2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
alırıs alırıs bi pazara gidemmdee :d
inletirim dinlesinler bişe olmas
herkeş aynı kim farklıki istemeyende dötümü öpsüüüüüüüüüüün :d:d
belki ağrısı geçer

bende onu diyom hepimiz aynıyız be ağrılardan ilerikisi ayları düşünemiyorum artık döt öpenin ağrısı geçer hatta bişeyciği kalmaz zıpçık gibi dikilir

ne güzel öyle koca ben söyleye söyleye yaptırıyorum ya bide yapınca havasından geçilmiyo onu yaptım diye sanki bana taş taşıdı

Benimde dötümün arkası ve bacaklarımın arkası kısss yoksa bizde mi bi anormallik var :))))

eneeeee
yoksa bis ikizmiyiz dicektin
anormallik belli zaten
ama sen sonradan açıldın senoş
şimdi içindeki vahşiyi cıkardık
bi ordasın bi burda D
:konunneydi kısss ??? heeee hatırladım ivit
demek tek değilim sen ben bide leyloş değişik cıktık bi daha temislik yaparsam

öküsüm kurban olsun zaten bana çok bile dayandı ben daya çöl dururdum da koca öküsüm duramaz :)))))

barıştığınıza pek sevindim hediyene de bayıldım kıskandım bende istiyom diye tutturabilirim akşama siz iyi olun bebekte iyi olsun annesi öküs kocana söle seni bidaha kızdırmasın kızarız ona

o ağrılarınız cok pc başında sabit oturmaktan olmasın sizin ?? aklıma geldi şimdi bende sürekli oturarak çalıştığımdan zmn zmn yaşıyorum aynı sorunları

hımmm ama ben hergün oturmak zorundayım
iş güç yane daha önce niye ağrımıyodu bu dötkardeş
isyanı kimee anlamadımki

değişiklik delilik bizim ruhumuzda anam değişmez

İyi senin gene 2 haftada bir oluyor :))) benimki en son 17 Ekim'de olmuştu :)))sonra Akhisar'a gittim 3 hafta kaldım orda hamile olduğumu öğrendim doktor 3 ay ilişki yasak her ihtimale karşı dedi 3 ay geçti bu sefer bizimki utandı bebekten ama bu aralar urangaçlığı geçti belli en son aralar kankim bacım falan diyordu :))))))) haklısın yani canım arayı uzatmak ta iyi değil :) o gün bugün dür daha açılış yapamadık :)))))

Hepinizi kokulu kokulu öpüyorum azıcık ara vereyim de
sizin gibi dötüm ağrımasınSeviyorum sizleri hemi de en çokundan

ohhh gözün aydın
akşama kapışma var

Sorma gecen gun kocam bana ne dese begenirsiniz.tam odsds cikiyordum SEMİH diye seslendi.syy psrdon semih beni andi herslde diyor bi de bi sinir oldum ki.

gözlerimi kaparım vazifemem bakarımmmm ehi

grubun en gevezesi hamisseyda sen ne iş yapıyon kız çatır çatır yazabiliyosun , maşallah ne kebap bir iiş

Kızlar Facebook linki burayı öldürmez inşallah

Facebook grubu bu başlığın sonunu getirecek. Biz yapmayın dedikçe aaa facebook tarafına üye olmamız istenmiyor denecek. Oysa grup kurucusunun en son 3 hafta önce (29.12.2012) buraya mesaj yazdığı görülürse ne demek istediğim daha net anlaşılacaktır. Facebook sayfasına ısrarla yönlendirme yapanlar ilk uyarılarını aldılar.

yavrum sen arayı 1 haftaya düşür sonra sende kendine dert edersin mazallah artık bu aylarda bi sorun olmuyomuş biraz canımız acımıyo acıyo isteksizlik bi var bi yok anlamadım bende ama benimki kapıdan kaçsam bacadan yakalıyo deli arada sende sırnaşıver

oyyyy at yafrumm sende özel msj att banaaa annen gurbaan ossun sağaaaaa

ehe bende dedimdide hiç oralıklı olmadı bu hatunnnn.... çaktırmıyo ama biz annadıkkk [/QUOTE]

ehehe ivit ivit barışmış bide bacakımdı dötümdü ağrıyo diyoo
temislik yapmışmış akşam

Azcıkdaha sürtçektim ben burnunu ama (( napim kocam nerden gireceği ni iyi biliyor hemen kandırıyor :))) bende küsmek istemiyorum hiç çünkü ozaman mutsuz oluyorum bebeğimde mutsuz oluyor tabi eşime de öyle dedim kıpırdadığını görünce dedim görüyorsun demi senin Can'ın o dedim beni üzünce oda üzülüyor çok mu mutlu oluyorsun ozaman ona birşey olsa üzülmücen mi dedim gözleri doldu nasıl üzülmem ikinizide çok seviyorum dedi ozaman üZme bida bizi dedim tamam dedi . Ama damarına bas bakalım tamam kalıyormu :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…