2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

kuzum dr tavrına çok üzüldüm ben bu dr tavırları yüzünden kaç tane değiştirdim hatta şimdikinin bi sözü yüzünden bunudamı değiştirsem diye düşünüyorum yanlış anlama rahatlatmak adına söylüyorum kağan koca tepe ünlü bir dr onun bi videosunu izlemiştim bi sitede ultrasyon sıklığı ile ilgili şunu söylemişti ülkemizde ve dünyada bir çok kadın hiç dr kontrolüne girmeden sağlıklı doğumlar yapıyo yanı bu ults tamamen kişinin tercihi diye şunu demek istiyorum sen meleğine güven o iyidir ama kendimdende biliyorum imkan varken neden yararlanmayalım diye düşünüyoruz neden görüp rahatlamayalım diyoruz sende benim gibi yap değiştir dr bi kere soğudumu insan zaten bidaha gitmek istemiyo insan

Günaydın güzel anneler yağmurlu bi gün herkese hayırlı cumalar allah gönlünüze göre versin tüm dilekleriniz kabul olsun

günaydın leyloşum

cnm bende geçen hafta ölüyodum baş ağrısından dr gittim kan idrar tahlili yaptı kan değerlerim çok düşmüş ilave vitamin filan verdi şimdi rahatım soğuk kopleks yap iyigeliyor

kaç saat fark varkine
hem sabahtan akşama bana katlanamazsın

ahh kurabiyem sana katlanamıyacak olan gacı o gece kaynanası ile uyusun :)

şeydammmmm gece çokmu efor sarfettin kız, bizde öyle bir ağrı yokta

cumamı karşıladın çokmu çalıştın akşam ahahahahahaha şaka bi tarafa kramp filan girdimi ondanmıki kaslarınmı kasıldıki

maşallah pek bi hızlı giriş yapmışın güne o da bi değişik kramp girdi sanırım baldırlara gece benimde öle oldu uykumdan uyanmıştım sabahada fena olmuştum yürümekte zorlandım sızladı sanırım kramp girdi kuzum ondan gibi

hızlı hatunsun şekerimm herşeyi aynı anda yaşayabiliyosun vallaaa

valla benimde her yerim çürümüş gibi ağrıyo sabah feci bir sırt ağrısıyla uyandım ama geçti bundan sonra her bi yerimiz ağrıyacak maalesef ve ilginç tarafı bütün ağrılar normal sesimizi kısıp oturacaz yapcek bişi yok akıllım...

gullumsun nasıl olduki acabaaa...? bene vugünde gitmedi o işe gitseydi çoktan açardı..

bide simgefikom nerelerde yafff atandımı ne oldu bebiş ne alemde merak ettim vallaaa

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese amam gevezesiniz maşallah yaa diyer topikler yerinde sayıyor biz doğum yapmadan 3000li sayfaları varıcaz nazar deymasin

günaydın herkese,

hayırlı cumalar.
bu güzel günde Dilekleriniz kabul olur inşaallah.

evet haklısın.Ben isim vermeden bir ricada bulunmuştum.Üzerine alınıp kusura bakmayın ,bir daha olmaz diyen de oldu,saldıran da.

tanımadığım,ismini,cismini bilmediğim insan hakkında kötü niyetli düşünecek zihniyette değilim tabiki.

neyse oldu ve bitti.

Dualarınızı okudum kızlar ALLAH'ım kabul etsin(amin)
Dün giremediğimden dolayı geçmişi okuyacağım anammmm çok
hızlısınız umarım doğumda da böyle hızlı olursunuz,bir çırpıda
doğuruveririz

geçmiş olsun benimde baldırcığım ağrıyoo

mesele domates,salatalık v.s. değil.mesele bir ricada bulunulduğunda saygılı olabilmek.Bunu vurgulamak istemiştim ben.Umarım anlatabilmişimdir.

amin kuzucum iyşallah dediğin gibi olur allahım kimseyi o yolda eylemesin

Canım herhalde çatlama olucak sende ama be kadr çok kaşırsan okadar çok çatlar diyorlar Kaşınğı zaman bebek yağı yada krem kullan kaşıntını biraz alır. Bende çok şükür içimde birşey yokta ama karnım kaşınıyor kaşımamaya çalışıyorum yada hafif kaşıyorum

Bu arada canım sen bugün kaçıncı haftandasın ?

gullumsun nasıl olduki acabaaa...? Bene vugünde gitmedi o işe gitseydi çoktan açardı..

Bide simgefikom nerelerde yafff atandımı ne oldu bebiş ne alemde merak ettim vallaaa

aklımdan geçeni yazdın gullumsun için dün yazmıştım izin aldın heralde diye bugünde yok işallah iyidir simgefikomda aklımdan geçiyodu atamam olcak bugün dua edin dedi gitti gidiş o gidiş işallah ikiside iyidir meraktayım ama

Gunaydin bayanlar ve cücük beyler.nesilsiniz bakiimmm...doktorum tuzlu yiyebilirsin dedi.heralde son aylarda uzaklastirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…