kızlaarrr kocişlerle arayı çok uzun tutmamak lazım aslında...
hamiş kaldığımdan beri kocişle yakınlaşmamız 2 haftayı felan buluyodu hemen hemen ama kanka oluyoduk artık çok sinir bozucu.. bi yandan insanın canı istemiyo ama bi yandanda eşin arkadaş gibi davranmaya başlıyo sana sinirlerin bozuluyo
en kötü haftada 1 olması lazım bence çünkü gerçekten aradaki muhabbet ve konuşmalar bile değişiyo... dün bizzat yaşadımda ondan diyommmbizimde yine 2 hafta olmuştaaaa
kan sekerı degılde muhtemelen tansıyonum dustudun aksam ölçmustuk 8-4 du cok dusuyo sımdı ıyııym ama bıran cok kotu oldum
parçalara ayıracak bu sıpalar bizi
baannee bannneee bende özelden msj istiyorummm
herkese hayirli cumalaaarrrr....
gecmise gitmeden daldim malum isim cok bugun aksama kocis geliyo hazirlik yapmam lazim bisey yapimicaz ama olsun careler tukenmeeeezzzz hepinizi kocaman optuk teyzeleriiiiiii yarin 1 den sonra da insallah hayirli haberler veririz oglusumla
duuu bakimmmm
birisi barışmışmıı neee
öksüyleeeeDDD
kısım sen kendi dötüne bak benimki doğuştan büyük 5800 dünyaya gelişim ve anacım normal doğurmuş doğduğumda 3 aylık bebek gibiymişim dr kırkım çıktıktan sonra rejime koymuş beni çok emiyorum sonra hazımsızlıktan çok ağlıyorum diye :) sen düşün yani
bende öyle düşünmüştüm zaten aşkitom
anaammmm siz kocanlan barıştınız ozmaaannnnn
ahahaha sen ıyıymıssın bızde ayda 1ama bu benden kaynaklanıyo hamılelıkten sonra asırı derecede canım yanıyoo doktprada dıyemedımm
çokta değilmiş ki
niye görüşemiyoruz peki biz
allahım hergun yenı bırsey gunum gunumu tutmuyooaz önce de baygınlık gıbı bırsey gecrıdım cok sukurkı babam yanımdaydı az dısarı cıkmıstık baba tut benı bana bırsey oluyo dedım
butun kanım cekıldı resmenbenı hemen otutdurdu yoksa oturmasam o an bayılıyodum allahım daha kotulerınden korusun ınsallah bızı
Ya kızlar memiklerden başladım bugün devamı da getireyim
Ottan bahsetmişsiniz ama bana ne ot ne de başka birşey gerek yok yani.
Her an hazırım3.aydan sonra artan hormonların
etkisiyle kendimi tanıyamıyorum bazenHep bir koklaşma
söz konusun bende ayyyyy utanıyorum kendimdennnnn
pazartesi sor ama kuzum ozman huysuzluğunu bi ara alırsın atık kocişinin vallla yaşanmaz benim baldırlar fena oturmaktan bilgisayar başında yakında döt ağrısıda baş gösterir yok oram ağrıyo yok buram ağrıyo diye inletiriz artık buraları
Gibi gibi dün çağırıyor beni odaya neyse gittim nevar söyle ne diceksen gidiyorum dedim gel bi otur birşey dicem burdan de gelmicem küsüm senle dedim gel bi neyse oturdum işte ben sizi çok seviyorum da siz benim canımsınız siz olmazsanız ben ne yaparım barışmıcam bu sefer çok kırdın beni dedim ama ben bebişimle ikinizi Paris'e götürcem dedi hemen çengel vizesine başvurcam 2.3 gün kalır döneriz dedi ( benim gitmeyi en çok istediğim yerin orası olduğunu biliyor ) gitmek istemiyormusun dedi istemiyorum dedim hadi ordan için gidiyor da inatlığından kalmıyorsun dedi tabi dayanamadım güldüm tanıyor koca öküzüm beni artık. Nasıl gönül alacağını da biliyor:)sonra bebeğimizi öptü sevdi konuştu sonra hareket hissettim gel bak dedim elini koydu nasıl gülüyor eşek sıpası babasını duydu tepik atıyor diyor :)))) bayanlar ne kadar saf ya iki güzel söze hediyeye hemen kanıyor dayanamıyor :))
bizdede benden kaynaklıı ben istemeyince kocişte korkar oldu napsınbenimde canım çok acıyo yaaaa ben anlayamadım bir türlü sebebini birazda ondan istemiyorum açıkcası...
Yalnız değilsin canım bende öyleyim hem öyle böyle değil çok acıyor çokkkk
ne diye utancakmışın kısssss
ben olmadığından utanıyom
hiiç istemiyorum eskiye göre daha iyiyim şimdi midemde çok şükür iyi
ama adam isyanlarda magandalaştı iyice
evde yanından gecerken tacis ediyo
laf atıyo el atıyooo öks nolcak neyse diyom bari bölee datmin olsun
Gibi gibi dün çağırıyor beni odaya neyse gittim nevar söyle ne diceksen gidiyorum dedim gel bi otur birşey dicem burdan de gelmicem küsüm senle dedim gel bi neyse oturdum işte ben sizi çok seviyorum da siz benim canımsınız siz olmazsanız ben ne yaparım barışmıcam bu sefer çok kırdın beni dedim ama ben bebişimle ikinizi Paris'e götürcem dedi hemen çengel vizesine başvurcam 2.3 gün kalır döneriz dedi ( benim gitmeyi en çok istediğim yerin orası olduğunu biliyor ) gitmek istemiyormusun dedi istemiyorum dedim hadi ordan için gidiyor da inatlığından kalmıyorsun dedi tabi dayanamadım güldüm tanıyor koca öküzüm beni artık. Nasıl gönül alacağını da biliyor:)sonra bebeğimizi öptü sevdi konuştu sonra hareket hissettim gel bak dedim elini koydu nasıl gülüyor eşek sıpası babasını duydu tepik atıyor diyor :)))) bayanlar ne kadar saf ya iki güzel söze hediyeye hemen kanıyor dayanamıyor :))
bende temislik yaptım demek ondan
annemleri çağırıcam artık valla oturup kalkarken
ağrıyor artıksende söyle kanatörüne yardım etsin görümcenlen
pazartesi sor ama kuzum ozman huysuzluğunu bi ara alırsın atık kocişinin vallla yaşanmaz benim baldırlar fena oturmaktan bilgisayar başında yakında döt ağrısıda baş gösterir yok oram ağrıyo yok buram ağrıyo diye inletiriz artık buraları
o ağrılarınız cok pc başında sabit oturmaktan olmasın sizin ?? aklıma geldi şimdi bende sürekli oturarak çalıştığımdan zmn zmn yaşıyorum aynı sorunları
ne diye utancakmışın kısssss
ben olmadığından utanıyom
hiiç istemiyorum eskiye göre daha iyiyim şimdi midemde çok şükür iyi
ama adam isyanlarda magandalaştı iyice
evde yanından gecerken tacis ediyo
laf atıyo el atıyooo öks nolcak neyse diyom bari bölee datmin olsun
iyimi bu söylediğin tam anlayamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?