2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok geçmiş olsun hamişim
öperim cok cok
böyle güzel haberlerle gel bise
göstermesin doğumda öğrenirsin
çatlak patlak olursun

cadalos gelmiş işte ehiehi

cadaloz mu?* nerde gördün kıss cadolozluğumu :):)
trip atma canım valla herkeste bi ağrı var bu aralar bendede bacaklar kramplar göğüsler onlarla uğraşıyom salı kontrol var 4 hafta olcak görmeyeli sen nasılsın kontrol ne zman

öylesine takılıyorum yaaa..trip attığım yok..işler yoğundu bir kaç gündür bakamadım..zaten sabahları öğürmekten bu aralar,midem çok fenaa...sapsarı su geliyor..iğrenç....
bir de aşırı derece uykum var..ağrım yok çok şükür de....geçmiş olsun herkese...

kilo alıyorsun da ondan ağrıyor ı-olabilir mi?

ya da ters bir hareket yaptın.

evet o ot tasdiklendi.sadece ben görmemişim etkisini demek ki

daha kilo almadım karabiboş sanırsam kaslarımla ilgili bi sorun var
o otu bulmam lazım antalyadayım ve daha ilk duyuyorum
senden ama bulacam bi pazar gidiviriyim onra kocişee geeel gellll geeeeeel:94:

Canım benim geçmiş olsun inşallah hemen geçer baş ağrısı gerçekten katlanılmaz oluyor

sende tam zekiye cıktın heeeee
cvp verdik yaaaaa hatta adını andık pat sen cıktın geçmişi okusa görücek

Benimde kalçalarım da be belimde ağrı var canım kalçalarım sanki et kırığı gibi doğru düzgün uyuyamadım gece hala ağrıyor . Bende dedim dün mıntıka temizliği yaptım doktor hazırlığı otur kalk yaparken et kırıldı herhalde dedim 1 haftadır hiç dışarı çıkmıyorum diye anlamadım nedendir .....

p.tesi gitcwm doktora leyloş
he kıss benimkinin huysuzluğu belli ehiehi

ivit ivit öyle çok çok ağrıyor yaşlı tezzeler böyle dötlerini tuta tuta yürür hah işte öyle
yürüyesim var doktorda dicek normal hamilesin

ilaç verse bari kastanmı neydense
döt ağrısıyla yaşanmaz

Bak şunun lafına ya kız dilini eşek arısı soksun iyimi kaynanayla yatıracak beni deli :)))))) hamişseydam ben kaynanayla uyumak yerine sana 7/24 katlanabilirim :)))))))

ooohhhh içime su serpildi vallaaaa.... korkutma kız bizi bi dahaaaaa o gün içime kaynar sular döküldü sankim... Çok şükür minnoş da sende iyisiniz ya gerisi mühim değil

irmegoş şimdiye kadar pıttığım, dötüm,ayakları,ellerim
memiklerimi saymama bile gerek yok şimdide burası
baldırcığım
sanırım çürüyorum
ya hepsi aynı anda ağrısaaaaa

:18:

deme demeee öyle demeeeeeeee :18: bu ağrılar yetiyoda artıyo bilem her yer aynı anda olursa bittik dimektirrr

sana özelden birşey soracağım ancak posta kutunu biraz boşaltman gerekiyormuş.Rica etsem yapabilir misin?

boşalttım cnmm gönderebilirsin mesajını...

Eşime diyorum her yerim çürümüş gibi ağrıyor dönemiyorum bile dedim çok çalıştınya çürümüştür dedi koca öküzüm :)

tripcanmı desek yoksa ne desek kısss memikli ?
heryerim ağrıyo zaten bizimki geçti seninkimi başladı
allah yardımcın olsun inşallah hemen geçer fena o evreler ama geçiyor tatlişkom

ayrıca tek dötü büyükte sen değilsin DDDDDDDDDDD

kısım sen kendi dötüne bak benimki doğuştan büyük 5800 dünyaya gelişim ve anacım normal doğurmuş doğduğumda 3 aylık bebek gibiymişim dr kırkım çıktıktan sonra rejime koymuş beni çok emiyorum sonra hazımsızlıktan çok ağlıyorum diye :) sen düşün yani

Bak şunun lafına ya kız dilini eşek arısı soksun iyimi kaynanayla yatıracak beni deli :)))))) hamişseydam ben kaynanayla uyumak yerine sana 7/24 katlanabilirim :)))))))

bende öyle düşünmüştüm zaten aşkitom

Ya kızlar memiklerden başladım bugün devamı da getireyim
Ottan bahsetmişsiniz ama bana ne ot ne de başka birşey gerek yok yani.
Her an hazırım 3.aydan sonra artan hormonların
etkisiyle kendimi tanıyamıyorum bazenHep bir koklaşma
söz konusun bende ayyyyy utanıyorum kendimdennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…