ayyy bi an gözümün önüne geldi haaaaaaaaaa ölecem şimdi gülmektenn manyaksın heee biliyon dimiiii
kızz acepp bendemı kussemmmmm bızımkıde parıse gotururmu kıııbak her işte bır hayır varmıss
Gibi gibi dün çağırıyor beni odaya neyse gittim nevar söyle ne diceksen gidiyorum dedim gel bi otur birşey dicem burdan de gelmicem küsüm senle dedim gel bi neyse oturdum işte ben sizi çok seviyorum da siz benim canımsınız siz olmazsanız ben ne yaparım barışmıcam bu sefer çok kırdın beni dedim ama ben bebişimle ikinizi Paris'e götürcem dedi hemen çengel vizesine başvurcam 2.3 gün kalır döneriz dedi ( benim gitmeyi en çok istediğim yerin orası olduğunu biliyor ) gitmek istemiyormusun dedi istemiyorum dedim hadi ordan için gidiyor da inatlığından kalmıyorsun dedi tabi dayanamadım güldüm tanıyor koca öküzüm beni artık. Nasıl gönül alacağını da biliyor:)sonra bebeğimizi öptü sevdi konuştu sonra hareket hissettim gel bak dedim elini koydu nasıl gülüyor eşek sıpası babasını duydu tepik atıyor diyor :)))) bayanlar ne kadar saf ya iki güzel söze hediyeye hemen kanıyor dayanamıyor :))
bizdede benden kaynaklıı ben istemeyince kocişte korkar oldu napsınbenimde canım çok acıyo yaaaa ben anlayamadım bir türlü sebebini birazda ondan istemiyorum açıkcası...
eneeeee
yoksa bis ikizmiyiz dicektin
anormallik belli zaten
ama sen sonradan açıldın senoş
şimdi içindeki vahşiyi cıkardık
bi ordasın bi burdaD
:konunneydi kısss ??? heeee hatırladım ivit
demek tek değilim sen ben bide leyloş değişik cıktık bi daha temislik yaparsam
ayyy bi an gözümün önüne geldi haaaaaaaaaa ölecem şimdi gülmektenn manyaksın heee biliyon dimiiii
Çatlaksın valla ya bende öyle diyordum:))) demek sende temizlik yaptın ozaman kesin bizimki ondan oldu hamileliğin etkisiyle yoksa yıllardır temizlerim ilk kez böyle et kırığı dolu her yerim:))) onu bırak koca sırnaştı dün ama ağrıdan cevapsız kaldım bugün git yarın gel dedim :))))))
Ayyyy yavrum yirim seni ben yirimKız kocişlere de yazık
evin bütün işlerini yapıyor ben sadece yemek yapıyorum.Temizlik,çamaşır,toz
alma,market,pazar hep onda.Adamcağız kendini evin hanımı gibi hissetmeye
başlayacak diye korkuyorum.En sonunda ver bari bebişi de ben taşıyayım diyecek diye
endişeleniyorumO yüzden hiç esirgemiyorum kendimi kocişimden
Senin ki de garibim laf atarak orta yol bulmaya çalışıyor
barıştığınıza pek sevindim hediyene de bayıldım kıskandım bende istiyom diye tutturabilirim akşamasiz iyi olun bebekte iyi olsun annesi öküs kocana söle seni bidaha kızdırmasın kızarız ona
İyi iyi canım neresi kötü kaynanayı görüceğime seni görürüm daha iyi diyorum işte :)))) ama senden De böyle bi cevap bekliyordum kesinlikle
bende onu diyom hepimiz aynıyız be ağrılardan ilerikisi ayları düşünemiyorum artık döt öpenin ağrısı geçer hatta bişeyciği kalmaz zıpçık gibi dikilir
dötünü bi salla bakem kendine gelsin bi toparlansın ağrımasın artık
günaydınlar herkese ,
sonunda gelebildim şükür:))))
umarım hepiniz iyisinidir kuzular
Kocişlerden bahsedilmiş.yazık bizimkisi bir aydır çok kıvranıyor dr izin verdi ama kendisinin bundan haberi yok
C.tesi süpriz yapıcam da rahatlasın artık:)))))))))
canım şekerli su iç banada oluyo hem tansiyonu hem kan şekerini düzenliyo.kan sekerı degılde muhtemelen tansıyonum dustudun aksam ölçmustuk 8-4 du cok dusuyo sımdı ıyııym ama bıran cok kotu oldum
ikide şaplak atayımmı leyloşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?