alırıs alırıs bi pazara gidemmdee :d
inletirim dinlesinler bişe olmas
herkeş aynı kim farklıki istemeyende dötümü öpsüüüüüüüüüüün :d:d
belki ağrısı geçer
duuu bakimmmm
birisi barışmışmıı neee
öksüyleeeeDDD
ayyyy yavrum yirim seni ben yirimkız kocişlere de yazık
evin bütün işlerini yapıyor ben sadece yemek yapıyorum.temizlik,çamaşır,toz
alma,market,pazar hep onda.adamcağız kendini evin hanımı gibi hissetmeye
başlayacak diye korkuyorum.en sonunda ver bari bebişi de ben taşıyayım diyecek diye
endişeleniyorumo yüzden hiç esirgemiyorum kendimi kocişimden
Senin ki de garibim laf atarak orta yol bulmaya çalışıyor
Benimde dötümün arkası ve bacaklarımın arkası kısss yoksa bizde mi bi anormallik var :))))
öküsüm kurban olsun zaten bana çok bile dayandı ben daya çöl dururdum da koca öküsüm duramaz :)))))
o ağrılarınız cok pc başında sabit oturmaktan olmasın sizin ?? aklıma geldi şimdi bende sürekli oturarak çalıştığımdan zmn zmn yaşıyorum aynı sorunları
eneeeee
yoksa bis ikizmiyiz dicektin :d
anormallik belli zaten :d:d
ama sen sonradan açıldın senoş
şimdi içindeki vahşiyi cıkardık
bi ordasın bi burda :d:dd
:konunneydi kısss ??? Heeee hatırladım ivit
demek tek değilim sen ben bide leyloş değişik cıktık bi daha temislik yaparsam
kızlaarrr kocişlerle arayı çok uzun tutmamak lazım aslında...
hamiş kaldığımdan beri kocişle yakınlaşmamız 2 haftayı felan buluyodu hemen hemen ama kanka oluyoduk artık çok sinir bozucu.. bi yandan insanın canı istemiyo ama bi yandanda eşin arkadaş gibi davranmaya başlıyo sana sinirlerin bozuluyo
en kötü haftada 1 olması lazım bence çünkü gerçekten aradaki muhabbet ve konuşmalar bile değişiyo... dün bizzat yaşadımda ondan diyommmbizimde yine 2 hafta olmuştaaaa
kan sekerı degılde muhtemelen tansıyonum dustudun aksam ölçmustuk 8-4 du cok dusuyo sımdı ıyııym ama bıran cok kotu oldum
hımmm ama ben hergün oturmak zorundayım
iş güç yane daha önce niye ağrımıyodu bu dötkardeş
isyanı kimee anlamadımki
herkese hayirli cumalaaarrrr....
gecmise gitmeden daldim malum isim cok bugun aksama kocis geliyo hazirlik yapmam lazim bisey yapimicaz ama olsun careler tukenmeeeezzzz hepinizi kocaman optuk teyzeleriiiiiii yarin 1 den sonra da insallah hayirli haberler veririz oglusumla
hamiş kaldığımdan beri kocişle yakınlaşmamız 2 haftayı felan buluyodu hemen hemen ama kanka oluyoduk artık çok sinir bozucu.. bi yandan insanın canı istemiyo ama bi yandanda eşin arkadaş gibi davranmaya başlıyo sana sinirlerin bozuluyo
en kötü haftada 1 olması lazım bence çünkü gerçekten aradaki muhabbet ve konuşmalar bile değişiyo... dün bizzat yaşadımda ondan diyommmbizimde yine 2 hafta olmuştaaaa
Kızlar Facebook linki burayı öldürmez inşallah
Hamiş kaldığımdan beri kocişle yakınlaşmamız 2 haftayı felan buluyodu hemen hemen ama kanka oluyoduk artık çok sinir bozucu.. Bi yandan insanın canı istemiyo ama bi yandanda eşin arkadaş gibi davranmaya başlıyo sana sinirlerin bozuluyo
En kötü haftada 1 olması lazım bence çünkü gerçekten aradaki muhabbet ve konuşmalar bile değişiyo... Dün bizzat yaşadımda ondan diyommmBizimde yine 2 hafta olmuştaaaa
ayhhh gözlerim doldu heeeeküsmeyin kız bi dahaa döverin valla sizi heeeeeee
aynen öyleeee benimde eşim küstürdüğü zaman bi tane beyaz gül alır hemen yelkenler suya sankim nooluyosa çiçek alınca bütün kabahati yok oluyomuş gibi... yapımız böyle napalım.. iki tatlı söze kanıveriyoruz iştee huyumuz kurusunnn
yacıııık biseeee
dötümüse şifa diliyorum bian önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?