şeydammmmm gece çokmu efor sarfettin kız, bizde öyle bir ağrı yokta
cumamı karşıladın çokmu çalıştın akşam ahahahahahaha şaka bi tarafa kramp filan girdimi ondanmıki kaslarınmı kasıldıki
işyerinde sesli güldüm allaaahh senii naapmasın
yok kısss ben daha o otu bile alamadım kkarabiberimin dediği vardı yaa
biri denemiş çokta işe yarıyomuş ..niye konuyu değiştiriyosun
baldırcıklarımı biri sıkmış gibi yokksaa kocişmi
maşallah pek bi hızlı giriş yapmışın güne o da bi değişik kramp girdi sanırım baldırlara gece benimde öle oldu uykumdan uyanmıştım sabahada fena olmuştum yürümekte zorlandım sızladı sanırım kramp girdi kuzum ondan gibi
hızlı hatunsun şekerimm herşeyi aynı anda yaşayabiliyosun vallaaa
valla benimde her yerim çürümüş gibi ağrıyo sabah feci bir sırt ağrısıyla uyandım ama geçti bundan sonra her bi yerimiz ağrıyacak maalesef ve ilginç tarafı bütün ağrılar normalsesimizi kısıp oturacaz yapcek bişi yok akıllım...
tek içi fesat ben değilim burda hyaşasın :):):)
kizlar kontrolüm vardi bugün ama hic bi beklentimin karsiligini alamadim..resmen agliyordum cikarken nerdeyse..
sifira var sifir elde var sifir((
ne cinsiyeti ögrenebildim ne bebisimin boyunu gramini sadece kalp atisini duydum okadar..
pis kadin doktor ultrasonla bakmadi bile bu sefer bakmayacakmisiz diger sefer bakacakmisiz..
ama ben bugünü nasil bekledim biliyormusunuz sonunda cinsiyetini ögrenecegim diye sevincli idim
bidahaki kontrolde zaten 5 aylik oluyor hamileligin yarisindan cogu bitmis oluyor dedim
ama nafile piss bakmadi(
elle kontrol etti sadece benim idrar kan tahlilimi yapti tansiyon ölctü kiloya bakti 1.5 kilo almisim
tansiyon yine düsük.. agrilarimi söyledim yumurtalik kisminda agrilarim oluyor dedim
hem diyor normal degil olmamasi gerekiyor 3 aydan sonra gecmesi lazim hemde kontrol bile etmiyor..
cok üzgünüm(
bes karis suratla ciktim ordan..
ama yookk ben böyle durmam, yarin eski doktorumu aricam ona sorucam agrilari hemen gel derse hafta icinde giderim
eger randevu veremezse allahim affetsin yalan uyudurup acile gidicem ozaman mecbur bakacaklar...
gullumsun nasıl olduki acabaaa...? bene vugünde gitmedi o işe gitseydi çoktan açardı..
bide simgefikom nerelerde yafff atandımı ne oldu bebiş ne alemde merak ettim vallaaa
bu ara kociş çok huysuz ilgi bekliyo ökskafası
leyloşum kramp girmedi ama sanırım seninle aynı ağrıyı çekiyorum
neden arka tarafta onu anlamış değilim
benim herşeyim kendim gibi manyakçamı olmak zorunda yhaa
dötümün altındaki etlerde çürümüş dökülcekmiş gibi baldırcığım da öyle
sopayla dövmüşler gibi toktoruma sorayım yaaa gel bi muayene edelim derse
slm millet bu hafta pek bakamadım,geçmişi okumayı da gözüm kesmiyor açıkcası :):)nasılsınz??:)
gunaydınlarrr
hepınıze hayırlı cumalar dılıyorumm
dün bahsetmıstım iç karnım yırtılıyo sanırım egılıp dogruldukca bıcakla kesılıyo gıbı oluyo demıstım
dun aksamdan ıtıbaren dahada kötuyum artık adım bıle atamıyorum her adım attıgımda cıyr cıyır yırtılıyo resmen hem bır yandan herkes normal oldugunu söyluyo hemde bu kadar cok olması garıp dıyolar bende anlamadım
hani böyle ara ara siteye girip,bana neden kimse cevap vermiyor yaaa diye trip atanlar var yaa....nasılsınız sorusuna cevap vermediniz yaaaa,trip atasım gelmiyor değil :):):)
neysee sohbet koyu sizde,araya girip bozmayım sohbeti..görüşürüzzzzz :):)
kızlar öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum....
sürekli uyarı mahiyetinde bişeyler yazmaktan gerçekten ben sıkılıyorum çünkü kendimi öğretmen gibi hissetmeye başladım...
burada hep beraber ortak bi noktamız olduğu için buluştuk hepimizin dengesi alt-üst olmuş durumda hormonlardan kaynaklı ve maalesef bayanlar olarak bi ortamı kadınlar hamamına çevirmekte üstümüze yok...
topikte yapılan ısrarlı atışmalarınızdan ben gerçekten çok yoruldum...
Kazenden sürekli uyarı alıyoruz çocuk gibi ve böyle giderse gerçekten topik kapanabilir...
kimin kimle sorunu varsa bunu çözmek için topikteki ortak kullanım alanını değil, özel mesaj yöntemini kullanmalarını rica ediyorum...
kimse bizi buraya zorla getirmedi ve kimse bizi burada zorla tutmuyor.. sonuçta hiçbirimiz birbirimizi görmedik ama özel olabilecek bütün herşeyimizi paylaşıyoruz...
şu son 15 gündür topiğin huzurunun iyice kaçtığına inanıyorum ve gerçekten çok huzursuzum bu konuda...
HERKES BİRBİRİNE BİRAZ DAHA ANLAYIŞLI VE NEZAKETLİ DAVRANIRSA, HER KONUYU KENDİ ÜSTÜMÜZE ALINMAZSAK ÇOK SEVİNİRİM.. ÇÜNKÜ BURADA YAZAN BAZI YAZIŞMALAR BENİ ÇOK GERİYO VE EMİNİMKİ BİRÇOK ARKADAŞIMDA BENİMLE AYNI FİKİRDEDİR...
TOPİĞİMİZİN HUZURU İÇİN LÜTFEN BİRAZ DAHA ANLAYIŞ DİYORUM KIZLAR.....!!!!
Len hatunlar hep memişlerden bahsetmişsiniz benimkiler de
almış başını gidiyorlar benden bağımsız bir devlet kurdular resmen
Hep kocişin gözüne gözüne batıyor zaten.Ne zaman işten gelse kapıdaki muhabbetimiz:
Bebeğim hoşgeldin diyorum.O da sırıtarak sizler de hoşgeldiniz buyrun buyrun kapıda kalmayalım
oluyor.Adam bir de koca memişlerden nefret ederdiBen de bir büyük sütyen aldım
artık doğuma kadar nerelere sıkıştıracağız bunları bilmiyorum ama aramızda kalsın çok memnunum
Miniğimin annesine ilk hediyesi
merhaba kızlarr günaydınlar herkese
ben 12+1 günlüğüm kızlar ve sabahları uyanınca ellerimde şişilik hissediyorum yüzüklerim daralmış oluyo..sizinde böyle durumlarınız oldumu telaş ettim birden size danışmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?