2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

:)))) ne güldüm sabah sabah ya bugün herkes çok enerjik :))) benim 80 beden hala ama sıkıyor 85 alsam iyi olucak :))) kocalar anca incelesin dursunlar :)) dur daha doğumdan sonra 1 kat daha büyücek :)

allahım hergun yenı bırsey gunum gunumu tutmuyoo az önce de baygınlık gıbı bırsey gecrıdım cok sukurkı babam yanımdaydı az dısarı cıkmıstık baba tut benı bana bırsey oluyo dedım
butun kanım cekıldı resmen benı hemen otutdurdu yoksa oturmasam o an bayılıyodum allahım daha kotulerınden korusun ınsallah bızı

pazartesi sor ama kuzum ozman huysuzluğunu bi ara alırsın atık kocişinin vallla yaşanmaz benim baldırlar fena oturmaktan bilgisayar başında yakında döt ağrısıda baş gösterir yok oram ağrıyo yok buram ağrıyo diye inletiriz artık buraları

İyi olmanıza çok sevindim canım bak gördünmü korkulacak birşey yokmuş kızında iyimiş maşallah 41 kere :)

bende temislik yaptım demek ondan
annemleri çağırıcam artık valla oturup kalkarken
ağrıyor artık sende söyle kanatörüne yardım etsin görümcenlen

Benimde dötümün arkası ve bacaklarımın arkası kısss yoksa bizde mi bi anormallik var :))))

Benimde dötümün arkası ve bacaklarımın arkası kısss yoksa bizde mi bi anormallik var :))))

o ağrılarınız cok pc başında sabit oturmaktan olmasın sizin ?? aklıma geldi şimdi bende sürekli oturarak çalıştığımdan zmn zmn yaşıyorum aynı sorunları

geçmiş olsun canım.. kan şekerin düşmüş olabilirr aç kalınca hemen öyle oluyo tatlı bişeyler atıverseydin ağzına...

canım geçmiş olsun.Hamile ve lohusayı yanlız bırakmamak gerek diye boşuna demiyorlar demek ki.
benim ablama avm de olmuştu hamileyken,tarif ettiğin gibi.bir mağazadayken aniden öyle oldu baygınlı kgeçirdi,hemen kendine geldi.Doktor genişleyen rahim damarlara baskı yapınca ani tansiyon düşüşü olabilir demişti.Sonra da birşey olmadı çok şükür.
çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım.. kan şekerin düşmüş olabilirr aç kalınca hemen öyle oluyo tatlı bişeyler atıverseydin ağzına...

kan sekerı degılde muhtemelen tansıyonum dustu dun aksam ölçmustuk 8-4 du cok dusuyo sımdı ıyııym ama bıran cok kotu oldum

parçalara ayıracak bu sıpalar bizi

baannee bannneee bende özelden msj istiyorummm

herkese hayirli cumalaaarrrr....

gecmise gitmeden daldim malum isim cok bugun aksama kocis geliyo hazirlik yapmam lazim bisey yapimicaz ama olsun careler tukenmeeeezzzz hepinizi kocaman optuk teyzeleriiiiiii yarin 1 den sonra da insallah hayirli haberler veririz oglusumla

kızlaarrr kocişlerle arayı çok uzun tutmamak lazım aslında...

hamiş kaldığımdan beri kocişle yakınlaşmamız 2 haftayı felan buluyodu hemen hemen ama kanka oluyoduk artık çok sinir bozucu.. bi yandan insanın canı istemiyo ama bi yandanda eşin arkadaş gibi davranmaya başlıyo sana sinirlerin bozuluyo

en kötü haftada 1 olması lazım bence çünkü gerçekten aradaki muhabbet ve konuşmalar bile değişiyo... dün bizzat yaşadımda ondan diyommm bizimde yine 2 hafta olmuştaaaa

ahh nerde ne zaman basımıza ne gelecegını bılemıyoruz işte ablan yıne avmdeymıs ben ise inşaatta babmlar ev aldı elektrkcı getırmıs bana onu gostermeye cagırdı heryer tas pıslık ıcınde malum inşaat babam tutuyo yok baba daha duramıyorum dedım o pisliğin içine oturdum üstüm basım battı ama oturmasam daha kötü olurdum cunku bıran mıdemde cıkcak gibi oldu elım ayagım uyustu vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…