gunaydın kızlar...carsamba aksamı bırden kahverengı akıntım gelmeye basladı morALIm cok bozulmustu.dedım artık bebegımı kaybedıyorum kırmızıya DONECek dıye cok korktum.ama sukur bekledıgım olmadı.ertesı gun hemen doktora gıttım.Allahıma sukurler olsun bebısım ıyıydı.hersey normal ama kahverengı akıntının neden geldıgını anlayamadık dogrusu.doktorum hemen onlem olsun dıye dusuk onleyıcı ıgne vurdu.bıde teyzelerı sanırım kızım olacak daha kendısını gostermedı ama doktor erkege benzemıyor dedı:)))
cadalos gelmiş işte ehiehi
trip atma canım valla herkeste bi ağrı var bu aralar bendede bacaklar kramplar göğüsler onlarla uğraşıyom salı kontrol var 4 hafta olcak görmeyeli sen nasılsın kontrol ne zman
tamam kızlar tuzdan uzaklaşmaya çalışıcam ama evde yemek yapıyoruz sonuçta ve eşimde yiyor heptende tuzsuz yapamamki ya
memek iyidir candır
memiş bi hatunun çeyizidir
fabrikasıdır
kocasına doğru söyle bir savurdumu
herşey önünde diz çökerD
sevelim memeklerimizi büyütüp besleyelim
kilo alıyorsun da ondan ağrıyor ı-olabilir mi?
ya da ters bir hareket yaptın.
evet o ot tasdiklendi.sadece ben görmemişim etkisini demek ki
Günaydın kızlar,
Valla hepinizden özür dilerim, dün biraz düşüncesizce konuştum sanırım, bu kadar kendinizi dinlemeyin , iyiyim deyin iyi olun falan demiştim, akşamdan beri başım zonkluyor,saat 03 te uyandım tuvalete kalktım ağrıdan göz çukurlarım bile acıyodu,sabah uyandım hala ağrı başımda,zaten 3 aydır da kulağım ağrıyo,hamile olduğum için ilaç alamıyorum,
Bugün biraz sessiz olun lütfen başım fena
kaç saat fark varkine
hem sabahtan akşama bana katlanamazsın
hani böyle ara ara siteye girip,bana neden kimse cevap vermiyor yaaa diye trip atanlar var yaa....nasılsınız sorusuna cevap vermediniz yaaaa,trip atasım gelmiyor değil :):):)
neysee sohbet koyu sizde,araya girip bozmayım sohbeti..görüşürüzzzzz :):)
bu profil resmindeki sizin kendi oğlunuzun mu resmi?[
evet ilk meleğim...
Maşallah, gerçektençok güzel ve tatlı bir çocuk. Allah nazardan korusun, şansını da yüzü gibi güzel kılsın... Kim sarışın böyle boncuk gözlü ailede?
güne kavgalı gürültülü barışmalı
sarılmalı öpüşmeli girdim
pek bi hızlıyım günü bitirdim şimdiden
nasılsınız naabıonuz
benim bacaklarımın arkasındaki
yani baldırcıklarımdaki etler kaslar
sızım sızım sızlıyorrrrrr
ne buu benden başka yaşayan varmı
yürürken zorlanıyorum ezilmiş gibi acır yaaa
öyleee ühü ühü
memek iyidir candır
memiş bi hatunun çeyizidir
fabrikasıdır
kocasına doğru söyle bir savurdumu
herşey önünde diz çökerD
sevelim memeklerimizi büyütüp besleyelim
benim kocada arada uyuz ve huysuz oluyo söyleniyomda söyleniyom seninki başka konulardan huysuzluk etmesin bakem bahsettiğin aynı ağrı insan yürürken zorlanırmı baldırının arkası ağrır mı ağrıyo işte deliyiz ya çok fenaysan bi sorbakalım belkim bebişi görürsün
kuzum dr tavrına çok üzüldüm ben bu dr tavırları yüzünden kaç tane değiştirdim hatta şimdikinin bi sözü yüzünden bunudamı değiştirsem diye düşünüyorum yanlış anlama rahatlatmak adına söylüyorum kağan koca tepe ünlü bir dr onun bi videosunu izlemiştim bi sitede ultrasyon sıklığı ile ilgili şunu söylemişti ülkemizde ve dünyada bir çok kadın hiç dr kontrolüne girmeden sağlıklı doğumlar yapıyo yanı bu ults tamamen kişinin tercihi diye şunu demek istiyorum sen meleğine güven o iyidir ama kendimdende biliyorum imkan varken neden yararlanmayalım diye düşünüyoruz neden görüp rahatlamayalım diyoruz sende benim gibi yap değiştir dr bi kere soğudumu insan zaten bidaha gitmek istemiyo insan
günaydın leyloşum
cnm bende geçen hafta ölüyodum baş ağrısından dr gittim kan idrar tahlili yaptı kan değerlerim çok düşmüş ilave vitamin filan verdi şimdi rahatım soğuk kopleks yap iyigeliyor
ahh kurabiyem sana katlanamıyacak olan gacı o gece kaynanası ile uyusun :)
gunaydın kızlar...carsamba aksamı bırden kahverengı akıntım gelmeye basladı morALIm cok bozulmustu.dedım artık bebegımı kaybedıyorum kırmızıya DONECek dıye cok korktum.ama sukur bekledıgım olmadı.ertesı gun hemen doktora gıttım.Allahıma sukurler olsun bebısım ıyıydı.hersey normal ama kahverengı akıntının neden geldıgını anlayamadık dogrusu.doktorum hemen onlem olsun dıye dusuk onleyıcı ıgne vurdu.bıde teyzelerı sanırım kızım olacak daha kendısını gostermedı ama doktor erkege benzemıyor dedı:)))
irmegoş şimdiye kadar pıttığım, dötüm,ayakları,ellerim
memiklerimi saymama bile gerek yok şimdide burası
baldırcığım
sanırım çürüyorum
ya hepsi aynı anda ağrısaaaaa
:18:
sana özelden birşey soracağım ancak posta kutunu biraz boşaltman gerekiyormuş.Rica etsem yapabilir misin?
hızlı hatunsun şekerimm herşeyi aynı anda yaşayabiliyosun vallaaa
valla benimde her yerim çürümüş gibi ağrıyo sabah feci bir sırt ağrısıyla uyandım ama geçti bundan sonra her bi yerimiz ağrıyacak maalesef ve ilginç tarafı bütün ağrılar normalsesimizi kısıp oturacaz yapcek bişi yok akıllım...
cadaloz mu?* nerde gördün kıss cadolozluğumu :):)
öylesine takılıyorum yaaa..trip attığım yok..işler yoğundu bir kaç gündür bakamadım..zaten sabahları öğürmekten bu aralar,midem çok fenaa...sapsarı su geliyor..iğrenç....
bir de aşırı derece uykum var..ağrım yok çok şükür de....geçmiş olsun herkese...
Eşime diyorum her yerim çürümüş gibi ağrıyor dönemiyorum bile dedim çok çalıştınya çürümüştür dedi koca öküzüm :)
ayrıca tek dötü büyükte sen değilsinDDDDDDDDDDD
Bak şunun lafına ya kız dilini eşek arısı soksun iyimi kaynanayla yatıracak beni deli :)))))) hamişseydam ben kaynanayla uyumak yerine sana 7/24 katlanabilirim :)))))))
2 saat burası geri canım tr saat 10 sa burda 8 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?