2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kizlar ustun bilginize daysnabilirmiyimsimdi ben oturur pozisyondsyken tam kalkacagim zaman karnimdsa dikis varmis da yirtiliyormus gibi aciyorr.yanma hissi oluyor.yatay cizgi seklinde aciyor.size de oluyor muuu

ayyy bi an gözümün önüne geldi haaaaaaaaaa ölecem şimdi gülmektenn manyaksın heee biliyon dimiiii

Aynen canım benimde gözümde canlandı tam çatlak bu kız ya burdan güldürüyor bizi yan yana olsak hiç düşünemiyorum bile :)))) yazın toplaşakta tatile gidelim yanına :))

kızz acepp bendemı kussemmmmm bızımkıde parıse gotururmu kııı bak her işte bır hayır varmıss

Ben ne zamandır diyordum çengel vizesi alalım götür beni diye diye pes etmiştim artık ama demekki küsünce bu sefer de aklına o gelmiş :) arada küsmek iyi oluyor böyle :))))

bence ananı parise göndersek orada kaybolsa deseydin
hemen iki lafa yelkenler suya düşmüş
akıllım kaptın paris gezisinide
benimkide hadi kokoreç yiyek der DDDDDDDDD
ayh çok güldüm
barışmanıza sevindim insanın bi tarafı eksik kalıyor
kocişler ahh kocişler
owwww bi kıpırtımı var neeeee

Valla her temizlikte böyle acıcaksa yandık :) ben sonrada açılırım tabi sizin orda 9 ken benim burda 7 anca kalk kocayı geçir zor yetişiyorum size :))))

acık daha naz yap uzaya götürsün DDDDD

o kocaya virilmezde kime virilir
bizimki öks gelsin memekler gitsin dötler
başka bişe yok işe gidip geliyo o yani
senin kociş iyiymiş Allah bağışlasın

barıştığınıza pek sevindim hediyene de bayıldım kıskandım bende istiyom diye tutturabilirim akşama siz iyi olun bebekte iyi olsun annesi öküs kocana söle seni bidaha kızdırmasın kızarız ona

Sağol canım benim ne oluyor cadoloz anası yüzünden oluyor inşallah darısı başınıza diyim hatta siz gelin buraya biz götürürüz sizi burdan yer altı treniyle 2 saatmiş Deniz'in altından geçiyormuş tren ayyy heyecan yaptım denişik denişik şeyler :)) dedim kocama disneyland tada gidelim bebişime birşeyler alırım ordan :)))) artık onları düşünmediğimiz 1 saye bile yok :)))))

İyi iyi canım neresi kötü kaynanayı görüceğime seni görürüm daha iyi diyorum işte :)))) ama senden De böyle bi cevap bekliyordum kesinlikle

şu köca memiklilere sorsam
zaten hepsi beni seni burayı
kaynanalarından çok seviyorlardır kiiiiii hıııııııııııh

günaydınlar herkese ,
sonunda gelebildim şükür:))))
umarım hepiniz iyisinidir kuzular
kocişlerden bahsedilmiş.yazık bizimkisi bir aydır çok kıvranıyor dr izin verdi ama kendisinin bundan haberi yok
c.tesi süpriz yapıcam da rahatlasın artık:)))))))))

günaydın canım hoşgeldin biz iyi gibiyiz döt ağrısı baldır ağrısı gidiyo seninkide güzelmiş süpriz parti güzelce hazırlanırsın adam şoklarda ne oluyoruz der artık sende cumartesi büyük gün desene

Niye kimse cevap vermiyor.bende girdim tiriplere iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…