2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ahahaha sen ıyıymıssın bızde ayda 1 ama bu benden kaynaklanıyo hamılelıkten sonra asırı derecede canım yanıyoo doktprada dıyemedımm

kan sekerı degılde muhtemelen tansıyonum dustu dun aksam ölçmustuk 8-4 du cok dusuyo sımdı ıyııym ama bıran cok kotu oldum

oooo çok düşmüş cnm aman dikkat ett.. dün akşam bende ölçtürdüm 10-6 çıktı eczanedeki kadın senin için gayet iyi dedi...

parçalara ayıracak bu sıpalar bizi

baannee bannneee bende özelden msj istiyorummm

oyyyy at yafrumm sende özel msj att banaaa annen gurbaan ossun sağaaaaa

ooohhh kocişide gelirmişte hazırlıkta yaparmışta amanda amannn.... Hadi gözün aydın canımm... süslen püslen aklan paklan şöööylleeee yemekler hazırlaaaa oohhh misss vallaaa....

duuu bakimmmm
birisi barışmışmıı neee
öksüyleeee DDD

ehe bende dedimdide hiç oralıklı olmadı bu hatunnnn.... çaktırmıyo ama biz annadıkkk

abowwwwwwwwww
yaaa harikasın ananı parçalayıp çıkmışın sen DDDDDDDDDDDDDD
anan neyle beslemiş 5800müüüüüüüüü abooooo :
mıncık yırtılır kısss nereden cıktın sen :
direk ilkokula başlatsalarmış DDDDDDDDD
ayhhh benim döt değil anam memik memik
maaaşalllllllllahhhhh

anaammmm siz kocanlan barıştınız ozmaaannnnn

Gibi gibi dün çağırıyor beni odaya neyse gittim nevar söyle ne diceksen gidiyorum dedim gel bi otur birşey dicem burdan de gelmicem küsüm senle dedim gel bi neyse oturdum işte ben sizi çok seviyorum da siz benim canımsınız siz olmazsanız ben ne yaparım barışmıcam bu sefer çok kırdın beni dedim ama ben bebişimle ikinizi Paris'e götürcem dedi hemen çengel vizesine başvurcam 2.3 gün kalır döneriz dedi ( benim gitmeyi en çok istediğim yerin orası olduğunu biliyor ) gitmek istemiyormusun dedi istemiyorum dedim hadi ordan için gidiyor da inatlığından kalmıyorsun dedi tabi dayanamadım güldüm tanıyor koca öküzüm beni artık. Nasıl gönül alacağını da biliyor:)sonra bebeğimizi öptü sevdi konuştu sonra hareket hissettim gel bak dedim elini koydu nasıl gülüyor eşek sıpası babasını duydu tepik atıyor diyor :)))) bayanlar ne kadar saf ya iki güzel söze hediyeye hemen kanıyor dayanamıyor :))

ahahaha sen ıyıymıssın bızde ayda 1 ama bu benden kaynaklanıyo hamılelıkten sonra asırı derecede canım yanıyoo doktprada dıyemedımm

bizdede benden kaynaklıı ben istemeyince kocişte korkar oldu napsın benimde canım çok acıyo yaaaa ben anlayamadım bir türlü sebebini birazda ondan istemiyorum açıkcası...

Geçmiş olsun canım tansiyonun düşmüştür tuzlu ayran iç hemen normal bunlar hep .

ne diye utancakmışın kısssss
ben olmadığından utanıyom

hiiç istemiyorum eskiye göre daha iyiyim şimdi midemde çok şükür iyi
ama adam isyanlarda magandalaştı iyice
evde yanından gecerken tacis ediyo
laf atıyo el atıyooo öks nolcak neyse diyom bari bölee datmin olsun

Ama benimde yarın değilmiş yaaa üzüldüm ((( kocişkom pazar günü dedi yanlış söylemiş bana şimdi 1 gün daha fazladan beklicem (((

ayhhh gözlerim doldu heeee küsmeyin kız bi dahaa döverin valla sizi heeeeeee

aynen öyleeee benimde eşim küstürdüğü zaman bi tane beyaz gül alır hemen yelkenler suya sankim nooluyosa çiçek alınca bütün kabahati yok oluyomuş gibi... yapımız böyle napalım.. iki tatlı söze kanıveriyoruz iştee huyumuz kurusunnn

bizdede benden kaynaklıı ben istemeyince kocişte korkar oldu napsın benimde canım çok acıyo yaaaa ben anlayamadım bir türlü sebebini birazda ondan istemiyorum açıkcası...

aynennnn o acıdan dolayı ıstemıyorum bende saolsun kocacım cok anlayıslı

ayyy bi an gözümün önüne geldi haaaaaaaaaa ölecem şimdi gülmektenn manyaksın heee biliyon dimiiii

kızz acepp bendemı kussemmmmm bızımkıde parıse gotururmu kııı bak her işte bır hayır varmıss

bende temislik yaptım demek ondan
annemleri çağırıcam artık valla oturup kalkarken
ağrıyor artık sende söyle kanatörüne yardım etsin görümcenlen

Çatlaksın valla ya bende öyle diyordum:))) demek sende temizlik yaptın ozaman kesin bizimki ondan oldu hamileliğin etkisiyle yoksa yıllardır temizlerim ilk kez böyle et kırığı dolu her yerim:))) onu bırak koca sırnaştı dün ama ağrıdan cevapsız kaldım bugün git yarın gel dedim :))))))

alırıs alırıs bi pazara gidemmdee
inletirim dinlesinler bişe olmas
herkeş aynı kim farklıki istemeyende dötümü öpsüüüüüüüüüüün
belki ağrısı geçer

Ayyyy yavrum yirim seni ben yirimKız kocişlere de yazık
evin bütün işlerini yapıyor ben sadece yemek yapıyorum.Temizlik,çamaşır,toz
alma,market,pazar hep onda.Adamcağız kendini evin hanımı gibi hissetmeye
başlayacak diye korkuyorum.En sonunda ver bari bebişi de ben taşıyayım diyecek diye
endişeleniyorumO yüzden hiç esirgemiyorum kendimi kocişimden
Senin ki de garibim laf atarak orta yol bulmaya çalışıyor

bende korkuyordum kocişle halvet olunca ağrır diye çünki hamile kaldığımdan beri olmamıştık geçen gün oldu hiç ağrım olmadı benim ama akıntım çok yoğunlaşmıştı o kadar korktuğum olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…