2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
slm millet bu hafta pek bakamadım,geçmişi okumayı da gözüm kesmiyor açıkcası :):)nasılsınz??:)

şeydammmmm gece çokmu efor sarfettin kız, bizde öyle bir ağrı yokta

işyerinde sesli güldüm allaaahh senii naapmasın

yok kısss ben daha o otu bile alamadım kkarabiberimin dediği vardı yaa
biri denemiş çokta işe yarıyomuş .. niye konuyu değiştiriyosun
baldırcıklarımı biri sıkmış gibi yokksaa kocişmi

Len hatunlar hep memişlerden bahsetmişsiniz benimkiler de
almış başını gidiyorlar benden bağımsız bir devlet kurdular resmen
Hep kocişin gözüne gözüne batıyor zaten.Ne zaman işten gelse kapıdaki muhabbetimiz:
Bebeğim hoşgeldin diyorum.O da sırıtarak sizler de hoşgeldiniz buyrun buyrun kapıda kalmayalım
oluyor.Adam bir de koca memişlerden nefret ederdiBen de bir büyük sütyen aldım
artık doğuma kadar nerelere sıkıştıracağız bunları bilmiyorum ama aramızda kalsın çok memnunum
Miniğimin annesine ilk hediyesi

gunaydın kızlar...carsamba aksamı bırden kahverengı akıntım gelmeye basladı morALIm cok bozulmustu.dedım artık bebegımı kaybedıyorum kırmızıya DONECek dıye cok korktum.ama sukur bekledıgım olmadı.ertesı gun hemen doktora gıttım.Allahıma sukurler olsun bebısım ıyıydı.hersey normal ama kahverengı akıntının neden geldıgını anlayamadık dogrusu.doktorum hemen onlem olsun dıye dusuk onleyıcı ıgne vurdu.bıde teyzelerı sanırım kızım olacak daha kendısını gostermedı ama doktor erkege benzemıyor dedı:)))

kilo alıyorsun da ondan ağrıyor ı-olabilir mi?

ya da ters bir hareket yaptın.

evet o ot tasdiklendi.sadece ben görmemişim etkisini demek ki

bu ara kociş çok huysuz ilgi bekliyo ökskafası
leyloşum kramp girmedi ama sanırım seninle aynı ağrıyı çekiyorum
neden arka tarafta onu anlamış değilim
benim herşeyim kendim gibi manyakçamı olmak zorunda yhaa
dötümün altındaki etlerde çürümüş dökülcekmiş gibi baldırcığım da öyle
sopayla dövmüşler gibi toktoruma sorayım yaaa gel bi muayene edelim derse

irmegoş şimdiye kadar pıttığım, dötüm,ayakları,ellerim
memiklerimi saymama bile gerek yok şimdide burası
baldırcığım
sanırım çürüyorum
ya hepsi aynı anda ağrısaaaaa

:18:

Canım memnun değilsen başka doktora git değiştir doktorunu bende kızdım sen anlatınca para veriyorsun bedava bakmıyor ya ne kadar ayıp ilgilenmesi lazım dı .

gullumsun nasıl olduki acabaaa...? bene vugünde gitmedi o işe gitseydi çoktan açardı..

bide simgefikom nerelerde yafff atandımı ne oldu bebiş ne alemde merak ettim vallaaa

güllüşüm hastaydı inşallah iyidir
bide huysuz fte fte fte vardı nickini değiştirilim onun
kısss okuyosan ortaya çıııııık zilli
simgede atanmıştır inşallah

hani böyle ara ara siteye girip,bana neden kimse cevap vermiyor yaaa diye trip atanlar var yaa....nasılsınız sorusuna cevap vermediniz yaaaa,trip atasım gelmiyor değil :):):)
neysee sohbet koyu sizde,araya girip bozmayım sohbeti..görüşürüzzzzz :):)

benim kocada arada uyuz ve huysuz oluyo söyleniyomda söyleniyom seninki başka konulardan huysuzluk etmesin bakem bahsettiğin aynı ağrı insan yürürken zorlanırmı baldırının arkası ağrır mı ağrıyo işte deliyiz ya çok fenaysan bi sorbakalım belkim bebişi görürsün

Canım doktorunu arayıp sordun mu bi ara istersen .

trip atma canım valla herkeste bi ağrı var bu aralar bendede bacaklar kramplar göğüsler onlarla uğraşıyom salı kontrol var 4 hafta olcak görmeyeli sen nasılsın kontrol ne zman

Ağzına sağlık canım çok haklısın ...

sana özelden birşey soracağım ancak posta kutunu biraz boşaltman gerekiyormuş.Rica etsem yapabilir misin?

memek iyidir candır
memiş bi hatunun çeyizidir
fabrikasıdır
kocasına doğru söyle bir savurdumu
herşey önünde diz çöker D
sevelim memeklerimizi büyütüp besleyelim

Canım bende böyle bir sorun yok henüz 17. Haftamdayım. Ama herkesin farklı olur tabikide istersen takma yüzük parmağın kesilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…