ühü
nasılsınız naabıonuz
öyleee ühü ühü
şeydammmmm gece çokmu efor sarfettin kız, bizde öyle bir ağrı yokta
Hayırlı cumlar kızlarrrrrrr:119::119:
kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum....
sürekli uyarı mahiyetinde bişeyler yazmaktan gerçekten ben sıkılıyorum çünkü kendimi öğretmen gibi hissetmeye başladım...
burada hep beraber ortak bi noktamız olduğu için buluştuk hepimizin dengesi alt-üst olmuş durumda hormonlardan kaynaklı ve maalesef bayanlar olarak bi ortamı kadınlar hamamına çevirmekte üstümüze yok...
topikte yapılan ısrarlı atışmalarınızdan ben gerçekten çok yoruldum...
Kazenden sürekli uyarı alıyoruz çocuk gibi ve böyle giderse gerçekten topik kapanabilir...
kimin kimle sorunu varsa bunu çözmek için topikteki ortak kullanım alanını değil, özel mesaj yöntemini kullanmalarını rica ediyorum...
kimse bizi buraya zorla getirmedi ve kimse bizi burada zorla tutmuyor.. sonuçta hiçbirimiz birbirimizi görmedik ama özel olabilecek bütün herşeyimizi paylaşıyoruz...
şu son 15 gündür topiğin huzurunun iyice kaçtığına inanıyorum ve gerçekten çok huzursuzum bu konuda...
HERKES BİRBİRİNE BİRAZ DAHA ANLAYIŞLI VE NEZAKETLİ DAVRANIRSA, HER KONUYU KENDİ ÜSTÜMÜZE ALINMAZSAK ÇOK SEVİNİRİM.. ÇÜNKÜ BURADA YAZAN BAZI YAZIŞMALAR BENİ ÇOK GERİYO VE EMİNİMKİ BİRÇOK ARKADAŞIMDA BENİMLE AYNI FİKİRDEDİR...
TOPİĞİMİZİN HUZURU İÇİN LÜTFEN BİRAZ DAHA ANLAYIŞ DİYORUM KIZLAR.....!!!!
Günaydın kızlar,
Valla hepinizden özür dilerim, dün biraz düşüncesizce konuştum sanırım, bu kadar kendinizi dinlemeyin , iyiyim deyin iyi olun falan demiştim, akşamdan beri başım zonkluyor,saat 03 te uyandım tuvalete kalktım ağrıdan göz çukurlarım bile acıyodu,sabah uyandım hala ağrı başımda,zaten 3 aydır da kulağım ağrıyo,hamile olduğum için ilaç alamıyorum,
Bugün biraz sessiz olun lütfen başım fena
Sana katiliyorum canim dun okadar canim sikildiki okudum ama hicbirsey paylasmak istemedim, gecen defada konu hakkinda fikrimi soylemistim her ozeli, hastaliklarimizi, problemlerimizi paylastigimiz bir alanda iki kurulusluk gida malzemeleri icin gereksiz gerginlik yasandi...birbirimize karsi anlayisli olmaliyiz..internet parasi odemeye paramiz var domates peynir almaya mi yok yapmayin Allah askina anlayisli ve saygili olalim lutfen
Dualarınızı okudum kızlar ALLAH'ım kabul etsin(amin)
Dün giremediğimden dolayı geçmişi okuyacağım anammmm çok
hızlısınız umarım doğumda da böyle hızlı olursunuz,bir çırpıda
doğuruveririz
geçmiş olsun iç karnımdaki ağrıların yanı sıra artık karnımda inanılmaz bir kaşıntı başladı kaşımaktan kıpkırmızı yapıyorum 4 ayın bitmesine 1 hafta var bel ağrısı, kaşıntı iç karındaki ağrılar çok erken başladı gibi siz ne dersiniz?
geçmiş olsun iç karnımdaki ağrıların yanı sıra artık karnımda inanılmaz bir kaşıntı başladı kaşımaktan kıpkırmızı yapıyorum 4 ayın bitmesine 1 hafta var bel ağrısı, kaşıntı iç karındaki ağrılar çok erken başladı gibi siz ne dersiniz?
gullumsun nasıl olduki acabaaa...? Bene vugünde gitmedi o işe gitseydi çoktan açardı..
Bide simgefikom nerelerde yafff atandımı ne oldu bebiş ne alemde merak ettim vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?