Len hatunlar hep memişlerden bahsetmişsiniz benimkiler de
almış başını gidiyorlar benden bağımsız bir devlet kurdular resmen
Hep kocişin gözüne gözüne batıyor zaten.Ne zaman işten gelse kapıdaki muhabbetimiz:
Bebeğim hoşgeldin diyorum.O da sırıtarak sizler de hoşgeldiniz buyrun buyrun kapıda kalmayalım
oluyor.Adam bir de koca memişlerden nefret ederdiBen de bir büyük sütyen aldım
artık doğuma kadar nerelere sıkıştıracağız bunları bilmiyorum ama aramızda kalsın çok memnunum
Miniğimin annesine ilk hediyesi
en son yaptığım fiziksel aktivite
temislikkkramp girmedi
kocişede virmidim
baldırcığım ezik ezik yacıııık banaaaa
p.tesi gitcwm doktora leyloş
he kıss benimkinin huysuzluğu belli ehiehi
Ivit ivit öyle çok çok ağrıyor yaşlı tezzeler böyle dötlerini tuta tuta yürür hah işte öyle
yürüyesim var doktorda dicek normal hamilesin
Ilaç verse bari kastanmı neydense
döt ağrısıyla yaşanmaz :d
gunaydın kızlar...carsamba aksamı bırden kahverengı akıntım gelmeye basladı morALIm cok bozulmustu.dedım artık bebegımı kaybedıyorum kırmızıya DONECek dıye cok korktum.ama sukur bekledıgım olmadı.ertesı gun hemen doktora gıttım.Allahıma sukurler olsun bebısım ıyıydı.hersey normal ama kahverengı akıntının neden geldıgını anlayamadık dogrusu.doktorum hemen onlem olsun dıye dusuk onleyıcı ıgne vurdu.bıde teyzelerı sanırım kızım olacak daha kendısını gostermedı ama doktor erkege benzemıyor dedı:)))
Benimde kalçalarım da be belimde ağrı var canım kalçalarım sanki et kırığı gibi doğru düzgün uyuyamadım gece hala ağrıyor . Bende dedim dün mıntıka temizliği yaptım doktor hazırlığı otur kalk yaparken et kırıldı herhalde dedim 1 haftadır hiç dışarı çıkmıyorum diye anlamadım nedendir .....
bu ara kociş çok huysuz ilgi bekliyo ökskafası
leyloşum kramp girmedi ama sanırım seninle aynı ağrıyı çekiyorum
neden arka tarafta onu anlamış değilim
benim herşeyim kendim gibi manyakçamı olmak zorunda yhaa
dötümün altındaki etlerde çürümüş dökülcekmiş gibi baldırcığım da öyle
sopayla dövmüşler gibi toktoruma sorayım yaaa gel bi muayene edelim derse
hA haha delisin kuzum sen ya...çok gülsürdün beniiiiii çok
yaşa sennnn
Benimde dötümün arkası ve bacaklarımın arkası kısss yoksa bizde mi bi anormallik var :))))
allahım hergun yenı bırsey gunum gunumu tutmuyooaz önce de baygınlık gıbı bırsey gecrıdım cok sukurkı babam yanımdaydı az dısarı cıkmıstık baba tut benı bana bırsey oluyo dedım
butun kanım cekıldı resmenbenı hemen otutdurdu yoksa oturmasam o an bayılıyodum allahım daha kotulerınden korusun ınsallah bızı
Bak şunun lafına ya kız dilini eşek arısı soksun iyimi kaynanayla yatıracak beni deli :)))))) hamişseydam ben kaynanayla uyumak yerine sana 7/24 katlanabilirim :)))))))
allahım hergun yenı bırsey gunum gunumu tutmuyooaz önce de baygınlık gıbı bırsey gecrıdım cok sukurkı babam yanımdaydı az dısarı cıkmıstık baba tut benı bana bırsey oluyo dedım
butun kanım cekıldı resmenbenı hemen otutdurdu yoksa oturmasam o an bayılıyodum allahım daha kotulerınden korusun ınsallah bızı
geçmiş olsun canım.. kan şekerin düşmüş olabilirr aç kalınca hemen öyle oluyo tatlı bişeyler atıverseydin ağzına...
ooohhhh içime su serpildi vallaaaa.... korkutma kız bizi bi dahaaaaao gün içime kaynar sular döküldü sankim... Çok şükür minnoş da sende iyisiniz ya gerisi mühim değil
deme demeee öyle demeeeeeeee :18: bu ağrılar yetiyoda artıyo bilem her yer aynı anda olursa bittik dimektirrr
boşalttım cnmm gönderebilirsin mesajını...
Eşime diyorum her yerim çürümüş gibi ağrıyor dönemiyorum bile dedim çok çalıştınya çürümüştür dedi koca öküzüm :)
canım geçmiş olsun.Hamile ve lohusayı yanlız bırakmamak gerek diye boşuna demiyorlar demek ki.
benim ablama avm de olmuştu hamileyken,tarif ettiğin gibi.bir mağazadayken aniden öyle oldu baygınlı kgeçirdi,hemen kendine geldi.Doktor genişleyen rahim damarlara baskı yapınca ani tansiyon düşüşü olabilir demişti.Sonra da birşey olmadı çok şükür.
çok geçmiş olsun.
hep gülelim inşallah
benimde yüzüm gülüyooo
ama dötümm çok acıyooo:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?